- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheReMiXeR #2409 üzenetére
Hiába van akár tíz megabites netem, mikor ''rongyos'' 300 k-val jön az anyag...
Nagyobb sávszélességű ''szervert'' kérünk!!! -
Friss sztori.
Bejön a srác, hálózatfüggetlen telefont venni. (Valószínű előzmény, egy másik boltban már befürdött a problémájával, később kiderül, miért.)
Kollegina mutat neki egy független készüléket, kipróbálja a vodás kártyájával, nem fogadja el. Mondja, biztos azért van, mert nem független a telefon. Kollegina kipróbálja neki egy pannonos és egy t-mobile-os kártyával, a készülék -természetesen- hibátlan. Erre ő, de ez így nem oké, mert az ő vodás kártyáját nem vette be. Ekkor léptem a képbe én, mint Vodafone-kártya tulaj. Az én kártyámmal -természetesen- ment a készülék. A srácot még mindig nem győzte meg a dolog, holott már mindhárom szolgáltató (köztük a Vodafone) kártyáját kipróbáltuk.
Hiába mondtuk neki, h. -valószínű- a kártyája hibás, azt pedig a szolgáltató díjmentesen cseréli, csak nem győztük meg. Ekkor már kollegina félrehúzódott, nem bírta a kiképzést.
Végül kolléga elhajtotta. -
-
Újra itt...
A napokban visszahoztak egy ''telefont'' (Siemens), azzal a kifogással, h. nem hallja porszívózás közben, ill. ha az a másik szobában van.
Kollégám diszkréten az asztal takarásában mutatta a a ''hallókészülék'' szót, én pedig majd' megjegyeztem, h. ez nem bug, hanem feature... (Gondolom, érdekesen nézett volna az idős mamika, ha ezt így mondom neki...)
-
Mobilbolti eladók irhatnak ide?
Csak mert néha nálunk is vannak érdekességek...
Legutóbbi:
Zárnánk be, engedjük le a rácsot, erre bejön a nő és el kezd kérdezni valami tarifacsomaggal kapcsolatban...
Mindezt vasárnap este hét órakor, mikor látja, h. zárnánk...
(Egyelőre offban írtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged