- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5-ös kezelő #110227 üzenetére
Nekem napi hordós lett a Dracula/Bloody, szerencsére vigyázunk egymásra, így teljesen új állapotú. Bár egy új eredeti (gen. 2) fémszíj pakkot már vettem hozzá mert hajszálkarcos lett a csatnál az előző.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #109847 üzenetére
Órát elhagyni tényleg szörnyű lehet, de a Casio inkább csak egy elektromos csellentyűcske. Azért persze örültem az előbb, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve megnéztem a sisakom és ott volt benne.
Meg szerettem volna nézni Bielben az Omega múzeumot, de vasárnap és hétfőn is zárva volt, máskor meg nem lett volna rá időm, úgyhogy ehelyett elmentem Luzernbe órákat nézegetni. Lőttem pár kirakatfotót is az illem kedvéért, de az ing-farmer kombó, ami a hegyekben reggel még komilfó viseletnek tűnt, délután Lucernában már rohadt rám rendesen, ezért inkább bent igyekeztem nézelődni.
Két helyen órát is próbáltam, természetesen az Omegában és a Rolexben.
Vásárlók (érdeklődők) terén úgy nézett ki a felállás, hogy voltak az ázsiaiak, meg én. Mindkét bolt (Omega és Bucherer) tömve volt, de szó szerint, a 95%-uk távol-keleti volt, a maradék közel-. Európai arcot nem láttam. Az eladók is szinte egytől-egyig ferdeszeműek, de azért hozzám mindig egy-egy fehér hölgy jött oda. Megnéztem végre a Seamaster 300-at és az új Speedmaster '57-et. Vége a sóvárgásnak: nekem ez a sárgás-barnás álpatina lume kurvára nem jön be. Különösen a Speedie volt ilyen szempontból csalódás. A Sea-Dweller viszont élőben is nagyon mutat. Kár, hogy nem 42 mili. Érdekes még, hogy az adóvisszaigénylésről totál az ellenkezőjét mondták a két helyen. Mindenesetre órát nem Svájban kell venni, az biztos.
Kézen egyébként összesen 2 órát szúrtam ki az egy hét alatt, mindkettő PO volt. Az egyik egy narancssárga 8500-as 42-es valami utángyártott gumiszíjjal egy svájci idősebb úron, a másik egy 2500-as big size a Rothorn étterem főpincérén.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Szép gyűjtemény! Ez a Rodina milyen?
-
alphaville
aktív tag
válasz
Tetszetős gyűjtemèny!
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #109520 üzenetére
"politikailag nem jön be a narancs" ez jó
ha ez lenne a mérvadó, jó sok színt le lehetne amortizálni
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
5-ös kezelő #109366 üzenetére
Jaja, próbálgatni kellene őket, mert így kép alapján nehéz... Túl nagy óra nem kell nekem, a Mido is 39-es és elég. Persze az teljesen más design.
Köszi a tippeket, csekkolom.
-
Brave_86
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #109342 üzenetére
Szia ! Ez a kétoldalas összenyomó mi is lenne?
-
Klara_
őstag
válasz
5-ös kezelő #109343 üzenetére
Utolso meg jatszhatna ha egyszerubb fekete lenne a szamlap, nem ilyen agyon texturazott.
Ez a Eco-Drive Promaster Marine BN0150-61E, gondolom a BN-0100 (ennek mi a neve, DF-en Excalibur, de lattam mar Promaster Marinekent is feltuntetve) szeria utodja. Ha jol gondolom akkor a BN-0100 ara lejjebb fog menni, vagy folyamatosan gyartjak oket egymas mellett es marad az ara? -
Klara_
őstag
válasz
5-ös kezelő #109254 üzenetére
Az olcso automatakat elvetettuk, maradt a katonai vonal Seiko Military SND399P, de vegul megis elterelodtunk buvar fele: Citzen Promaster - Marine BN0100. Ebbol sikerult talalni kinti piacost BN0101-58E cikkszamon gumi+fem szijjal. Kicsit tobb mint a terv volt es Eco Drive is, de remelem jo lesz.
Holnap lerendelem, ha jovahagyjatok, hogy megeveheto es nagyon nem nyultunk melle a valasztassal.
Koszonom neked az iranymutatast, es a tobbieknek is. -
Klara_
őstag
válasz
5-ös kezelő #109217 üzenetére
Most itt tartunk:
Citizen Eco Drive, bar nem szivesen: BM8180-03E, BM6400-00E, BN0100-42EOrient: Snorkler Collection 2ER00001B, Orca Collection CEM76002B, Mako Rubber Collection FEM65004BW, Ray Rubber Collection FEM6500BB9, ER21002B.
Seiko: oreg buvarok, bar utana kell turnom beszerezhetoek-e meg: SKX00K1, SKX013K, kicsit kilog a koltsegvetesbol: SARG009 es a SARB033. Realitas: SRP265K1, vagy SKX173
-
Lavie
tag
válasz
5-ös kezelő #109217 üzenetére
Már régóta nincs készleten se fekete se kék. Olyasmit is csiripeltek a madarak, hogy a Flight kifutó a gyártónál. Náluk ezt sose lehet tudni... Az Orient útjai kifürkészhetetlenek.:-)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
5-ös kezelő #109207 üzenetére
100 méteres vízállóságot szerettem volna írni.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #109180 üzenetére
Határozottan nagyobb a 605-ös, élőben is megnézheted ha jársz felém valamikor.
-
resool
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #109180 üzenetére
Nagyobb. Monster 42-es, SRP 605 44-es.
-
Beri78
őstag
válasz
5-ös kezelő #109175 üzenetére
Az automata Seiko-nak miért ilyen nagy a szerviz igénye? Ez a Seiko 5-re igaz?
Bocs, ha butaságot kérdezek, de nem értek hozzá
Mit kell ilyenkor szervizeltetni rajta? -
Klara_
őstag
válasz
5-ös kezelő #109162 üzenetére
@(#109143) fagyalllo: EcoDrive volt neki, feladta. Kiszaradt a kondija azt mondtak 20+ezer a javitasa. Igy inkabb valami mas es uj kellene. Aminek ha lehet nem lesz elektronikus gondja.
@#109144) Ra3: Igen, neztuk a Defendert is, de a szij miatt kiesett. Ez milyen szij ami nalad rajta van?
A kristaly uveg mennyire birja, elegedett vagy vele?18 szoval tud ra vigyazni, a lenyeg a minimalis szervizigenyen, tartossagon van es a sotet szamlapon. Mivel internetes vasarlas lesz (kornyekemen nincs oras) igy orultem volna ha nem nekunk kell szijat cserelgetni. De mar latom baratkozni kellene a gondolattal.
-
M1ó
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #109162 üzenetére
Köszi.
Keress nyugodtan, hátha tudok segíteni.
Plusz kiadások.....ne is mondd.
Épp fotógép váltás küszöbén vagyok......és megvan az az érzés mikor két fogadat akarják egyszerre húzni!?
Már bemutatkoztunk egymásnak, de egyelőre még két lépés távolságból magázódunk. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #109032 üzenetére
Kérni kellene az oldal fejlesztőit az off, dőlt, félkövér és társai mellé egy irónia formázás készítésére, rövid időn belül a második megjegyzésemet értelmezték félre
Reméltem, hogy délután majd jól elolvasom a kialakult ide-oda anyázásokat, de a modik túl szorgalmasnak bizonyultak
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #109016 üzenetére
Legyél erős és rendeld meg, így nem fogod értelmetlen dolgokra költeni az árát!
szundybence: Nem akarok offolni, de mióta az eszemet tudom osx/linux/win használok és soha...
-
Ra3
őstag
válasz
5-ös kezelő #109016 üzenetére
Ilyenkor a legjobb amit tehetsz hogy bízol benne hogy lerabolják a webshopot minél előbb
Mondjuk nem mindig jön be, ez már egy hónapja nem akar elfogyni: -
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #108853 üzenetére
Gratula a Certina-hoz, irány a Pierre Cardin, ha órát nem is
, de öltönyt tőlük vásárolok
alphaville:grat az M-Force-hoz
, várjuk a képeket.
-
Kbali
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #108805 üzenetére
Én nemrég vettem két órámra is olcsó szíjat, de hiába valódi bőr, ha a használt csat már korrodálódni kezdett.
-
szundybence
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #108753 üzenetére
Értem, köszönöm.
(#108754) Takuun: Neked is köszönöm.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #108753 üzenetére
Én ez úgy csinálnám (ha lenne ilyen órám), hogy megmozdítom és amikor már érzékelem a sötétben, hogy világít, na akkor pillantanék rá.
-
mahoo
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #108598 üzenetére
Csak most visszaolvasva látom az üzeneted... valahogy elkerülte a figyelmem, de köszönöm!
Azt hiszem Seiko lesz a befutó. Egyet azért még alszok rá. -
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #108746 üzenetére
Mint írtam, van egy kézihúzós órám, kizárólag alkalmi viseletre.
Már egy éve szinte csak a Casiot hordom.
És szerintem többé nem is lesz automata karórám, de nem is érzem a hiányát. -
szundybence
aktív tag
válasz
"De akkor bezárhatnának az óragyárak és a mesterek is munka nélkül maradnának"
Viccelsz? Ne már-hogy azért vegyek mechanikus órát, hogy nekik legyen profitjuk, illetve fizetésük!
Szóval az automata világítás a valóságban semmit sem ér?
-
condy
senior tag
válasz
"És ha már mindenki szuper, akkor senki sem az..."
- A Hihetetlen Család (részlet) - -
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #108706 üzenetére
Ment privát!
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #108619 üzenetére
Ezt èrzem èn is! A napokban kèszülök megválni utolsó kvarcomtól. Ha megtudnám magyarázni mi ez az èrzès, a lènyegèt veszítenè el.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #108619 üzenetére
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #108616 üzenetére
Nem jut eszedbe a "Biztos, hogy a pontos időt mutatja?" érzés?
-
törölt tag
válasz
5-ös kezelő #108598 üzenetére
Az milyen erzes? Ezt nem tudom aterezni pedig automatam van
-
szundybence
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #108474 üzenetére
A Tutunál ez most csak egy tízes.
Tornatanárnak több mint jó!
-
Zolee_70
senior tag
válasz
A GW-3000B brutálisan nagy, én e miatt alig hordom, pedig nagyon jól néz ki. Motoros dzsekinek az ujját alig tudom becsatolni, akkora, ráadásul még nyom is. Játszóruha alá, vagy pólóban jó.
-
fiktív1
tag
válasz
A másodiknak a funkcióit nem látnád jól, azok nagyon picik. Csak jó szeműeknek ajánlom. Városok, napok neve, tizedes stoppere..
Rangeman remek túrázni, mindenféle szabadidősre.. -
von toth
tag
válasz
5-ös kezelő #108327 üzenetére
Felhúzótengelyt szoktak machinálni ez is lehet, hogy hozzájárul ehhez, valamint valóban a rugóházban lehet egy kicsit tömörödött a kenőanyag. Én ETA 2824-2 nél is észleltem. Szerintem, ha kicsi a korona az is hozzájárulhat, mert hát erő/erőkar lévén érvényesül, hogy az ember nagyobb erőt fejt ki és azt a benyomást kelti, hogy egyszerűen kellemetlen felhúzni az órát.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #108327 üzenetére
Kérdésedre válasz a 6 óránál lévő felirat. Sajnos ezek ilyenek, benne van a pakliban.
-
von toth
tag
válasz
5-ös kezelő #108309 üzenetére
bence0929
Nincs alulméretezve meg semmi ilyesmi. Néha az alapszerkezet szinte ugyanaz és egy rotor, valamint az ehhez tartozó kerékrendszer segítségével egy automatánál még kényelmi funkció is társul ehhez, hogy nem kell mindennap felhúzni, ha hordod. Ez szerkezettől függ mennyi kell a teljes felhúzáshoz. De akár te is felhúzhatod naponta. Semmi baja nem lesz. Ettől nem fognak jobban kopni a körmöskerekek vagy fogaskerekek. Persze egy idő után minden kopik, de itt évtizedek munkájáról van szó, nem arról hogy négyévente szétkopik. A vízállóság már más kérdés. Ott a tömítés kophat, ha csak koronáról húzunk. Részben ezért is lett kitalálva az ótómata, hogy a user ne babráljon állandóan a koronával. Az már más kérdés, hogy erre meg ott a koronazár.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #108037 üzenetére
Azért annyit csak nem kell rá költened.
-
veloke
tag
válasz
5-ös kezelő #107904 üzenetére
-
Robi1985
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #107904 üzenetére
Hát úgy legyen.. Csak az a baj, már nem vagyok fiatal..
És inkább mínuszból indulok, mint nulláról.
Na igen.. állítólag vannak olyan elvetemültek, akik a spórolt pénzt órára költik.. -
Robi1985
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #107789 üzenetére
Szép óra, tetszik. És tényleg tud mindent ami nekem kell.
Köszönöm szépen a segítséget.
Hát igen... Fortisból bőven találok olyat, ami tetszene.De nekem sosem lesz annyi pénzem, hogy ebben az árkategóriában nézelődjek.. Csóró vagyok.
-
kenny123
addikt
válasz
5-ös kezelő #107759 üzenetére
Saját magamtól nem az említett órákat neznem (annyira nem is vagyok otthon a nagyon nagy markakban), paromnak lenne, ajándékba. Meg régen említette hogy tetszenek neki ezek az órák.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #107517 üzenetére
Végül Casio DW-5600E-1V lett belőle, igaz, ez 15-ből jött ki, de talán hosszútávon jobban megéri.
Viszont a Skywatches felhúzott kicsit: úgy kezdődött, hogy azzal szembesültem, a régi regisztrációmat törölték (az új oldalról nem rendeltem még, így nem tűnt fel eddig). Aztán fizetéskor jött a következő gebasz, a Paypal kiválasztása után mindig visszadobált a kosárhoz. Próbáltam más böngészővel, meg droidról is, de ugyanaz. Na mondom, egye fene, akkor fizetek közvetlenül bankkártyával. Erre azt se engedi, mert egy tranzakció már folyamatban van. Nézem a rendeléseimet, hát tényleg ott van most már az óra, de canceled a státusz. Sebaj, van reorder gomb. Fizetek megint, most sikerül. Megyek vissza a rendelésekhoz, a státusz maradt canceled. Anyád. Úgyhogy írtam nekik egy levelet, hogy szedjék össze magukat.
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #107433 üzenetére
Köszi, de sajna az első követelmény, hogy új legyen, ejj pedig nagyon Fortis-simo
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #107433 üzenetére
Enyémnek gimnázium másodikban elszakad a szíja és a zseben helyett mellé csúsztattam, elveszett.
Aztán jött egy DATA BANK 30, történelem dolgozatoknál sok évszámot segített megjegyezni -
vadászcsiga
félisten
válasz
5-ös kezelő #107164 üzenetére
Hogyne érdekelne de az én órámnak nincs szüksége ilyenre, 1mp-en belül van az eltérés, nincs szükség karkorzesre
Egyébként kb.8 éve kelek ilyen órára, még anno aldiban vettem az elsot azóta a harmadikat gyűröm
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #107164 üzenetére
Elég pofás kis cucc. Az elem berakása után póbált szinkronizálni, de nem sikerült neki, valószínű a betony leárnyékolt. Most közel tettem az ablakhoz ahogy mondtad, remélem ez megoldja a gondot. Nem tudom milyen időközönként szinkronizálhat a leirásában nem találtam semmit erről, tegnap figyelgettem gépezés közben, de nem sikerült elcsípnem a pillanatot.
(#107109) vadászcsiga
Valóban nem karóra, de időmérő, úgy gondoltam befér még a forumra. -
DR01DMAN
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #106410 üzenetére
-
bence0929
tag
válasz
5-ös kezelő #107038 üzenetére
Köszönöm.
Kimondottan jó hír, igen ezt a hosszúsági történetet én is elkaptam, de a helyszínen még orvosoltuk, így nem kellett a lyukasztó
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #106971 üzenetére
Általában két-három napig van rajtam egy óra, de reggelente mindig rá szoktam húzni az automatákra is; már ha lehet. Szóval biztos virsliujjaid vannak.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #106968 üzenetére
Hm, fura, nekem semmi gondom a Rodina koronájával.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #106968 üzenetére
Ezzel nem lenne ilyesmi gondod
-
gprspeter
senior tag
válasz
5-ös kezelő #106903 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
5-ös kezelő #106900 üzenetére
Vazzeg, hogyne érte volna meg felújítani! Hogy nem én vagyok az órás ismerősöd!
zotyesz66, csak kézi húzósban van cirill dátumosom.
Bár ha belegondolok, Slavaból tudnék csinálni, mert csak át kell tegyem a naptárcsát a kézi húzósból az automatába... -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
5-ös kezelő #106784 üzenetére
Nekem egy alapvetően sötétes szobában laknak az óráim, olyan helyen ahol közvetlen fény sosem éri őket, mert nem úgy jár a nap... Egy évben egyszer-kétszer viszem ki őket közvetlen, erős napra, amúgy csak azt a fényt kapják ami hordás során éri őket. A régebbi Citizenem nem sokszor hordom, már kétszer leállt, és azt olvastam hogy az sem okés, ezért viszem ki néha "napoztatni", de mostmár körültekintőbb leszek.
A pohár vízben napoztatásos ötlet tetszik -
excalibur36
senior tag
válasz
5-ös kezelő #106681 üzenetére
Már félhomályban is elég jól lehet látni, hogy világít.
Teljes sötétben meg aztán... -
DR01DMAN
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #106681 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
alphaville
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #106644 üzenetére
5-ös kezelő, Csiga;
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #106359 üzenetére
Nekem (most) van három üres helyem a két Lidis tartóban.
Egy az SMP számára fenntartva, a másik kettőn még gondolkodom. -
csabulaxi
senior tag
válasz
5-ös kezelő #106351 üzenetére
18 évesen 1985-ben 2 Simsont eladva vettem egy zsír új ETZ-250-t ,24 ezer forintra emlékszem.
3 év alatt mentem vele 30 ezer km-t, de az inkább 5 litert evett.
Most visszaemlékezve minden télen utolsó csavarig szétszedtem és mindig másmilyenre átfestettem a garázsban. Utoljára piros váz, fekete tank, sárvédők, és piros műbőr ülés, ami azért lett piros mert kéket nem kaptam az egész országban. Hiánygazdaság rulez. A gép nagyon ütős volt, közkívánatra képet is túrok. -
spanyoll
addikt
válasz
5-ös kezelő #106341 üzenetére
Timex weekender nem mutatja a dátumot, az éppen ezért kuka (tudom, nem írtam, hogy követelmény lenne).
A seiko 5 jó lenne, de mivel 20 a plafon jelenleg, ezért az felejtős, főleg, hogy a szíját is cserélni szeretném bőrre mindenképp. Tutu meg ráér, nem sürgős a vétel. A seiko jó lenne amúgy csak hát no. -
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #106249 üzenetére
Ráadásul mindegyik csilivili állapotban, csorog a nyálam.
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #105788 üzenetére
Hol van ez a Marx tér?
-
squir
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #105703 üzenetére
Az eladó biztos örülne neki!
Eggyel kevesebb, kimaradok, mert nekem már van ilyen kondíciókkal wehrmachtswerk. -
válasz
5-ös kezelő #105411 üzenetére
Ebay topikban azt írták, számunkra semmi lényeges.
-
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #105046 üzenetére
Nem félek attól, hogy eltűnne a pénz, pontosan tudom, hogy legfeljebb 1 hét, és az egyetlen különbség a három héttel azelőtthöz képest az lesz, hogy a kártyám dombornyomása megint fényes lesz
Szóval nem félek, hogy úgy járnék, mint Te az "aranyossal", az egy szomorú történet, arra már csak ezt lehet javasolni. (youtube link, mobilnettel óvatosan!!)
Azért is nagyon jó lenne, ha elkészülne a kártyám, mert le akarok csapni Misi RoamerjéreBence: Attól ez még annyira ne tartson vissza.
De itt van a régebbi, még 2824-gyel:
-
g0n21
senior tag
válasz
5-ös kezelő #104842 üzenetére
Tudom, szerintem is... mondhatni szívatásként küldtem ezt neki.
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #104807 üzenetére
Sosorry! Tegnap már nem érkeztem csigát olvasni el! - nyelvtan felkészítést vállalok érettségire.
GRAT!
vadászcsiga: Szép "kis" komozíció.
-
Mercutio_
félisten
válasz
5-ös kezelő #104807 üzenetére
El is bujdokolok
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #104803 üzenetére
Én inkább a szaga miatt mondanám, de lehet tévedek.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #104800 üzenetére
Barnával, én azt kértem. Gagyinak gagyi, de legalább bőr.
csiga, condy: köszi.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #104797 üzenetére
Nálam is kb. ezt hozza.
A rotorra voltam kíváncsi még, több helyen olvastam korábban, hogy eléggé hangos, de szerintem egyáltalán nem az. Persze nem is a leghalkabb automatám. -
evo87
őstag
válasz
5-ös kezelő #104422 üzenetére
Persze, hogy senki sem fogja nézni, plusz amúgysem ismerik sokan ezeket az amúgy alapvető dolgokat. Ellenben engem megnyugtat, hogy a legkevésbé elütő megoldást választottam.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #104422 üzenetére
Rajtam a Pradata (búvár) volt a saját esküvőmön, igaz egy Hirsch Mariner szíjjal.
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #104226 üzenetére
Ő nagyon titkolózik. Rodina?
-
condy
senior tag
válasz
5-ös kezelő #104066 üzenetére
Köszi szépen!
Vadászcsiga: Köszi! Én a sorban ismét hátrébb kerültem, de nem adom fel!
Gonzi: Köszi!
-
ronin s8
senior tag
válasz
5-ös kezelő #103916 üzenetére
"- Katona! Honnan tuggya, hogy atomcsapás történt?
- Jelentem, szemembe folyik a sisak!" -
zotyesz66
őstag
válasz
az egész mostani hozzáállást annak a rendszernek köszönhetjük (te csak ne gondolkodj, majd mi eldöntjük, mi a jó neked; kaparj kurta, neked is jut egy Trabant meg egy hétvégi dácsa, de többet ne akarj; fogd be a szád és nem lesz bajod, esetleg még utazhatsz nyugatra is 3 évente)... köszi, de inkább soha többet!
-
Mercutio_
félisten
válasz
Legvidámabb barakk... azért ne nagyon legyenek illúzióid, akkor is loptak, csak kisebb pályán ment a foci és ugye vasfuggony / cocom lista miatt kevesebb lehetőségük volt, az is csak a felsőbb pártfunkciknak, alsóbb szinten maradt a vadászat / szocsi / helyi kiskirálykodás.... ahogy most is
dögcédula-vércsoport: Alapvetően éles bevetésre van kitalálva ahol se idő, se hely a felszerelésben vértesztnek. Amikor Béla egyik artériáját felszakítja egy repesz minden másodperc számít, nekünk legalább is ezt mondták anno.
-
condy
senior tag
válasz
Amikor leérettségiztem, kézzel-lábbal mentem volna katonának. Be is soroztak, de nem jött a "Sas-behívó". Bezzeg amikor felvettek az egyetemre, minden semester végén jött a papír, hogy "amennyiben tanulmányait megszakítja, azonnal jelentkezzen a lakóhelyéhez legközelebbi hadkiegészítő parancsnokságon..." A diploma után meg már választhattam, hogy vonulok-e. Nekem meg akkor már nem volt kedvem.
-
mario1012
tag
válasz
5-ös kezelő #103690 üzenetére
Köszönöm szépen.
Condy: Neked is köszi. Hát igen eléggé olcsónak tűnik, azért rákérdeztem.
-
Mr. Deluxe
tag
válasz
5-ös kezelő #103422 üzenetére
Lesz par tagnak jo napja. :-)
-
skx007
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #102854 üzenetére
Ilyenkor tavasszal még nem lehet semmi baja. Watchuseek-en láttam, hogy egy srác egy pohár vízben tette ki az órákat napozni, így megvolt a hűtés is...
-
Golota
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #102787 üzenetére
Ezek szerint nem olvasol elég Vaterát, mert akkor tudhatnád, hogy az eredeti példány mellé, a sokmilliós órák gyártói minden esetben adnak egy AAA+ replikát is, hogy azt verd oda...
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #102787 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha egy R.Submariner ára ugyanannyi lenne, mint öt S.Ocean-é, akkor inkább az előbbit venném. De amíg 15-20 "gagyit" vehetek az eredeti árából, addig................! :-)
-
ronin s8
senior tag
válasz
5-ös kezelő #102760 üzenetére
A kínai gyártás miatt ez eleve technikailag nem volt probléma, amúgy meg 50 év után az ipari szabadalmak lejárnak, és bárki gyárthatja őket.
-
@mriya@
őstag
válasz
5-ös kezelő #102760 üzenetére
25 év után lejár a mintaoltalom, utána bárki másolhatja a terméket.
Ha nincs ráírva az eredeti név, akkor nem minősül hamisításnak, bár ez Kínát egyáltalán nem érdekli! -
BlacKSouL
addikt
válasz
5-ös kezelő #102579 üzenetére
Én is megvettem a Citizent, és nem bántam meg egyelőre, igyekszem is "napoztatni" mikor tudom, hogy ne érezze rosszul magát
Tehát sejtem, hogy megoldják a gyártók. Csak próbálok valami logikus fizikus magyarázatot keresni.
-
válasz
5-ös kezelő #102397 üzenetére
ennyi "gondozás" nálam belefér, csak arra voltam kíváncsi, hogy nem okoz-e gondot az effajta viselési szokás egy automata órának.
köszönöm a segítséget, tippeket, ha még lesz kérdésem, visszanézek -
válasz
5-ös kezelő #102375 üzenetére
Nézegettem ilyeneket is, tetszik! Csak nem tudom, hogy mennyire szereti, ha mondjuk havonta egyszer van rajtam egy napot.. Illetve ha felveszem, beállítom a dátumot, időt - innentől pontosan jár? Vagy még utána kell állítani?
-
fagyalllo
őstag
válasz
5-ös kezelő #102375 üzenetére
Megy, megáll, megy, megáll? A mechanikus is ezt csinálja, csak gyorsabban. Ha eladod az összeset, kijön egy jó kis Spring Drive
-
Ereshkigal
őstag
válasz
5-ös kezelő #102300 üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is.
-
Zozzer888
addikt
válasz
5-ös kezelő #102243 üzenetére
Én pl jobban kedvelem mint az automatát
-
torok.vince
újonc
válasz
5-ös kezelő #102234 üzenetére
Köszi mindenkinek! 2000-ért vettem, a szerkezete jó
, ha ennyiért adsz el működő svájci kvarcot, bármikor írj rám, és rohanok!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
5-ös kezelő #102109 üzenetére
Igen ezt tudom,hogy Neked szuper.Lehet ,hogy idővel egyenletesebb minőségben készülnek,de a bevezetése után jelentkeztek problémák.Az ETA ezeket valószinűleg orvosolta ,orvosolja.Nekem meg a pontosság mániám miatt nem szerencsés,hogy szakszervizbe rohangáljak ahol kinevetnek,hogy a napi mondjuk 5-7mp. elltérés miatt kell dolgoznia ,akár gariban is.Neked szerencsére semmi baj vele és szerintem már nem is lesz.Én is szivesen belevágnék a Pan Europe órába ,de mint írtam várok vele ,meg a mostaniakkal nagyon el vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
5-ös kezelő #102004 üzenetére
-
fucsaj
csendes tag
válasz
5-ös kezelő #101450 üzenetére
Ez univerzális tipp, vagy órafüggő, hogy melyiket milyen pozícióban kell lehelyezni éjszakára, hogy esetleg korrigáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PS Plus előfizetések
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest