- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #111328 üzenetére
Meg kellett volna ismerned már abból, hogy nem olyan dús a szőrzet.
Nincs már meg a Link, az utóbbi napokban megint elkapott a hév SMP vonalon de nagyon elszálltak az árak az utóbbi időben. Régebben 300 körül szépek voltak mos ez már inkább 400 és ez még csak a kvarc.... A FB csoportban volt egy szép Chrono Co-Axial 600-ért
Az utolsó képek egyike a Link-ről a kezemen csak, hogy megismerd.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fagyalllo #111261 üzenetére
Én már úgy vagyok vele szánnák rá többet is, de nekem végül is nem márka a lényeg, mert nem érdekel mi van a kezemen, engem csak az érdekel tetsszen valami. Ebből látható hogy még pár napja a 10 ezres noname kínait akartam megvenni. Pl itt van ez ami még tetszik, ~95 ezer itthon, de amit mutattál külföldi oldalról megvehetném 50 pár ezerért...Ezt is rászánnám, viszont mivel lenne jobb mint a FOSsil? Mert ha csak annyival hogy Sieko van feltüntetve rajta annyit nekem nem ér...
(#111262) vadászcsiga: Lecserélnéd az iphone-odat egy zte-re?
Természetesen semmiképpen nem, viszont én ezt a részét nem úgy látom hogy így össze lehet hasonlítani, fogásra, minőségre nekem nem tűnt rosszabbnak egy jóval drágább ~80-100 ezres másik óra. Szerkezetben viszont lehet persze jobb, de nem értek hozzá.
Amúgy nagyon érzem most hogy megakarom magyarázni hogy az az óra tényleg szuper meg jó, ezt viszont nem akarom, csak arra hivatkozok hogy megfogtam, láttam, összehasonlítottam, és ez alapján vontam le következtetésem. Amúgy fingom sincs az órákról, csak mint írtam annyi van hogy tetszik, és nem érdekel a márka, bele viszont tényleg nem látok, és tényleg nem is értek hozzá...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
fagyalllo #111187 üzenetére
Creationsnel van valami trukk? Hogy fizetek? Free shipping? Afa+vam veszely van?
38mm-s tok meret... :-) -
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #110984 üzenetére
Köszi
Nem akarok felcsapni órásnak, csak érdekelt a bele. Mondjuk felfedezőkörútnak a soki skeletont gondoltam ezt pedig hordani szeretném.
Jah, hemzsegett a hibáktól. Lehet, hogy a case tube is azért hajolt el, mert nem tudták betolni a tengelyt és megpróbálták beleerőszakolni.
Ja meg megérkezett a polírkorong-szett, ma kipolírozom a nikkelezett mutatókat
-
jolti
senior tag
válasz
fagyalllo #110924 üzenetére
Köszi!
Qurvajól néz ki mind a kettő.[Most erre vagyok ráizgulva] Első ( nekem ) komolyabb órának. Vagy valami ehhez hasonlóhoz, ezt megközelítő árban.
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #110868 üzenetére
Bizony, 2L27 vagy 2L55 van benne az ofrei katalógus szerint.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
fagyalllo #110720 üzenetére
Egyik ismerősömnél láttam (ő akcióba 100-ért vette, gondolom akkor ez a kamu 300 feletti ár csak csalogató), kinézetre tetszik nagyon, de akkor a belseje egy nulla? Kinézetre valami hasonló kellene, és minél olcsóbban, sokat nem akarok rászánni. Azt hittem ez ér legalább ennyit...:/
Valami más hasonló alternatíva?
-
válasz
fagyalllo #110667 üzenetére
Kinek mi a fontos...
Nekem egy Casio VWA-105HDE-2AVER és egy Casio LIW-M610D-1AER van, mindkettővel békében vagyok!De ha valakit zavar...
-
válasz
fagyalllo #110664 üzenetére
Sógor anno egy VWA-105HDE-2AVER-t próbált, az túl magas volt neki.
Most egy régi betegeskedő analógja van, az 4-5 mm magas. Az az etalon, azért lőttem a 6mm köré.Sajnos én sem találtam semmi értelmeset ilyen kritériumokhoz, ezért is próbáltam itt, a szakik között!
Ha nincs más, a rádiós pontosítás kiesik...
szerk.: A fekete bejövős egynek!
-
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
fagyalllo #110330 üzenetére
Indexek is másabbak az elődnél, ez valahogy elkerülte a figyelmemet. Azt hittem, hogy a fekete szárú másodperc mutató nem lesz összhangban a fekete háttérrel, értem itt ez alatt, hogy nagyon beleolvad a környezetébe, de nem, a videón teljesen máshogy mutatott, mint képen, nem annyira zavaró. Szerintem picit még dobott volna ezen a szép órán, ha egy teljesen piros másodperc mutatóval szerelték volna fel.
Döntöttem melyiket választom.......mindekettőt!!!!
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #110298 üzenetére
Csak annyi a gond, hogy a citizen nem acél, csak a hátlap.
Tényleg, ha "base metal" akkor az milyen anyag?
Ez az egyetlen stainless steel Citizen 8110-es werkkel (67-9313), de horror áron megy (80-150k), és rettentő ritka, most pl nem találok belőle eladót. SZERK! De, egy van: LINK -
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #110267 üzenetére
Nem volt kicsit drága ez a szíj?
Ennyiért egy seiko órát is kaphattál volna hozzá -
chris-v
senior tag
válasz
fagyalllo #110222 üzenetére
Erről a kis történetről az egyik kedvenc mondásom jutott eszembe
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, azt tanítsátok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok! " -
Kbali
nagyúr
válasz
fagyalllo #110222 üzenetére
Az a faszi tényleg egy tapló, aki mindentudót játszik. Bevittem tavalyelőtt az órámat elemcserére, kérdés nélkül nyomáspróbázta, kifizettették. Következő évben is elemcsere náluk, erre jön, hogy nem vízálló, el van nyírva a tömítés. Mondom neki, hogy maga cerélte tavaly, erre vállvonogatás...
Erre bármelyik "sarki" órás képes lenne, nemhogy egy Borku... -
Kenvelo7
tag
válasz
fagyalllo #110179 üzenetére
Nem sokat ertek az órákhoz még sajnos , de egyszer vettem egy police twingear II 70 ezer ft ert es elem cserenel nagyot csalodtam mikro lattam ,hogy muanyag a belseje.Napi szinten casiot viselek egy nem tul dragat gumi szijjal , munka kozbe is hordom , es nagyon jol birja , persze nem irodaba dolgozok
Probáltam utanna nezni, kérdezni melyik marka a megbizhato , nem gagyi de a seikot magamtol is tudtam
Bar a kovetkezo oram szeretnem ha svajci lenne , bár lehet roszul tudom es most meg fognak kovezni mert ugy gondolom a jo ora svajcban keszul -
WiZARD
addikt
válasz
fagyalllo #110130 üzenetére
Van aki magának veszi az órát, és van aki mutogatni...
Aki képben van órákkal az úgyis tudja, hogy mi az a GS, a többinek meg úgyis mind1.
Főleg itt a balkánon, amikor egyik kollégám simán járt 1 évig olyan órában, ami végig állt (most már elment a cégtől, és tudom leírtam már, de ezen továbbra is ki vagyok akadva), másik meg csak látta, hogy van több órám, és naivan kérdezte hogy mennyibe kerül az Omega, nem akartam válaszolni, így nagyon drága órának gondolva 1-2 százezret betippelt, inkább más felé tereltem a témát konkrét válasz nélkül
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #110110 üzenetére
Chrono24-en van egy zsír új olaszoknál, csak ahhoz meg nincs fémszíj, plusz 70 ojró a szállítás. Képről jó, de ilyen drága órát nem vennék úgy hogy élőben nem láttam.
zack:a motorrugó vége nincs rögzítve, úgyhogy koronáról való húzással nem tudsz neki ártani, max. ha napi szinten csinálod akkor pár alkatrészt előbb elkoptatsz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fagyalllo #110113 üzenetére
Értem, köszönöm.
A timecenteren ennél az óránál csak a 2281 van megadva, mint teljesített szabvány, noha a számlapon a felirat szerint divers'. Ezért kérdeztem főleg.
Na majd rákeresek hány fokot ír a szabvány.
mod: Ja ennélRundumdi Úr: abban is lehet valami, de nekem az meggyőzőbb, hogy eltérő sebességgel megy végbe az egyes, különböző hőkapacitású anyagból készült szerkezeti elemek hőtágulása, és átmeneti tömítettségi probléma adódhat.
-
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #109894 üzenetére
Ja semmi különös. Rolex másolat kínai soki automata.
-
szbalogh
addikt
válasz
fagyalllo #109809 üzenetére
Jaja, eddig szinte észre se vettem őket
A kérdés csak az, hogy adom be az asszonynak? Eddig csak egy óráról tud. Egy full fém automatát apámnak adtam. Lement vele a kocsmába ahol mindenki összeugrott rá és el kellett adniaJött vissza hogy tessék itt van 4 ezer Ft, eladtam a 700 Ft-os órád... és hordja tovább a kvarc vackát.
-
Cheesy
őstag
válasz
fagyalllo #109761 üzenetére
Hát... munkahelyre rendeltem, mi meg kint vagyunk az ipari parkban. Kedden és pénteken jár erre külön postakocsi (zsákban, összegyűjtve kapjuk a leveleket, jellemzően az e-bayes cuccok is abban vannak), de volt már úgy, hogy külföldről rendelt cuccot küldtek volna vissza a postán, mert állítólag nem találták meg a telepet... Így nem igazán vagyok nyugodt egyelőre. A csomagfutárok persze megtalálnak minket egyből, MPL is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest