Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
válasz
VaZso #275528 üzenetére
Jó sok tudást szívtál magadba idővel, le a kalappal : )
dzsi23: Én csigaszemnek hívom, de kb. pont ilyennek (mint a figura) látom tőle az órát. Karaktert ad, ez kétségtelen, de az a fajta, amire a pupillám inkább szűkül, mert nem tetszik neki amit lát
. Érdekes mód, ha aszimmetrikus, tehát ha kronográfról beszélünk, ott meg pont fordítva, attól "kronós" számomra, ha minél jobban kiáll.
-
andrew01
tag
válasz
VaZso #275507 üzenetére
Twinceptek mindig is tetszettek, mai fejjel a tokozásuk már annyira nem, de a megjelenítésük annál inkább, több darab is lenyűgöző itt nálad : ).
Nekem egy duplex kijelzős van, az hasonló érzést hoz számomra.Más:
Ez is érdekes egy koncepció, csatba integrált extra 'okosóra'. -
mzso
veterán
válasz
VaZso #274973 üzenetére
Jó, hogy mondod, eszembe nem volt, hogy van epoxy ragasztóm is.
Mondjuk nagyon tisztogatásra nem gondoltam, először inkább olvasztgattam a műanyagot mivel még ott volt az egész, vagy legalább a java. Utána nyomtam rá egy burkolatot epoxy ragasztóval. Kíváncsi leszek mi lesz a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest