- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Lehet kérdeztem már, mennyi a minimális értékhatár, aminél kötelező 1 év jótállást kell adni?
A 151/2003. Korm. rendelet értelmében már jópár éve bruttó 10.000 Ft értékhatár felett, a rendelet mellékletében felsorolt termékekre (incl. számítógép és szgép alkatrész) kötelező 1 év jótállást vállalni.Javaslom magyarorszag.hu-ról vagy fogyvédelem honlapjáról elolvasni a fentit plusz 49/2003. GKM rendeletet a jótállás és szavatosság intézéséről (nem ez a pontos neve), no meg a Ptk. vonatkozó szakaszait, olyan 304-308. között vannak, ha jól emlékszem, szintén ''jótállás' és ''szavatosság'' címszavak alatti részek. Ezek mind kötelezőek ma...
-
TheReMiXeR
senior tag
Én arra adok garit amire én is kapok.
Annyi garit adok, amennyit én is kapok.
Letojom azokat akik jönnek nekem azzal, hogy mi van ráírva.
Pl. Pendrive... ráírja a gyártó hogy 5 év, viszon én 3-al kapom. Akko annyival is adom el. Akinek nem teszik az vegye meg ott, ahol 5évet adnak rá.
Eddig még nem volt ebből probléma, hálistennek megértik a népek. 1x2x kérdezett rá csak valaki, hogy is van ez...
Én nem árulok ilyen töltőt, mindent nem tudunk tartani. Nem az mp4-es vackokból élünk meg, szerintem vegye meg azt amiben ez benne van. Nos, nálam lévőkben van töltő, úgyhogy a tuskóarcú anyuka bekaphassa a kistuskó egyik gyökerét.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest