- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azert megjegyeznem csendesen, mint irodista
hogy a chateleset az office kommunikatorra erthette...legalabbis ha multinal voltatok
ami a cegeknel alapbol benne van a windowsban msn, azt belso halozati kommunikaciora szoktak hasznalni, es most mar office communicator a neve
nagyon hasznos, foleg ha en pesten ulok, a masik kollegam meg londonban vagy amsterdamban
egyebkent a modorukrol nekem is megvan a velemnyem -
TheReMiXeR
senior tag
"- akkor inkább valami komolyabb kellene..."
az ilyen esetekben én is elkékülök...
-Billenytűt szeretnék vásárolni!
-Valami egyszerűt vagy jobbat? Összegben, márkában van elképzelése?
-Nincs, valami egyszerűre lenne szükségem ja és az ár is számít!Na vazze ilyenkor megmutatod az összeset 990.-től azt a végén kiböki, hogy "olyan nincs aminek nincs vezetéke?" Na ilyenkor kezded újra a bemutatót és általában nem talál megfelelőt. Ránk nem hallgat, majd inkább visszajön még... Természetesen soha nem látod. Amelyiknek sikerül esetleg választania az meg elvisz egy Logitech DT510et.
Mert valami egyszerű, ár érzékeny billentyűre van szükség. -
rovar1
csendes tag
nincs főnököm, viszont 11 állandó 8órás alkalmazottam igen.
Egyáltalán nem a felvetésemre válaszoltál, mindegy ez sem fontos. Azért egy-két dolog ami nagyon sántít:
"mikor elfogadtak egy hitelt a netes rendszeren, majd amikor a bank megkapta a papírokat visszadobta, hogy nem jó a munkáltatói, kérjen újat" - a bank ellenőrzi hogy a munkáltatói valós-e. A netes rendszerben be kell írni a munkahely elérhetőségét. (A mobilszám nem jó)
"a személyi igazolványa érvénytelen(régitípusút adott oda, mint kiderült volt már neki új)"
a régi típusúban belepecsételik,hogy érvénytelen illetve átlyukasztják és mindegyik típusúban benne van, hogy meddig érvényes.
Egy hiteligénylésnél a következőkre kell figyelned:
-okmányok érvényessége
-a lakcím és a közüzemi számla címegyezősége
-a munkáltatói helyesen legyen kitöltve
-olvasható másolatot készítesz
(-hogy teljesen be legyek védve még alá is iratom és néhány braziltól még egyéb okmányokat is elkérünk másolásra)a többi már rajtad múlik!
A béke legyen veled!
-
rovar1
csendes tag
nem is értelek, de nem baj. Mit érdekel téged,hogy ki vesz fel hitelt, ez k**vára nem a te problémád, kockázatod. A főnököd - mert ezekután feltételezem, hogy nem a tied az üzlet - biztos megdícsér az üzletpolitikád miatt. Perszen nálam is volt már olyan eset,hogy elhajtottam de csak azért, mert féltem,hogy a bank felbontja a szerződést. Pl megtörtént eset, hogy ugyan az a személy, ugyan azon a héten két különböző munkáltatóival próbált felvenni hitelt. A másik, "karonfogva" hoztak be egy szerencsétlen, mert tartozott nekik. (utóbb kiderült)
-
Pötyi
őstag
A t-com mostanában már ad olyan kábelmodemet, ami tartalmaz egy beépített wi-fi routert!
Kolléganő előfizetett. A ügyintéző felhívta, hogy egyeztesse a szerelés időpontját és egyúttal megkérdezte, hogy asztali gépe, avagy wifi-képes laptokja van-é, mert ha az utóbbi, akkor olyan kábelmodemet hoznak és valóban! Saját szememmel láttam az eszközt, tényleg nincs szükség egy még egy routerre!
-
bullseye
addikt
szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem ellened támadás, de ez a sulinetes sztori hogy a szomba lehet?
Hónapja áll, mert nem cseréli nagyker? de miért nem? ha nincs pont az a proci, esetleg raknának bele 2000 forinttal jobbat, vagy valami... Európába tartunk, vagy nem? (ok, nem...)
-
TheReMiXeR
senior tag
Nekem is ez van most a vasban.
DS3 a "lilacsatis" rev-es (nemtom melyik pontosan) és kvaddal 4giga rammal szépen zenél. Kicsit lassan indul mind ikszpével mind vistával de eddig nem fagyott semmi rosszat nem tett... a ramok azok asszem valami samsung klónok nyóccázasok. Visztával jobban zenél (szerintem)
-
blueMerle
veterán
- és akkor ugye ez egy jó multimédiás PC lesz?
Ilyen igazi vadbarmok nálam is voltak:
- És akkó ez a Nokijja most akkó multimédiás, meg nyomtattós?
- Alapvetöen nagytudású készülék, de nyomtatni azt nem lehet vele.
- Oszt akkó a fotó az honnan gyün belölle?
- Természetesen a telefon nem rendelkezik nyomtató funkc...
- DE AKKÓ MOST A KÍÍÍP AZ HONNÉT GYÜN??? Eztet mondja mán meg fiatalembör...Innen ebbü a lyukbú? Ilyen kicsi sz*r kíp-e?
- Ezzel fényképezni lehet, nyomtatni nem.
- Jój, hán akkó essemmi, ez szar, ennemjó, nekem a fijam aszonta olyat vigyek néki, amibü a fotó kigyün.
- Olyat uram, nem fog találni.
- No csak engemet Te ne uramozzá, mer én ehheze értek ám ezekhö a dógokhó, én a gyárban is müszakvezetttö vagyok!!!!! (közben felém mutogat, ordít, mint a sakál)
- Ok, értem. Most pedig megfordul, ott az ajtó, és azonnal kifelé.
Kiment, becsapta az ajtót, még ordított valamit az utcán, aztán bepattant a zsiguliba és el...
...majd szépen a helyére is tettem a 6500 Slide Nokia makettet, amibü persze nem gyün a fotó, és ennemjóAlap: soha, de soha nem adtam efféle embereknek igazi telefont, volt olyan, hogy elemi erövel a földhöz csapta az egyik állat, hogy letesztelje mennyire strapabíró!
-
ML320
senior tag
A kolléga elmenti az ajánlatokat, csakhogy merthogy ugyebár mégiscsak a karácsony előtt vagyunk másfél héttel, és naponta exponenciálisan nő az érdeklődők száma... Azt meg már a rossebb tudja, hogy kinek, mikor, mit ajánlottunk. Arra mondjuk emléxem, hogy a quad mellé 160GB-s HDD-t akartak. Multimédiára...
Ha valahol nincs, és megmondják, hogy idén már nem lesz, akkor ugyebár a lúzer nem hisz senkinek, és végigjárja a várost... A végén még meg is leszünk gyanúsítva kartelezéssel... -
DeltaPower
addikt
másik véglet a pirostorony bolt, rendelés a weblapon keresztül, 2 hétig nuku visszajelzés, aztán mikor telefonáltam hogy akkor mi is van, közölték hogy "nincs, nem volt már 1 hónapja se, nem is lesz", de még vagy 2 hétig ott volt a cucc a webes listájukon. naprakészség rulez (megjegyzés: legalább 3 hónapja döglött a weblapjuk is)
-
1010
őstag
nem kell foglalkozni vele ugyse vennék meg ha lenne,
valaki azért akart fogyvédhez menni mert nincs már xp-s gép
csak vistás.
meg hogy rendelni lehet-e 1azaz egy egész darabot
mert kell karácsonyra,aztán meg rajtunk marad az a spéci cucctélleg valahol van még elfekvőben pár száz darab xp?
-
adik
őstag
ez nekem is kedvencem.
de telefonon azt mondták, hogy van! Mikor? Múlt hét előtti kedden. (Bazmeg, azóta a gyárat már felszámolták, a forgalmazó meg már rég fodrászüzletet nyitott, mi meg már nem is az a bolt vagyunk)
Depós, meg egyéb ilyen hülyeségekkel is agyamra tudnak menni. Igazán törölhetnék néha a tárolt lapjaikat. -
TheReMiXeR
senior tag
ja, valami ilyesmi történt... a srác kiment az ajtón, majd kb. fél perc után jött vissza egy hölgyeménnyel egyetemben... most csak a blokkolást csekkolták...
negyedóra jegyzőkönyvezés, pénz vissza...kellett volna mondanom nekik, hogy bocsesz de kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el... azaz kösd a töködre az egeret...
biztos díjjazták volna egy fél napos ellenőrzéssel
-
ML320
senior tag
Tudod, hogy nem a multikat úúúútálom ennyire, hanem azt a viselkedést, ami a tövények mögüli kisker életét megkeserítő böszme júzer mutat. lásd gartopic...
És ez alapján már nem csak ezek a kedves ügyfelek, hanem a hivatalos szervek által mutatott viselkedésmód...Mielőtt még mindenki letámadna: A törvények azért vannak, hogy betartsuk. Ez egyértemű, evidens, természetes, stb... És igen, a fogyasztóknak jogaik vannak, de észre kell venni, hogy a bolt/szervíz is rendelkezik pár olyan lehetőséggel, amit nem a vevők szivatására találtak ki. Ha mégis egy adott értékesítő hely olyan módon viselkedik, ami maximálisan elfogadhatatlan, hát az tényleg dögöljön meg. Ugyanakkor azt érzem, hogy egyes vevők és hivatali szervek előszeretettel csak olyanokkal packáznak, akik nem ütnek vissza - azaz a kisker tevékenységet végző, max 2-4 fős boltokkal. Kisebbségi komplexussal rendelkező hülye kis p*csnek tartom ezeket, és nem tudok irántuk semmi tiszteletet mutatni. Nem tudnak mást, csak azt figyelni, mibe köthetnek bele. Feleljünk meg minden jogszabálynak, az ÁNTSZtől elkezdve a BSA-ig mindenki elképzelésének? És utána még a vevők hóbortjainak is? Veszélyességi pótlékot kellene kérnünk... Valamint ha azt nézem, hogy a vevő és boltos/szervízes is ember, akkor legalább a kölcsönös tisztelet alapján figyeljünk már oda egymásra! Olyan nagy kérés ez?
-
TheReMiXeR
senior tag
mi egy fél éve nyomjuk ezt a zeppelint...
hát vegyes érzelmekkel... nálam 20%-os a hibamutató... tehát 10-ből 2 rossz kapásból... mindenesetre szép látvány az a vaskereszt a memón, na meg ez a mustársárga design...
...amit, ha poénra veszek nem is rossz, pláne, hogy a kingmax is ilyen színű ramokat dobott ki a piacra az olcsóbbikból.egyébként jelenleg 4db 1gigás zeppelin modul van most a gépemben... igaz csak addig amíg nem kapok jó áron 1066-os kingmaxokat
-
ML320
senior tag
Na, a hétvégén mindenki szívott?
Nekem holnap reggel kellene átadnom egy PC-t, de már elegem van. Az XP telepítést kibírta a VGA kártya, utánna furcsa szaga lett. A régi HDD-ről elkezdtem átmenteni az adatokat, erre meg menet közben megállt, és befagyott... Már a HDD-t sem ismeri fel.
Ja, a procit a BIOS 72 fokosnak mutatta, az Everest 53-nak. Anyád... Megyek inkább aludni... Holnaptól nagyüzem. Kíváncsi vagyok, hogy hány gyermek "nem csinált semmit" a hétvégén, de most azért behozzák a gépet, mert nem működik... -
ML320
senior tag
Ha felajánlunk egy nyomtatót, akkor az gyanús, biztos be van építve az árba!!!
Bezzeg a multik tényleg ajándékba adják!!!Most értem haza, és kijelenthetem: már lengyelül is profi internet beállító szervizes lettem! Német, angol, kínai, román és orosz van a repertoárba eddig...
Ja, és hallgathattam vagy tíz percig, hogy a 25 éves fiúcska hogyan vitatkozik a mamival. -
adik
őstag
a "mennyit lehet alkudni a feléből" mentalitású fazonokat én is szívesen fejberúgdosnám. Naponta előjönnek ezzel, már baromira unom. Nem, semennyit, annyiba kerül! Múltkor egy fazon 3 számítógépet rakatott össze, majd a végén megkérdezte, hogy nem-e esetleg tudok némi kedvezményt adni neki, adtam. Következő fazon, hallva a diskurzus végét, megkérdezte, hogy az egyik - khm - inkább költségkímélő merevlemezre vajh tudok-e kedvezményt adni. Hát sajnos nem. Jött is a méltatlankodás, hogy neki miért nem, a másiknak meg miért igen. Hát azért, mert a másik számla áfa-tartalma többször annyi, mint az ő számlájának a duplája.
-
1010
őstag
oo fél éve
nálunk volt aki igy kezdte 3éve,5éve
vettem ezt és ezt ittén ienkor megkéredzem mien névre vették
és visszakeresem a gépben a számlát
aztán beszélgethetünkcsak az kicsit ciki mikor nem tudja hogy 230ezret mien néven hagyott itt
és még ő van felhábordvanem lenne egyszerübb
ugy kezdeni hogy tudna segíteni a kérdez felekel ingyen van akár itt vette akár nem -
deMarco
tag
Szervusztok. Nem csak nektek boltosoknak borul ki a bili időnként. Mitől van az a változás, hogy ha anno egy p1/p2-est bevittem szervízbe, és azt mondtam, rossz, javítsátok meg, akkor elvették és nekiestek, aztán vagy felhívtak, hogy nem fog menni, visszadják vagy csere, vagy megjavították. Ma ha beadok valamit szervízbe, akkor 5 perc próbálgatás után azt mondják, hogy nem megy, vegyél másikat, persze szervízdíjat is fizess. Ennyit magamtól is meg tudtam volna csinálni.
Hol vannak az alkatrészekből meg használt hibás cuccokból, esetleg gyári alkatrészekből javító szervizesek? Ma már mindent jobban megéri kidobni?
-
bullseye
addikt
hááát, mivel nem az én farkammal csalánozunk, eccer ha nem valaki valakije ilyen, kipróbálhatnád, hogy nem tiszteletlenül, meg durván, de ebben a stílben szólsz vissza.
"kész lesz az hétfőre is, de akkor az még százezer a futárokra" "márpedig ez 10k, és jövő héten is csak annyi lesz" stb...
Há' maradjon má' Gáspár Győző! -
Djuree
félisten
haverom pont motorvezérlőt keres egy 160-as maxtorhoz.
mondtam neki hogy egyszerűbb ha vesz egy teljes elektronikát hozzá.
(értünk hozzá, ez a szakmánk, ki tudná cserélni a motorvezérlő ic-t is akár).
csak ehhez pont nem találtam itt a ph-n. lehet jó hozzá az ugyanilyen sorozatú csak pl. 80 gigás winyóé vagy 120-asé. de ezt mondtam neki én nem fogom kikisérletezni -
1010
őstag
hát a munka legnehezebb része a vissza hozott dolgok
és, hogy miket találmak ki
mp4et visszahozzák mert lefagy a gép tőle
6 fős család állitja
hát itt persze hogy megy
de kaptak egy másiakt
+vettek még
máskor meg hogy kezelhetetlen
nem baj vissza
pénzt ugyse kap csak egy cetlit amit nálunk költhet el -
ML320
senior tag
Ja, nem értette meg, hogy nem azért fizet 1920,- Ft-ot, hogy megmondjuk a rossz cuccról, hogy valóban rossz, hanem megállapítjuk, merre lehet a hiba. A gépet mindenképpen szét kell szedni, látatlanban csak tippelünk a hibára. Ha szét van szedve, és ésszerű határok között javítható, akkor egyből javítjuk, ha nem akkor behatároljuk a hibát, megnézzük hogy mennyiért és mikorra lenne meg. Még így is korrektebb vagyunk, mert a dokik elrakják a borítékot, hisz a műtét sikerült, csak éppen a beteg halt meg.
Igaz, volt olyan eset, amikor szét lett szedve a DesignJet, megállapítottuk a HP Part Numbert, viszont miután megjött, a cikkszám alapján jót kértünk, de a szervízkönyv alapján adott kép alapján nem stimmelt. Na, ki ég az ügyfél előtt?
És visszatérve az 1920 Ft-os bevizsgálási díjra: az ürge először még azon is vacilált, hogy itthagyja-e a nyomtatót. Most meg nem kért a 2k-ból vissza. -
eastsider
nagyúr
-
1010
őstag
elég pofátlan aki igy bejön és hasonlitgatja az árakat
teszko gép pffffffffff
2004es gépem még ost is jobb telesitmányű mint azok(azóta nem vettem bele semmi teljesitmény növelőt)
majd ha bele teszed nekik a tunert meg jönnek vissza hogy akad film ha felvesznek.
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Gratulálok a ''szakszerű'' eljáráshoz!
Én alig várom már, hogy egy ilyen 8általánossal vértezett húzezerforintos tanfolyamot kijárt alak belémkössön. Tisztára tolvajnak nézik az embert szinte mindenhol...
Közben meg kilora megvehetném őket, nem hogy egy 10Ft-os vackot ellopjak valahonnan is... Én még arra se veszem magam, hogy betn elfogyasszak valamit, hogy majd a kasszánál fizetek, mint ahogyan sokan ezt csinálják.
A kassza után szokták kérni a blokkodat és ellenőrzik a kosarad... Ilyenkor szoktam mondani, hogy ''a kasszától való távozás után reklamációt nem fogadunk el''.
Anyád -
Chaser
legenda
TEgnap áru érkezett, kódolás, feltöltés, vevődömping stb, ma is voltak, de nem olyan sokan, olyan 100k körül árultam. Még 7 perc és zárok..már kezdem számolni a zsetont
12:00-kor megfordítom a nyitva-zárva táblát, és aztán ide be nem jön senki, kivéve egy jó bögyös vörös
-
net84
őstag
na! a cigiből nem lett semmi... bejött a srác egy notival, hogy meg tudnánk e nézni, hogy mi a gondja, mert egy idő után elmosódnak a színek. - 15 percig dumáltunk, hogy milyen lehetőségei vannak...közben kiderült, ha fizikálisan noszogatva van a gép, akkor ugrálnak rajta a színek... Asszem kicsit szét kell szedni.
Közben bejött egy csávó, AGP-s VGA-t keresett. Pontosan x1950-et minimum. Mondom neki, hogy rakin biztos nincs, csak rendelésre. Jó, akkor mér körülnéz a városba, neki most kellene... Jó! Hajrá! -
Shadows
senior tag
nálam teganp kétmagos celeron kerestek. mondom nincsen akkor sempron kétmagosat mondom az sincsen (ugye milyen meglepő)
kiegyeztünk intelnél 96pds3p-ben és e4300-ban
amd vonalon m55sli meg 4200+ x2
de kb 15 percig azt szajkóztam hogy csak athlon meg ''pentium'' processzorbban van kétmagvas bajack, b@zdmeg azt hiszed ez is gyümölcsöskert a fickó egyébként normálisnak tünt, csak ez a CERKA X2 MEG A SEMPON DUAL CORE kiakasztott rendesen
mod: nekem kell olyan tatyó ''olyan silány asus vx2 nootit nem veszek mert nem engedhetem meg magamnak''
''by bmw 720i tulaj 2 kilo fux''
mod2: fickó bejön neki codeg3n tápos ház kell mondom nincs!! csak danás tápos meg mercury. de ajánlhatok helyette asus meg fsp 450 illetve 400w tápot.
kérdezi:
''akkor codegen nincs??''
''nincs''
''akkor viszlát''
''kérem''
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Nem rad celoztam, hanem a nagyobbik felére a Szamtek Kisker Független Köztársaságnak. Szerencsére nálunk is van olyan tisztesseges kereskedo, mint Te, aki nem kötözködik, tiszta szivvel adja el a cuccot, mert HA meghal (ami az esetk többségében NEM következik be) tovább tudja passzolni RMA-ba.
Egyebkent meg azon csesztem fel magam, hogy elindult az eszosztas... sajat szemszogbol torteno torvenyertelmezes.
szepi79: Szivesen. Ha ezek utan kotozkodnek veled, vasarlok konyve es fizetesi meghagyas ajanlott levelben.
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Pont ez a lényeg, hogy b@sztok megfogni a nagykert, mert egyszerubb az 1bites usert elkuldeni a francba, viritsa a lovet aztan szevasz.
Nem kell utananeznetek, mennyi a gar, alapbol a nagykernek kell tovabbadnia a gyarit... mindegy honnan vette, Timbuktu vagy... de ezt mar irtam.
[Szerkesztve] -
net84
őstag
no akkor a folytatás:
Fószerkám délután olyan 4 óra körül jön belefe az ajtón a monitorral a kezében. Na! ez is jóvan, nem birta ki reggelig.
- meghoztam a monitort.
- jónapot! Rendben, veszek fel róla egy munkalapot.
ezzel a lendülettel el kezdtem írni, kértem tőle egy nevet és egy címet, ez utóbbit úgy kellet kihúzni belőle - irogatom a hibajelenséget, mikor rákedz:
- mennyi idő alatt lesz kész?
- egy kis türelmet (még nem voltam kész a munkalappal, és ki is kellet gyökölnöm, hogy kb. mennyi is lesz azaz idő...)
- kb. 4 nap múlva lesz kész.
(itt kell emlékezni arra, amire az alőző hozzászólásban felhívtam a figyelmet - mire is használja a ''papi'' a gépet)
- ÚÚÚ az sok! A 4 nap az teljességgel elfogadhatatlan. Nekem dolgoznom kell, otthon áll minden munka, már ma kell a gép, nem tudom a képeket rátölteni a gépre, nem tudom őket elmenteni, egyszerűen semmit nem tudok csinálni.
(közben bejött egy ügyfél, aki próbálta átirányítani egy használtgépes céghez, hogy ott kap 4-5k-ért CRT használt monitort)
- A kollégák legkorábban holnap tudnak nekiállni.
- az nem jó! nem értem mi tart ezen 4 napig (megjegyezném, hogy egy szóval sem mondtam, hogy 4 napig tart a javítás, négy nap alatt készül el várhatóan).
- ki kell mérni az alkatrészeket, meg kell keresni a hiba forrását, be kell szerezni a szükséges alkatrészeket, és ki kell cserélni.
(mellékesen ez a hét egyébként is túlterhelt, a nap nagyrészén a szervízesek mind külső szervízen dolgoznakÜ
- ne mondja nekem, hogy 4 nap alatt mérik ki az alkatrészeket, a fiam is elektroműszerész, tudom, hogy nem tart 4 napig.
- sajnos korábbanra nem tudom bevállalni.
- ne mondja nekem, hogy nincs a kollégájában annyi emberség, hogy megcsinálja most, nem tartom elfogadhatónak.
(ismételten anyukáját emlegettem magamban, mint a korábbi találkozásunk alkalmával)
- sajnos előbb nem fog menni.
innentől kezdve vártam, csendben voltam, remélve, hogy megköszöni és nem kéri a javítást, majd távozik
nem ez történt, felfogta a monitort, elindult kifelé és megjegyezte, hogy keres egy másik helyet, majd célzott arra, hogy majd máshol azonnal leborulnak elé, és 10 perc alatt készen lesz.
De nem ez volt ma az egyetlen érdekes eset...
Az egyik plébániról szombaton behoztak egy HP multifunkciós készüléket. Azzal a hibával, hogy nem nyomtat semmit, és furcsa domborforma van a lapon.
Jeleztem neki, hogy nagyon valószínű, hogy fixáló henger, de szétszedés nélkül nem látszott rajt semmi. Hétfőre ígértem fejleményt.
Hétfőn igazam lett, kedden kaptam árat a fixálóra, ma pedig felhívtam a tulajt, elmondtam neki, hogy mi a gondja a nyomijának, és mennyi lenne a javítás. A következő választ kaptam:
- Igen! Köszönöm a fáradozásukat, de elfogadhatatlannak tartom ezt az árat, tisztában vagyok vele, hogy mi a hibája, azzal is, hogy hogyan keletkezett, be fogunk menni, és elhozzuk a hibás készüléket.
- jó rendben.
Szerettem volna illedelmesen elköszönni, de egy csattanás, majd a bípbípbíp hang válaszolt.
Egy kicsit nagyobb illemtan tudást gondoltam egy papról. De hát ez van... -
ML320
senior tag
Nem is így történt!
Az öreg csókának alapból 100 decibel volt a hangszintje!
Amúgy meg a ''qva'' monitorján elmentek a ''qva'' szinek. Meg ''qvára'' nem lehetett érvényesíteni a garanciát, és még volt pár prostituált jellegű megjegyzése.
Én mondjuk élveztem a helyzetet. Pont akkor számláztam egy javítást egy plébániának... Szegény nőci rohanhatott gyónni. -
ML320
senior tag
A vinyóból csak annyit láttam, hogy Seagate ősrégi szutyok! És 4GB-sre tippeltem. Akkor láttam volna rendesen, ha kiszedem, de abba a ganéba nem akartam belenyúlni
Amúgy közöltem az uriemberrel, hogy ráírom ugyan a hétfő délelőttöt, de kedd reggel viheti el.
De hogy boldogok legyetek:
- Szomszéd áthívott, mert nem tudott a fotópapírra nyomtatni. Mire eljöttem, a Movie Makerrel kép és hangfelvételek összeszerkesztését is átvettük.
- Kimentem egy irodába, mert a számlázóprogramot be kellett állítani. Két mellékes dolog volt még: A gép nem indult és a perifériák sem működtek.
- Egy másik kuncsaft délután kérte, hogy ugorjak át, mert össze kéne hangolni a telefont a notebookkal. A noti vírusos volt, a telefon összehangolva, CD címke nyomtatás, másolt és orig DVD lemezek átmásolásának lehetősége, helyi háló kialakítása, a két gép között szinkronizálás.
- szomszédos falu, csak a billentyűt kéne kicserélni. Bár előtte rakjam be az új alaplapot és procit és RAM-ot.... Meg adatmentés. Mert ugyebár az XP nem szereti a különböző chipkészletet...
És mellette vigyázz a gyerekre, asszonyt munkahelyi buliba vinni, a házépítést felügyelni...
Szeretem a szabad szombatot... -
Dzoli
tag
Túl sok a ''szakember''.
Tavaly egy ''szaküzletből'' hoztak át gépet javítani hozzánk, ahol 3 hét után sem tudták a gép pontos hibáját megállapítani. Ajánlottak viszont teljes gépfelújítást cirka 50 ezerért.
Vevő másnap boldogan fizette a 3 ezer forintos óradíjat a gombelem cseréért. -
ML320
senior tag
Elfelejtetted megjegyezni, hogy már az energy drinket is nagykerből vesszük, és a bolt és szervíz részleg fogyasztása együttesen 2-3 karton/hét. Néha már alig van vér a koffeinünkben, ennek ellenére elalszunk, kómásan tekintünk ki a fejünkből. Már erőm sincs képen röhögni az ügyfelet. Viszont jó a kilátás a főútra. Imádom a nyarat, főleg ha egyre jobban emelkedik a hőmérő higanyszála, és vele együtt a ...
Persze most is hoztak egy gépet, hogy már megint nem bootol cd-ről. Csak át kéne állítani azt a nyamvadt BIOS-t...
Monitor: előző-előző-előző kolléga megjegyezte a kuncsaftnak, hogy egy kis ideig a bolt azt a sarkát kéne figyelni... A vevő meg lesett ki a fejéből, és nem esett le neki, hogy ne a készletprogramunkat bámulja.
Szerkesztve: már a gondolataimat se tudom összeszedni...
[Szerkesztve] -
TheReMiXeR
senior tag
Csávónak behallt a 200gigás vinyója... Full adattal...
Kiderült, hogy a partíció hagyta el magát.
Mondom néki kéne egy kicsit archiválni, mi kellene belőle?
Hát igazából minden, mert minden qrvafontos!!!
No, mondom akkor ez óránként 2K lesz. Nem baj, feleli a mandró, a fontos adatok megérnek neki ennyit.
Nos, mondanom se kell, hogy a fontos adatok 90% XXX könyvtár volt.
Telis teli jóféle felnőttes akció filmekkel.
No öcsém, ha neked ez megér 8ezret akkor semmi gond, lehuzzuk a fontos dolgokat
Király volt, mikor szemrebbenés nélkül kifizette a csavó a pénzt.
Érdekes lett volna megkérdezni a vele jött asszonykája véleményét a dolgokról
Az ő buxájából fizettek
Mi mehet otthon -
TitiRii
senior tag
sztem ekte ezek jártak nálunk is a múlt héten
már remeget a bal szemhéjam tölük.
eddigi über: bejön 5 hajléktalan kis potkocsin hoznak egy p2 es gépet hogy csináljuk meg mert nem müxik. (persze nem ám kivárták a sorukat már az ajtóból kurjongattak mintha csak a haverjához jönne.)köpni nem tudtunk a soktól, na meg a szagtól
persze du5 csucsforgalomban mikor voltaknormálsi vásárlók is. -
ML320
senior tag
Egy darabig slágercikk lesz, de legalábbis amíg az összes vizsgabázis elindul...
De szerintem utánna jön majd a következő elektronikusan tesztelt kitaláció...
Az is érdekes, hogy mi is csak ezt a helyet találtuk meg, nem? Senki más nem foglalkozik vele, és még a nagykerek is lepasszolják a kérdést...
[Szerkesztve] -
adik
őstag
Ne is mond!
aprítanám a marhát, aki kitalálta a 11ezer forintos mp4 játszót, lehetőleg gigásat! Mindenki azt akarja venni, és másnap hozzák vissza, hogy szar, ez nem müxik, az nem müxik. Én nem árúsítanám, de persze nem rajtam múlikMindegy is ,a vevő meg csúnyán néz rám, hog ymiért akarok neki márkásat adni, amikor az még csak nem is játsza le a videót és 18 K (Meizu) - azt még nem is sokat hoztak vissza...
-
-
szepi79
őstag
nem egészen ez a helyzet nyomtatóknál. az a trend, hogy magát a nyomtatót olcsón adják, és később a tintapatronokon jön be az eszköz ára. tehát lényegében ugyanaz az elv, mint az előfizetéses telók ügyében, hozzádvágják a nokia 25013186-ast 10 forintért vagy egy szelet fasírtért, de cserébe lekötöd magad 2-3 évre.
(vicces volt, amikor tavaly egy viszonteladó partnerünk fényhengert keresett vmilyen nyomtatóba, mert a régi elkopott. mondtuk az árát. lesápadt. megkérdezte, mennyibe kerül egy új, ugyanolyan tipusú nyomtató. úgy 2/3 volt az ára a fényhengernek. szerintetek mit vett?)
-
ML320
senior tag
Miért csodálod? Akkor ő miből élne, ha minket nem dolgoztatna ingyen?
A délutáni emberke meg visszajött!
Délután, bejön a fószer a géppel, tök felidegelte magát, hogy a CD nem olvas!!! És nemrég volt itt ugyanezzel a hibával! És azonnal nézzék meg!
A nemrég az november eleje-közepe... A CD-író 2004 végéről való. A gép P2 400... Mintha lentebb már lett volna egy ilyen sztori... Azonnal meg nem nézetem meg... Ha esetleg azt mondtad volna, hogy nem-e tudnák-e esetlegesen-e megnézni-e. Akkor persze! De ne ugráltass már! Ki képzeli magát ez alak? Rambónak?
Este meg visszajött a gépért. BIOS-ban minden le volt tiltva... Mutassa meg, hogy legközelebb ne keljen visszahozni. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Kuka juzer, vésd az észbe, hogy ne nyúlj bele a BIOS részbe!!! Pénzt nem kértem. Csak udvariasan elhajtottam a búsba...
A közönség részére meg: A ''kábeles'' srác egy internet szolgáltató cég képviselője. Tehát netet köt be, hibát hárít el, és mindent tud. Telefonon keresztül már elmagyaráztuk neki, hogy kell egy rendszert telepíteni... Hiába, valahol el kell kezdeni. És mert ilyen-olyan munkákat, eszközöket régen csak úgy elvitte apuci nevére, aki egy idő után zokon vette, hogy a fia lenyúlja... Valahogy az ilyen alakokat nem tudjuk tisztelni. Ha bejön, akkor azonnal, ha fizetni kell, akkor majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Medence topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- E-roller topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest