- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amatőr123456
csendes tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #231180 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, bocs. Csak arra céloztam, nekem ezek után a tapasztalatok után nem lenne kedvem itthon garanciális Orient órát venni.
9015-ös Miyotát pár év múlva kell csak szervizeltetnem, addig ráérek órást keresni.
Eta 2836 és Vosztok szerkezetekhez van már jó mesterem szerencsére. -
5-ös kezelő
senior tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
futizoli #225448 üzenetére
Nekem is nagyon bejön ez a számlap
, bár 2x kellett megrendeltem így kétszeres árban van, mert a postásunk lenyúlta az elsőt
.
De órám sincs amibe bele tudnám most rakni, a meglévőket nem szívesen szedném szét. És akkor még szeretnék egy klasszik 512-es számlapost, meg a meteorit számlapot is be kellene tenni egy 090-es tokba, és egy B-uhr-os számlapos órát is tervezek, repülős búvár.
A luna dude remélem élőbe is jó lesz, a tervrajz meg a valóság sokszor nem találkozik.
-
válasz
futizoli #225448 üzenetére
Az ára meglepetés, mert postával 200 dollárra van tartva. Ingyen van ez a faszaság.
Ez és a Amphibia Compressor természetesen már elő van rendelve és el is van rá különítve a pénz.
Remek és egyedi órát így érdemes vásárolni. És az oroszokat ezért is kedvelem.
Talán nem vagyok ezzel egyedül. (Itt sem) -
5-ös kezelő
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #223608 üzenetére
Talán még szebb is.
120-as tok volt már a kezedben? Gondoltam, rendelek egyet, de ha a tokfül nem hajlik annyira lefelé, mint a 420-asnak, inkább nem. Kép alapján nem tudom eldönteni. Lug to lug 46mm, az rendben van.xcvbxcvb : Pár hónappal ezelőtt. 30-45 nap volt asszem. Komandirskie volt a gyorsabb, Meranom a lassabb. Földi szállítás volt, nem légiposta, a virnyus miatt.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #218937 üzenetére
Szeretnék abba a táborba tartozni, ritkán sikerül szépen járó Vosztokot kifognom. De amit órás szervizelt, azzal nagyon elégedett vagyok. És a Zenitar-tól rendelt Komandirskie is meglepően pontos. Szóval olcsó óra is tud jó lenni, csak sokat kell venni belőlük, hogy azt a jót ki tudd választani.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #218915 üzenetére
Zár milyen? Én kifogtam pár darabot, amin nemcsak a láncszövet van elcsavarodva, de a zár is könnyebben nyílik ki magától. Össze kellene gyűjteni a megbízható eladókat, bár sztem gyakran váltanak nevet, v már nem árulják az adott terméket. Huncut sárgák.
Rendeltem két oroszt én is, talán nyárra ideérnek majd. Meranomról ezt : [link] Mivel a tok nekem kényelmetlen és nagy, terveim szerint átrakom egy 420-as tokba, ha csereszabatos a belseje. Fehér számlapos már volt, nem jött be. Remélem, a kékkel elégedett leszek, különben adhatom el azt is. Másik óra komandirskie.com-ról jön, innen még nem rendeltem, kicsit izgulok. [link] Szép orosz nyelvű leveleket kapok tőlük, remélem, csak a nyugtát jelenti a "kaszovij csek". Orosz tudásom erősen megkopott, gugli fordítóhoz meg nem értek. Szóval aggódással vegyes boldog várakozás jön pár hétig-hónapig. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #218414 üzenetére
Csuklód, kezed sokkal masszívabb, mint az enyém - nekem a 710-es tok is nagynak hat. Ezentúl csak 420-as tokost fogok venni. Komandirskie 1965-össel szemezek még régóta, de a hosszú tokfülek miatt nem veszek. A videón egy vékony kézen van, és nem fekszik fel rá. Szóval marad a 420916 melós órának, egészen megszerettem.
Hordanám a Tisell 40mm-es pilótát is, mert a Miyota pontosabb, mint a Vostok, de kellene egy jó mester, aki fényes fehérre át tudná festeni a mutatók kék szélét. Elbarmolni nem akarom. Másik mutató szettem meg nincs hozzá, h kísérletezgessek. -
dzsi23
addikt
válasz
futizoli #218414 üzenetére
"Jók a fények..."
Igazából az órára értetem, hogy nyárias, a kék és sárga szín kombinációja miatt; borongós időben is.(#218404) Lev Abalkin:
Én nem vennék márkajelzás nélküli órát; egyrészt anélkül számomra üres a számlap, másrészt mindig a hamisítványok jutnak eszembe, amikre még nem nyomták rá a logót... vagy a beépítések, amikért nem igazán rajongok (persze, vannak azért szépek).
Szal 2. vagy 3.(#218409) xcvbxcvb:
Ugyanaz a tok a 2. és a 3. esetén, csak csalóka a kép. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
futizoli #217950 üzenetére
Késő. Pedig ez tömör szemes volt. Különben is, minek még egy Neptun, még a másik is fóliás.
Dzsi : Igen, üresebb számlappal jobb lenne. De így is a legjobban olvasható órám. 12-esnél narancs a cső, éjjel is egyértelmű, mennyi az idő. Ha nem tetszik, az más.
Jobb ötletem sajnos nincs.
-
dzsi23
addikt
válasz
futizoli #217309 üzenetére
Pont beszéltük a kínai topikban, hogy egy lünetta jót tenne neki, köszönöm a megerősítést!
-
futizoli
tag
válasz
futizoli #213446 üzenetére
Airship Italia.
Kínai vonal...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest