Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
de azt, hogy-hol tudom bekapcsolni? mibe kerul? ha arra gondoltok mikor kinyilik, ahhoz crono vagy milyen epulet kell+fejlesztes...
2v2 csunya volt....nagy szerepem volt a veresegben...nem fejlesztettem megfeleloen, es azt hiszem nem tamadtam a kello idoben...sry ...a vegen a stalkerekkel kiegeszitett legiero, meg mar sok(k) volt
Alg- ha odarepteti, akkor engem mi akadalyoz meg, hogy bereptessem?

-
Alg
veterán
Ma este nem valószínű, hogy leszek

-
oxox
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
ez a crono boost mi is?
hat en a bronzban nem erzem magam gyengenek (foleg, hogy inkabb fun jatekos vagyok, leszamitva az ilyesfajta kiserletezest.)...talan egy ezust alja
(3v3-ban meg is van ket vonal kisereteben
)de azt se felejtsd el, hogy nalam amint megvan a barakk a 2 piszkalodo scv melle ott van a harmadik, ami egy marinal (es folyamatos mariska termeles mellett) mar nem olyan rossz.
Igazsag szerint az lett volna a jo, ha a ketto scv kicsinalja a depo epitodet
vacilaltam is utana, hogy most bizergaljam a depot, vagy a tobbi scv-t...aztan a barakk epitesed eldontotte, hogy mit kell piszkalni....a legegyszerubb ugy megfogni, ha Te is barakkot epitesz, marine-t, majd depot, vagy bunkert...es akar 1-2 scv-t is lehet kozben...hiszen mire legyartom ott az elsot, neked mar legalabb egy de inkabb ketto m-ed van az ido alatt.
akkor meg mind nyersanyag, mind katonai hatranyban vagyok.....szerintem.Alg- ahhoz mar a deponak is ott kell lennie, hogy barikadozzon...az ellentamadas eselytelen...mert ha valoban elbanik harom scv egy marinnal akkor eselytelen....az olyan plussz koltsegeket jelentene, es raadasul lassu is lenne, amig a bazisan garazdalkodok, hogy szerintem kizart, hogy megoldhato legyen.....inkabb a barikad, de ha bent van 3scv-m ket marinom, akkor onnan mar nehez megfogni....ami inkabb hiba volt, hogy volt egy marinod amit nem vittel be a masodik bunkeredbe....ott lodozott elotte....
-
Alg
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Nekem 2 dolog jutott eszembe, amit tehettél volna:
- ellen-proxy, amíg az egyik barakkból védekezel, a másodikat az ő bázisa mellé építed, és leszeded azt a 3 SCV-t: GG
- elfalazod a bejáródat, akár barakkot odareptetve, amíg azt lövi, épülhet a bunker mögé és meg van fogva. Javítani is lehet hátulról.
-
Ghoosty
őstag
Valóban nem vagyok kezdő, de azért a platina elsőre kicsit erősnek tűnik és lehet, hogy gold az én igazi helyem, majd elválik.
Te 3 mínusz scv-vel kezdtél mire elértek odáig, hogy gyárts egy barakkot, addigra kitermelik az árukat. Kiadásban egyedül a 100 pénzért vett supply a különbség. Protoss esetében a pylon mindenképpen kell. 1 zaelot simán öl 2 marine-t ráadásul van a crono boost amivel elég gyorsan lehet hozni őket, még 1 gatewayből is. Ha jól csinálod a probeokkal simán verhetőek az scv-k, csak pihentetni kell, hogy töltődjön a pajzs. Szerintem egy közepes protoss játékos ellen ez esélytelen. Talán, ha vársz egy kicsit és egyszerre több marinennal jelensz meg úgy még talán működhet. Kicsit sok a talán.

Visszatérve terranra. Mikor megjöttél a 2 scv-vel, már majdnem kész volt a supply amit 9 meglévő scv-nél kezdtem el gyártani, kb egyidőben a te barakkoddal. Ha komolyan veszem az scvs piszkálást, akkor ráküldök tartósan 2-t az enyémből és még mindig több dolgozik, mint nálad. Szerintem 3 scv elbánik 1 marinennal, (de majd ma ha eszembe jut otthon, megnézem egy "kalkulátorral".) Ha időben kezdem gyártani a barakkot, akkor 1 marine előnyőd lett volna amit kipótolhattam volna pár scv-vel és már vissza is van verve és legalább úgy állok ahogy te, de szerintem jobban.
Ez az elmélet, amit szerintem 10 ből 9 szer nem tudnék rendesen végrehajtani és kikapnék.
Nálam asszony kérdés szerencsés/szerencsétlen, ki hogy érzi. Szóval másik városban dolgozik, mint én, így csak hétvégén vagyunk együtt, így minden napom szabad, de hétvégén viszont szinte semmit nem játszok az az időm az ővé. Amíg egy környéken dolgoztunk, addig is meg tudtuk oldani, mert ő szeretett nézni néhány sorozatot a tévében, így azt az időt én a géppel töltöttem.
-
oxox
addikt
hat a gep nagyon mas...tegnap kiakartam probalni protossal ezt a teleport dolgot, es godoltam gep ellen 1v1...legnehezebb fokozat (legalabb megnezem az mennyire eross...eddig egy ffa-t probaltam, kozepesen de akkor elpics.zott)...olyan siman engedte a cannon rush-t hogy orom volt nezni....aztan fel is adta.
-
Djuree
félisten
én is ezt érzem a többiekhez képest

nézem a többiek bázisát, thor, banshee, tank. nálam marine meg marauder
gyakorolni kell nincs mese. habár nálam az is közrejátszik hogy jobb szeretek kis számú egységgel operálni, és hátbakapni az ellent. ezért szeretek én drop harassolni, medivecbe be a maraudereket és bedobni a parasztjai közé
mindig bejön, turret nem szokott lenni hátul általában, csak legyen csapattárs aki megfogja addig a támadásokat, mert én akkor csak a minél hatásosabb támadásra figyelek, védekezni nem tudok. de majd alakul ez, nincs tapasztalatom ember ellen még, gép ellen nagyon sokat toltam, de ott meg ugye a turtle noob taktika örök nyerő volt, itt meg örök vesztes taktika
ezért szeretem 1v1-be látni hogy valaki csinálja a sok cannont, innen már tudom hogy csak idő kérdése de nyerek 
ma leszek 4v4, nem alszok el, tegnap kialudtam magam

-
FefeeX
veterán
Akkor hogy állunk most a Catalyst-ekkel? A ma megjelenttel is lassulna a játék ha feltenném?
Legyilkolni tuti nem tudja a SC2 a videokarim, szóval ha nem muszáj, és nem lesz minden jobb tőle akkor valószínűleg nem cserélek. 
-
oxox
addikt
szerk..sry a helyesirasert...ha gyorsba irok nem nagyon figyelek ra...pl. attam > adtam

-
oxox
addikt
válasz
Ghoosty
üzenetére
nincsenek veletlenek, biztos nem vagy kutyauto....en is a tobb jatekos felallast preferealom.....
Hat szerintem marinenak nehez megfogni, de lehet protosnak se konnyu (ugye ott a pilon az elso 100 kristalyert, meg 150 a gateway v a cannonhoz az akarmi...es akkor meg egyseg, vagy cannon ami szinten 100 vagy 150 kristaly...tehat also hangon is elkoltottel 350 kristalyt, ugy, hogy nem csinaltal probe-t...ha csinalsz probe-ot annak ha jol szamolom 8fordulas mire kitermeli sajat magat....mig a marine ennyibol (350) kihoz 5! mariskat!!!Szerintem a cannon a megoldas ra, a gyujtogeto probe-ok melle, mert ha van ket marine, 1 protoss alap egyseg ellen, akkor, gyakorlatilag egyel fogocskazik amig a masik lovi....a cannon meg kis szamu marine ellen hatasos...bar akkor celszeru hatrebb huzodni, es gyujteni kicsit, es cannonrol-cannonra haladni...
Az egyetlen ami segithet az az ido....de ha meg scv/el tamadjak a probe-t, mondjuk ott legalabb nem akasztjak meg az epitkezest...ergo epuletet kell tamadni).Terran-al se konnyu megfogni...mert mint irtam tudtam volna ugyesebben is csinalni..pl, az scv-ket kellett volna lekapkodnom, hogy ne termeljenek, ill. ha foglalkozok a gazdasaggal (nem csak egy kijeloles+klikkeles a kristalyra), akkor +1-2 scv+depo+barakk siman lehetett volna (igy is volt mikor 3 marinra attam ki utasitast a barakkba, ami tobb mint 1 scv gyartasa, es addig mig megvan az elso, mar lett volna penz a masodikra is...csak meg nem megy az ide-oda figyeles...plane ha meg fogocska is van)!...
Mondjuk ketsegtelen, hogy a meglepetes ereje nagy elony volt szamomra

Zerget nem ismerem, nem tudom, hogy az mennyire eletkepes ennyire az elejen....szerintem ott is mukodhet? vagy a kis apro izek bedaraljak szegeny maganyos marine-t?
van meg egy ilyen csalafinta otletem terranal
, ha gondolod este kiprobalhatjuk, legalabb gyakorlunk ilyen marhasagokra 
-
FefeeX
veterán
válasz
Ghoosty
üzenetére
Én már felvettelek tegnap jópáratokat, Sith7-tel beszéltem is, csak mire lett nálatok hely, addigra haverék bevettek a játékukba
(náluk majdnem mindenki gyémánt meg platina ligás 1v1, 2v2, 3v3; nem hittem a szememnek
) -- azért ott akármit csinálok, érzem, hogy még eléggé le vagyok maradva 
-
Ghoosty
őstag
Szívesen játszom veled is, keress meg ha online vagyok, de számomra prioritást élvez a sok v sok játék, ami az utóbbi időben sose maradt el, ezért is csak 8 1v1-es ladder meccsem van. Csatlakozhatsz hozzánk is, ha van kedved, sokszor hiányzik 1 plussz ember, mert páratlanul vagyuk, meg néhányan szeretik is nézni élőben a másik játékát.
Nyugodtan jelentkezhetsz szerintem ligába is, mert simán kerülhetsz feljebb, lejjebb később. Nem determinál semmit az, hogy ha netalán bronzból indulsz. De azt aláírom, jobb olyan ellen játszani, akivel utána beszélgethetsz a meccsről.

-
FefeeX
veterán
Ezt én annyival oldottam meg, hogy asszony használja inkább a laptopomat
És így a gépem tabu, ha játszani akarok akkor hadd játsszak
Egyebekiránt, már hónapok óta alig játszottam, így szerintem most, hogy SC2 van, belefér, ha kicsit túlzásba viszem
(így sem délutánonként ugyan, mert 8ig sosem, de van hogy 10ig sem tudok leülni játszani, utána viszont megy a dolog 2-ig
Mondjuk már az edzésemen és a munkahelyemen is kezd látszani a kialvatlanság, szóval jövő héttől megint vissza kell fognom 
Ghoosty: gyakorlómeccset én is szívesen játszanék 1v1-ben, mert a gép ellen unalmas, de a ligába még nem mertem jelentkezni

-
Ghoosty
őstag
Ha megnézed, 8 játékkal vagyok platinás szóval még visszaeshetek simán. Jobban szeretem a csapatos játékokat, így ritkán 1v1-ezek. (Csak ha nincs senki)
Megnéztem a replayt, rájöttem, hogy hülyeséget csináltam, legközelebb talán már tudnám fogni, majd kiderül. (Iszonyat sok pénzem volt, de nem használtam semmire.) Megtanultam, hogy 3 scv tud annyi mineralt szedni, hogy folyamatosan gyárthass marine-t. Ezt jó tudni, azt hittem több kell.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy mindegy milyen stratégiát használsz, lényeg, hogy győzz. Az ilyeneket meg kell tanulni megfogni. Mivel egy rushért fel kell áldozni a gazdaságot ezért, ha nem jön be, garantált a bukás.Ha nem lesz sok v sok, akkor játszhatunk revansot, de nem vagyok olyan jó, mint ahogy azt az érem mutatja.
-
emmm
őstag
Nektek honnan van ennyi időtök játszani?
Én örülök, ha gépemhez kerülök, pedig csak én használom. Vagy ennyi itt a nyári szünetét töltő diák? -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kezdtem el multizni én is, 'Laci' nickkel...
Az a kérdésem, hogy berakott az ezüst ligába, és ott van kiirva a division rank. Az azt jelenti, hogy az ezüst ligában hanyadik vagyok? Vagyis logikusnak tűnik, de kicsit jónak tűnik a rank-om ahhoz képest, hogy tegnap kezdtem sztem... Most 76.-on ir ki...
Ezüst fölött már csak az arany van? -
kutga
félisten
Sziasztok!
Placement meccseket bármikor lehet játszani? Úgy értem ha bekerülök a legalapabb ligába de felljebb akarok jutni, újra tolom az 5 placement meccset vagy a teljesítmény alapján feljebb rak?
-
Djuree
félisten
na tegnap sajna nem tudtam lenni, lepihentem meló után, és ma reggelig fel sem keltem
csak 2 órát terveztem alukálni, de peppet több lett
nem tesz jót ez a hajnali 1-ig gémelés és 6-kor kelés 
-
Alg
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Nem arra gondoltam - a végén játszottunk placementeket 4v4-ben
-
FefeeX
veterán
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Minket is. Bnet kampó. Kinn van az új hír. Remélhetőleg gyorsan megtalálják a probléma okát, és holnapra rendbe rakják.
izomhod: ha ventihibás a tápod, akkor jobb, ha cseréled rajt a ventit... Ha meg nem, akkor - elvileg - nem melegedhet túl... Ha a grafikát feljebb állítod, magasabb lesz a VGA és a CPU tápfelvétele, amitől a táp is jobban izzad.
-
aDM|RaL^
őstag
Most vágott le a battlenet. Game közben. Isteni. : )))
-
용 Bob
senior tag
Bnet én így szeretlek...

net van, bnet nincs, +1 loss
-
Alg
veterán
válasz
izomhod
üzenetére
Miért ne futna?
Nem, ameddig bírja a videokártya addig tolhatod fentebb.
Nem a táp melegszik (bár az is), hanem a videokártya meg a proci.
Biztos volt már olyan, de nem a játék, hanem az elégtelen hűtés miatt - és akkor is inkább lekapcsol, mint hogy sérüljön általában.
Szerk: srácok a mai 4v4-ekről ne tegyetek fel replayt, mert katasztrofális volt... talán az utolsó előtti meccs ért valamit
-
izomhod
őstag
biztos nyomjátok a játékot

ha a grafikát feljebb veszem, azzal jobban melegszik a táp? volt már,hogy elpukkant valakinek a gépe játék közben?
üdv
-
izomhod
őstag
win sp2 alatt fut a game?
-
oxox
addikt
szészéledt a csapat
.....de Alg csinált egy 1v1-et mint megfigyelő Ghoosty ellen....Ghoosty ha tudtam volna, hogy platinás vagy ki se állok ellened

gusztustalan terran játékkal ugyan nyertem
....de attól félek, hogy ha még játszanánk 9-et akkor is 1 győzelmem maradna a tízből....mákom volt, hogy terran-t sorsolt, s felraktam egy lapra mindent 
sry, hogy most nem volt revans, de az asszony hazaért, és már izélgetett a végén, hogy "nem állok be a kocsival?!"...
holnap éjfélig dologzik, megbosszúlhatod (gyalázhatsz) ha akarsz

-
oxox
addikt
5 ember várna valakit most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aláírásomban az elérhetőség!!!!!!!ha bátor vagy mérettesd meg magad!!!!!!!!

-
Alg
veterán
Ghoostyval fent vagyunk, tessék minket megkeresni

TS nem nagyon megy (még)
-
용 Bob
senior tag
Engemet is érdekelne 3v3, 4v4, főleg azért ment el tőle a kedvem, mert random mentem és álltalában mindig gyengébb volt az allied. Szóval , ha hiányos az egyik csapat, akkor szívesen beállnék vmeik oldalra.
8 után szoktam fent lenni Bneten.
ui.:Gondolom az ilyen mókákat TS-el toljátok?
-
kopaszqtya
tag
-
Alg
veterán
válasz
kopaszqtya
üzenetére
Szerk2: jah, nem szóltam, már felvettelek korábban

-
JSaN
addikt
hali, a ma esti 4v4 funra en is jovok.
kb en is 8-9tol leszek. -
JamesHun
addikt
nektek nem szórakozik most a bnet?
hiányzik az emberem logója és nyerés után a pontom 0000
-
Alg
veterán
ZvZ-ben hydrákat már jópárszor sikerült meglepni banelingekkel. Volt hogy teljesen bezárt 1 bázisra, csak a spine-ok tartották vissza. Aztán jöttem pár banelinggel, menekül,menekül, bumm
GGVolt hogy ugyanez csak muták ellen hozta a hydrát, és a rámpán kaptam el őket.
Szerk: ezek fel is vannak töltve, még a bétából
-
rt06
veterán
ahh, ugyan, az a hydra
(valamilyen sc strategia oldalon volt egysegekrol leiras, meg hogy mi ellen mi jo, dajonkenti bontasban - az egyetlen, amihez nem volt counter, az a hy7dra volt, z-vel azt irtak oda, hogy a megoldas: meg tobb hydra)
egyebkent p-vel corsair (kicsi, gyors, gyors a sebzese, es teruletre sebez), z-vel scourge (megkisebb, gyors, nagyot sebez), t-vel meg cloack-olt wraith (mert levegore nem olyan hulladek, mint foldre, es mert eddig azt hiszem egyszer lattam obszervert sc2-ben
az amugy miert van, hogy ezteket, amik remek counter-jei lehetnenek, egytol egyig kivettek?emmm: ha archon-nal jon, szolsz a t alli-nak, hogy toljon ra egy emp-t, es vege is, 3 pirosban levo hidra kivegzi a teljes osztagot
vagy ultra, mert azok ellen nem sokat er a splash dmg
esetleg hydra, az minden ellen jo -
aDM|RaL^
őstag
válasz
Ghoosty
üzenetére
Az a gáz, hogy túl későn kezdtem vikingeket gyártani.
De folyamatosan tanulok.
Tetszik ez a játék, főként azért nem voltam eddig oda az RTS-ekért, mert számomra viszonylag unalmasak voltak, FPS játékosként.
Viszont arra jöttem rá így SC-nél, hogy mégis hasonló gondolkodásmódot és taktikát kíván mint mondjuk egy 5v5 iCTF. Csak rohadt sokat kell tanulni, de esküszöm legalább annyira élvezetes mint egy pörgős FPS.Szóval majd este.
: )
Most van vége a munkaidőnek, már alig várom hogy traineljem a ghostjaimat. : D -
Ghoosty
őstag
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
Ha nem készülsz fel a void rayre, valóban megállíthatatlan. De tapasztalatból mondom(ahogy Alg is említette), hogy vikingek simán szedik, csak egy dologra kell figyelni. Ha feltöltődtek, akkor visszavonulsz pár másodpercre, mig leesik a töltösségük és utána újra támadsz, de ennélkül is nagyon jól szedik.
Ha marinenal countereled, akkor ha jól mikrózik az ellenfél, akkor könnyen olyan helyre ér, ahol egyszerre csak pár tudja lőni, így könnyen felül kerekedhet.
Esti mókában én is benne vagyok. A szokásos 7-8-tól online vagyok.
-
Alg
veterán
Nem hiszem, hogy bekerül, ott a medevac helyette, a medic már elég redundáns lenne...
Na de majd a Lurker![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk FefeeX: hardom amelyik pálya nem tetszett igazán, vagy gondom volt vele, csak sok barakk medic marine go
Pl. mikor (pici spoiler) éjjel jönnek támadni az infested lakosok -
FefeeX
veterán
Uh basszus, húzott marine+medic párossal gyönyörűen lehet tolni a brutal pályákat... Egyszerűen nem is nagyon éri meg mást venni, hamar lehet kezdeni és még támadni sincs ideje az ellenfélnek

Welcome to the jungle - először próbáltam marauder+marine+medic-kel, de lassú voltam, majdnem teljesen bezúztak, restart, írták vhol h legegyszerűbb mari+med, mondom legyen... 20 perc alatt meglett brutalon
azt hittem nehezebb lesz, de a két játékom közt nehézségi különbség volt 
-
Alg
veterán
Este lesz valami nagyobb össznépi öldöklés, vagy csak a szokásos spontán?
-
Djuree
félisten
nem ide

-
Ant@
senior tag
Mikor elkezdtem multizni rengeteget használt a thorokat. Az volt a taktikám, hogy rögtön az elején leraktam 2 reaktoros barrackot ami folyamatosan termelte a marinokat. Utánna 2 factoryt ami meg a thorokat gyártotta. Mikor összejött 6-8 thor meg 40-50 marine megindultam. Nem volt ami megfogja. Nem jellemző ,hogy valaki tele lenne high templarokal a 15. percben. Simán át lehet vele gyalogolni 8-10 siege tankon. Légiegységeknek eleve esélyük sincs. Ráadásul a legtöbb egység alapértelmezés szerint a marinokat támadja először, így mire átmész a védelmen van egy csomó sértetlen thorod ha nem elég ügyes az ellenfél. Egy gond van vele ,hogy lassú ezért ha hátulról támadnak meg nagy esélyel halott az összes munkásod mielőtt odaérnél, de ha már elértél az ellen bázisához ott nincs pardon. Persze ez még nagyon jól működött a practice ligában, de most már egyszerűen nincs elég idő thorokat gyűjtögetni, másra kell a zsé.
-
FefeeX
veterán
nem csak, hanem elsődlegesen... tehát mész egy marine-mara csapattal, támadsz, védekezel tök8. Mara támad földön, mivel mást nem tud, akkor a marine alapértelmezetten priorban támadhatna légire...

Djuree: SC2-ben, egy fejlesztés után igen. SC1-ben emlékeim szerint vagy-vagy.
rt06: alapvetően én jobbgombbal küldöm őket... Csak ha csataközelben vagyok, akkor megy az A, de akkor is én is beljebb küldöm és stop-olok inkább... (van hogy ezen múlik, ledarálják-e a fél sereged míg a másik fele még lőni sem tudott...)
Még egy kérdés. Csoporton belül hogy váltom azt, hogy kinek a tulajdonságait akarom használni?
-
GAbre
veterán
Hellosztok,kérdésem a következő....:
Haveromtól elkértem az sc2höz a battlenet accauntját,és kiváncsi lennék,h tudok másik gépen játszani a nevével,vagy ezt vhogy kivédte a blizzárd?Köszi:
G. -
oxox
addikt
jo, hogy ki erre ki arra hasznalja a kifejezest
....ha van valami koze a kozgazhoz....es miert ne lenne, ha mar onnan szarmazik, akkor ez a megfogalmazas tunik helyesnek.Fefeex: azert azt nagyon be lehetne....nyelni, hogy a legit tamadjak csak...szepen elkezd kicsit visszavonulni vele, es mindenki koveti arkon bokron...amig a foldi ellen apritja oket....
-
-
rt06
veterán
amennyire tudom, nincs, csak a shift click
az egymas feltartasara pedig en azt szoktam csinalni (ha figyelek), hogy nem attack-kal, hanem move-val kuldom oket es csak ha eleg kozel vannak, akkor nyomok vagy egy stop-ot, vagy egy attack-ot (foleg epuletek kozt hasznos)FefeeX: sc2-ben meg nem neztem hogyan mukodik, de sc1-ben remekul lehetett vedeni a muta-k ellen erkezo goliath-okat par zergling-gel, mert ha mas nem volt mondva a goliath-nak, akkor elsosorban a foldon erkezo egysegeket tamadta (s a foldi sebzese eleg gyer volt, szoval mig csipkedtek a ling-eket, addig a muta-k szepen elszedtek mindet, holott eselyuk nem lett volna)
-
Alg
veterán
több hotkey, shift-click, aztán lehet menni vissza a bázisra makrózni

Fejlesztés: amikor eszembe jut
Komolyra fordítva, én zerg-ként az első exp mikor már jól megy, akkor húzok 2 evo chambert. - de pillanatnyi helyzettől is függszerk2: micro: mikor az egységeket irányítod: spec. képességek használata, helyezkedés, ilyesmi.
macro: gyakorlatilag minden más: építkezés, fejlesztés, képzés, figyelni hogy ne legyen sok pénzed
-
FefeeX
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED TV topic
- LEGO klub
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként, igen, ő is tudja, de azért egy szava se lehet és nincs is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.....de Alg csinált egy 1v1-et mint megfigyelő Ghoosty ellen....