- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josi
aktív tag
válasz
deMarco #4637 üzenetére
Megvan a megoldás.
Nyiss szervizet és vállalj ilyen munkákat.
Kiváncsi vagyok meddig huzná a cég.
Fogyasztói társadalom lettünk, felgyorsult a fejlődés.
Más ha az ember magának bütyköl valamit, és más ha ebből kell a cégnek bevételt produkálni.
Te mennyit lennél hajlandó fizetni egy alaplapon 5-6 kondi kicseréléséért? -
Rover623
félisten
válasz
deMarco #4637 üzenetére
És ha a 180k-s németből hozott i-chill 8800GT-d menne tönkre, és csak egy memo-t kellene kicserélni rajt? dobd ki, mi? Ehhhh.
Garos? Vidd vissza.
Nem garos? Akkor már valószínűleg sok évvel vagyunk a vásárlás után...a kártya teljesítménye nevetségesen alacsony az aktuális cuccokhoz képest, a megfelelő RAM felkutatása, a javíttatása nem gazdaságos... -
Djuree
félisten
válasz
deMarco #4628 üzenetére
én is villanyosmérnök vagyok
régen én is javítgattam minden fostalicskát. volt amit olcsóbb lett volna újonnan megvenni de én megjavítottam olyan alkatrészekből amik drágábbak voltak mint az új cumó lett volnacsak azért, mert szerettem/szeretek bütykölni és öröm volt ha ÉN csináltam meg valamit.
mostmár nem állok neki, egyszerűen nem éri meg. még annyire sem mint régen. kidobom és veszek újat.
mostmár a szervízben sem értenek sztem jobban hozzá mint én. ők is kidobják általában és hozzák az újat.
ilyen lett a világ, el kell fogadni, úgysem tudsz ellene mit tenni. -
net84
őstag
válasz
deMarco #4618 üzenetére
annyi az egész, hogy rossz helyre vitted
tény, hogy egy schipset hibás lapot nem állunk neki szétberhelni, mert az sem nekünk sem az ügyfélnek nem érné meg anyagilag...kicsitomi88 - neked is csak ezt mondhatom: rossz helyre vitted - mi zokszó nélkül megcsináljuk, ha az ügyfél kéri...
-
as_Rock
őstag
válasz
deMarco #4622 üzenetére
Ami televan smd-vel az macerás meló, mire kiforrasztja, visszarakja...nem éri meg nekik így nem vállalják, ugyanez van a TV-k esetén is, nagy panelek vannak, csak azokat cserélik, a panel hibáját nem állnak neki keresgélni.
Alaplapjavítást a gyártók is úgy csinálják, hogy összegyűlik 1/2 kamionnyi, azt elküldik egy erre specializált céghez, ott rátolják spéci modulokra, amivel nagyjából behatárolható a hiba - meg ugye aki napi 8 órában ilyet szervizel már ismeri a rutinhibákat - de ezek a cégek általában nem hirdetik magukat a köznépnekMás világ lett...villanykaros nem biztos, hogy meg fogja tudni csinálni, amennyi gyakorlati óra ott is van manapság...és amilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest