Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz Csabroncka #32581 üzenetére

    A PLEX -nél figyelj arra, hogy nem csak a PLEX csinál klienst (érdemes utána olvasni mert az, hogy a PLEX a fejlesztő nem garancia arra, hogy jobb neked). Ráadásul ahány platform annyi megoldás a korlátlan használatra. Nálam a windowsos kliens fizetés, után a fiókhoz kötődött így bármelyik gépen jó amire felrakom a fiókomhoz míg az androidos, csak azon az eszközön működött amihez meg lett véve.
    Windowson ráadásul ott van ingyen a böngésző meg a chrome web app is aminél meg az is más, hogy melyikből nézed mert azokba se egyformán tolja ki .
    Az, hogy az eszközöd tudja e kezelni a bizonyos formátumot, sokszor nem érdekli, nem vizsgálják meg ugye egy általános profillal fut a kliens ezt-azt tudsz benne finomítani (már amikor nem bugos és hiába kapcsolsz át egy kapcsolót) de annyi, ha egy adott formátumról az van beégetve pld.: hogy azt kódolni kell ha ez az androidos kliens kéri akkor ha az ég leszakad és az eszköz tudná is kezelni azt kódolni akarja a szerver.

    Kb. megvétel előtt érdemes végig próbálni mindent és csak akkor kifizetni (vagy elő fizetni), ha elégedett vagy.
    A fizetés, csak a kliensre vonatkozik és arra, hogy x időn tovább megy a lejátszás. Az előfizetésnél a lejátszás is tovább megy meg adnak hozzáférést prémium dolgokhoz, de azon ez se változtat semmit, hogy mit tudsz majd lejátszani. Szóval ugyan az fog menni fizetés után is mint előtte csak nem szakítja meg.

Új hozzászólás Aktív témák