- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
young78
tag
válasz
Dzsana #52897 üzenetére
Természetesen a "megvásárolja a szerkezetet" azért nem egészen így működik, mivel azokat a szerkezetet az anyacég egy másik vállalkozása gyártja, ráadásul pont a Certinánál kerülnek bevezetésre azok az egyelőre másutt nem felbukkanó szerkezetek, mint a precidrive. Hamarosan a Certina valamennyi kvarc chronográfja, beleértve a G10-eseket is precidrive-ot kap, magyarán jön a G10 precidrive. Az automatáknál pedig a powermatic 80 kerül szinte mindegyikbe.
-
g0n21
senior tag
Javaslom mindenkinek, aki csak mostanában, vagy 1 éve csekkolt be, kezdje elölről az olvasgatást. Mai katarzisom, hogy megtaláltam Dzsana első fórum-beli hozzászólását...
Innen lesz szép a történet, mintha egy jó könyvet olvasna az órákról, és az óraválasztás pszichológiájáról (messzire gurult a gyógyszerem).(#52632) crissprivat: Nekem a teljesen fekete a negatívval jobban tetszik.
-
szeiler74
újonc
-
M1ó
csendes tag
válasz
Dzsana #51462 üzenetére
Teljesen igazad van. Én eredeti Incabloc-os Unitasokat bátorkodtam beépíteni(van ütésbiztosítás nélküli is), valahogy nagyon megszerettem ezeket a verkeket. Egyszerű, letisztult, minőségi, és szerelés közben szinte magától összeugrik.
A Hamilton bár nincs ellátva ütésbiztosítással, de nálam most az viszi a pálmát. A 78 életévét meghazudtolva űbereli minőségben, és járáseltérésben a mai szerkezetek egy részét.
-
tupacamaru
veterán
válasz
Dzsana #51452 üzenetére
Nagyjából erre voltam kiváncsi. Tehát az alsó kismásodpercesek, amelyeknek fölül van a felhúzója, azok eleve kiesnek. Akkor amit te is írtál és a centrál másodperc mutatósok a jók hozzá gondolom. Vagy werk-et is venni kell és nem bontani. Egyszer csinálni kellene egyet.
Gondolom az eBay-en érdemes nézni ehhez alkatrészeket.
-
teratti
senior tag
válasz
Dzsana #51298 üzenetére
Az ki van zárva, mert nem tudom.
Az valami ezerkilencszáznagyonrégen lehetett mert nem emlékszem rá, igaz most azt sem tudnám hirtelen megmondani tegnap mit ebédeltem ha ebédeltem egyáltalán.....
A Certina régen jelen van a Sauber-nél de ez a Tissot dolog nincs meg. A Moto GP-t mérte mostanság az megvan.
-
-
ronin s8
senior tag
válasz
Dzsana #49334 üzenetére
A teli werkkel nincs bajom (kicsit németes, de egye fene), csak azzal a pici nyúlvánnyal, amit szerintem nem gondoltak át eléggé...
Ott az a két fura fogaskerék mi célt szolgál? Valami nyomaték átadó, vagy van még egy rugóház a másik oldalon ehhez a 240 órához...? Logikusan a járástartalék jelzőhöz tartozónak tűnik, de miért olyan furák? -
Zozzer888
addikt
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Dzsana #48720 üzenetére
Fogalmam sincs. Ez van mellé írva: Remark: Kaliber 520 22 edelstenen in uurwerk. De akkor el is felejtem. Lehet, úgyis csak egy jól sikerült utánzat van hírdetve. [link] De nekem külsőre nagyon megtetszett. Vagy még a fent említett fekete seiko 5 ami tetszik. Csak fehér úrnál, nem volt belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest