-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Csabroncka #39217 üzenetére
A MailPlus-t nem használom....bocs. Még csak telepíteni sem próbáltam soha.
Itthon egy gépet nyüstölök és minden levelezésemet a gmail-en intézem.Most éppen a DS + NCore + RSS témára cuppantam rá...
Próbálgatom és 1-2 érdekes dolgot már találtam is.
De a szűréssel meggyűlt a bajom.... -
seger
addikt
válasz
Csabroncka #39215 üzenetére
Ha erről lenne egy kis leírás, engem is érdekelne!
-
Multibit
nagyúr
válasz
Csabroncka #39079 üzenetére
plexen kívül is van élet
+1
Bár, ahogy mostanság nézem, sokaknak ez elképzelhetetlen -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Csabroncka #39082 üzenetére
Most a PLEX a divat. Turmixolják a videóanyagot ehhez sokkal drágább nast vesznek, holott már egy ds211-es is ki tud szolgálni 3/4 médialejátszót. Ráadásul egy androidos lejátszó 10 e forint magasságában kapható.
-
Slowman
aktív tag
válasz
Csabroncka #39079 üzenetére
no akkor azt már tudjuk, hogy hogyan nem működik. ezt a plexen kívül is van élet dolog nem opció. azért vásároltam, hogy azon nézzek filmet és kész. tehát erre kell megoldás.
az, hogy tv-n mappákat tallózgassak számomra nem megoldás visszalépés. -
luigi106
tag
válasz
Csabroncka #38972 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Beletörött a bicskám.
Leírom mi van, és mit szeretnék.
A régi nasom egy 215-ös és létrehoztam egy próba1 mappát rajta, ide szeretnék másolni.
Az új nasom egy 718+ ezen van egy torrle mappa és innen szeretnék a 215 próba1-es mappájába másolni.
Azt írtad, file station/ eszközök / távoli mappa telepítése. Eddig ok, ott kiválasztottam CIFS megosztott mappát.
Az első ablakban megadtam a 215-ös belső IP címét \\192.168.0.10\próba1. Erre a DSM kitöltötte a csatlakoztatás a következőhöz ablakot így /torrle/próba1. Gondoltam ő biztos tudja hogy mit kell oda írni.
Rányomtam a csatlakoztatás gombra, mire a következő üzenetet kaptam: nem sikerült csatlakozni a távoli mappához. Győződjön meg róla, hogy a távoli kiszolgáló hozzáférhető CIFS protokoll segítségével.
Na erre nem jöttem még rá, hogy hol engedélyezhetem ezt. Előre is köszi. -
válasz
Csabroncka #38969 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Megkaptam a múltkori privátot, csak akkor nem volt jó a link.
Az ajánlat is elgondolkodtató.Amit írtál, hogy újracsatolás létező feladathoz itt mire gondolsz.
A HyperBackup-nál a feladatnál van olyan, hogy visszaállítás. Ott gondolom a nas-ra állítja vissza a mentést a felhőből.Létezik valamilyen lehetőség, hogy a felhőből vissza lehessen állítani az adatokat, esetleg a nas kihagyásával?
Gondolok arra, hogy ha véletlen meghibásodik a nas. -
Bozso68
őstag
válasz
Csabroncka #38972 üzenetére
Köszi szépen!
A Download Station-t a Chrome-ban átirányítottam a LAN 2 IP címére. Ha már van, használjuk
.
-
baandii
senior tag
válasz
Csabroncka #37608 üzenetére
értem, köszi a választ neked is!
-
válasz
Csabroncka #37537 üzenetére
VPN portot is át lehet állítani 20000 felettire?
-
Patice
Topikgazda
válasz
Csabroncka #37302 üzenetére
Syno-nál szerencsére megoldott házon belül az átköltözés. Persze itt is vannak megkötések, de szvsz. minimálisak a más modellből való átpakoláshoz képest.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Csabroncka #37298 üzenetére
Teljesen érthető és amúgy használható is amit írtál. Nem mozog 1Tb adat, csak ennyi a google következő csomagja a 100GB után. Nekem 240GB adatom van, ebből nem mozog szerintem csak pár apróbb file, viszont elérhetőnek kell lennie mindnek.
A VPN nem rossz megoldás, de ASUS routerem van és az Iphone-ban megszűnt a pptp vpn támogatás, úgyhogy VPN-t nem tudok csinálni sajnos, már gondoltam rá. Illetve a VPN-el még az is baj, hogy ugye csak IP címeket kezel, plusz ha VPN-en vagyok nem tudom mennyire működik egyszerre a helyi hálózat is, amin a gép éppen van. Illetve sokszor offline is vagyok, módosítok valamit, aminek után fel kell kerülni és leszinkronizálódni a többi eszközre.
-
ATM_automata
őstag
válasz
Csabroncka #37296 üzenetére
Nem egy megosztott mappát szeretnék, hanem a google drive felhőtárhelyet szeretném kiváltani saját megoldással. Eddig volt 1TB-om egy promócióból, ami le fog járni hamarosan. Tök jól működik, a nas is a cloud sync-el frankón kezeli, de évi 35K lenne megújítani, ami elég horror összeg.
Ha viszont a Synology Drive beválna, akkor a fileokat mindenhonnan el tudnám érni és a szinkronizálás is meg lenne oldva, így a laptopom bárhol is vagyok felteszi az új fileokat, az otthoni PC-n is meglenne minden meg a telefonon is meg tudnám nézni ami kell. Ideálisnak tűnő megoldás, persze ha jól működik.
-
madjozsef
újonc
válasz
Csabroncka #37050 üzenetére
Sajna nem megy http porton keresztül.
A DSM-ből indítva sem.
A DSM-ből indítva a Photo Stationt https://fix ip/photo/login.php?sid=... kezdetű link indulna el.
A DSM-ből indítva a Video Stationt pedig ilyen link indul, ami el is indul: https://fix ip:50016/?launchApp=SYNO.SDS.VideoStation.AppInstance&SynoToken=... -
Borisz76
nagyúr
válasz
Csabroncka #33912 üzenetére
Nem használok VPN-t de mintha olyat olvastam volna , hogy hiába van nagyon jó gyors neted ha a VPN-s szolgáltató nete lassú. Márpedig a VPN szerveren át fut minden adat. Ha az lassú akkor meg vagy lőve.
Mondjuk ezt pár éve olvastam....azóta a VPN szolgáltatók is feljebb léphettek.
Erről nincs tapasztalatom.Közben rákerestem és létezik de nem túl pörgős a VPN Topic
Madwe
Köszi....így már világos. -
Pubszon
veterán
válasz
Csabroncka #33908 üzenetére
Vagy belső hálón töltsön le saját vagy más accountjával olyat amit seedel .
-
scream
veterán
válasz
Csabroncka #33626 üzenetére
synology.me nem?
-
maci25
aktív tag
válasz
Csabroncka #33626 üzenetére
Én inkább valami hasonlóra gondoltam valami.hu
-
Sanya
nagyúr
válasz
Csabroncka #33446 üzenetére
Azt a fehér fost érdemes modem módba állítani és venni egy rendes routert.
-
Pubszon
veterán
válasz
Csabroncka #33246 üzenetére
Külön kötet is jó lenne, film, zene és iso tárolásra.
Remélem ez még oldható. -
Tamarel
senior tag
válasz
Csabroncka #33179 üzenetére
- TCP (UDP elvileg gyorsabb, de kevésbé stabil)
- SHA256 (ami a legkisebb SHA-2 -es)
- kódolás leginkább AES-128-CBC de ha kicsi vas és nem bírja akkor kb mindegy, pl BF-CBC
- tömörítés: kikapcsolva -
madle
őstag
válasz
Csabroncka #32858 üzenetére
Nekem a fotó mentések a legfontosabbak, a torrent is csak hébe hóba menne. Illetve stream róla. Nagyjából egy 100-as körül gondoltam az akciót, kérdés, hogy ezzel meddig tervezhetek..
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #32807 üzenetére
közben sikerült szar a fordítás az SMTP beállításnál az ALAPÁLLAPOT fül valójában alapértelmezettet jelent, így teszed alapértelmezetté a fiókot!
-
gyugyo79
addikt
válasz
Csabroncka #32767 üzenetére
Win 8.1 -re nincs DS Video az áruházba ? Mert talán az a legjobb megoldás ha van. Amúgy semmilyen bővítmény nem kell elvileg a FF -hez se annyi, hogy a 64 bites változata nem jó erre az nem fog lejátszani semmit. De amúgy ha nincs natív app 8.1 re akkor a Chrome kipróbálása is megoldás.
-
ERPY
őstag
válasz
Csabroncka #32767 üzenetére
Próbáld meg Google Chrome-al, hátha. Firefox nekem is sokszor játszott érdekes dolgokat, Chrome mellett minden rendben volt. Egy próbát megér.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csabroncka #32757 üzenetére
Na én meg már feketemágiát is küldtem rá, 10 hyperbackup eszközből 7 ment, 3 az istenért se
-
gyugyo79
addikt
válasz
Csabroncka #32581 üzenetére
A PLEX -nél figyelj arra, hogy nem csak a PLEX csinál klienst (érdemes utána olvasni mert az, hogy a PLEX a fejlesztő nem garancia arra, hogy jobb neked). Ráadásul ahány platform annyi megoldás a korlátlan használatra. Nálam a windowsos kliens fizetés, után a fiókhoz kötődött így bármelyik gépen jó amire felrakom a fiókomhoz míg az androidos, csak azon az eszközön működött amihez meg lett véve.
Windowson ráadásul ott van ingyen a böngésző meg a chrome web app is aminél meg az is más, hogy melyikből nézed mert azokba se egyformán tolja ki .
Az, hogy az eszközöd tudja e kezelni a bizonyos formátumot, sokszor nem érdekli, nem vizsgálják meg ugye egy általános profillal fut a kliens ezt-azt tudsz benne finomítani (már amikor nem bugos és hiába kapcsolsz át egy kapcsolót) de annyi, ha egy adott formátumról az van beégetve pld.: hogy azt kódolni kell ha ez az androidos kliens kéri akkor ha az ég leszakad és az eszköz tudná is kezelni azt kódolni akarja a szerver.Kb. megvétel előtt érdemes végig próbálni mindent és csak akkor kifizetni (vagy elő fizetni), ha elégedett vagy.
A fizetés, csak a kliensre vonatkozik és arra, hogy x időn tovább megy a lejátszás. Az előfizetésnél a lejátszás is tovább megy meg adnak hozzáférést prémium dolgokhoz, de azon ez se változtat semmit, hogy mit tudsz majd lejátszani. Szóval ugyan az fog menni fizetés után is mint előtte csak nem szakítja meg. -
eszakas
őstag
válasz
Csabroncka #32582 üzenetére
Nekem is hálózati gondjaim vannak vele. Random eltűnik a szerver akkor is amikor fizettem érte és akkor sem akart konvertálni mobilra. De mint utólag kiderült nálam az egyik útválasztó volt a ludas a szakadásokért nem a Plex. Én próbaképp fizettem elő egy pár hónapot.
Azért lehet hogy egy kicsit sötét...
-
eszakas
őstag
válasz
Csabroncka #32579 üzenetére
Szia.
Lehet hogy lemaradtam de miért kellett "életet lehelni" bele? Milyen módban szakad meg a filmnézés neked? Nekem 216play van konvertálni nem akar vele semmilyen módban mert kicsi neki a proci azt írja. Prémium módban is kicsi neki.
-
csari
csendes tag
válasz
Csabroncka #32342 üzenetére
-
csari
csendes tag
válasz
Csabroncka #32336 üzenetére
Gondoltam rá én is.. Ezt a plex szerveren belül vagy a nas beállításokban lehet beállítani?
-
eszakas
őstag
válasz
Csabroncka #32114 üzenetére
Hát elég háklis az biztos nekem sem stabil a PLEX pedig kábelt cseréltem portot nyitottam de így is eltűnik néha
-
Multibit
nagyúr
válasz
Csabroncka #32090 üzenetére
A Popcornok hálózatkezelése más, mint a Dune-oké. Korábban (más topikokban) is jöttek elő problémák.
-
claire78
senior tag
válasz
Csabroncka #31823 üzenetére
Számomra nem adott választ a videó sajnos.
-
plus44
veterán
válasz
Csabroncka #31446 üzenetére
Árban nagy különbséget nem látok a óz eddig ajánlott két termék között, ellenben a ds116-ról elég jókat írnak, eddig engem meggyőzött. A megfelelő kerethatárig nem szeretnék garasoskodni, legyen akkor drágább, de relatíve hibátlan.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Csabroncka #31379 üzenetére
leginkább azzal lehet védekezni, ha nem wint használ az ember
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csabroncka #31379 üzenetére
Én úgy látom, h manapság a naprakész win, vírusirtó ÉS malwarebytes is kell. Abból elég az ingyenes is, de akkor naponta vagy hetente futtatva legritkább esetben...rengeteg olyan vacak van, amit csak az fog meg...
-
e90lci
senior tag
válasz
Csabroncka #31081 üzenetére
Szia
Tényleg igazad van,annak idején még én is úgy csináltam.De hülye vagyok! -
kocoska007
csendes tag
válasz
Csabroncka #30945 üzenetére
köszi, megnézem... főleg, hogy most lement a fél film, csak utána dobott ki.... bár eddig működött... nem értem az egészet
-
Bobolit
aktív tag
válasz
Csabroncka #30907 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy a Quickconnect milyen sűrűn frissít?
Mert az pl. működik -
Bobolit
aktív tag
válasz
Csabroncka #30907 üzenetére
Gugli sem ismeri a friss ip-met, valamiért nem frissült.
-
Peathee
senior tag
válasz
Csabroncka #30832 üzenetére
De bizony, hogy az. Mindhárom kimenet akksiról menne.
-
ERPY
őstag
válasz
Csabroncka #30808 üzenetére
Nagy ötlet.
-
Bobolit
aktív tag
válasz
Csabroncka #30811 üzenetére
Szerintem is hatalmas ötlet.
A megvalósítás hogy történne? Privát kulcs csere, aztán rsync? -
claire78
senior tag
válasz
Csabroncka #30808 üzenetére
Pont ugyanezt vettem fel múltkor, aztán csak a lehurrogást kaptam..
-
ssanyi63
újonc
válasz
Csabroncka #30795 üzenetére
Szia!
Köszönöm, így működik. Csak tudod, ezzel elvesztem azt a kényelmi funkciót, hogy mobil appon keresztül is tudok az synologyra bármit letölteni, ha eszembe jut valami. Ehhez elvileg az otthoni hálózaton kell lenni, ugye?
köszi és szép estét : Sanyi -
balhmm
tag
válasz
Csabroncka #30783 üzenetére
Alapból mindent felhoben tarolunk, nason csak a plusz mentesek vannak ezek ellen a vírusok ellen. Alapból direkt nem raidet használunk. Így egyik kötetről a másikra mentünk. És persze lehetne két has meg minden, de egy átlag otthoni gép esetén, családi dolgokra szerintem a felhő és egy nas ezzel a megoldással teljesen jól működik.
-
Atlantis
veterán
válasz
Csabroncka #30783 üzenetére
Arra szerintem jónak tűnik, hogy kivédje a fertőzést. Mert ha jól sejtem, ha egy ransomware elszabadul, akkor az szépen végigmegy a láncon és még egy beállított felhő-alapú szinkronizáció esetén oda is szépen feltolja a fertőzött anyagot. Külső meghajtóra persze kell menteni, de az emberek többsége ezt napi szinten nem teszi meg.
Még csak most próbálok kigondolni egy jó, de kevésbé macerás megoldást, amit lehet, azt automatizálnék az emberi tényező (=saját hülyeségem vagy lustaságom) kivédése érdekében.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csabroncka #30718 üzenetére
Az adott időben max 10-20gb adat megy át nálunk pl, az egész meg 4tb, szal sokára végezne vele
(mindennapi rutin része a kezelt nasok, tűzfalak csekkolása - küldenek emailt az esti folyamatokról ha végeztek - nincs email, akkor fennakadás van s rá kell nézni..
nomeg kollegák is hidd el hamar hívni fognak reggel 6kor, ha lassú az elérés, mert épp ezerrel megy a backup
Nomeg mindegy is az adatforgalom, nem mobilneten megy, cserébe pár kattintás árán megvan minden adat (backup nas irodai hálóba bevisz, nas gyalu, majd backupl adat le) ez azért max 1 napos kiesés, szemben azzal, h az összes, akár több évtizedes adat elveszik, ami lehet olyan is, h jogilag s anyagilag is kuka a cég, akár még komolyabb következménnyel is személyekre nézve... -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Csabroncka #30704 üzenetére
Az szép..
Úgy néz ki, hogy a raid köteten volt a megosztott mappa, plusz mellette a roundcube. A roundcube-ot nem bántotta, viszont a megosztott mappát végigdarálta úgy, ahogy van.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csabroncka #30624 üzenetére
Nem tudom. Én azt nézem hogy amit linkelt, annak nincs 220-a. Tehát nem tudom a NAS-t hová tudná dugni hogy áramot kapjon. Az okés hogy USB-n kommunikál.
-
mackosajt
addikt
válasz
Csabroncka #30493 üzenetére
Látom, igen.
Ezek alapján helyi problémát gyanitok.
Mármint szolgáltatói, de helyi. -
mackosajt
addikt
válasz
Csabroncka #30490 üzenetére
Nem is annyira a mennyiségnek szólt, csak jeleztem, hogy nálam minden rendben.
Elérés is hibátlan.
A ph sem problémás nálam mostanában.
Régebben voltak ilyenek. -
mackosajt
addikt
válasz
Csabroncka #30475 üzenetére
Majdnem napi 50 giga töltődik fel upc hálózaton, a kis ds115j-vel, 1 magára korlátozott feltoltes mellett, hogy azért másra is jusson savszel.
Nem úgy tűnik, hogy korlát lenne upc-nel. -
atirag
őstag
válasz
Csabroncka #30468 üzenetére
A transmission-t próbáltam a nason bár nem jutottam a végére mert mikor beléptem a putty programmal ssh-n onnantól már nem azt csinálta mint a leirásban😊
Így azt nem tudtam kipróbálni.
Pc-n simán működik tökéletesen az utorrent pedig ugyan úgy a routerbe van dugva.
És látom a portokat a router beállításaiban ugyan úgy mint a download station-nek. Csak az elöbbi működik -
atirag
őstag
válasz
Csabroncka #30465 üzenetére
Én ezt elengedtem egyelőre. Most keresek szakembert hátha ő megoldja nekem. Az ncore-ról már letíltottak egy kis időre.
Amúgy nem tud valaki olyat aki ezt csipőböl tudja és kijönne vagy bejelentkezne hozzám?(persze nem ingyen!)
-
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #29993 üzenetére
Örömhír gyerekek!
A mai DS photo frissítéssel megoldódott a NAS elérhetetlensége, tökéletesen működik NAT mögül, mint a villám!
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabroncka #30148 üzenetére
Érdekes, nekem az istenért se akar összejönni kábellel a médiaszerver elérése. Van még aki így járt mint én?
-
mackosajt
addikt
válasz
Csabroncka #30144 üzenetére
Csak egy próbát tettem a quickconnectre.
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabroncka #30141 üzenetére
TV-nél nincs lehetőség NFS-re.
Amúgy itthon próbálgattam 1-2 dolgot és azt tapasztaltam ha a tv-t kábellel kötöm össze a routerral, akkor a NAS-on levő médiaszervert nem látom. Ez normális dolog vagy nem? Szóval elvileg akkor is kellene látnom a médiaszervert ha wifin van összekötve a router, illetve akkor is ha kábellel?
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabroncka #30136 üzenetére
Jah értem, azt hittem hogy a többi komponens terheltségére is érted.
Lenne egy másik kérdésem. Ismerős is nemrég cserélte le a tv-jét egy újabbra, és az eddigi DLNA-s filmnézés a Syno NAS-ról jól ment, de mostanában 2x is dobott olyat filmezés közbe, hogy a kapcsolat megszűnt az xy NAS-sal. Előtte soha nem dobott neki ilyet.
Szerintetek lehetséges hogy az új tv olyan csatornán kommunikál a routerral amin más eszköz is csatlakozik a routerre, ezért lehet ez a interferencia, és ez okozhatja a lecsatlakozást? Van hogy 10perc után jött elő ez a lecsatlakozás, de van hogy 40perc.Érdemes kábellel összekötni a tv-t meg routert, hogy ezeket elkerüljük?
Vagy esetleg a NAS-on van olyan log ami kijelzi hogy miért történt meg a lecsatlakozás?
Illetve most jut eszembe hogy ez akkor is lehet ha az új tv-nek nem állított be fix ip címet, és amikor váltás van akkor történik lecsatlakozás?
-
jozsi252
veterán
válasz
Csabroncka #30134 üzenetére
Igazából néztem a ram proci felhasználást, de egyik se ugrott meg nagyon mikor a 4k ment a NAS-ról. Csak egyedül a hálózat, de ugye az természetes mert onnan streameltem.
-
matoland
csendes tag
válasz
Csabroncka #30107 üzenetére
opera vagy chrome mind a kettő van
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csabroncka #30097 üzenetére
Valami kavar van a fejekben szerintem. Az, h mit lehet lejátszani, az csakis a lejátszón múlik (okostv, webbrowser, média player) a nasnak ahoz semmi köze. Az ffmpeg egy program ami van nasra is, azzal lehet konvertalni rendesen pl isot mkvba. A dts dekoder kell e mellé, ha dtst akarsz konvertalni. ETTOL FUGGETLENUL A CELESZKOZ HA KEZELI, LEJATSZA A DTS HANGSAVOT. HA NEM KEZELI, EZZEL SEM FOGJA.
Bocs, mobilon vok és egyszerűbb volt a capslock mint a boldolás -
matoland
csendes tag
válasz
Csabroncka #30097 üzenetére
linkelnéd?
-
matoland
csendes tag
válasz
Csabroncka #30094 üzenetére
mire tudom használni a dts dekódert?
-
matoland
csendes tag
válasz
Csabroncka #30094 üzenetére
újra indexelni sem kell, total commanderben belépsz oda ahol a filmek vannak, kikeresgéled azokat amik .avi-k átírod mp4 re és a nasod magától teszi a dolgát, újraindexeli és mehet a mozizás
nem raktam fel semmit
Total commander tud tömegesen kiterjesztést átnevezni érdemes kihasználni
-
matoland
csendes tag
válasz
Csabroncka #30088 üzenetére
na úgy néz ki találtam egy megoldást, total commanderbe egyszerűen átírom az avi-t mp4re és tökéletesen lejátsza, filmeket is és a sorozatokat is
csak úja kell indexelni a videókat.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Csabroncka #30038 üzenetére
ahonnan elérhetetlen, annak a gépnek milyen dns szerver van beállítva?
cmd-be írd be:
ipconfig /all
esetleg ha a 8.8.8.8-at állítod be, akkor működik?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Csabroncka #30036 üzenetére
Lehet, de nekem pl fix Ip címmel is előfordult(onnan próbálkozva), az pedig tuti nem natolt. Amik eddig bejöttek (hol ez, hol az) az a https volt, volt ahol pl webdav ment, megint máshol pedig egy másik ddns szolgáltatót választva jó lett, vmiert a synos nem volt jó (s épp aktuális Ip cím se)
Igazából semmi értelmet nem találtam az egészben, de szerencsére csak 1-2 helyen volt gond (abból a leggazabb a fix ips munkahelyről egyik kolléga otthoni nasa felé jelentkezett, ott másik ddns szolgaltato megoldotta.
Sőt jut eszembe, ott annyit változtattunk, h a fő routeret állítottuk be ddnsre, nem a mögötte lévő nast, lehet az volt a siker titka, nem is a ddns váltás. Szólj ha vmelyik bejött, v vmi nem világos amit írtam, mobilról potyogtem... -
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #30035 üzenetére
Köze lehet ennek a NAT-oláshoz?
-
Csabroncka
addikt
válasz
További fejlemények a hálózati problémámmal kapcsolatban:
Nos megpróbáltam a https kapcsolattal behozni az oldalakat (DSM, photo station), ekkor a böngészők kivétel nélkül eljutnak a tanúsítványig (nyilván nem jó, de ez kit érdekel,megy a kivételek közé az odal azt jó napot). Ezt követően azonban ugyanúgy csak homokóráznak és a szerverre várakoznak!
Viszont ami biztos, hogy sem a router, sem a syno naplóban nincsen kitiltás, és sajnos csatlakozási kérelem sem!
Létezhet az, hogy csak úgy random blokkol (nem értem mi ok lenne rá) az UPC, másra már nem tudok gondolni
Na most megnéztem, volt rá lehetőségem, Veszprémből elérhető a Syno, de Felsőörsről sehonnan nem
na ez a vicc
UPC-UPC
-
Patice
Topikgazda
válasz
Csabroncka #30019 üzenetére
A Noctua-k egyik jellemzője, hogy jobb a légszállításuk adott fordulatszámon/zajszinten, így számomra nem meglepő a hőmérséklet különbség. Ugyan az a szenzor, előtte is ugyan olyan tűréssel mért, mint most, így nem hiszem, hogy mérési hiba.
-
inflator
tag
válasz
Csabroncka #30013 üzenetére
Alapvetően csak torrentre használom, saját célra.
Az 500-as NET meg van, és ha már van szeretném letöltésnél kihasználni. Jó az ha egy film, hamar lejön
Sajnos a proci maxon tekert, a memória kb 30%on. -
Madwe
nagyúr
válasz
próbáld ki https-en keresztül is, volt nekünk is egy upc-s hely, ahonnan csak az működött, sima http nem
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
és ha az ip alapján szólítod meg? Írtad, h ip és ddns alapján is pingelhető és ddns és qc alapján nem éred el, szóval akkor ha jól értem, az ip alapján megszólítás még nem volt tesztelve.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Csabroncka #29947 üzenetére
Igen, csak céges környezetbe ha annyit tudnak mondani hogy "szar lassú a háló" arra az esetre szeretnék egy hülyebiztos egy gombnyomásos tesztet. A másolás jó lenne, de mire felfognák mit kérek tőlük...
Iperfet megnézem. Köszi a tippeket
-
felho001
tag
válasz
Csabroncka #29888 üzenetére
van port forward beállítva de nem enged többet más ip címhez a ruter. linksys EA6900
-
heroldbalu
tag
válasz
Csabroncka #29881 üzenetére
Ha beszéled az idegent howtogeek , ha nem szerintem akkor is menni fog ez alapján eléggé szemléltetős. a Windowsos részeket értelemszerűen érdemes kihagyni, vagy amit lehet a NAS-on beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest