Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Még nem olvastam el, de az jó lenne, ha képre kattintva az új ablakban nyílna meg, elég lassan tölti vissza a blog oldalt.
A TAGra meg, rosszul leszek ha a lünetta csúcs szeme nem a 12-re áll a fotókon.
Ennyire karcos, még a polír után is?Jó lenne, ha mindig itt is jeleznéd a frissítést.
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
Elkészült a TAG HAUER
Nem semmi kálváriám lett vele a végére, érdemes elolvasni az új blogban, tanulságos!
-
gatto_
senior tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Én is erre használom.
A mechanikus óráim beszabályozására kiváló alap. A múlt hétig én is büszke voltam rá, mert eddig egyszer sem csinálta, de pont az öreg Doxám járáseltérését méregettem vele, és egyszer csak a nullázáskor megállt 40-nél 0 helyett. Persze lehet hogy gyengül benne az elem... -
Dzsana
senior tag
válasz
gatto_
üzenetére
Akkor biztos nekem szerencsém van, pedig én is sokat használom, nekem ez a vibográfom, ugyanis a szerviz után, vagy a piacon egy-egy óra megvásárlása előtt lemérem, hogy mennyi idő alatt tesz meg egy percet az adott óra.. :-D Soha nem volt vele gondom, mindig pontosan nulláz.
-
gatto_
senior tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Azért az ETA G10-esekkel szerelt Tissot-okkal is vannak gondok. Stabilnak stabil, csak már velem is előfordult, hogy nullázáskor megállt valahol máshol. Aztán kezdhettem kalibrálni a mutatókat. Egy barátomnak van hasonló Tissot V8-asa, rendszeresen használja a stoppert, és nem egyszer ugyanígy járt. Én állítgattam be neki. Bezzeg a 3133-as Poljot Aviatorommal nincs ilyen gond.

-
Cha-b
senior tag
Az én swatch irony chronomon is egyenesen áll. Nem üt mindig a markerekre ez tény, de 12 óránál a kezdőfázisban mindig a helyén van.
-
gatto_
senior tag
válasz
czanga
üzenetére
Szerintem nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Én is vettem egy hasonló iránytűs csodát, egyszer egy akcióban. Asszem 25k kellett fizetnem, de választhattam mellé egy másik 25k-s órát ajándékba.
Az ajándékot eladtam a főnökömnek egy húszasért, így elég jól jöttem ki.
Indiglo világítású csoda, ami egy fél év után magától elmúlt. Gondoltam intelligens az óra, és az elem lemerülését így jelzi, hogy letiltja a sokat fogyasztó világítást, hűűű de jó. Elvittem elemcserére, de a világítás nem jött vissza. Azóta sem. Na nem mintha érdekelne, mert a telekre hordom fűnyíráshoz, de a minőségről azért árulkodik. -
-
-
Empsepo
senior tag
válasz
czanga
üzenetére
Nem én leszek az aki pontosan megmondja Neked, hogy ez elfogadható-e vagy sem.
( Erre megkérnénk néhány szakit! )
Abszolút laikus vagyok, de ha Téged zavar ez a dolog ( szerintem engem zavarna ) akkor ne hagyd annyiban!Mikor vetted?
Messze van az üzlet?
Blokk, minden izé megvan?(#37568) veloke
Az igen!

-
czanga
őstag
válasz
Empsepo
üzenetére
Megjött a válasz a kérdésemre a magyar hivatalos Timex szerviztől is:
"Kedves Tamás,
levelét köszönjük, de az óra mutatóknak van egy kis mozgása, a mutató nagysága, és a
fogaskerekek kapcsolódása közötti holtjáték miatt, ez nem az óra hibája."Laikusként engem ezzel le is kenyereztek, de azért érdekel: Ez valóban jó válasz a quartz chronograph belsős óra esetében szerintetek?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Dzsana
üzenetére
Lényegében ennyi
Az előző blog olyan kis "magánjellegűnek" indult, aztán rájöttem hogy egy csomó olyan téma kerül elő ami ebbe nem fér bele.Pl a Totalcaros pályanapok, WSR, stb mind olyan témakör ami picit kilép ebből. Dzsanának már sokszor felvetettem, hogy írja meg "rendezetten" (azért itt a forumon eltudnak veszni a dolgok) a munkáit. Úgy gondoltam érdemes lenne Dzsanával "társulni" hiszen így több témával tudunk foglalkozni és a forumos beszámolói alapján tudtam hogy érdekesen megtudja írni az óráival történteket, az ilyen volt-ilyen lett témájú képekről nem is beszélve. Remélem azért a többi témát is érdekesnek fogjátok találni, ami felvetődik 
-
gatto_
senior tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Ideje volt! Várjuk az óráid történetét, fotókkal körítve!

Gyakorlatilag te inspiráltál arra, hogy megvegyem életem első vintage óráját (az van rajtam jelenleg is), és azóta is rendszeresen nézegetem a vaterát, az apródot, és az ebayt kincsek után kutatva. Most, hogy ez áldás vagy átok, ez nézőpont kérdése.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana
üzenetére
Tájékoztatom a Tisztelt Publikumot, hogy egyrészt a Ti kezdeményezésetekre, másrészt Zozzer88 topiktársunk unszolására, csak megkezdtem blogolási tevékenységemet!
Zolinak volt már egy saját blogja, ő a fényképezés szerelmese is, de sokszor elkanyarodott az alap témától, így szükségét érezte egy saját blognakm így hát összefogtunk, és elindítottuk a zár-idő blogot, kicsit utalva a fényképezésre is, és az idő szóból az órázásra is. Legalább nem fárasztalak itt titeket tovább! 
Zoli, ha van hozzáfűzni valód, tedd meg! -
Dzsana
senior tag
Nem jó...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nézz szét a Certina-Tissot vonalon, aztán ha valami megtetszett, keresd privibe Young fórumtársat....

-
Dzsana
senior tag
Hú, azt köszönöm.
Misi, ilyen picsányi kis stiftre gondoltál? 5000 Ft ez a két kis pálcika?

-
Dzsana
senior tag
Na, ma megint hozott egy órát a postás, illetve közvetítő volt az eladó és közöttem, megjött az acél tokos, automata Tissot PR 516. Meseszép a számlap, hibátlan, az acélbetétes plexi cserére szorul, a tok is tűrhető, a werk szervizre szorul erősen:
Viszont a drága eladó azt elfelejtette közölni, hogy a férfi óraként árult óra nem megy fel férfi kézre, de még nőire is neccesen, mert a fele csatszem hiányzik:
Honnan a tökömből lehet ilyen negatívos fém szíjat szerezni, nem kell, hogy jelzett Tissot legyen.
-
Misi1979
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Szép tokban tetszetős számlap, mögötte erősen kérdéses szerkezet, ismeretlen - direkt jól hangzónak kreált márka = kínai divatóra-kísérlet, ha viszik a vevők, pár évig még megtartják a "márkát", ha nem, kreálnak egy újat.
Vélemény az óráról? Vedd meg, ha tetszik, inkább egy ilyen, mint egy hamis óra.
-
ronin s8
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez nem kioktatás, csak nem értem a kérdést.

Egy viszonylag jó árú divatórát beteszel, és megkérded, mit szólunk hozzá?
Minősítsük az ízlésedet? Ízlésekről nem érdemes vitatkozni.
Ha meg leírom, hogy egy tucat alatti kínai vackot linkeltél be egy olyan szerkezettel, amiből naponta kismillió készül, akkor valszeg megsértődsz.
Vedd meg, élvezd pár hétig, majd amikor ráúnsz/megáll/szétesik, tegyél be egy másikat...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ronin s8
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez nem óra, hanem időmérő.
-
Avicularia
veterán
Erről az óráról mi a véleményetek?
[link]
-
ronin s8
senior tag
válasz
Takuun
üzenetére
Se alkatrész, se tartozék újonnan már nincs hozzá. Ha valami típusszerkezettel készült, és lehet hozzá kapni ezt-azt, akkor bizonyos dolgok vannak hozzá, de szíj nincs.
Használtan kellene utánanézni ebay-en, vaterán.
Az eredetire hasonlító fémszíjakat árulnak. Ehhez tegyél fel fotót. Bizonyosan van itt olyan, aki tud majd segíteni a beszerzésben. -
Takuun
aktív tag
Egyik kollégámnak szüksége lenne egy régi Marvin órához eredeti vagy legalábbis ugyanúgy kinéző fém szíjra! Gondoltam próbálok neki segíteni, elméletileg a héten behozza a szíjat, meg talán az órát is és lefényképezem nektek.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valaki aki tudna nekem ilyenben segíteni? Lehet-e egyáltalán valahol ilyen spéci szíjakat beszerezni? Ha igen akkor kb milyen áron lehet? -
Attila!
tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Heti 6x? Nem sok az? És mikor regenerálódnak az izmaid?
-
ronin s8
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Sporthoz nem való az óra, hiába hírdetik ezerrel a reklámok.
Valami műanyag tokos, strapabíró időmérőt kell használni, amiért nem kár. Meg ami mást is mutat: pulzust, egyebeket.
-
WiZARD
veterán
válasz
Miamiquake
üzenetére
Én régen konditeremben is órában voltam (bár volt 1-1 gyakorlat ahol zsebre raktam) és futni is órában. Aztán 1x futás közben elütött 1 biciklis, persze semminek/senkinek nem lett baja, egyedül az O+a fémszíja adta meg magát, és landolt betonon az óra

Szerencsére külső sérülésen kívül nem lett baja, azt pedig hibátlanra kijavították.Azóta semmi sportnál nincs rajtam óra.
-
raggg
senior tag
válasz
Miamiquake
üzenetére
nadrág, póló.
viccet félretéve, óra nélkül, de amúgy a stopperes órák műanyag szíjasok jellemzően. -
Miamiquake
aktív tag
Mostanában aktív sportos életet élek (futok minden nap + konditerem heti 6x) és se a bőrszíjas, se az acél szíjjas óráim nem hordom.
Ti miben szoktatok edzeni???
-
Sholom
tag
-
Pé
senior tag
válasz
aischylos
üzenetére
Helyes a meglátás.

Enyém az óra, de a listán jelenleg kb. 4 kolléga eladó cuccai vannak. Nemsokára jönnek a nagyobb értékű órák is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez égő! 

Gratula

![[link] [link]](http://www.watchtime.net/magazine-de/wp-content/uploads/2013/07/Doxa-Alarm-Werkansicht.jpg)
![[link] [link]](http://www.watchtime.net/magazine-de/wp-content/uploads/2013/07/Fossil_Swiss-Automatik.jpg)
![[link] [link]](http://ecx.images-amazon.com/images/I/81FvT-qY68L._SL1500_.jpg)

![[link] [link]](http://www.watchtime.net/magazine-de/wp-content/uploads/2013/09/Roamer_of_Switzerland_Superking.jpg)