- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
Nem a kártya ellen vagyok, mert pl a 49573 Ft-ot még jobb is ha bankkártyával fizeti az ember, ráadásul nem kell vacakoljak a visszajáróval sem
, ami egyébként meg mindig elfogy, de egy bizonyos határ alatt...
Egyébként a többi boltban hogy álltok az apróval? Amióta bevezették a 20%-os áfát, azóta nálunk mindig hiány van 1-2 Ft-osokból. -
as_Rock
őstag
Szép ez a humánus duma, de gyanítom életedben nem dolgoztál még ilyen helyen
A másik, hogy Shadow példája nekem ahhoz hasonlít, amikor néni bemegy a közértbe és veri az asztalt, hogy neki nem is ízlik az itt vett citromosjoghurt és bár már beleevett, de azonnal cseréljék ki meggyesre, persze ingyen
-
intelfan
aktív tag
Én.talán nem egyedül kicsit mellédállok a véleményedben, tényleg nem teljesen oké hogy itt ''mi'' ezt így adjuk ki magunkból, emmellet ez kell és jó - szerintem
De ugyanakkor nézd a dolgokat a ''mi'' oldalunkról is, biztos vagyok benne hogy megérted hogyha valaki kiakad a vásárlókon, persze ők a tudatlanok mi meg az észkombányok és ha így nézem ugye akkor nem kellene mérgesnek lenni valakire csak mert tudatlan, ugyanakkor ha valaki már nem csak tudatlan de hót sötét vagy érthetetlen vagy ''mindenhezértek 1000mestervagyok'' tipus is akkor már azért had húzzuk fel magunkat egy picit, és hát ha felhúzzuk magunkat vagy épp jót nevetünk valaki háta mögöt had osszuk meg egymással a történeteket és engedjük ki a feszültséget
nem említünk neveket, senkit nem bántunk meg
nem olyan eseteket olvashatsz itt amik mindennaposak azért
és az esetek többségében nem ''anyázunk''
illetve ha valaki elég figyelmesen olvas még tanúlhat is pár dolgot
és ami a legfontosabb a vevővel kedvesek, megértőek és rugalmasak vagyunk
csak ennyit szerettem volna
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Joccakát!
Ui.: helyeselem Badgirl megnyilvánulását. Ha én bemegyek a barkács bótba, amihez nemértek mert nem tanultam az asztalos ipart de még is szeretek barkálcsolni ezt azt engem is kiröhög a csávó, mert nem a nevén kérem azt a bizbaszt. Gondolom ő is napi ezer ilyennel találkozik mint én.
...de nem úgy megyek oda, hogy na majd én megmutatom, mert elolvastam egy hülye fórumot ahol hozzá nem értők irogatnak. Mert itt nálunk a számtechben ez a gond, hogy kismiska elolvas valamit a neten és rögtön rohan okoskodni, hogy ez a jó meg az a jó meg amit ti tartotok az gagyi mert ez az új fajin.
számtechbót = venni lehet dolgokat vagy segítenek hardveresen vagy szoftveresen
könyv, szaklap, újság, internet = információ áradat
ezt keveritek, de nagyon
[Szerkesztve] -
badgirl
csendes tag
Drágaságom!
Te még mindig nem érted, hogy mi az, ami itt folyik.
Nem tudom, hogy hol dolgozol, mivel foglalkozol, de biztos neked is vannak olyan pillanatok az életedben, amikor úgy érzed, hogy most volt elég.
Lehet, hogy te elküldöd a pacákot/pacáknőt melegebb éghajlatra, de mi ezt ott és akkor sajnos nem tehetjük meg. Az állásunk múlik rajta. De nekünk is MUSZÁJ néha egy kicsit kibeszélni magunkból a stresszes dolgokat, hogy a következő emberkével, aki esetleg anyádba küldözget szemtől szembe, tudj normálisan beszélni. Mert ugye, a vevőnek mindig igaza van.
Mi is vevők vagyunk másik területen. Szerinted ott nem ez folyik az eladók között? Ugyanúgy kibeszélik és szidják a lámákat, mint itt. Csak ez nem jut a tudomásodra.
Ezt a topicot nagyon sokan pszichiáter és dilidoki helyett látogatják. Ne vedd el tőlünk ezt a dühöngőhelyet, mert lehet, hogy legközelebb neked ugrik a boltos ahelyett, hogy kedvesen segít megoldani a problémádat.
Kívánom, hogy tapasztald meg, milyen a másik oldalon állni. Utána mondj véleményt. Addig meg bölcsen hallgass vagy szidd a boltosokat az erre rendelt topicban.
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
már bocs de most kihuztad a gyufát
vegyünk vissza - miaz hogy vegyem vissza ki af@sz vagy te b@zdmeg azt hiszed te sz@rtad a spanyolvisszt vegyé vissza a hngnemből mert belhúzom a fejed a monitorba te sutyó senkiházi- ebből mod lesz!!
olcsi: neked csak annyit mondanék hogyha bemész a boltba az eladó TISZTESSÉGESEN UDVARISAN MEGKÉRDEZI SEGÍTHETEK??? errő ő neked elődob 1 ilyet nehogy azt mond hogy ,megkéred hogy ugyan azt a 5 db 2900xt had adjam már neked meg a menyasszonyomat olyan (bódi sívis) is mert olyan szimpatikus emberbarát vagy, hát nem.!! tőlem senki se várjon el jópofit ha nem úgy áll hozzá!!! ha anyázok nem ok nélkül teszem én egy majdnem végletekig türelmes ember vagyok de ha az a b@rom vevő veri a hepajt hagy anyázzam már le megérdemlem reggel 7:30-tól este 7-ig nyomom a melot 30 fokba B@zdMEG
[Nem moderálom, maradjon meg az utókornak. User figyelmeztetve. - peterkeT] -
Bazsee71
őstag
Sztem nagyon nem érzed át a topic szellemiségét, nem anyáztak itt senkit (legalábbis olyat nem, aki nem érdemli meg), nem a kezdő, hozzá nem értő, de informálódó user az alany, hanem a barom bunkó. Én a nagyon amatőr katba sorolom magam, egyet sem találtam sértőnek, jókat derülök rajta, jók a sztorik.
A boltosoknak meg csak így tovább! -
-
bullseye
addikt
ez alapesetben igaz, de mi van azzal a fenotipussal, aki
1, üvölt a boltossal/szervízessel, hogy ők hibáztak
2, 10 munkaóra után sokallja a 2500 Ft javítási/mentési költséget
3, utána az egész sztorit objektívan terjeszti (átvertek, de kiharcoltam amit kell, így kell ezekkel bánni...)
4, 3-5 hónap mulva GOTO 1
a pszichológusnak meg pl. attól is van munkája, hogy a némelyik szülő veri és megerőszakolja a gyerekét... (igen tudom, kissé brutál ''érv'', de ezzel jól mutatja az elmélet hátrányát) -
ML320
senior tag
Már megint mindenkinek igaza van
Csak hát nekünk jó pofát kell vágnunk a kiokosításokhoz, a fogyasztóvédelemhez, a kifizetett (és bérünkből levont!) büntetésekhez is! Mindezt azért mert a kedves vevő másként gondolja! A mai nap behoztak egy szétrobban vinyót, ami természetesen garanciális! Igen, dolgom és kötelességem átvenni, és felküldeni, bár olyan egyértelmű, hogy visszavágja a nagyker, és akkor nem csak robbant, de horpadt is lesz.
Viszont miért lennék köteles elviselni azt a sok böszmeséget, amit nap mint nap kapok? Megszoksz vagy megszöksz, de azzal a tulajoknak nem lesz megoldva a cuccos. Ha mindenki lelép, ki fog szervizelni? Egymásra utaltság van, de könyörgöm! Tisztelet és megértés! Mindannyian az ellenpéldákat fogjuk sorolni: vevő vagyok, de köcsög a boltos, vagy boltos vagyok, és bunkó a vevő.
Szerinted milyen érzés az, amikor elkezdi mondani a gyerek, hogy az a szemétláda boltos úgy átverte őt! Tíz percig tartott, míg sárga föld alá döngölte a másikat, persze olyan társaságban, ahol mindenki bólogatott. Türelmes voltam, végighallgattam, aztán bemutatkoztam. És még bocsánatot se kért. Átb***tam a vásárlásnál, de a büdös életben nem találkozott velem. Érdekes...
Vagy ugyanilyen sztori, amikor a szervizes beszólt a végén a srácnak, hogy, ''te, egyébként a főnökömről beszélsz. És mi másként emlékszünk a dologra!''
Meg még sorolhatnánk a példákat. Ez már a bulvársajtó kategória. Nem utálja itt senki a vevőket, csak éppenséggel kiborultunk, és kiadjuk a fáradt gőzt
A népmese effektus meg örökre megmarad, de nem érdekel. Én elhatároztam, hogy nem leszek bunkó egy eladóval sem. Megértés! Átérzem a helyzetét, mert minden nap ilyen helyzetben vagyok, és eddig mindig bejött! Elég egy poén, vagy egy normális mondat, és hidd el, a másik sem lesz olyan viselkedésű, amit nem várnál. Csakhogy ezt nem neked kell elmagyaráznom, hanem valahogy ahhoz a szűk réteghez kellene eljuttatni, akik a zinternetet cédén akarják megvenni. Sosem lesznek itt, hogy megvédjék magukat, és én sem lehetek ott mindenhol, hogy megvédjem a boltosokat. Szélmalomharc...
És bocs, hogy hosszú lett. Kikívánkozott... -
adik
őstag
Semmi gond, vágja haza a cuccát, vagy akarjon venni újat, látom szívesen! Csak ne úgy jöjjön be, hogy elkúrtam, pedig bizony ő volt f@sz, meg ne azt mondja, hogy cseréljem ki gariban most és azonnal, pedig 11 hónapja vette, és senki nem mondta neki, hogy nem bírja el a fél literes korsót a dvd-író tálcája (extrémpélda).
De ha megnézed mi se a normális vevőt írjuk ide (mert ez nem az a topik), hanem a böszme vevőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest