- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
Dzsana #75681 üzenetére
Köszönöm.
Nem az enyém volt, hozzám most került csak. Azaz a fiam vette így használtan, de inkább én újnak mondanám ahogyan kinéz az óra. Még a szíjon sem látszik a benyomódás a csatnál. Ausztiában vette az ottani egyik kollégájától (50 €-ra lealkudta), aki megvette magának de végül nem használta ezért adta el.
-
-
-
Gyuu666
újonc
válasz
Dzsana #74942 üzenetére
Először is :
Másodszor.... Sosem teszem el órásmester javítása nélkül az óráimat... Mind megy szervízbe, és sosem okoskodom, Ő tudja, mit kell csinálni... Mind, amit leírtam, valóban nem ,,javítás,, , pusztán egy tény... Elindulnak.... Én hordok is néhány darabot, de természetesen csak az igazán tucat fajtábol... Nem akartam ,,hangulatot,, kelteni, pusztán azt feltételeztem, értik az ittlévők, mit jelent....mindaz, amit leírtam... :-) ....nem megy ez mindenkinek...Mind1. De ahogy írtam, alakul, ki a,, értő,, és ki a nem.... :-) -
Gyuu666
újonc
válasz
Dzsana #74896 üzenetére
....hát.... Talán jön a ,, te hülyevagy teljesen!!! ,, beszólás, de segáz.... :-) Szóval van, hogy a kocsiban kirakjuk a napra.... Rezgés, kanyarban ütödés, és a meleg....és elindul... Mondjuk ez épp egy feketeszámlapos Cornavin volt, azóta sem állt meg ! De kis piszka, kicsi finom billegtetés pl egy tulhuzottnak, vagy egy betonra ejtés egy napdátumos poljotnak, amiben egy 2628H-s werk van.... Mikor mi jön be.... De elindulnak !! Marha jó !!! Pl most sikerült ujitani egy feketeszámlapos Raketa-t.... CCCP. Full matt és sárgult plexivel.... Kockázott texturált számlap, és a plexi alatt hibátlan.....a tok matt és foltos.... De csak mert sáros volt !!! Billegés, és ,,simogatás,,....és ketyeg mint állat.... :-) De sztem Nektek nem kell ecsetelni az izgalmat, amikor megveszed, és aztán életre kel.... Na...ezért érdemes, és ezt nem fogja érteni az, aki vesz 300e -ért egy tévét.... Mert annak én hülye vagyok.... Viszont én ( mi ) 3,5 éve nem nézünk tvt.... :-)
-
Veron
addikt
válasz
Dzsana #74658 üzenetére
De szép, klasszikus darab!
Jól látom, hogy a szíj keskenyebb, mint a tokfüleké? A pici holtjáték, lötyögés miatt nem mozdul ki a rugós stift? Mert ezt mondta egy órás nekem, mikor arra kérdeztem rá, hogy negatívuma van, ha a 19 mm-es Podiumomra teszek egy 18-as szíjat. -
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dzsana #74629 üzenetére
Mi az a tiebreak?
Bati0501
Igen mert a Bambino nem győzött meg van benne valami ami miatt nekem nem elég letisztult, a következő automata dress watch 100 felett van így kompromisszumot kellett kötnöm. A másik ami miatt a poljotot választottam az hogy az első hsz-eim arról szóltak milyen szép ez az óra (Dzsana akkoriban is árult egyet). Szoktam hallgatni az első megerzesemre. -
vendingo
veterán
-
g0n21
senior tag
válasz
Dzsana #74365 üzenetére
A citizen chrono.. De ezt is Te csináltad Dzsana
Btw, az egész tropikáriumból nekem a cápás-rájás rész tetszett a legjobban.
Síri csöndben nézegettük ott többen őket,, volt egy nagyon szép cápa, sunyi pofával, egyszer csak fennhangon mondom barátnőmnek: -Nézd milyen szép óraszíj úszik felénk!!!!Néztek páran furán..
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dzsana #74297 üzenetére
Nem nem itt!
Erröl beszéltünk!
stewe780: A festina nekem is ilyen!Azon is csak ket pozíció van!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Dzsana #73957 üzenetére
Köszönöm a felajánlást, mindenképpen kiváncsi vagyok az újakra. Amúgy figyelem a te kinálatodat is amiket kiraksz a különböző licitálós oldalakra. Úgyis szólnék ha lenne olyan ami érdekelne.
Ha a régi svájci márkákat saffi, omega, marvin stb nem számítom, számomra ezek a számlapok a legszebbek.
Egy tőled, egy Timepiece-től. A Prim fotója nagyon jól sikerült, olyan mintha minimum 40mm-es lenne holott csak 34-es. -
Dzsana
senior tag
-
condy
senior tag
válasz
Dzsana #73700 üzenetére
Semmi különös! Egy cimbinek van valami kuponja. Elküldte az órák szãmãt, meg kérdezte, hogy érdekelne-e...
Nem igazãn vonz a márka, de ha nagyon jó lenne az ajánlat akkor lehet, hogy rámozdulnék, de még semmi konkrétumot nem tudok.
Csak Zeppelin és Junkers, de ott is csak 3-3 modell. -
zez-zez
tag
válasz
Dzsana #73595 üzenetére
Vannak ugye a tourbillonjaik amik állítólag egészen jók (és drágák de relatíve olcsók). Ezt nem tudom. Érdemben az ST2130-ról (2824-2) tudok nyilatkozni, 2db is van belőle. Nagyon jók, nagyon stabilak. Továbbá, fáj a fogam egy ST18-ra is (2892), a fórumokon dícsérik. Van még az ST25 automata, ami nem egyértelmű klón, ebből aztán van minden
kis mp - nagy mp, kis dátum - nagy dátum, ha kell van járástartalék, de akár holdfázis is. Rosszat nem igen írnak róla. Többnyire bazári órákban láttam, viszont meg kell nézni a G.Gerlach óráit! Egyszer lesz egy órám tőlük! És a negyedik automata, az ST16, a sea-gull budget kategóriája. Ezt aztán minden féle valamire való sz.rba beépítik. Viszont ketyeg.
Szerény tapasztalatom szerint meg sok utánolvasás következtében az a vélemény alakult ki bennem, hogy a kínai órák szeméttömegéből a Sea-Gull és a Beijing kiemelkedik. Ez az árakon is látszik.Elfelejtettem említeni a kézihúzós ST19 chronográf szerkezetet. Erről is csupa jókat lehet olvasni, egy barátomnak van az általatok említett 1963-as típus, mondhatom hogy nagyon szemrevaló jószág. Kár hogy kicsi - csupán 37mm. Van egy 42mm-es változata is, az pedig nekem egy cseppet nagy
És tudomásom szerint legolcsóbban innen szerezhető be.
Létezik még a Sea-Gull Unitas klón is, erről nem sokat olvastam eddig, de nem hiszem hogy problémás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Kisvasút - saját kép - 40x60 - clip kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest