Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
jól van nem gond telot 2éve akarok
számitógéphez nem értek
mondjuk órákhoz sem
jó itt nekem offon
-
BAti77
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Ismerős, ezt én is megkaptam egy "kedves" ismerőstől decemberben, ,mikor megtudta mennyiért vettem a LLD-met. Az persze rendben van nála, hogy mindig a legújabb csúcs mobillal rohangál egy adott gyártótól és effektív többet bukik a dolgon, mint én az új óra vásárláson...

-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
El kell hogy keseritselek, ebben a topikban ilyen téren nincs előrelépés. Mivel ez egy off topik itt másképp számolódik a hsz. Keress egy hardveres topikot (telefon, számítástechnika stb) es ott vesd be magad. Hamar meglesz 
Itt ki tudod számolni melyik ranghoz mennyi kell. Nem mintha lenne bármi jelentősége az egésznek.
Egy előnye van, hogy saját avatarod lehet
-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
csak azért irok sokat,hogy végre lépjek tul a kvázi tagon
igen nagyon
akkor lezártuk és megbeszéltük ezt is..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Engem sem, csak látom hogy akarsz róla beszélni

Átbeszéltem már nehány itteni kollégával, elmondták a lényeget én meg ugy döntöttem nem kell.
Nem hajt a tatár, rendszeresen adodik ilyen alkalom erre arra, majd engem is megtalál egy.
Nehezíti a történetet hogy a felső határ 400€ körül van -
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
meg kár is találgatni biztos meg lehet szerezni vaterán kivül elérhetöségét és ott irni vagy felhivni milyen lehetöségek vannak..
pasz nekem nem kell,csak láttam jó áron van..én a hamiltonom egy szlovák oldalaon találtam szabinak el utaltam az árát lebeszélte fél uton találkoztak..megnézte rendbe volt kifizette,azt adta fel ment pestre az óra ennyi...jó áron van a certina,engem nem mozgat csak reagáltam rá..
-
BAti77
aktív tag
válasz
teratti
üzenetére
Annyiért én inkább a Casio-t venném...
Vagy ha "nevet" akarsz fillérekért, veszel egy órát hibás (ETA) szerkezettel olcsón, aztán rendelsz bele egy új werket az ETA-tól és kész...
Faternak így vettem ajándékba egy O+a-t 20e-ért tavaly előtt...
(#85787) trassher
Szerintem vegyél neki valami solaros órát, esetleg Eco-Drive Citizent. Ezekkel nagyon törődni sem kell és ha tényleg csak a pontos működés a lényeg, illetve hogy bírja...
-
trassher
addikt
Ahogy nézem 100 dollártól kezdődnek az automaták. Emiatt pont ott van hogy kicsivel többért már "órább" órákat lehet kapni de ez minden árszinten így van.

phranxinatra: Ennyi idő után nem sok maradt abból az "aranyból", gondolkodtam is hogy 55. születésnapjára kellene venni neki egy komolyabb órát. A gond csak az hogy neki az óra tényleg csak egy használati tárgy ami rajta van mindig ha nincs itthon.
vadászcsiga: Üveget nem lehet polírozni? Óránál inkább nem éri meg tökölni vele és potom pénzért lehet venni másikat nem?

-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Szinte biztos hogy beleegyezik

-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
küldje le futárral,ha ok kifizeted ha nem akkor nem

-
Wg5113
aktív tag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Ha dobozokat ilyen felszereltséggel árulnák,nekem is lenne
.Gratulálok hozzá! -
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Es mi?
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo
üzenetére
Tag Heuer Aquaracer-ben van. Nagy dilemmában vagyok néztem Link-et is, Omega Seamaster full size méretű quartz változatát.... 250 körül szeretnék beruházni órára de ez a gyakorlatilag filléres szerkezettel szerelt több százezres dolog kicsit elgondolkodtató. Azt gondoltam ebben a szegmensben a Casio G-Shock MTG-S1000D-1A4ER még jó választás lehet mert az legalább tud valamit és a minőség is jó....két hete matekozok mi legyen.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Akkor a válasz neked is szól
-
vadászcsiga
félisten
válasz
aspirations
üzenetére
Ha úgy érted óraüveg akkor csak a csere. Üveget nem lehet polirozni főleg nem házilag. Ha óralap vagyis számlap akkor passz.
-
hdman
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Széééép!
-
aspirations
csendes tag
Üdv!
Karcos óralap érdekében valami házipraktika?
Kicsit megviselte az újévi buli, cseréltetni pedig nem szeretném 
-
válasz
M4mmut
üzenetére
"the Standard grade is adjusted in two positions with an average rate of +/-12 seconds/day, with a maximum daily variation of +/-30 seconds/day;
the Elaborated grade is adjusted in three positions with an average rate of +/-7 seconds/day, with a maximum daily variation of +/-20 seconds/day;
while the Top grade is adjusted in five positions with an average rate of +/-4 seconds/day, with a maximum daily variation of +/-15 seconds/day." -
M4mmut
csendes tag
Sziasztok,
Az ETA2824-2 szerkezet esetében mennyi a megengedett napi eltérés? Az egyik órám egy nap alatt 8 másodpercet szed össze pluszba - úgy gondolom ha a kenőanyag be lenne sűrűsödve, akkor késnie kéne.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Tetszik!
Nekem is van egy Steinhartos feleslegbe,lehet kiprobalom en is! 
-
teratti
senior tag
Utánanéztem az órának a szerkezetének amit első körben venni akartam [link] és tényleg 12e-be kerül? Új ára jóval több vagy hasonló nyomott áron lehet hozzájutni?
-
vadászcsiga
félisten
-
5-ös kezelő
senior tag
Rtivi : Köszi.
Szabika : Ez a Mako /eladtam már/ fémcsatja, tömör acél. Jól illik rá, csak a toknál kellene igazítani az ívet. Nem küldök képet most, mert így is utálnak már a társak - nem erősségem a fotózás,nem is érdekel. És macerás. Akkutöltés,régi gép,memóriakártya ki-be,feltöltés stb. Három Fortisból a Flieger felesleges, de kéccá alatt nem adnám, így megmarad. Első és azóta is legdrágább órám, 30. érettségire vettem egy gyenge pillanatomban másfél éve. Utána futottam bele vatyerkán az igaziakba : Spacematic és Pilot Professional. Flieger mutatóit rosszabbul látom már, a másik kettőt igen könnyű leolvasni bármilyen napszakban-sokat vezetek éjszaka. -
Pé
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
nem tudom, mindenesetre a minősége hagy némi kívánnivalót
-
Szabikaa20
őstag
válasz
5-ös kezelő
üzenetére
Minek 3 majdnem egyforma Fortis?
A masik kérdésem pedig az lenne,hogy csinálnál egy közelebbi képet az Orient flightról?Nem láttam még fém szíjjal! 
-
rtivi
csendes tag
válasz
trassher
üzenetére
Csak halkan említem, hogy az invicta miyotát használ, az általam kipróbált darab pedig hozza az elvártat (pontosság, vízállóság,járástartalék) mindenféle könnyebb fizikai munka körülményei között. Az más kérdés, hogy nem kifejezetten villogásra szánták, habár az óra tartja a fényét ilyen körülmények között, azaz az ár/érték aránya elég jó.
5-ös kezelő
Tetszetős
-
Pé
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Jajjjde kár ezért az Omniáért is

-
resool
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
"Amúgy itt arról van szó, hogy nem sokkal drágábban már abszolút korrekt, minőségi órát lehet kapni a totálisan igénytelen helyett."
Igen ez a lényeg igazából. 15-20 ért már kap egy teljesen használható kvarcot, nem ilyen silány bóvlikat.
-
trassher
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Olasz dizájn, amcsi szív.

-
von toth
tag
Tabletes topicban van valaki? Nagyon leült a dolog, sokan várnak válaszra
-
gyulagy
tag
értem én, csak finoman a földön. Lehet ,hogy túlreagáltam.
Csak volt pár ilyen beszólás az utóbbi héten és most bukott ki. -
Wg5113
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ilyenkor azért elgondolkozok,hogy az" egyéb órák"kiegészítés.........
gyulagy
Szerintem Senki nem néz le Senkit.
-
JackFeryll
őstag
válasz
gyulagy
üzenetére
Csak nem fogjuk javasolni egy svájci órás topikban az óraipar legigénytelenebb szemeteit, nem ?

Amúgy itt arról van szó, hogy nem sokkal drágábban már abszolút korrekt, minőségi órát lehet kapni a totálisan igénytelen helyett.Ez kb olyan mintha valaki vaterán 3-szor lefőzött Tesco gazdaságos kávét vásárolna zacskóban Omnia helyett mondjuk.

(#85752) trassher
A De Tomaso-ért kár

-
trassher
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én is úgy jöttem ide anno hogy invicta-t meg detomaso-t mutogattam aztán mégis értelmes órám lett. Mellesleg tény hogy ami szar az szar

Mutatni kell neki pár jobb órát és máris nem fogja érdekelne ez a sok kínai vacak.gyulagy: Ez abszolút nem társadalmi kérdés hogy ki milyen órát hord. Kinek mire van igénye, inkább erről szól. Jó példa erre édesapám. Értelmiségi, 3 diplomás ember mégis egy ilyet hord már vagy 10 éve. Neki az a lényeg hogy mutassa az időt.
Ma az emberek nagy része órát sem hord mert telefonon is meglehet nézni mennyi az idő.
És igenis "le lehet nézni" valakit az órája miatt például ha replikát hord de én a divatmárkákat se nézem többe 1-1 koppincsnál. MK és társai..... -
gyulagy
tag
Szerintem társadalmi kérdés, hogy ki milyen órát vásárol és azért lenézni valakit, hogy milyet hord, öngól.
Mutatja az időt: igen.
Valakinek csak ez számít.
Én sem nézzek le senkit, mert a boltban előre őrölt kávét vásárol és azt el is fogyasztja. -
Antraxon
csendes tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
-
Tusuka
tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Csak irigy vagy, hogy ilyen menő órát fog venni

-
polonic
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Aztakurva! Erre nem tudok mást mondani, a 45 hogy néz ki a lünettán.

-
JackFeryll
őstag
válasz
Antraxon
üzenetére
Ennyi pénzért csak sört lehet kapni, órát nem.
Komolyan nem látod milyen ótvar igénytelen vacak amit linkeltél ? A lünetta (körbe a számos izé) festése , az élek egyenetlensége, a számlap kidolgozatlansága. Az óraosztásokat jelölő markerek össze-vissza állnak.
A korona (jobb oldalt lévő izé amit tekergetve be tudod állítani az időt) is elég furcsa és érdekesen áll.
Arról ne is beszéljünk vajon mi van benne.
Nem, nem néz úgy ki mint egy Casio és nem csak a márkanevet kell megfizetni.Érdemes költeni rá egy kicsit. Gondolom nem 2 hétre veszed.
-
WiZARD
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem képpel nem kell foglalkozni. Le kell ütni egy szimpatikus áron, élőben megnézni, aztán ha mégse oké, akkor megköszönni a lehetőséget.
Az eladó nepper(meglepő
), én vettem már órát tőle, maximálisan korrekt volt. -
resool
aktív tag
nem tudom mondjuk, hogy egy e-bayen vásárolt 10 ezres kínai cucc milyen körökben menő, de te tudod, ha valakin ilyet látok akkor pont az ellenkezője jön le róla
-
Antraxon
csendes tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Az olcsó max. 10.000Ft...
Igazából volt egy nagyon jól kinéző órám amit csak 3.000ft ért vettem, csak elhagytam
Ohh, az ebay jó ötletnek tűnik, köszönöm
Attól függetlenül ha esetleg valaki tud még valami ötletet mindent meghallgatok 
-
fagyalllo
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
-
JackFeryll
őstag
válasz
Antraxon
üzenetére
Hajajj villogós órát szeretnél olcsón

Mit jelent az olcsó ?Én első körben megnézném hogy tetszik-e valami a Casio Edifice vagy talán a G-Shock vonalból. Elég sok dolog van rajta, még az is lehet hogy "menő" (ehhez nem értek) ellenben megbízható, a márkával nem nagyon lehet hibázni.
-
Antraxon
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben a témában, nem olvastam vissza, de lehet hogy volt előttem is valami ilyesmi kérés, akkor előre is elnézést
Valami igazán menő órát keresnék, nemigazán tudnám megfogalmazni hogy mi jön be, de azt igen hogy mi nem: öreges, gyerekes
Mutatok pár példát hogy mi tetszik: ez vagy ez még jobban (2 oldallal hátrébb láttam)
Szóval nem baj ha vannak benne szinek, sötét alap jó lenne pl. fekete. Nem számít hogy van-e benne ébresztő meg ilyen + dolgok, még az se érdekel ha rosszul jár, csak jól mutasson
Nem szeretnék túl sokat költeni rá, igazából bármilyen gagyi semmittudó óra jó, csak olcsó legyen.
Szóval valaki tudna segíteni?
-
hdman
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem nyugodtan vegyél egyet, ennyit megér! Én is játszósnak vettem, meg szerettem volna egy kézzel húzhatós automatát. fagyallo kollégának is van parnisa, lassan olyan lesz a topikban, mint lidlis óratartó, az SKX007, vagy a Orientek

fagyalllo: gumival tényleg nem lehet rossz.
-
törölt tag
-
fagyalllo
őstag
Seiko SRP488:

Csak nekem új, amúgy a 2013 végén megjelent SRP4xx sorozat tagja.
-
hdman
őstag
Majdnem vettem egy használt G Shock Mudman-t dolgozni, de ugy néz ki eladták

Ez meg vicces: [link]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Nem egy vevőbarát attitűd.
-
bigdaddylaza
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
akinek kell ilyen áron le kell ütni ha rendben van ki kell fizetni ha nem akkor nem ennyi.nem kell tul bonyolitani..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Akkor igazán nem kene sajnálni a joneptol a közeli képeket
-
bbuffy
senior tag
válasz
bigdaddylaza
üzenetére
Lehet nála alkudozni.
-
Macyke82
tag
Valaki ismeri a linkelt órafelvásárlót/eladót?
Elég szép darabok szoktak lenni nála a hirdetéseiben.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
számitógéphez nem értek

El kell hogy keseritselek, ebben a topikban ilyen téren nincs előrelépés. Mivel ez egy off topik itt másképp számolódik a hsz. Keress egy hardveres topikot (telefon, számítástechnika stb) es ott vesd be magad. Hamar meglesz 

akkor lezártuk és megbeszéltük ezt is..

.Gratulálok hozzá!
Kicsit megviselte az újévi buli, cseréltetni pedig nem szeretném