Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezektol az elem nelkuli Solar/Eco Drive (stb.) technologias oraktol mennyi elettartamot lehet elvarni kb.?
Gondolom mar azert nem kezdeti fazisban vannak de azert megis mire lehet szamitani?
-
Misi1979
őstag
válasz
Dr.Zoo
üzenetére
Nagyon finom portéka, de ne sírj érte.. nekem az a bajom vele, hogy túl finom. Túl odafigyelős..
Asszem Pé-éknek is volt anno, ők olcsóbban adták ugyan, de ha jól sejtem, nem ment el könnyen.
..és mindezt úgy írom, hogy talán ez az egyetlen Corum, ami bejön. A többi túl sportos nekem.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Ott van a link
Én árulom az órát. Annyi, hogy most nem ólászba van, hanem hazahoztam magyarhonba és szerintem marad is, ha nem kel el pár hét alatt, megtartom. Van a számlapon egy kis bibi, azért hoztam magammal, hátha meg tudja valaki csinálni.. de rájöttem, fölösleges. Még Dzsana fórumtárson gondolkodom
szerk: felraktam ide is, vaterkán még gondolkodom. De ha mittomén, inges-viselt képre gondolsz, akkor várj estig, hazamegyek oszt csinálok.
-
-
Palika71
őstag
-
ronin s8
senior tag
http://twistedsifter.com/2013/09/15-sculptures-made-from-old-watch-parts/

-
Misi1979
őstag
Jut eszembe, épp van egy ilyenem eladó
Természetesen nem ennyiért..Vessetek a mókusok elé a reklám miatt

-
LLKobe
veterán
Üdv!
Dzsana kolléga kedves segítségével sikerült szereznem végre egy rendes órát

Ha minden igaz holnap nálam is lesz, majd lövök képeket. Egyébként Ő lesz az, csak nem aranyozott kiadásban. -
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Újult a blog:
1)Sikerült megtalálnom, hogy hol van beírva az oszlopok szélessége, így sikerült kicsit átméretezni a sorokat.
Így már (szerintem) normális méretben láthatjátok alapból a képeket, normál képaránnyal.
(pl:TagFail,Tűzoltós mostmár rendes méretű képekkel)2)Került fel videó szekció is, egyelőre órás videónk még nincs, de nem kizárt,hogy lesz.Én pl tudok egy marha jó videót, egy visszafelé járó Wostokról...

Üdv
-
Misi1979
őstag
válasz
Tibike2588
üzenetére
Csinálsz még képet róla? Tetszik nekem.. bár alapból nem bejövősek a 70-es, 80-as évek környékén készült órák.
-
Misi1979
őstag
válasz
Tibike2588
üzenetére
Nem sokat, 20-30e.
Szép óra amúgy.. de ma 22-e van, nem 19

-
Tibike2588
újonc
SoS!!!
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni,lehetőleg minnél hamarabb!!Van 1 Roamer ROCKSHELL Mark 1-es karórám( MOD471-1120609) viszont az interneten alig találtam róla valamit,segitsetek már nekem abban hogy ritkaság lenne az óra?Mikori kb?Mennyit ér kb?Válaszaitokat várom ..Előre is köszönöm
Üdv Tibi(/IMG)[/L] [L:/dl/upc/2013-09/22/460245_elmzcce2qw1cagg4_ora.jpg](IMG:/dl/upc/2013-09/22/460245_elmzcce2qw1cagg4_ora.thumb.jpg)(/IMG)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2013-09/22/460245_elmzcce2qw1cagg4_ora.thumb.jpg/800)
-
peestike
senior tag
sziasztok!
lorus és pulsar időmérőkkel esetleg foglalkozik valaki?
sikerült 1-1 órát találni mindkettőből ami tetszetős....
huszonegy-két ezres kategória.
köszönöm4
üdv. -
young78
tag
válasz
DavidOff198
üzenetére
Milyen órát keresel? Lehet hogy én is tudok segíteni.
Üdv -
Tusuka
tag
válasz
DavidOff198
üzenetére
Annak idején amikor én kerestem órát, nem reagáltak semmire.
-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Az természetesen más

-
Misi1979
őstag
válasz
Miamiquake
üzenetére
Nehéz ügy, olyan 10-20 körül mennek. De ha valakinek pont kell..
-
Miamiquake
aktív tag
Rolexes kollégákat kérdeznék hogy mi a reális értéke egy rolex submariner 16610 ! 93250 csat pótszemnek használt de szép állapotban?
Köszi előre is.
-
buci30
addikt
Sziasztok
Jason Statham-nak a szálitó című filmbe milyen órája van megtudja valaki mondani típusra stb?
-
LA1703
tag
Sziasztok.
Remèlem jò helyre ìrok. Egy kis segìtsègre lenne szüksègem.
Tegnap munka közben talàltam egy igen règi zsebòràt.
Viszont a rajta lèvö felìratokbòl semmilyen infòt nem talàltam.
Ha esetleg valaki tudna ròla nekem mondani ròla valamit azt megköszönèm. -
Wg5113
aktív tag
válasz
DavidOff198
üzenetére
Azért nem válaszóltam mert nem sokat tudok róla. Az órák amiket látsz nem nagyon aktuálisak. Telefonon érdeklödtem konkrét óráról,de nem volt és nem tudták mikor lesz. Olvastam ,hogy üzleti szempontból megbizhatóak tehát érdemes felvenni velük a kapcsolatot.
-
DavidOff198
csendes tag
Sziasztok!
Korábban kérdeztem, hogy mit tudtuk erről a honlapról, vagy üzemeltetőjéről? www.svajciora.com
Aktív még egyáltalán?
Köszi a segítséget! -
WiZARD
veterán
Palika71 neked a Seacraftod még megvan? Ha igen, akkor nem akarsz egyik börzére jönni? Megnéznék egy olyat élőben szívesen

-
Wg5113
aktív tag
válasz
yetcom
üzenetére
Ennek a modellnek 58000Ft az új ára. Megbizható 7S36 Seiko szerkezet van benne.Nem lesz vele baj.Maga az óra nagyon szép, gyönyörű fényekben játszik rajta a kék. A szjj erős megbizható zárral.Nekem volt ilyen, mindig jó volt ránézni,szerettem. A 2011 óra ára persze csak szerintem fél ár körül lehet,de állapot függő.
-
DavidOff198
csendes tag
Sziasztok!
Mi tudtuk erről a honlapról, vagy üzemeltetőjéről? www.svajciora.com
Aktív még egyáltalán?
Köszi a segítséget! -
yetcom
újonc
Sziasztok? mi a véleményetek erről az óráról. A tudomásom szerint egy 2011.-es seiko modell.
Mennyit érhet kb:?

-
Misi1979
őstag
válasz
Dzsana
üzenetére
Katt a nevem alatt lévő Logout blog-részre, na, olyan kellene ide

Itt lehet írni:
http://logout.hu/irj/index.html
ahogy olvassák, jönnek majd hozzá kommentek, kb mint egy fórumtémánál.
-
Misi1979
őstag
-
gatto_
senior tag
válasz
donzoli
üzenetére
Szerintem ez nem nagy kihívás egy átlagos, nem csak elemcserén szocializálódott órásnak. Ne plázás óraboltba vidd. Az én nemrégiben vásárolt, 63 éves Doxám viszonylag jól járt, de egy éjszakás járás után véletlenszerűen megállt, aztán egy pöckölésre elindult. Levittem az órásomhoz, Kőbánya , Liget tér, aki láthatóan megörült. :-) Eddig szinte minden órámat lefikázta, de ettől feldobódott. Rögtön vágta, hogy mi lehet a baja. Kipucolta, cserélt benne egy elgyengült felhúzó rugót, és fizetéskor megdicsért, hogy milyen szép szíjat vettem hozzá.
Azóta hibátlanul működik. -
donzoli
aktív tag
Kedves Emberek!
Nagypapám Doxa óráját szeretném kipucoltatni kívül-belül illetve karbantartani.
Örökségről lévén szó, nem szeretném, ha szétbarmolnák. Az óra tippem szerint olyan 40-50 éves lehet.
Megbízható szakit tudnátok ajánlani (Budapesten)?Köszönöm!
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Újdonság a blogon:
1) Fent van a menüben lenyíló fül, így majd lehet csoportosítani bejegyzéseket.Ennek példáját a Totalcar Pályanapos menün láthatjátok, a többi is kapni fog ilyet, amint lesz hozzá elég anyag.
2)Mostmár a posztok végén van lehetőségetek egygombos FB-s megosztásra/emailozásra/stb.
3)Remélem tetszenek a változtatások és az irány, természetesen még vannak simítások amiket tervezek

4)Első ZárIdős "rendes" posztom,igaz nem órás
5)Köszi a pozitív visszajelzéseket, örülök ha tetszik amit csinálunk.
Üdv

-
Empsepo
senior tag
Jó éjt óra Mindenkinek:

-
mclord
aktív tag
Mivel sikerült megvennem egy Glashütte Spezimatic karórát (1980 as évek ,26 köves) * 2 éve kergetem a típust, lehet csak én voltam a láma , de 2 db -ot láttam ennyi idő alatt (2. -at meg is vettem most
)* , ám egy kis felújítás és átnézés biztos hogy kelleni fog . A kérdésem az hogy tudtok olyat aki szokott ilyennel foglalkozni ? -
szeva000
addikt
válasz
Dzsana
üzenetére
Milyen időközönként érdemes ezeknél tömítést cseréltetni?
Kicserélni úgy látom nem nagy valami
...de nem kezdenék neki,meg nem is tudom honnan szerezhető be a jó minőségű tömítés....
Soha nem is szedtem szét egy órát sem,kivéve elemcserére,mert picik apró alkatrészek és felidegel
...pedig nekem sem jobb a helyzetem manapság az idióta smd alketrészek miatt a forrasztásnál
... -
gatto_
senior tag
válasz
szeva000
üzenetére
Itt egy link, ahol szétszedve látható egy ilyen T-Touch. A víz, asszem a barna részig befolyhat, és ha alámeríted talán be is folyik, mivel a hátlap kvázi nyitott. Ez szükséges ahhoz, hogy az érzékelők működjenek. A probléma akkor van, ha az elemnél lévő tömítő gyűrű elöregszik, elcsúszik, kiszárad, stb... és oda befolyik. Na akkor elázik a nyák, és kampó.

-
szeva000
addikt
válasz
Dzsana
üzenetére
Az már a kukában van régen
...Mechanikus volt amúgy....Lehet nem kellett volna kib*sznom?
.....az a baj már vagy 6-7éve volt....Még a pontos tipusra sem emlékszem már....Azóta nem is adtam nagy összeget óráért ki...A mostani casio-m is szét lett karcolva,mert egy állat nekem jött
....De még megy
,csak az üveg bánta eléggé...nomeg az egész óra ha jól emlékszem 25k körül volt.
Így eldöntöttem,hogy most befektetek egy tissot-ra
Pedig egy jó 600-as nikkor telét kéne vennem

Látom,szegedi vagy....ha nem lesz jó a szíj az új óránál,megkereshetlek priviben,ha ki kelle venni esetlegesen belőle?Nem lakom nagyon messze.... -
-
szeva000
addikt
válasz
Dzsana
üzenetére
csak én félek az itthoni gari intézéstől

nehézkes,nyűgös és mindig a vevő a hülye
Én azt hittem,ha beázik netán ettől is,akkor belekötnek és nem is garis úgy az óra....
Vagy azeknél más a hozzáállás a gari időszakában?
(még sosem volt igazán gondom órával...egy seiko-m volt,de az is éppen 1-2 hónappal a gari lejárta után állt be) -
-
gatto_
senior tag
válasz
szeva000
üzenetére
Szerintem jobban jársz ha leveszed. Már olyan is felmerült, hogy nyári izzadságtól elhalt néhány funkció az órában. Persze attól függ milyen verziójú T-Touch-ot veszel. Ha a képen lévőt, ami még első szériás, akkor inkább vigyázz vele. Természetesen egy kézmosástól nem valószínű, hogy beázik, én is néha lemosom csap alatt, de tusolást inkább ne erőltesd. Ha használtan veszed akkor meg pláne. Egy régi, gányabb elemcsere esetén fokozódhat a kockázat.
-
Dzsana
senior tag
A legfrisebb blog bejegyzésemben a kedvenc óragyártómat mutatom be, inkább az érdekességeket szedtem össze.A szárazabb anyag után, gondoltam jól jön egy kicsit olvasmányosabb anyag.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Az eredeti elképzelés az volt, hogy maradunk az alap blogger.com-os kinézetnél.De sehogy nem sikerült állandóra kirakni a cimkéket, stb.
Így hát letöltöttem egy sablont, ami a változatosság kedvéért nem volt jó...azt alakítgattam HTML-ben, amihez viszont nem értek, ezért is ilyen egyelőre, amilyen.Természetesen változni fog,de mára elég volt

A fő csapásirány viszont ez marad, tudom hogy még egy kicsit összevisszás, de remélem azért tetszik az elképzelés.
-
Zozzer888
addikt
válasz
Empsepo
üzenetére
Tag-Heuer
De hogy milyen modell azt nem tudom
Őszintén szólva eszembe jutott hogy le kéne fényképelni az óráját,de áh mondom hogy néz az ki. Majd megpróbálok utána nézni, ránagyítani a képekre, bár úgy emlékszem cikk is volt róla. (Szponzortól kapta)
Wg5113:
Köszi, örülünk ha tetszik
-
Zozzer888
addikt
Egy blogos közlemény:
Ma este egy kis átalakítás lesz a blogon (csak kinézet+ egykét extra fíícsör ha sikerül megoldani) valószínű hogy este nem leszünk elérhetőek.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki aki nagyon otthon van svájci óra témában, lehetőleg gyakorlati tudással is rendelkezik, nem csak olvasott róla, kérem keressen meg privátban, szükségem lenne egy kis segítségre/tanácsra.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ageia PhysX ppu - az első fizikai gyorsítókártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 32GB DDR5 4800MHz CAMM Laptop memória 1év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)