Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Valószínű én vagyok a balfék de a netrisken nem tudok kötelezőt kalkulálni akkor ha még nem rendelkezem autóval, ami érthető is mert így az adott autó adatait nem tudom megadni. Viszont szeretnék egy költség kalkulációt - úgy hozzávetőlegesen - mennyi lenne az éves biztosításom egy új suzuki swift esetében.
Ötlet?
Ha ez számít 28 éves, vidéki vagyok, 11 éve jogosítvánnyal rendelkezem, nem volt még károm soha, de mivel nincs nevemen biztosítás a bónuszom 0-ról indulna. Ki mennyit fizet?
(Mi mindig éves konstrukcióban fizetjük a kötelezőt, mert úgy olcsóbb, apum nevén lévő biztosítás már a B8-ban van, a kis corsára 8 ezer volt az idei évre
T
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Windows 11
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest