Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz
Szulita28 #85480 üzenetére
Epos, Edox, Davosa, Cornavin, Steinhart, Roamer, BWC, Citizen, Glycine, Certina.
Felül egy Tissot és egy DeepBlue.Rtivi: Ha jól emlékszem írtam, hogy személyes vélemény.
Nem tudtam (nem emlékeztem), hogy neked van Invicta órád. Bocsi!
A leírtak többi részét (mint személyes véleményemet) tartom. -
condy
senior tag
válasz
Szulita28 #85420 üzenetére
Hamilton:
Invicta:
Személyes vėlemény. Az Invicta tudtommal az UsA-ban felkapott, de itt nem sok teret és rajongót hódított. Szerintem a topicban senkinek nincs. Azért ez beszédes.
Hamija viszont többeknek is van.Vadászcsiga: Nem tom. Ėn főként a Longinest és az Orist nèztem. De ezek is nagyon kívánatosak.
-
fagyalllo
őstag
-
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #84759 üzenetére
Biztos nem rossz, tucat kvarc szerkezet egy valószínűleg jó minőségű tokban, ha nem áztatod be, biztosan sokáig fog működni.
A melyik a nevesebb márka kérdésen aztán lehet vitatkozni, a swiss made felirattól nem költözik bele az egész svájci óraipar szelleme és tudása egy 1947-ben alapított tokozó cégbe...
Amúgy a névről a körúti villammos ugrott be elsőre
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szulita28 #84748 üzenetére
Dehogy gagyi, ez még a szebbek közül való! A mechanikus szerkezetek mellett a legtöbb kvarc furán egyszerűnek tűnik, sokkal kevesebb mozgó alkatrészből állnak, a kisebb igénybevétel miatt egyszerűbb csapágyazással is hosszú élettartamúak, nincs szükség vaskos hidakra, sok-sok kőre...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest