Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Jogsit bizos nem, de a forgalmi simán ugorhat ilyen miatt.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Ja igen, és befért a tok mögé?
-
MasterMark
titán
válasz
Petester
üzenetére
Hamár ledezünk, eszembe jutott, hogy te tompítottba is tettél. Hosszú távon még mindig jó? Állítottak meg érte? Szólt a rendőr érte?
Képek alapján a vetítési képe ugyanolyannak tűnik. Fényerőre jó?
Alzán azt írják annyira illegális, hogy jogsit is bevonják érte.
Amúgy mennyiért adták akkor? -
outsiders
aktív tag
válasz
Petester
üzenetére
Nekem nem jött le, hogy fektetve gondoltad.... XD Állítva egymás mellett nálam elférnek. A Fori csomagterében az a jó, hogy kalaptartó felett elég sok hely van még pakolni. Amúgy OBK témában egy nem napfénytetős lehet kényelmesebb hátul fejtérben, nem? Az azért vesz el pár centit mindig.
-
-
-
Petester
senior tag
Tegnap elvitték végre a régi felniket. Egy turbós SH Forival jöttek érte.
Hátsó üléspróba ebben is megvolt, az is sokkal kényelmesebb hátul, mint az OBK (nem értem hogy tudták így elbaszarintani), de szerintem csak a magasabb ülés pozíció miatt. Nem kell a nyakba venni a lábat, meg az ülőlap párnázása is kényelmesebb. Mondjuk a gyerekeknek ezek pont nem számítanak. Viszont a 4 felni nem fért be a csomagtartóba egymás mellé, pedig nekem meg még csúszkálnak is, ha nem hálózom le. 
-
Petester
senior tag
Szerintem a Paskálos tag tette ki valamelyik FB csoportba. De az is litván származású, az első képeket még rendszám kitakarás nélkül posztolta és biza az is LT-s volt.

A zöld meg gyönyörű, azzal a külső, belső összeállítással, meg a H6-os motorral maga az álom. Ezt a képet már csak egy romos múlt tudja tönkre tenni. Ha ez nincs, bárki fél karját odaadnám érte.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Petester
üzenetére
Az a fehér Paskál Car-os, azt ha jól vettem le megvette egy csóka és 1 nappal később fel is rakta árulni?
Mondjuk ez a kb 7,2M-os ár sztem nem olyan sok ezért a zöld OBK-ért. Főelg hogy itthon nem kapható egyáltalán ez a 3.6R motoros. De azért meg kéne néznui élőben is, az LT-s rendszám nekem gyanakvásra ad okot...
-
Petester
senior tag
Én erre csorgatom a nyálam: [link] Csak a zsé nincs meg rá.
Szemtelenül olcsón árulják, pedig ott virít rajta az EU-s rendszám (nem hiszem hogy ideiglenes), ami azt jelenti hogy vám és áfa már be van fizetve. És képek alapján minden rendben van. Minden illesztési hézag rendben, szín hiba sincs. Egyedül a tetőkorlátot nem értem, az UDM mindig nagy bumszli volt, de itt is ugyan az a forma van.
Amúgy a hahu-n is fent van egy fehér 3,6-os hétfő óta, de az még FL előtti. Lesznek még H6-ok, amiket meg lehet venni!
-
-
Qru
MODERÁTOR
Subaru e-Boxer menetpróba: [link]
-
Petester
senior tag
válasz
outsiders
üzenetére
Akkor mégis lemérted?
Megnéztem a típus szerinti keresőt, a Legat és OBK-t nem is ismeri belső világításra.(#9277) MasterMark
Nekem tetszik a fénye. Sokkal erősebb, mint a sima izzóval. A kiégett ledeshez képest nem emlékszek változásra. De nekem kellett is a led, hogy kíméljem az akkut, mert úgy lett nekem a PDF megmókolva, hogy a térkép olvasó lámpák is világítanak ajtó nyitásra. A tetőablak miatt nagyon hátul van a világítás, elől meg vak sötétség volt. Nem is értem, miért nem lehetett ezt gyárilag így megoldani. -
Petester
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a lumenet.hu linkje volt, osram led volt.
Nem hiszem, hogy blokkolták, inkább csak én ronthattam. De mindjárt kiderül.
[link]"Az ilyen kínai ledes szaroknál amiket eddig rendeltem azokból úgy tűnik azok a jobbak amiken kevesebb de jó led van. Mint az ami tele van szórva de gagyi ledekkel."
Az, amit én vettem, az milyen? Nekem sok ledesnek tűnik, de 9 hónapja szépen működik.
Amit ez előtt rendeltem, az már nincs, de azon ha jól rémlik 6 pici led volt. Az elég hamar ki is múlt. -
Petester
senior tag
A fék téma volt nemrég, ami engem is utolért, úgy néz ki megadta magát az Ate tárcsa elől. Néhány hete nagyot kellett fékeznem autópályán, jó 80 km/h különbséget kellett hirtelen leküzdeni és utána nagyon rázott az eleje. Mikor visszahűlt elmúlt, de azóta 130-140 fölött már dübörög, búg az eleje, meg ha olyan van, rázza is a kormányt.

-
Petester
senior tag
"Nekem egy észrevételem volt, amit meg is írtam a megfelelő topicban, jelesül, hogy a korábban feltöltött képeimet nem tudom böngészni/használni"
Nekem is ez az egy hiányzik, mobilarena oldalról fórumozok, ott hamarabb kezdődött a fórum átállás. Most már szeretem ezt az újat használni. -
Petester
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Legutóbb ezt rendeltem: [link] Ebből volt meleg fehér, nekem meg az kellett. Kb januárban tettem be, azóta nem égett ki. Ami előtte volt, kb 3 hónapot bírt.
Rendszám világítás és első helyzetjelzőnek meg ezek vannak bent: [link] Nincs hosszú távú tapasztalat, kb 3 hónapos mind a 4 és még szépen világítanak.Szerk.: Ilyet ne vegyetek, ha számít a vetítési szög!
Outsiders:
De ezek 41 mm-esek, Neked az kell? OBK-be 31 mm fér be. -
outsiders
aktív tag
válasz
Petester
üzenetére
Paneles van a Corollában hátul nekem is, de az szépen elvesztette a fényét 2 év alatt, már alig pislákol...

Ilyet vettem [link] , ha nem jön be akkor is cserélem ami benne van, arra sima halogén emelt fényűt vettem olcsóért [link] .
Nekem a kínai ledek nem jöttek be eddig, lehet rosszakat választottam, nem tudom. -
Petester
senior tag
válasz
outsiders
üzenetére
Az jó élettartam. Nekem Osram NB Laser volt korábban. Szerettem, de kb 15k km-t tudott úgy, hogy állandóan égett, amikor járt a motor. Az Osramok közül pedig a Lasernek a legrövidebb az élettartama.
A ledek meg nagyon jók az utastérben, bár én Kínából rendeltem, sokalltam azt az árat, amit itthon kérnek el érte. 4 db-os csomagokat veszek néhány dollárért...
A csomagtartóba meg talán 24 ledes panel van, azzal nagyon jó fény van hátul. Magasan van a lámpa, mire leér a fény, már nem olyan erős.
Legutóbb kínáncsiságból kipróbáltam az Osram t10-es led égőjét, azt tettem volna be az első lámpa helyzetjelzőjének, de inkább kivettem, mert nem terítette a fényt, csak kis szögben, buta volt úgy a világítása. Most kínai van ott is.
-
outsiders
aktív tag
Na felfelé Pestre tegnap kiégett az egyik tompítottam, kicsit több, mint 2 évet és 22k futást bírt a Philips BlueVision ultra +30%, most olcsóbbat vettem a lumeneten, Osram Night breaker silver lett a kiválasztott. Meglátjuk ez mit tud, a philips fényét kifejezetten kedveltem.
Vettem 2 ledes szofitát is a belső térbe, utastér és csomitér világításba megnézzük mit tud majd.
Sikerült egy 8,79-es átlagfogyi is, pedig elég sokat pályáztam most, plusz pár dugóba is belekeveredtem az M0-áson. Szereti ezt az időt a kocsi úgy tűnik fogyasztás szempontból, klímát se kellett sehol sem benyomni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Fel kéne próbálnom az enyémre, hogy felmegy-e. Bár max felteszem a Jazz-re.

-
balage.
tag
A fogáspontja erre csak az A típusú rendszámra jó, mint ami az enyémen is van. Felfogatása a lökösre/csomagtér ajtóra olyan kb. mint a hagyományos rendszámtábláké. Itt egy videó, ahol a csóka felszereli.
-
balage.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
párban adják
Qru köszi
Jófogáson találtam (lásd #9196) a legolcsóbban, de 2000 Ft a postaköltség attól a vevőtől. -
balage.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
balage.
tag
Nekem nem okozott gondot a használata.
1 pici észrevételem volna:
Ha nem vagyok bejelentkezve és rá nyomok hogy válasz, ekkor beloinolok, de nem onnan folytatódik, hogy válasz, és bejön az írás ablak, hanem felugrik az oldal tetejére és ki kell keresni a posztot amire válaszolni akarok.
Bocsi ha nem ide kell az ilyeneket jelenteni, vagy nem ez volt a kérdés pontosan. -
balage.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha nem felejtem el meló után lövök róla képet
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Arra picit ráizgultam én is.
-
CB
senior tag
Androidos táblagépen nyomom esténként.
Először jött a meglepetés.
Azután rögtön az jutott eszembe, hogy nagyon forcsa.
Aztán gyorsan ki kellett (lehetett) ismerni.
Mára megszoktam.
A kinézet nekem nem okozott katarzist.
Az viszont tetszik, hogy a válasz írása közvetlenül a te hozzászólásod alatt íródik, és az ablak alatt látszik a többi hozzászólás is.
Én úgy gondolom, hogy ha most látnám először a honlapot, tetszene.
Fejlesszetek csak, a lényeg, hogy be tudjak lépni, mert különben elvonási tüneteim lennének. -
Acheron
őstag
Hogy itt miért nem merült fel, arra csak tippjeim vannak (érettebb a korosztály, az autók mellett ez valóban off topik, stb)
Nekem feltűnni feltűnt, fura volt a mobil nézet szerű megjelenés (először hibára gyanakodtam), és hogy valahogy lemaradtam az átállás híréről. Utóbbit kerestem a gépház híreknél a váltás után (no jó, nem mélyrehatóan), de mivel kiemelt linket nem találtam a témával, ezt elhagytam.
Én azt gondolom, gyorsan szokható az új felület, az "eltűnt" linkeket (Privát üzenetek, gépház, stb) hamar megtaláltam, és most már így használom.
Ami pedig kifejezetten tetszik, az a válasz / új üzenet a szövegkörnyezeten belül - ez nagyon jó, sokkal könnyebb így akár több kérdést is megválaszolni, nem kell plusz ablakot nyitni.
Jó lesz ez, de most még a nagy többség a változás görbe leszálló ágában van -az emberek többsége elsőre ódzkodik az újtól (mennyit látom ezt a munkám során...) -
Minden változás "fájdalmas".
Nekem egy észrevételem volt, amit meg is írtam a megfelelő topicban, jelesül, hogy a korábban feltöltött képeimet nem tudom böngészni/használni, mert csak az utolsó 30 nap képei látszódnak a listában. Így ha egy képet újra belinkelnék, akkor újra fel kell töltenem (már ha megvan még persze), ami egyrészt kényelmetlen, másrészt tárhely szempontjából sem ideális. A dizájnnal nekem nincs gondom se asztalin se mobilon (bár ott is asztali verziót használok). Más, mint volt, oszt ennyi. -
válasz
MasterMark
üzenetére
azt nem írtam, hogy anyázás = 0 pont, konkrétumok = királyság. de közben gyorsan írtál konkrétumot is. megnézzük.

-
urak, egy kis off, közvéleménykutatás (qru-nak nem ér!): ez itt egy sima autós topik. mi kilenc év után kicseréltük az egész ph-t, a fórum is új (mondjuk pofára eléggé maradt a régi). sok topikban megy a világvége tamtam, hogy szar az egész, vége a ph-nak, mindenki lelép, ő is már kevesebbet fórumozik, amióta ilyen.
szóval, itt látszólag senki sem akadt fenn, ugyanúgy beszélget tovább, mint eddig. ez azért van, mert nincs baj, nem zavaró, vagy csak off topik és udvariasak vagytok? -
balage.
tag
Az amolyan pre STI akkor.
Meg van az LL Bean, az is valamilyen sport csomag ha jól tudom.Nyáron agyaltam a felni cserén. Sikerült kinézni egyet
Nem akartam 18-as kereket, kiderült, az STI Fori felnije azonos méretű a mostani gyárival (17x7 ET48, 5x100 56,1 középfurat). Írtam is a JDM Garage-nak, találtak is egy szettet japánban 350 000 Ft-ért... így maradt álom egy darabig.
Aztán néztem rácsos (méhsejt alakú) hűtőmaszkot is. Legacyra van, de nem egyezik az Outbackéval (kisebb). Találtam valami JDM belpiacos képet a neten, amin Aero pack is van (lökös alján az a 2 kis nyúlvány, ablakok fölött kis szélterelő) de nem lelem a számát annak a fránya maszknak, pedig nagyon vagesz lenne:
-
balage.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Jaja
Neked kézi váltós a legád? -
balage.
tag
Köszi neked és Acheron a tippet.
Ez majd utólagos beépítés lesz (lehet utólag bánni fogom, mert nem egyszerű bepréselni, videón satuval nyomják össze), hétvégén ki akarom cserélni a váltótartó bakot, mert el van szakadva és dübörög kicsit (a középső fekete menetes csap átlóg az alsó kereszttartón és a végén van egy gumis alátét, ez arra hivatott, ha elválik a felső/alsó fémtől a gumi, akkor ne nézzen be a középkonzolon a váltó, viszont van egy kis mozgása, ami tud dübörögni) -
Acheron
őstag
-
balage.
tag
Rúgtam 1 öngólt a váltó tartó poliuretán betéttel... Nem figyeltem, hogy ez csak manuálhoz jó. Tehát van 1 eladó, csak kibontott Whiteline KDT956-os betétem.
Valami ilyesmi tartó bakba való, elvileg 5 és/vagy 6 sebességesbe jó:

Ára 15 000 Ft.Ha más is akar tanulni a hibámból:

Rallitek csinál autómatába valót ($45) , de az meg nem szállít USA-n kívül...
-
gyeniko
őstag
Arra gondolsz, hogy aki nem a tűzköpést és durrogást keresi, miért vesz Subarut? Gondolom azért, mert a Subaru modellek a megbízható és biztonságos autók közé tartoznak. Az összkerék hajtásuk ma is nagyon megállja a helyét és amolyan "lelkevan" autók, még 150 LE-vel és fokozatmentes automatával is. Gondolom, hogy a Subaru cég - miután kiszállt a pénzgyilkos rally sportból - rájött arra (még az is lehet, hogy már előbb és ezért szállt ki a rallyból), hogy a "tűzköpés"-t, "durrogás"-t kereső réteg igen vékonyka, ráadásul egy részük megtalálja a saját kedvencét más gyártók modelljei között, így a korábbi irány megtartása biztos út lett volna a csőd felé.
-
balage.
tag
-
sattak
csendes tag
-
gyeniko
őstag
Szerintem ez a mánia átalakulóban van már. Az első Subarut (Impreza WRX) még én is ugyanezért vettem és tuningoltattam (2006-ban), a másodikat (Forester 2.0 A/T, 2008 a feleségemnek + gyereknek már másért, a mostanit pedig (Outback 2.0 D lineartronic, 2016) szintén nekik. A mostanit konkrétan a megbízhatóság és biztonság miatt (+szerelem). A világ Subaru vásárlóinak többsége nem közép Európában van (itt csak Svájcban adnak el viszonylag sokat). Az észak-amerikai piacon az eladott Subaruk nagy része családi autóként funkcionál és egyszerűen "csak" közlekednek vele.
-
sattak
csendes tag
A bálnáék csinálták eddig, de nem csinálnak mostanában utcait. Leálltak róla. Nem is reagálnak, pedig jóban voltunk. Ma írtam nekik, válasz sincs. Mindig mindent kifizetek, nincs hiszti, semmi sem. A Gyökeres Peti sem kutya a témában, de rallycross autót szervizel. Odamész, megcsinál mindent, jó hangulatban, kifizeted, semmi gond, két hét múlva nem ér rá.
A subarut nem megvenni nehéz, hanem szervizeltetni. Ezek tények. -
sattak
csendes tag
Na, szépvölgyi szervíz is kilőve. Lepattintott. Nagyon szimpatikus, értem is miről beszél, nem éri meg, etc....legalább őszinte. Tök rendes, normális, csak nem tud segíteni.
Sleepert sose vegyetek. -
balage.
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
2007-es, faceliftes 3.0
[link]
Hol így jött be a kép, hol egyáltalán nem. Ki-be kapcsolt folyamatosan.
60 lábad kis fehér csati volt a ludas, nem jól érintkezett.Parci majd gondolok rád, ha egyszer meg akarok válni tőle

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy mennyiért adták akkor?
És még pakoló hely sincs hátul, még az ajtóban sem. De együtt lehet élni vele, gyerekeknek meg így is tökéletes. 
Nyáron néztétek az enyémet is hátul, az is ugyanez, az OBK hátul valahogy olyan fura üléspozi plusz kis fejmagasság kombó.

Ez a rendszámtartó tetszik, lehet én is veszek egy ilyet.