- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariner
tag
válasz
Empsepo #40671 üzenetére
Minden nap járok erre, de legtöbbször csak végigfutom a hozzászólásokat. Ha nincs érdemi hozzászólnivalóm, akkor nem okvetlenül írok. A Langéhoz muszály volt
A Rolex vitához (kinek tetszik, kinek nem), annyit tennék csak hozzá, hogy aki élőben látott már egyet, annak kell... Ahogy a vatyerkán egy pajtás bekategorizálja "have must" kategória
Én már láttam, süt róla a minőség és az igényesség. Nem egy kategória a legtöbb órával, amiket itt bármelyikünk is birtokol( Doxa, Certina, stb). Persze ha nem enegdhetem meg magamnak, akkor lehet, hogy sikkesebb azt mondani, hogy nem tetszik és nemköllakkorse
Nekem a Langék ku...ra tetszenek, még akkor is ha azom aztán valóban nem lesz sosem
A rollerek közül azért a legtöbb elérhető, nekem a Datejust-ok és a Day-Date-ek tetszenek, főleg a President csattal(mont a Sons of Anarchy-ban a Clay-csuklóján) de a Jubilee is tetszik.
Busmann:szép lett a Seiko(bár nekem előtte is tetszett) -
törölt tag
-
mclord
aktív tag
válasz
Empsepo #40204 üzenetére
Nekem nagyon nagy csalódás volt, baromi magas árakon mentek a vatera +30%, míg a vételi oldalt meg ment a lehúzás. Azért ennél jobbra számítottam. Amikor kinn voltam volt is egy konfliktus egy nem idén barnult és egy idősebb között az árak miatt beszámítani ár -50% eladás meg +30%.
-
Misi1979
őstag
válasz
Empsepo #39782 üzenetére
Azt gondolom, hogy egy ilyen újra feltámasztott márkánál, ami ráadásul nem igazán tartozik a sikeresebbek-ismertebbek közé, nincs sok értelme a limitációnak, nem lesz értéknövelő tényező. Sajnos azt is el tudom képzelni, hogy rengeteg limitált példányszámú modelljük van.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Empsepo #39544 üzenetére
Igen a Mido szép órákat csinál. A Multifort Two Crowns nekem nagyon bejövős, üveg hátlapos szóval annak a kitételnek is megfelel.
Bár nem nagyon találni még árat, lehetséges, hogy még nemigen forgalmazzák?
Itt [link] 890 euro, bár nem ismerem az oldalt, csak itt találtam hozzá árat -
Misi1979
őstag
válasz
Empsepo #39544 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy felvásárolta a cégcsoportjuk a Minerva márkát, úgy kompletten, hogy felfuttassák vele a Montblanc-t, mint óramárkát. Számomra ez nem volt valami túl szimpatikus döntés, bár értem az üzleti megfontolást mögötte, plusz értékelem azt is, hogy (elvben) a Minerva szakembereit sem menesztették..
Én maradok a tollainál, az biztos
-
-
WiZARD
addikt
válasz
Empsepo #38162 üzenetére
A kézihúzós dolog az érdekesebb...
Sokat nézegettem Steinhartokat mielőtt megvettem az enyém, és azóta is figyelemmel követem, nem láttam még ebből a Vintage titán típusból kézihúzósat, sőt egyik kézihúzós Steinhart se egy kibelezett ETA2824-re épül(t), hanem unitasra, vagy limitált kiadásnál ETA 2801...Néha csinálnak 1-1 limitált kiadást 50-100 darabbal, de az meg jelzett lenne és azokban se volt automatika nélküli 2824...
Na mind1, láttam már vaterán Tiebreak csoporttól "érdekes" órát ez előtt is, gondolom ezek után is lesz még hasonló
Steinhartnak dobtam egy érdeklődő mailt, ha mégis volt ilyen, akkor kiderül, és akkor elnézést, a feltételezésekért...
-
Dzsana
senior tag
válasz
Empsepo #38059 üzenetére
A váltás és a mutatóbeállítás között annyi az összefüggés, hogy akkor fel felrakni a mutatókat, amikor a váltás történik. Nyilván egy daydatesnél ez hosszabb folyamat, de pont az ETA 2824-es olyan, hogy egy pillanat alatt átugrik a dátum. Tehát ezt úgy lehet beállítani, hogy leveszi az ember a mutatókat, majd a koronával szépen hajtatom körbe a dátumváltó kereket, és amikor elkezd beleakadni a dátum tárcsába, akkor érdemes felrakni kb. 23 órára a mutatókat, illetve az ETA 2824-nél nem tudod így kijátszani, mert amikor beleakad a váltókerék a tárcsába, már át is váltott, tehát itt éjfélre szoktam felrakni a mutatót. A TAG, amit múltkor csináltam, az pont éjfélkor ugrik át. Szerkezetektől függ, hogy melyik milyen gyorsan vált, hány rugó van benne, stb.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Empsepo #37765 üzenetére
Karcos a Corum hátulja.
Más:
Az óravásárláshoz.
Van egy bátyám, együtt dolgozunk, egy irodában, végig aszisztálta az elhatalmasodó óramániámat. Ő az utóbbi 20 évben nem hordott órát, pedig több is van neki, mindet kapta, általában Swatch Casió, de van egy 80-as évekbeli kvarc, ami a hőmérsékletet mérte, de nem emlékszem Seiko vagy Citizen. Mindben lejárt már az elem.
Szóval egy felhasználóként vaterázunk. Én az utóbbi pár hónapban felé sem néztem, de a napokban belépve látok egy negatív értékelést. Jobban megnézve egy zsebóra vásárlás rendezéséből kialakult vita miatt adtak egymásnak negatívot. Láttam Dzsana is bevert neki egy mínuszt.(D1óra1) Elővettem és kikérdeztem és teljesen ledöbbentem, hogy az aukciófigyelőben is halomban állnak a több millás nagy nevű órák gagyi hamisítványai.
Pedig ezerszer átbeszéltük már vele a témát, de még így az 50 felé is hisz a mesében hátha megfogja a tutit.
Baromira kiakadtam, ha nincs szerencséje a csávótól még egy hamis Jeep órát is vett volna. De az egészre a koronát az tette fel, hogy ma bebilleg egy valami női újsághoz vásárolható műanyag női órával a csuklóján.
Aszonygya, hogy azonnal kellett egy melóhoz óra és ez megtetszett neki. Odaadtam volna neki a Makot. Idióta.
A vaterás csávó meg azóta is rendületlenül adja el a kínai vackait és kapja értük a sok sok pozitívot.
Nem értem az embereket!!!!!! -
ronin s8
senior tag
válasz
Empsepo #37765 üzenetére
Vannak ilyen elrendezésű órák. Azon túl, hogy tényleg nem gyakori (és ezzel nem akarok senkit sem megbántani, főleg nem azt, akié), de nem is egyedi. Régen is voltak ilyenek, és ma is próbál néhány manufaktura kirukkolni valami nem szokványossal.
Nem véletlenül nem terjedtek el. -
Zozzer888
addikt
válasz
Empsepo #37608 üzenetére
Tag-Heuer
De hogy milyen modell azt nem tudom
Őszintén szólva eszembe jutott hogy le kéne fényképelni az óráját,de áh mondom hogy néz az ki. Majd megpróbálok utána nézni, ránagyítani a képekre, bár úgy emlékszem cikk is volt róla. (Szponzortól kapta)
Wg5113:
Köszi, örülünk ha tetszik -
-
czanga
őstag
válasz
Empsepo #37496 üzenetére
Megjött a válasz a kérdésemre a magyar hivatalos Timex szerviztől is:
"Kedves Tamás,
levelét köszönjük, de az óra mutatóknak van egy kis mozgása, a mutató nagysága, és a
fogaskerekek kapcsolódása közötti holtjáték miatt, ez nem az óra hibája."Laikusként engem ezzel le is kenyereztek, de azért érdekel: Ez valóban jó válasz a quartz chronograph belsős óra esetében szerintetek?
-
ronin s8
senior tag
válasz
Empsepo #37439 üzenetére
De mégha nem is szar, akkor is tilos. És egy gagyi dolog.
A Rolex franc-milliókat öl a gyártástechnológiába. vajon egy gagyi kínai varroda, vagy kenu, ahol ezeket összetákolják, vajon mennyiben tud hozzájárulni a svájci minőséghez és preztízshez...?
A legjobb hamisítványok (már a 70-es évektől léteznek különböző kivitelben) egyébként lengyelek, és arany rollereket hamisítanak. Azokat könnyebb. Még a teflonozott rózsaszín kilincskerekeket is leutánozzák.
A tok is majdnem rendben van, annyi különbséggel, hogy a Rolex nagy nyomáson préseli össze ezeket és utána PVD-zi, így majdnem egy acél tok keménységével bír a tok, és rendkívül tartós lesz, míg az utánzatok kb. annyira lesznek jók, mint egy ún. "pesti tok" a vateráról... -
Dzsana
senior tag
válasz
Empsepo #37406 üzenetére
Köszönöm-köszönöm. Igen, ez nem NDK-s, hanem NSZK-s, UMF Ruhla. Trükkösen számolják a 7 követ, mert a billegő alsó-felső lyukas köve az kettő, külön számolhatja a fedőköveket, az még kettő, a horgonyvilla kövei még kettő, és a billegő vezetőköve lehet a hetedik. Legalábbis én többet nem találtam benne. Egyébként tisztességes, 36 mm-es ármérőjű. Jelenleg nem jár, majd ehhez is hozzá kellene fognom.
-
-
bobby_30
tag
válasz
Empsepo #37318 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, annyi a különbség hogy csak aranyozott nem tömör, illetve nem zafír az üveg sajnos. Gyönyörű élőben, nagyon szeretem, csak sajnos ritkán tudom felvenni mert nagyon elegáns. Póló farmerhez nem illik, minimum ing kell hozzá. A tekintetet nagyon vonza, már többször kérdezték mi ez rajtam. Mivel ritkán hordom már gondoltam rá hogy eladom, de a végén mindíg megkegyelmezek neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Energiaital topic
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest