- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23 #13995 üzenetére
Nagyon fain ez az új szíj.
Mokka színben választottam az alligátor mintásat, kicsit merev még, meg szokni kell a barnát, de egyre jobban tetszik. Plusz kicsit be wd40-eztem a stifteket is, tartson a rugó rendesen.
Szóval, egyelőre meg vagyok elégedve, a tartós teszt meg majd elválik.
Ja, rendeltem egy szerszámot is a művelethez. Hát az egy kalap szar, nem jó szinte semmire. Esetleg majd megreszelgetve.Más - hagyományos eszközökkel szépen ki lehet cserélni a szíjat.
-
-
tomcsi23
veterán
Pont erről jut eszembe, hogy egy jó hónapja beállítottam az órámat 25 mp sietéssel, mert gondoltam, szépen behozza (előtte így késett kb). Azzal nem is foglalkoztam, hogyan hordom, mert előtte csak olykor-olykor volt rajtam, sokszor még rá is húztam, hogy ne álljon meg. Aztán úgy 3-4 hete minden nap viselem, s nézegetem az eltérést. A kezdeti 25 mp lecsökkent 20-ra, tehát 5 mp késést hozott, de ezt még szerintem akkor, amikor nem hordtam minden nap. Gondolom, máshogy jár, ha mindig fel van húzva, netán a több mozgás/rázkódás az oka, vagy még a hideg is lehet, de most elég pontos a kis drága. Az utóbbi 2 héten tuti 1 mp-n belül van az eltérés, bármikor is nézem - már direkt figyelem.
Simán a hátlapjára szoktam letenni otthon, ill felveszem, ha elindulok valahova. -
tomcsi23
veterán
válasz
botarobi #13779 üzenetére
Rendeltem egy simát, annyi pénzt (2700,-) megér szerintem. Már átvehető szátuszban van, csak most bejött a hétvége. Sima nyomott tehénbőr, de a nem sima, márkás szíj is ilyen elvileg, csak egy 10-essel drágább.
Kíváncsi vagyok a minőségére, de ha 1-2 évig már elmegy, akkor jó lesz. Alligátort (28 pízé) egyelőre nem, de még a krokinak (14 pézé) sem látom sok értelmét. -
tomcsi23
veterán
válasz
botarobi #13775 üzenetére
A gyári elég jól bírta, most lesz 4 éves, az asszem Hirsch alap. Még elmenne szerintem, de már inkább csere.
Elmentem ma a Rios viszonteladóhoz érdeklődni. Az egy dolog, hogy Alligátor meg Kroki szíjakat nem is tartanak, mert úgyse veszi senki. Meg azt mondja, hogy a 40e-s alligátor szíj is ugyanannyit bír, mint az 5e-s nyomott mintás marhabőr. Plusz, nem nagyon lehet különbséget észrevenni külsőre sem.
Aztán a helyi árak kb 2x-ese a netes árnak, ami nem is lenne baj, ha legalább kézbe lehetne fogni, megnézni élőben. Ja, meg 4-5 hét mire megjön. Na mindegy. Még nézelődök.Runner: Riosnál nézted, hogy Készséggel vállaljuk személyre szabott óraszíjak elkészítését. ?
simán megcsinálják szvsz. -
tomcsi23
veterán
Hali!
Órácskámhoz keresek bőrszíjat. Hirsch, ill. Rios palettát nézetetem (ugyebár
). Alligátor, kroki szíjakkal van tapasztalat? Riosból már 14 körül kijönne egy pofásabb darab.
-
-
tomcsi23
veterán
Mennyibe kerül egy olajcsere? Tömítőkkel, rendesen kipucolva, beállítva, stb. Lassan 4 éves lesz a ketyegő.
-
tomcsi23
veterán
Kíváncsi vagyok, runner mikor néz be.
-
tomcsi23
veterán
válasz
macikos #8570 üzenetére
Valami ilyesmi Invictara tippelek, csak fém szíjjal.
Persze, már a vaterán is megveheted. -
tomcsi23
veterán
válasz
[Anduriel] #7382 üzenetére
-
tomcsi23
veterán
-
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #6783 üzenetére
Alaposan meg kell nézni, az tuti. Utána kell járni rendesen.
Itt van egy replika pl. Mondjuk, ez kvárc, de akkor is. 200 dodo. -
tomcsi23
veterán
Anno a citizenem is tekergette a mutatókat, 3 motorral nyomatta, nagyon frankó volt. Simán 1 elemmel működött. De aztán leesett, és megállt.
Persze, előtte is kezdte már elveszíteni a fényét, mutatók osztás mellé való ugrásával, meg stb.
Viszont a 100 méteres vízállósága jól jött. Vízbe ugrálva se volt probléma, szal az rendben volt tényleg. Nem úgy, mint az előtte levő 50m-es Casiónak, ami a 2 évente szükséges szakszervizes karbantartás mellett is beázott az 5-6. évben egy sima vízfelszínen való úszkálástól. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #6056 üzenetére
Sajnálom az ilyet egyébként. Főleg, hogy mennyi ideje vívódtál vele. De legalább kijártad az utat, és hamar tudsz venni egy másikat.
Tanulópénznek jó volt remélem, plusz látod, hogy a macikos imádta casioknak is van létjogosultsága. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #6053 üzenetére
Na, mi van, nem bírta a pia-hányok-belefekszek bulit?
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5615 üzenetére
elnézést, ha már sok voltam.
Na, majd most leszel csak sok igazán.Amúgy gratula hozzá.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5320 üzenetére
Ez lenne a normál. Egy elégedett vevő hozza a többit.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5313 üzenetére
Jól orrba kéne verni az ilyet.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5311 üzenetére
Akkor a 20 év alatt elég sok embert átb@szhatott. Persze kérdés, ő tudja-e, mit árul valójában.
A problémás vevő eleve nem biznisz, le van írva minden (nem látod??!
), aki ezen felül pattog, felejtős. Persze, mert még kiderülne, hogy kamu szar az egész.
Nem lehet ezeket ott nyilvános hsz-ben rávezetni?
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5266 üzenetére
hoztam magammal még egy hsz-t.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5266 üzenetére
Oké.
Nem akarok én senki másnak a pénzével játszani. Ha rendesen utána nézel, ki lehet fogni egy valódi példányt. Csak lassan az erre fordított idő/energia nem lesz arányban az árkülönbséggel. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5263 üzenetére
És még mindig ott van, ha véletlen fake, hogy az is "elketyeg" valameddig, ill. hasonlít az eredetire.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5258 üzenetére
Hm, jah. És megér ennyi idegeskedést?
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #5254 üzenetére
Mennyivel lenne olcsóbb a bizonytalan példány
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #4629 üzenetére
Lőjjek egyet a búcsúban?
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #4571 üzenetére
Látod, milyen jó, hogy előtte kérdezted? Most jönnél ide a jó kis fotókkal, hogy milyen fain órád van. S talán még rosszul is esne a sok fújolás.
-
tomcsi23
veterán
Szerintem egyszerűen így fért ki a lapra, ami körbe-körbe jár ahhoz, hogy 7 nap alatt körbe tudjon fordulni. Nagyobb betűmérettel elegendő lenne, csak az nem passzolna a dátumhoz pl. Duplázva meg azért lehet, mert ha üresen marad maga a plusz hely, akkor lenne olyan állapota, amikor nem mutat semmit.
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #4425 üzenetére
Mit nem értesz
a Te szutykoddal ki lehet menni az űrbe?
Megvetted végül?
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #4169 üzenetére
A bizonytalanság nem ér meg egy-két ezret szvsz.
Plusz a garancia is relatív az ilyen esetekben. Jó, nem azt mondom, hogy hivatalos üzletben vedd meg, de valahol a két véglet között. -
tomcsi23
veterán
válasz
norbertb88 #3837 üzenetére
Honnan ez az ár? Mert gyorsba megnéztem, és itt pl az automata is olcsóbb (mondjuk tavalyi, de 253e).
-
tomcsi23
veterán
-
tomcsi23
veterán
Ugye mindenki odafigyel a visszaállításra?
-
tomcsi23
veterán
válasz
werttzui #2461 üzenetére
Pl Tissot PR50.
(most nézem, jól elszaladt az ára, bár asszem 50-60 körül beszerezhető). -
tomcsi23
veterán
Seiko milyen felkapott lett
-
tomcsi23
veterán
válasz
macikos #2188 üzenetére
Szia!
Citizen Promaster? Bár egy kicsit drágább. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #2094 üzenetére
-
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #2091 üzenetére
(vagy inkább ehhez se)
Oké. Első körben nézz körbe neten, pár típus alapján árakat is skubizz, hogy tudd, meddig mehetsz. Aztán szépen nézd meg / szét élőben is. Nyugati régióban jobb a helyzeted, a szomszédoknál nagyobb a választék. Működési szempontból vana mechanikus (felhúzós - automata, kézi), ill a karc - elemes, telepes, csipes. Előbbinél a funkciók számával exponenciálisan változik az ára, tehát egy stopperes mechanik az még egy számjegy. A megadott keretbe egy óra-perc-másodperc + dátum (nap) fér bele. A kvarc verzióból viszont alig számottevő az árbeli eltérés. -
tomcsi23
veterán
válasz
runner 125 #2089 üzenetére
Hali!
Na, amit linkeltél az pont nem 40-50, de egy jól menő vállalkozónak nem kunszt kitolni a keretet.
Doxa nem nagy szám, inkább Tissot, Certina honlapján, ill. galériben nézz körbe, hátha megtetszik valamelyik. Több típus van mechanikusban is, meg kvarcban is - tehát ua. a külsővel. Ha már analóg órát választasz, akkor az teljesen az legyen, a hozzá csapott digitális elem nagyban rontja a komolyságát szvsz. Fémszíj esetleg? Egy megfelelő órát viselhetsz vízben is, míg pl bőrszíjjal problémás - ha ez szempont. ...és akkor még mindig kérdés, hogy mechanikus vagy qvarc legyen. Egyik óra, a másik csak egy időmérő eszköz. -
tomcsi23
veterán
válasz
concret_hp #2053 üzenetére
Fotót ne felejts el nyomatni.
-
tomcsi23
veterán
válasz
concret_hp #1974 üzenetére
szinte a legkisebb sérülés is meglátszik a felületén. Ettől még erős, meg könnyű ugyebár, és a színével is ki kell békülni.
-
tomcsi23
veterán
Óraátállítást nem felejtitek el, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest