- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #19383 üzenetére
hirtelen slot A ugrott be, és erről egy gyöngyszem beszólás.
talán 2000, akkoriban indult a fix tv. mittoménki Kristóf vezetett egy népoktató műsort (már akkor sírva röhögtem a marhaságain). betelefonáló kérdezi, hogy mi a különbség a slot 1 és a slot A között. némi hümmögés után benyögi, hogy ugyanaz, csak 180 fokkal elfordítva
az adón mai napig mennek ilyen műsorok, egybites betelefonálókkal. pl. rendszeres volt cheat kérés játékokhoz, de harmadik után nem volt hajlandó érthető okokból.
(és adjatok SSDt 500 Gigás WDért cserébe, kösz
)
-
válasz
ati012 #19119 üzenetére
Az kemény! Hát, akkor emberünk nem tolakodott mikor a szürkeállományt osztogatták...
Ami a számológépes történetet illeti:
Engem már kerestek meg; kávéautomatával, cirkó panellel, autó elektronikával is. És be kell vallanom, hogy sokkal jobb pénz van ezeknek a javításában, mint néha pár órás masszív cumi után beismerni, hogy te vagy a negyedik ember aki szétszedte már a javítandó notebook-ot, és az első három már bőszen nekiment a kontakthibás VGA chipnek valami festékégetővel, hogy majd jól meg-reflow-zza -
cbmfan
senior tag
válasz
ati012 #19110 üzenetére
hány ilyen mailt kaptam összes melóhelyen... fingja sincs dolgokról, de próbálkozik. ennek a zöme tizenéves gyerek, vagy negyvenes fószer. utóbbi képes őrjöngésig elmenni, mert kizárólag csak neki lehet igaza, én nem tudok semmit. (lásd kártyaolvasóst
)
sikerült lapot szereznem, egyik boltos fórumról csak miattam kinyitott, köszönet érte
-
Hequila
őstag
válasz
ati012 #18825 üzenetére
Nem csak oda, hanem az egész látható képfelületre nem szabad nyúlni, mert látszani fog. Ha az LCD panelt leszeded, akkor a COF-okra is vigyázni kell, ezüstgőzzel vannak az LCD panelhez rögzítve, nagyon könnyen leválik. Valóban hatalmas szopás. Monitoroknál meg 4 x hatalmas szopás.
Tapasztalatból mondom: a hardveres notebookjavítás úgy ámblokk hatalmas szopás. -
Hequila
őstag
válasz
ati012 #18821 üzenetére
Kiszeded a régi csövet, beteszed az újat. Ennyi.
[link]
Annyit fűznék hozzá, hogy a fénypolarizáló rétegekhez és az LCD panel belsejéhez TILOS kézzel hozzáérni, mert minden kis hangyaszar / homogenitásban történő törés látszani fog a képen. Nagyon könnyű megcsikarni, megsérteni a fénypolarizálót és az LCD belső oldalát is. Gumikesztyű erősen ajánlott.
A fentiek tükrében nagyon utálom csinálni, több napos lelki rákészülés előzi meg az eljárást. -
szumo
senior tag
válasz
ati012 #18544 üzenetére
Nekem olybár tűnik, hogy a kijelző háttérvilágítása kapcsol be. De a képernyőn semmi feliratot nem észlelni.
Mondjuk, elvitte egy másik helyre, ahol nem tudom mi történt, de a billentyűzet ffc kábele félig le volt csúszva.Majd hétfőn folytatom, mert miszlikrre van szedve, és "rádobtam" egy illatosítót, mert teszt közben olyan cigaretta szagot nyomott a venti a pofámba, hogy kimentem öklendezni, és skipeltem mára azt a gépet.
Ja csak hogy stílusosak maradjunk, ez is egy könyvelő gépe, és az említett nem mozduló tányérú merevlemez tartalmazza x+1 év bevallásait.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
localhost
Közösségépítő
válasz
ati012 #18324 üzenetére
Én még itt a topicban is azt olvasom néha, hogy nem megy a routerem, nem nyomtat szegély nélkül a nyomtatóm, satöbbi (amiből már a kérdés feltevésekor eleve látni is lehet, hogy UserError) akkor illető bekérdez... mi legyen vigyem vissza? És a tanácsok közt is van igenlő, ha ez tényleg ilyen Xar, akkor inkább vidd vissza.
Meg nem tudnám mondani, hány ilyen "visszahozott" cuccra mondtam boltosként, hogy NEM, NEM, NEM VESZEM vissza. Sokra!
És hányra mondta ezek után a főnököm, hogy Igen, tudom, hogy neked van igazad, de vedd vissza szerencsétlentől. Mindre.
És hány ilyen hibásnak visszavett terméket sikerült visszaáruzni a szállítónak? Néhányat.
Mi lett a többivel? Leselejteztük, vagy potomért kiárusítottuk. -
ati012
őstag
válasz
ati012 #18080 üzenetére
Bazé, szarul linkeltem...
Sasa: melyik bevállalós ex?
Az egyik megvót még az akkori asszonyság mellett. Netudd meg mit leművelt.
szerk.: 1 hete beszéltem vele, laptop vásárlásán töri a fejét.
szerk2.: milyen csajos laptopokat ismertek?
szerk3.: cbmfan -t kérdezd. Én nem voltam ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged