- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fagyalllo #113608 üzenetére
Először fel sem tűnt, aztán pár napig a Bambino volt rajtam, és meglepődtem, hogy az milyen halk.. Ez után gondoltam, hogy talán nem kellene ilyen hangot kiadnia
De akkor teljesen normális, köszönöm
terra052 - ez 7S26C, és skywatches rendelés, az meg itt biztos forrásnak számít
Annyira nem zavaró, csak nem voltam benne biztos, inkább kérdeztem, nehogy a nemtörődömségem miatt valami baja legyen
-
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #113239 üzenetére
Ez sajnos nem jön be :/ A monsterek nekem sosem tetszettek egyáltalán, nem tudom a pontos arányokat lünetta-számlap ügyben, de nekem nem jön be ez az arány, túl kicsinek érzem a számlapot, ahhoz a mutatókat túl nagynak és a lünetta is nagynak hat nagyon, amire még rátesz a számok "betűtípusa" ami szintén nem tetszik.
Viszont a Baby Tunák meg nagyon bejövősek, kár az árukért :/ Szokták őket akciózni vagy valami? -
BAti77
aktív tag
válasz
fagyalllo #113022 üzenetére
Abból az időből nem igen tudok egyetlen órát sem ami kibírt volna 3000m-t...
Alapvetően nem az esemény, hanem a megjelenése lett volna a lényeg. A super -commpressor órák a koruk egyik legmegbízhatóbb eszközeiként hódítottak tért a katonai alkalmazások terén. Az '50-es években még nem igazán volt sok megbízható wekker ami bírta volna a fokozott igénybevételt...a Rolex, de az már akkor is túl drága lett volna...
Az LLD csak egy volt ezek közül, de ott van még a Hamilton, a Droz, az Enicar, a Fortis is többek között a kezdetektől...néhány év alatt rengeteg gyártó megjelent a saját modelljével...és mellesleg a japánokat sem hagyta ez a dizájn érintetlenül...busman
Katonai alkalmazásra már akkor sem választottak "csak úgy" eszközt, főleg nem a nagyobb haditengerészetek. Az óráknak meg kellett felelni bizonyos használhatósági és megbízhatósági követelményeknek...a Trieszt esete meg igazából csak marketing jelentőséggel bírt...Skimaster
Gratulálok és jó egészséget kívánok én is a jövevénynek és a szülőknek! -
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #113009 üzenetére
Rá gondoltam én is.
Bólintottam, látom figyeltél!
Mondjuk elő szokott fordulni nála egy-két figyelemre méltó, érdekes darab. Nem csak Seiko-ból.KelemenUhr:
Az eladó: apol_of_your_eyesCsak a postával volt gond, elírták náluk az azonosító számot. Keringett jó darabig mire megjött, szépen becsomagolva, fotók szerinti állapotban.
A Casio hogy bírta a tengerrt? Jövőre megyünk vitorlázni és már szemezek ezzel az órával. Drágábbat nem nagyon akarnék vinni, nem biztos, hogy mindig józanok leszünk a társulatot ismerve...
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #113006 üzenetére
Az.
Van egy-két Fülöp-szigeteki eladó, akinél az ilyeneket szatyorszámra lehet venni aukción. Általában postával együtt max. 15e HUF környékén megvan.
Még a képek is az eredeti ebay-es aukcióból származnak, nem a sajátjai voltak...Mondjuk én már vásároltam onnan ebay-en és korrekt cucc érkezett. Egy olajozás mindenképpen ajánlott (csontszáraz volt a szerkezet) és mondjuk búvárnál egy nyomáspróba, de korrekt volt az óra, szép állapotban. Az árát bőven megérte.
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #112954 üzenetére
Szerintem egy hibatlan buvar ora! Az h gyari szij valoban nem alkalmas hosszu tavon merulesre, az teny... de van meg par ilyen a vilagon, viszont az par perc es akarmi mast rakhatsz ra... amugy gyarilag vizallo...
pl: egy ilyen iso szijatA technologia meg megkerdojelezhetetlen... Mondhatni osi! Nem egy ceg hasznalja...
[super compressor watch]
Van potty...
a lume meg szerintem epp annyi amennyi kell, van.. nem egy toolwatch buvar, de buvar... es semmiben nem szenved hianyt, amiert nem tekintheto annak... A buvarok kozt az elegansabb, stilusosabb vonalat hozza... de abszolult buvar!
Vegre tema is van...
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #112950 üzenetére
En szivessen meghallgatnam, engem erdekel a tema...
csak talald szepen okossan...
Sok ilyen kamu buvar van... a multkor a "sub" jakthmester2on akadtam ki...
elotte meg a superocean h.-en...
persze nem buvar, csak ugy nez ki a roller...
Amugy az LLD rol kivancsi vagyok mit talaltal
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #112944 üzenetére
Te tenyleg nem erted...
Tudja... es tenyleg feltem...
egy seikot inkabb vinnek... skx007
de majd a buvarharangban akarom hasznalni, a he szelepel egyutt... Ott akarom kiprobalni...
Na most mar szerintem tenyleg hadjuk a temat... Nem akarlak meggyozni semmirol... hasznaljuk mindketten egeszsegel...
-
Reverting
őstag
válasz
fagyalllo #112937 üzenetére
Grrrr! Nem erted a lenyeget!!!
Az omega meg nem volt vizben, sem edes sem sosban... viszon neha velem zuhanyzik... es birja...
Szoval szamomra tul van tervezve, de nem is vettem volna meg ha nem vilagitt a potty...
Jovore tervezek merulest de oda casio megy amin van potty... de nem akarok olyan melyre menni h lassam...
Amugy sem vinnem be a sos vizbe... de azert megmutatom neki a tengert...nehogy megmarja a so a tomiteseket...
szoval erted a lenyeget nem...
De a tudat h azert birna... na az minden penzt megert...
Igazabol csak azt akartam a forumtarsunknak jelezni h ha buvar orat szeretne akkor vegyen olyat is ami az...
Ne csak olyat ami annak latszik... -
vadászcsiga
félisten
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #112916 üzenetére
Akkor nézd meg jobban.
ETA2872: T= 2,3 mm
ETA2836: T= 2,25 mmAzt az értéket hol találtad?
Számlap-tokhoz: azt is figyelni kell, hogy mekkora a számlap átmérője (ez a teljes méret), mekkora a külső indexek átmérője (ez a vizuális méret) és mekkora a tok min-max számlapbefogadó képessége. Ha a tok méreteinél megadott számlap vizuális méret megegyezik a számlap teljes átmérőjével, akkor már nem jó hozzá, mert a befogadóképessége sokkal nagyobb lesz. Itt és a mutatók furatméreténél nem lehet tizedmilliméter eltérés sem!
Ha először tokot nézel, akkor ahhoz kell választanod a számlapot. Ha számlapot, akkor ahhoz kell mérni a tokot.
Megnéztem ezt a helenarou-t, de ebay sokkal olcsóbb. Kb az egyharmada költségben és nagyon sok cucc van a német ebay-en, az meg ugye unión belüli.
Ja és ezek után jöhet egy teljes méretű felhúzótengely, feltételezve, hogy nagyobb tokba szeretnéd berakni, mint az eredeti 35-36 mm-es.
-
Mercutio_
félisten
válasz
fagyalllo #112844 üzenetére
A jóval drágább mit jelent, olcsóbb ha rögtön 2 ilyen órát vesz aki rákíván?
Érdekes, hogy alig találni róla infót, ebay aukción ezzel az azonositoval ránézésre másik óra szerepel.
És ha már szóba jött: Létezik olyan Q&Q ami jól néz ki, automata és lényegében csak egy átcimkézett Citizen jóval olcsóbban?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
fagyalllo #112787 üzenetére
az első nem tetszik, a 2. pedig túl nagy... nem tudnám elviselni hogy egy féltégla van a pici csuklómon
EZ talán a legkisebb amit így hirtelen találtam... fényenergiásról lemondok...
de nem vágom, h mi a különbség az egyes modellek között... annyi van belőlük mint a szemét 20k alatt is
-
Demens
tag
válasz
fagyalllo #112644 üzenetére
A zöld Seiko Military nagyon tetszik. Ennyiért durván olcsó is. Ez itthon megtekinthető valahol? Kapható? Vagy így külföldről kell rendelni, kicsit találomra.
-
Ra3
őstag
válasz
fagyalllo #112442 üzenetére
Ha M-es rendszámú 10-12 éves dízel áll előttem a lámpánál már húzom is fel az ablakot/állítom át a levegőt belső keringetésre, mert tuti hogy 50m-es körben mint beterít korommal az első gázadásra... Bírom az ilyen vagány csávókat, megveszik nyugatról a széthajtott prémium szart, aztán sírnak ha valami alkatrész csere 150k-nál indul.
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #111702 üzenetére
És valójában ennek a hi-beat-nek semmi értelme. Ezeket a pontossági adatokat bármelyik C.O.S.C.-os ETA vagy Rolex hozza. A 36 ezres lengésszámú órákat háromévente kell szervizelni, de állandó hordás mellett (amit el kell kerülni) kétévente leverik az olajat a járat elemeiről, főleg a gátkerékről. Szóval szíp-szíp, de feleslegesen drága játékszerek ezek.
Nekem egyébként jobban tetszik ez a Seiko, mint ez a Zenith. A hárommutatós Zenith szerkezetek nagyon szépek, de eléggé megbízhatatlanok, mert kicsik. Ez gondolom, egy lecsupaszított El Primero, ami önmagában egy értelmetlenség, dehát ők tudják...
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #111681 üzenetére
Ezeknek az óráknak a megoldásaiban semmi egyéni nincs. Az olcsó saláták zavaró össze-visszaságot mutatnak, de ahogy valami drágább dologra bukkanunk, a japánok is visszamenekülnek a svájciaktól ellesett, kitaposott ösvényekre. Ez az óra is már-már zavaróan koppint valamilyen (erős a gyanúm, hogy Rolex) sablont...
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #111675 üzenetére
Hát nem mentem, tényleg.
Egy jó japán óra ugyanannyiba kerül nagyságrendileg, mint egy jó svájci. A japók annyival mások, hogy az elfogadható mínimum minőségnél húznak egy vonalat, és az alá is lemennek. Ezek a belépő szintű Seikók, Orientek, egyebek.
Joltinak csupán azt ajánlottam, ne vegye meg a drágább gyenge órákat...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest