Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
ma nem játszottam, mi lesz velem így
nehogy kiégjek oda kell figyelni 
-
rt06
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
igen, csinalgatom, de asszem lassan feladom
a fooldal elfogadhatoan nez ki, majd a dobozok belseje meg valtozni fog, a feltoltes csuf, kb mint amilyen volt az info resz meg kicsit egybefolytholnap sajnos nem lesz ra idom, de a hetvegen megprobalom rendbetenni
amugy jelenleg csak a layout es a design valtozik, ami hibat korabban emlitettel kijavitottam, es azota nem is piszkaltam, szoval az erdekes valtozasok ellenere lehet feltolteni (Ghoosty pl toltott is)
-
kovsol
titán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
ahogy nézem a korábban linkelt StarCraft_II_Fansite_Kit_EN_GB segítségével megszületőben van az új külső, szerintem tetszetős, és jó választás volt a piros verzió
-
kopaszqtya
tag
látom rendbe jött az oldal feltöltöttem mai 2v2nket amit kabalthenbkval játszottam aka skizzo.
-
Ghoosty
őstag
Letudtam az 1v1 placementeket és platinában kötöttem ki. Azóta egy újabb győzelmem volt, így meg is van a winstreak achi is. Feltöltöttem, mert sikerült elég jól megfognom a muta harasst, amivel próbálkozott.
-
kovsol
titán
válasz
izomhod
üzenetére
milyen felbontáson szeretnél játszani ? de szerintem egy Ati HD4670 alatt nem érdemes gondolkozni, és esetleg tolhatsz még +2GB ramot is a gépbe
de majd az okosak megmondják pontosan mi kell neked (amúgy én is egy 4850 -t vennék használtan elég jó vételek vannak már, de az a kérdés nem-e kevés mellé a proci? )
-
izomhod
őstag
sziasztok!
athlon x2 4400+ cpu + 2 giga ramhoz milyen arányos pcie videokartyat ajánlotok, hogy jol fusson a sc2?
használt is lehet, sőt!köszi
-
Djuree
félisten
na megcsináltam én is a kampányt. fain volt...
hardon így az uccsó pálya fincsi volt....főleg hogy csak 1x használtam a szuper wípönt...
-
DeckardCain
senior tag
Na letudtam a 3v3 placementeket.
Annyira tipikus.. 3 win 3 loss.Srác, mire nekem 10 tank neki 4 viking, szerinte ez az aa

Mondanom se kell kikaptunk.
-
Konflikt
addikt
ezt mar mondtam akkor, mikor kileptunk ajatekbol, h 1-2 unti-ot massolt midnegyik, es tamadas, ennyi. gyorsan, es jolcsinaltak.
es igen, mar arrol is volt szo, hogy 3v3, de foleg 4v4 eseten tobbszorosen fontos h ki intezi az elso tamadast, ahol mind a 4 jatekos egyszerre megy. merthogy lehet h ki tudnak vedeni-eroben, de az 100%, hogy nincsenek egy helyen az unitok. es szepen fokozatosan er oda mindegyik, es egyenkent konnyu bedaralni nehany egyseget.
..na de majd ma

-
Ptech
addikt
meg adok nemi kinezetet is az oldalnak
Ha nincs még konkrét ötleted rá, akkor van Official fansite kit
-
rt06
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
a hiba nem a te keszulekedben van, tegnap eleg faradt voltam este, ezert felbehagytam, sejtve, hogy az upload nem biztos, hogy menni fog
sajnos eltalaltam...munkaido vegeztevel ranezek, meg adok nemi kinezetet is az oldalnak -
-
kopaszqtya
tag
gondoltam feldobok egy repit de valami hibaüziket dob ki
lehet én vagyok low
ez jön elő amikor rámegyek az uploadra.Notice: Undefined variable: gamespeed in /home/cyla/wwwroot/jmk.hu/sc2replays/input.php on line 134
Notice: Undefined variable: gametype in /home/cyla/wwwroot/jmk.hu/sc2replays/input.php on line 134
Notice: Undefined variable: teamsize in /home/cyla/wwwroot/jmk.hu/sc2replays/input.php on line 134
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/cyla/wwwroot/jmk.hu/sc2replays/input.php:134) in /home/cyla/wwwroot/jmk.hu/sc2replays/input.php on line 155
-
Rebell
senior tag
Na ezeket bill parancsokat kiprobálom,
Én leragadtam a Contol+1,2 stb-nél

(esetleg 1 bill kiosztást dobhatna vki, mit mivel lehet könnyiteni.ÜÜdv
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz
Bluegene
üzenetére
15 thor az 15x6 suply míg 60 marin csak 60x1

amúgy meg a ház építéssel nem kell nagyon foglalkozni két scv -t shifttel beállítasz szépen gyártani őket azt hamar megvan egy 8-10 db aztán elvan az ember megint egy ideig és ha időben nekiállsz újra gyártani őket akkor egy scv folyamatos gyártással elég lehet
-
Bluegene
addikt
-
Bluegene
addikt
a titka az hogy csinálj sok SCV-t(akár 40-50-et is) és gyűjtögess sok pénzt hogy legyen elég pénzed fejlesztésre ill sok egységre, ez alap, és gyorsan jöjjön a pénz
később meg érdemes kifejleszteni az automatikus gázgyűjtőt, ill a 6 fős bunkert
fejleszteni is megéri(páncélzat, fegyverek), meg a fejvadászokat is érdemes lehívni
egységekből érdemes a Goliatot a thor-t nyomatni, levegősből a Bansee-t és a vadászgépet is
no meg a marines-tépits a támadási helyekre 2-3 bunkert és töltsd meg mariensel, így meg van védve a bázisod, a perimeterre pedig tegyél min 2 scv-t h megjavítsák a bunkert ill az ottani egységeket
nekem is csak a hardon ment, brutalra nem vállalkozok

-
for3l
senior tag
campaign nekem is normalon lett meg. most elkezdtem gép ellen skirmish meccseket tolni: hardon még oké, de a very hard már meg fog
szóval van még mit gyakorolni mielőtt esetleg b.net-re felnéznék..különben jók a replay-ek srácok! megnéztem egy párat, nekem van mit tanulnom belőlük.
-
Rebell
senior tag
Áruljátok már el hogy hogyan vagytok képesek hardon ill. Brutálon kipörögni a Gamet, amikor én még Normal fokozaton is megizzadok!?
Lehet hogy már öreg vagyok? Nem nem vagyok.

-
Bluegene
addikt
sikerült hardon végigvinni a single playert
minden választást megcsináltam(ahol választani lehet), ki van végezve a gém
juhéé -
whitezo88
nagyúr
a Help fül alatt mutatja mi ellen gyenge, pl viking, void ray, corruptor.
asszem megyek kicsit játzsni, tegnap eléggé betett nekem a 3 loss zsinórban 1v1 ahol egy volt egy szinten velem, a másik kettőből egyik egy 100% campaign (brutalon full és összes hard achi!) és 100% challenges volt, a másik meg "csak" 100% challenge. érdekes hogy nem estem vissza helyezésben, maradtam gold 3...
-
DeckardCain
senior tag
Na letoltam a placement-et 1v1-ben.
Bronze liga.Eddigi mérleg:
4win/5loss -
Ghoosty
őstag
Tegnap kora este megfigyeltem, hogy tényleg azért ad be túl erős ellenfeleket, mert kevesen játszanak 4v4-et. Olyan 7-8 között próbáltam játszani random társakkal és több mint 5 percet vártam és nem indult el a játék. Ezután meguntam és játszottam valami mást.
Szóval valószínűleg annyira nem szar a ladder rendszer, mint amilyennek elsőre látszik.
Tegnapi meccsekből kitűnt, hogy muszály deríteni, de nagyon az elején, mert egy 6 pool rushra nem lehet máshogy felkészülni. Meg szerintem több v több játékokban elkezdek randomozni, hátha jobban fog feküdni másik faj.
Void ray-t még mindig utálom.

-
Ant@
senior tag
Ez így van. 4v4-ben az nyer aki előszőr támad. Egy német sráccal játszottunk pár meccset, ő zergel én protossal. Az elején lerusholtuk őket, általában legalább az egyik csapattárs is csatlakozott. És máris 4v3 lett a meccsből, így meg nem nagy kunst nyerni. 4 meccsből 4 win a tegnapi mérleg.
-
kovsol
titán
sok vs sok esetében aki előbb támad az nyer az esetek döntő többségében, nem kell ahhoz burális makró gamet tolni, hogy eredményesen jársz, mert 4v4 ben nincs is annyi nyesanyag egy emberre elosztva mint pl egy 1v1 vagy 2v2 ben
igazából az hogy valaki gyémánt ligás valakivel 2v2 ben nem befolyásolja a 4v4 sorsolását, sőt az se ha más csapattal van platina ligája 4v4 ben, de adott felállással meg szarabb
kitartás és majd feldobál goldba, aztán ha ott is megy a 50% fölötti win rate akkor meg majd platinába
-
sith7
félisten
Akkor lehet én emlékszem rosszul, de volt ott gyémánt is, 6xx lejátszott meccsel, és brutal - on kitolt single - vel

Amúgy hatalmas mérkőzést toltak, amint megvoltak az első, a legelső egységek, azzal bementek egyikünkhöz, és a 4 1 ellen nyert, és ennyi ... pár perc volt az egész, mondjuk így nem nehéz 6xx meccset letolni, végülis óránként 10 meccs, ha a töltést is beleszámolom
És ne szólj be , nem voltál ott

-
kovsol
titán
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Tegnap én is belevetettem magam a multi örömökbe, 2v2-t tolok mivel sajnos még nagyon amatőr vagyok. A játék szerencsére nem sokat változott a multi óta, nekem tetszik az új bnet rendszer, 3-at játszottam, mindig hamar talált ellenfeleket.
Amúgy mindenkinek 50(!) placement meccset kell letolnia, vagy nem tudom nekem miért ennyit ír ki.
Mindenesetre lehet hogy kihagyom őket. Jól érzem, hogy a placement meccseken lassabb a játék? Mármint SC1-ben is lehetett állítani a játék sebességén.A másik kérdés, T-nél a BC-t mivel lehet fogni? Az uccsó majd' egy órás meccs végén a társam és a T ellenfél (a másik P volt) BC-kel estek egymásnak, én inkább vikingra gyúrtam, de a vége felé már alig sebeztem a BC-ket, mondjuk lehet azért mert inkább mennyiségre mentem mint minőségre és nem upgrade-eltem. BC-nek a Yamaton kívül mi a speckó képessége?
-
kovsol
titán
most megnéztem a két lose -t amit említesz
az elsőnél az 5. placmentüket tolták és így állnak 5-0 on mikor ellenetek mentek 4-0 volt és ugye ti is voltatok így, ezért pl vállalható, hogy ellenetek adja
második lose esetén meg a 4 srác együtt gold ligás volt csak, annak ellenére hogy 4 ből 3 nak van platina ligás csapata is 4v4 ben -
Konflikt
addikt
elvileg itt az 1.03-as patch, de nekem meg nem ajanlotta fel.
mondjuk ez az osszes, ami tortent:
Bug Fixes
• Fixed an issue preventing some players from accessing offline play from the login screen.
-
sith7
félisten
Toltunk 4v4 - et, 2win/2loss , de valami gond van a kiírással, mert azt írja silver ligában vagyunk, és platina, meg gyémánt ellenfeleket dobál be folyamatosan ...

Tudom, délelőtt is erről volt szó, de kezd elmenni a kedvem a játéktól ...

-
kovsol
titán
olvastam és egyet is értettem veled a mondandódban szerintem azzal amit írtam, de féltem jössz majd azzal, hogy ezt is tuti abban a videóban láttam... amúgy én bírlak, szerintem inkább te vetted magadra a dolgot jobban, most is minek kellett ez a hozzászólás, csak az indulatokat gerjeszti

de sajnos sokan nem játszottak évekig sc1 el így bele kell törődnöd sokunknak ilyen alap dolgok is újak tudnak lenni
-
rt06
veterán
latom a tegnapi post-omat olyannyira a szivedre vetted, hogy olvasni is elfelejtettel, kicsit fentebb elnezest kertem emiatt (#8133 kozepe)
de ha neked jobb ugy, akkor puffogj miatta meg egy darabig, meg mas is, akinek jolesik, latom nem szivesen lattok a topic-ban, tovabbi jo jatekot mindenkinekszerk: ertem, szoval birsz, de azert feltetelezed, hogy ugyis leszollak (bar nem remlik, hogy barhol tettem volna hasonlot), ezert csak ugy megelozo jelleggel beszolsz
na elmesz a faszomba - csak hogy indulatgerjesztes is legyen -
kovsol
titán
pedig zerggel érdemes átvenni az irányítást
ha más nem shifttel berakod a droppolt egységeket attackra mondjuk a pylonokra és akkor nem kell akkora apm rá míg elöl irányítod a sereget, aztán az a pár unit beáldozása is kifizetődő lesz nagy eséllyelamúgy meg gyakorolni kell, majd idővel ösztönösen mennek az ilyen mutatványok, elsőre úgyse tökéletes semmi
-
kovsol
titán
drop az elterelésre nagyon jó!
az emberek döntő többsége tényleg szabadon hagyja a belső részeket és amint egy maréknyi csapat bemegy a bázisra rohan megmenteni, közben a fő seregeddel szépen betámadsz elöl és az expet levágod neki mire visszaért a belső részekről, szóval mindenképp szarul jár
de ezzel se mondtam újat úgyse, mert lerágott csont, de ki tudja lehet valakinek adtam vele tippet -
Alg
veterán
El kellene lassan kezdeni nekem is a ladderezést, de amíg nem tudok nyugodtan leülni játszani nem fogom, max customot... majd szeptembertől koliban

Itthon mindig van valami ami közbejön -
Ptech
addikt
Ha nem is pro szinten, de pl itthon akarsz versenyszerűen játszani.
Én nem is mondtam, hogy a randomozás nem jó semmire, sőt, igazán akkor érez rá az ember hogy mi jó mi ellen, mikor érdemes támadni és mivel X faj ellen, ha ő is sokat játszott az adott fajjal.Csak annyit mondtam, hogy csak akkor kell fajt választani, hogyha az ember nagyon komolyan akarja venni az egészet. Mint versenyt fogja fel, ahol minden kis apró előnyt ki akar minmaxolni, és tudja hogy van egy faj ami neki a legjobban megy, és azzal érdemes játszania, ha sikereket akar.
[link]: lehet hogy valakinek az a könnyebb. Nekem spec sokkal könnyebb arra figyelni, hogy ne legyen Warp Gate sokáig kihasználatlan, meg értelmes dolgokra menjen a Chrono, mint 3 vagy 4 Hatch-nál Queeneket meg Creepet mikrózni hatékonyan.
Mech: minden ami Factoryból jön. Tehát Tank/Hellion/Thor, esetleg még a Vikinget és hozzá lehet venni.
-
rt06
veterán
szerintem arra gondolt, hogy mig egy warpgate -> stargate/robo (a mech tech nem tudom, mi) valtasnal uj epuletekre van szukseged (a gyors egyseggyartashoz lehetoleg tobbre), addig z-nel ehhez elegendo egyetlen uj epulet, az egyseg nem ott keszul
van, akinek - pl nekem - ez konnyedseget jelent, lehet masoknak nem okoz gondot maskent sem az atallas -
rt06
veterán
nem pont igy csinalom, merni sem mertem, viszont mire kesz az elso overlord, felig kesz a pool es lassan mehet le a masodik hatch (ha nem volt scout, es/vagy latom, hogy az ellen nem jon, akkor egybol)
a drop-nal nem az erejere celoztam, hanem hogy - bar nem sokat jatszottam meg - egyetlen alkalommal lattam olyat, hogy valaki a bazisa belsejet is vedte volna (o is eleg szerenyen, ketto darab cannon-nal)
anno egy haveromtol tanultam meg, hogy bent is illik vedekezni - bar en is szokszor hanyagolom - foleg a parasztok korul (kulonben kaptam a dt/ht/reaver drop-ot)
p-vel (egy pilon, melle es ala egy-egy epulet, atellenben egy canon) es t-vel (addon fole egy turret) konnyebb, z-vel nehezebb kicsit (legalabbis szamomra), de ha ilyet lat az ember, megfontolja legyen-e drop, vagy piszkalja-e a parasztokatvisszamenni amugy nem szoktam, kidobalom a hydra-t ^^
-
Alg
veterán
Annak idején az is közrejátszott, a zerg választásomban, hogy nagyon nem éreztem mikor és mennyi gate/barakk/egyéb épület kell... zerggel egyszer lerakod és utána mindenből annyit csinálsz amennyi éppen kell.
Persze ezzel nem sokat érsz, ha a terran csak factoryból csinál olyan sereget, amiben minden egységednek van ellenszere (kis túlzással)
-
-
rt06
veterán
mit ertesz nagyon komoly alatt?
legszerenyebb velemenyem szerint, ha nagyon komolyan akarsz jatszani (ehh, oximoron), akkor mindharom fajt tokeletesen ismerned kell, s ebben igencsak jol segit, ha randomozol
az elejen ugyis van par perced eldonteni, mit akarsz, akkor mar oly' mindegy, hogy egy faj x taktikaja kozul valasztasz, vagy harom faj 3x taktikaja kozul (foleg, hogy nemi atfedes is van), arrol nem is beszelve, hogy talan a te jatekod is nehezebben lesz kiismerheto -
rt06
veterán
amennyire emlekszem, a t-nek sosem volt ultimate egysege a bc-n kivul, de az meg valoban tetulassu
esetleg a marine+medic paros volt kemeny bw-ben, de mindharom fajjal lehetett fogni azt is
a lenyeg, hogy meg kell talalni a megfelelo kombot - en most a siege+vikuing parost akarom kiprobalni, hogy mit tud, de nem akar a random t lenni, zsinorban haromszor adott z-t (no nem mintha bannam, talan mindig is ez allt legkozelebb a szivemhez)jah, es itt kernek elnezest mindazoktol, akik zokon vettek, hogy leszoltam a videokat, mondvan semmi ujat nem mutatnak
az elobb emlitett 3 z meccsbol ket terran es egy protoss ellen is gyonyoruen jott be a hidra drop, ugy tunik igenis kell az ismetles, hogy vedjuk a bazist, tegyunk tornyot a paraszthoz, ne lehessen mutaval csipkedni, hogy kozben a masik oldalt bejohessen egy halom overlordno meg en is egy ilyen videobol jottem ra, hogy teljesen hulye vagyok, elfelejtettem, hogy z-vel supply limit fole lehet menni, holott regebben szinte minden alkalommal hasznaltam, es az elejen sokat dob
-
Ant@
senior tag
Az lehet ,hogy top 10-ben sok a Terran, de nekem ahhoz sok közöm nincsen. Én most magamról beszéltem. Nem jön be a T mert a másik két faj sokkal rugalmasabb. Ennyi.
Kovsol: a marine nem repül. Z-nek ott a muta P-nek void ray T-nek meg nincs univerzális légi egysége. (Bocs rosszul írtam nem légvédelmet hanem légierőt akartam.)
-
Ant@
senior tag
Emberek végre rájöttem: a T egy kalap fos. Mióta a másik két fajjal játszom folyamatosan nyerek. Zerggel pillanatok alatt lehet taktikát váltani. Multkor játszottam egy holland sráccal 2v2-t mikor közli velem ,hogy az ellen tele van Carrierrel meg BC-el. Mondom neki semmi gond. Egyszerre legyártottam 35 corruptort és 2 percen bellül nyertük a meccset. Csapatban a Z nagyon erős, csak gyűjteni kell a pénzt meg deríteni mert 4,5 hatcheryvel pillanatok alatt tudsz reagálni mindenre. Na és ott van a muta ami annyira gyors ,hogy nincs ellene igazán hatásos counter és az őrületbe lehet vele kergetni az ellenfelet főleg ha van belőle legalább 50. Egyedül a void rayel kell vigyázni mert ha az elkezdi lőni akkor húzza maga után a muta ugyan azzal a sebességgel, nem tudja lerázni. Protossal meg nagyon jó taktikát találtam. Az elejétől nyomom a zealotokat, felépítek min. 4 warp gatet. Az ellenfél bázisához viszem a seregem odarakok egy pylont. Warpolok még pár stalkert, 10 percnél betámadok. Ha ez mégse lenne elég akkor meg jön a mass void ray mire az ellen észbe kapna. A terran meg lassú és körülményes. Főleg a légvédelme szar. Nincs egysége a BC-n kívül ami földre és levegőre is hatásos lenne. A BC meg olyan kegyetlen lassú, hogy borzasztó.
-
kovsol
titán
válasz
DeckardCain
üzenetére
nem az 50 gyakorló ligás mérkőzésnek álltál neki ?
-
DeckardCain
senior tag
Na ma délután elkezdtem a Placemant-eket.
Itt gyengébb emberkék vannak mint az unranked custom game-kben.
8 játékból 6 win. Az utolsó kettőn elég ügyes voltam
Ami ellen szívok az a Protoss zealot-stalker-sentry hármas.
Ez esetben Maraduer mellé Helion legyen a Marine helyet? Vagy reaper?Kovsol: Igen annak. Még egy pár dolog nem tiszta, úgyhogy nem csoda ha hülyeségeket írkálok
-
rt06
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
amennyire tudom, a realid az az email cim, amivel battle.net-re (es az sc2-be) belepsz
a nev melle pedig szukseg van a mellette szereplo szamra is, a ketto egyuttesen azonosit (vagy a realid onmagaban, de akkor latszik a valos neved)
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok.
Ma vettem meg az SC2-t. Láttam, hogy írtátok többen ezt a Real ID dolgot. Ezt hol lehet megtudni?
Amúgy PowerBuldog néven csináltam accot. Aki akar egy kezdővel játszani az felvehet.
(Én egyelőre nem ismerem túlságosan ki magam még.) -
Djuree
félisten
érdekes:
SPOILER (aki még nem csinálta az utolsó előtti küldetést az ne olvassa el)
Ki is az a M. Koiter?
Miután elvégeztük Tychus barátunk által említett Nydus Worm rendszer vagy Warfield ajánlásával a Zerg légierő kiiktatását, ami persze az utolsó előtti küldetés volt, akkor ennek örömére kaptunk egy átvezető videót, amikor Jim Raynor visszatér a csatatérre, ahol marine-ok hulla hegyét láthatjuk. Köztük egy M. Koiter nevűt is, akinek a dög céduláját Jim Raynor el is teszi:

De ki is ez a M. Koiter? Ha netán még nem igazán volt alkalmunk ezután érdeklődni, akkor most elmondom, hogy Micheal Koiter egy blizzard rajzoló/animátor volt, aki 2004-ben (20 évesen) halt meg szívelégtelenségben. A Dog tag megemlékezésként került a játékba.
-
kovsol
titán
válasz
Konflikt
üzenetére
nem kell félni ha kimagaslóan jól teljesítetek nem kell tolni 10 mecset se és ligát ugrat
nálam a példa rá 2-3 placment --> 8-5 és már ligát léptetett, látszik nyertem 6-t mellé 2 vereséggel és végig favored ellenfélt adott, én eddig 50 liga mérkőzést nyomtam és 32 győzelmem van és ebből 1x írta egyenlőre az ellenfelet a többiben erősebbnek írta
amúgy az a ciki mikor random 4v4 meg 3v3 ban szervezett ellenfelet ad(vagy hogy mondják
nem random csapat hanem fix társakat) és ott nyer a random csapat, szerintem ezt is nézi placmentezésnél -
Alg
veterán
We wanted to let everyone know that in the near future we’ll be allowing everyone a chance to change their chosen StarCraft II character name for free.
-
Alg
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Az ilyen sokszereplős, önszervező rendezések általában rövid távon nem túl pontosak, kell pár tucat meccs hogy megtalálja valaki a valódi helyét, ahonnan aztán remélhetőleg már szépen lassan fejlődve megy tovább felfelé.
szerk: sok v sok meg pláne nehéz eset, mivel nem csak fix, hanem random csapatok is játszanak benne... Képzeld el, egyéni teljesítményeket kell mérni véletlenszerű csapatok teljesítménye alapján. Mintha úgy kellene megbecsülni egy csatár tudását, hogy csak a csapatának a győzelmeit/vereségeit látod...
-
Konflikt
addikt
az elozokhoz csak ennyit tennek hozza (nagyresz mar volt is):
2v2: 4win, 1 loss - Sith7+en -> gold valahol 44 korul, majd most 84-en vagyunk.
3v3: elso 4win, utolso 1 loss - Sith7+Ghoosty+en -> silver 68.
4v4: elso 4win, utolso 1 loss - Sith7+Ghoosty+DTG+en ->silver 100.legalabb gold-ot vartunk a 3v3-ra, es a 4v4-re. valami itt nem oke meg, igazan kiadhatna a blizz, h pontosan mik, es mennyire befolyasoljak a helyezeseket.
persze most derul majd ki igazan ezek utan, h jo-e a palcament, hiszen most jonnek majd a ligas meccsek. mert eddig 5-5 meccset nyomtunk ezekben.
-
Ghoosty
őstag
Egy kisebb részben valóban szó van ez e-péniszről, de az sokkal inkább zavar, ha hosszabb időre társat keresek, akkor láthassam, hogy milyen szinten játszik, mert azzal, elég sok játszma elmegy mire kiderül, hogy vagy én húzom vissza a másikat, vagy ő engem. Természetesen így is lehetnek élvezetes meccsek, de néha ennél "többre" vágyom. Illetve ha kikapok valakitől tudjam, hogy most azért tortént, mert sokkal jobb volt, vagy én hibáztam valamit esetleg csak szerencse volt.
A játékos játékos elleni harc, lényegében verseny mert a másik legyőzéséről szól. Szerintem a legtöbben igyekeznek minél jobban játszani amint leginkább úgy tudnak lemérni, hogy megnézik milyen szinten állnak az átlaghoz képest azaz milyen ligában vannak. Ha ezt te e-pénisz méregetésnek hívod, akkor igen, ez fontos nekem, hogy jól működjön és azt mutassa, ami valóság. Tulajdonképpen a ladder rendszer a Blizzard standarizált péniszmérője, ami rövid távon nagyon rossz eredményeket mutat. Remélem, ha már túl leszek a 100. játékon, akkor másként fogom látni.
A másik dolog, ha valaki kérdez valamit, akkor máshogy magyarázok el dolgokat egy tapasztalt jó játékosna, mint egy olyannak akinek rossz eredményei vannak és még sokat kell tanulnia.
Healbacsi:
"En mikor 1v1 ben csinaltam a placement meccseket, akkor 3. nak berakott ellenem egy platiunum embert akittol kikaptam, es 5. nek egy gold 1. helyezettet, akitol szinten kikaptam, sutty silver liga. Nekem se igazan tetszett, de ez mind annak az eredmenye, hogy 5 meccs alapjan akar platinumba is kerulhetsz, megelozve tobb 100 ezer jatekost."
Ahogy így leírtad, nem annyira kirívó, mint amikor egymás után nyersz négyet. 4. egy platinásat versz meg, majd az 5. platinás megver és ugyanúgy silvert kapsz.
Amúgy bízom benne, hogy aki lejátszott már 100 játszmát, az tényleg olyan helyen van, ahova illik.
-
kovsol
titán
válasz
Ghoosty
üzenetére
az hogy hányadik vagy csak és kizárólag a pontodon múlik, egy gyűzelemért tegyük fel kapsz 22 pontot ha jobbat versz el (ha van bonus poolod akkor 44) akkor annyi helyet mész előre amennyire elég a pontod, ha átrak egy másik ligába és divisiot is váltasz ott viszed a pontjaidat és tegyük fel van 250 pontod és az a régi helyen rank 50 re volt elég mert mindenkinek sok pontja volt, de a következőbe ahova kerültél sok embernek van kevés pontja akkor te a 250 el simán kerülhetsz jó rankra... ennyi az egész nem azt nézi jaj de ügyes vagy és random berak jó rankra, hanem szimplán a pontokat nézi és az se feltétel, hogy te rank 1 vagy akkor most azért azonnal átrak jobb ligába, mert mivel ha van bonus poolod nekem volt hogy nyertem 46 pontot és a vereségért levont 2-t !! így aztán úgy megy felfelé a rankod, hogy az kb semmit nem számít
-
kovsol
titán
válasz
Ghoosty
üzenetére
az hogy hányadik vagy a divisioban nem számít... ott csak azért voltatok 99. helyen mert 0 pontotok van placment után, szóval ez így hogy majdnem bronz hülyeség én voltam rank1 is placment után, mert egyedül voltam az egész divisioban
aztán kb fél nap után megtelt és három féle képen lehet bejutni egy divisioba: 1. placment után akkor 0 pontod van és valszeg hátra rak, 2. ligát ugrasz fel, akkor már van pontod és jó rankot kapsz, 3. ligát rontasz és akkor is van pontod akkor is jobb rankod leszazzal magyarázható, hogy csak silverbe rakott, mert tolokocsisokat verhettek el, vagy azok akiket elvertetek sokat vesztettek és alacsonyra becsülte az értéküket
amúgy meg nekem silver rank 40 3v3 ban adott egy gyémánt ligás csapatot és a társam két platinás volt és ezután dobott fel gold rank20 ra (és azért rank20 mert vittem a pontjaimat magammal és oda ennyire volt elég amit gyüjtöttem)
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Igen jol irod.. a wowban kb veled egy szintu ellenfelet ad be felteve ha van ilyen, mert ha nincs, akkor vagy erosebbet vagy gyengebbet kapsz.
Viszont ahhoz hogy a wowban elerjel mondjuk 1500-as ratinget kell kb 35-40 gyozelem, mert 42-44 ratingnel nem kapsz tobbet
Itt ha megvered a platinum ligasokat az 5 darab placement meccs alatt, akkor egybol atugrassz 3 ligat es a 2. ligaba kerulsz.. azert ez nem olyan rossz eredmeny 5 gyozelemmel a wowos 35-hoz kepest igaz?
Mint irtam korabban ha bekerultel egy ligaba ott mar csak a pontszam szamit, azaz amikor bekerulsz meg 0 pontod van, es ekkor a mar korabban bekerult 0 pontszamu emberek utan oszt be. De ha nyersz 1-2 meccset azzal nyerve akar 50 folotti pontszamot, maris felkerulsz 30. hely kornyekere nyersz kb 7-9 meccset tuti gold.. ott szinten ez a moka csak tobbet kell nyerni es igy tovabb.
En mikor 1v1 ben csinaltam a placement meccseket, akkor 3. nak berakott ellenem egy platiunum embert akittol kikaptam, es 5. nek egy gold 1. helyezettet, akitol szinten kikaptam, sutty silver liga. Nekem se igazan tetszett, de ez mind annak az eredmenye, hogy 5 meccs alapjan akar platinumba is kerulhetsz, megelozve tobb 100 ezer jatekost.
Azert rak ossze sokkal erosebb emberekkel mert lehet nics a szinteden levo ember. En pl amikor azt latom hogy extended search, akkor mar tudom, hogy a folottem levo ligakbol fogok kapni ellenfelet, mert a kornyekembol nincs senki. Sokan hadjaratoznak, custom gamek, mas bracket sorolhatnam.
-
rt06
veterán
villamkerdes: kit zavar az, hogy a neve mellett nem platina, hanem ezust, ne adj' isten bronz liga kepe van? nem jatszani vettetek meg a jatekot? vagy az e-penis meregetese fontosabb?
illetve nem ismerem pontosan a jatekpartner keresesenek mikentjet, de egyaltalan nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy mikor fent azt irja ellenfel keresesekor, hogy "expanding search", azt szabadforditasban ugy kell irni, hogy: nincs ellenfel a ligadban, de meg egyel feljebb sem, aki epp jatekot keresne, kapsz egyet kettovel fentebbrol, hogy ne csak magaddal tudj jatszni...
Új hozzászólás Aktív témák

- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arc Raiders
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nehogy kiégjek oda kell figyelni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

juhéé

, egyik barátom mindig azzal jön el kellene dönteni mivel akarsz játszani... nem értem mi a gond a randomozással, meg amúgy se vagyok annyira noob egyikkel se, akkor meg