Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kanadában sem lesz olcsó az S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #62886 üzenetére
Kicsit túltolod ezt a dolgot, én is szeretek látni, és nem kisüttetni a szemem .
megpróbáltam ezt régebben, de fölösleges vele ennyit méricskélni. Rutinos vezető látja, ha magas. H4es közepét éjjel be kell lőni a messzi távol közepére, akkor tökéletes a tompi. Motoron mindig volt a zsememben marokcsavarhúzó, ami jól ki is tépte a zsebet. Aztán vettem egy műanyag tekerőgombot és ha felvettem este az asszonyt akkor gurulás közben betekertem. Pld régi applikációkon hiába állítgatod, beülnek tekken (2en) hátra és ment a levesbe a meló. Jigulinál kattant fel a motorháztető és kettőt kettőt tekertem a magasságon. Ha kiszálltak megint. Lett volna belső állító, de berohadt.. Megvettem vagy 15éve az újat, az meg azóta a polcon várja, hogy betegyem :-))Eskrossz újkorában faja volt, 4évesen azt vettem észre valami félrement. Egy személlyel fel 4 személlyel meg extrém le világít. Akkor hová állítsam? Gyanús, hogy a hátsó hídra telepített figyelőszolgálat wédényegyvenért kiabál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest