Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
godfella69
tag
Sziasztok!
Újonc vagyok még starcraft 2 témában, de végül rá vettem magam és megvettem a heart of the swarm kiegel együtt. Lenne pár kérdésem multival kapcsolatban. Nézegettem videókat különböző nagy versenyekről és feltűnt hogy zerget alig látok, ennyire gyenge lenne a protoshoz és terranhoz képest? Ha így van elég szomorú... Engem a zerg fogott meg legjobban és el is határoztam magam ezzel szeretnék megtanulni játszani először. Tudna valaki mutatni pár stratégia guidal foglalkozó oldalt? Előre is köszi a segítséget
Ha gondoljátok vegyetek fel battleneten arabsejk90@gmail.com. -
DarthPeeter
aktív tag
1v1-ben egy jó helyre rakott proxi oracle ( ugye Föccer?
), vagy proxi barrack azért bármikor meg tud lepni. A gazdaságán nem feltétlen veszed észre, ha mondjuk kicsit késve expel, Persze ez nem feltétlen jelent instant win-t, de erősen vissza tudja fogni az embert.
Én ezért rakok mindig egy turretet meg hozok elsőnek egy marinet, hogy ne érjen teljes meglepetésként egy ilyen szitu. -
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
igen ketsegtelen, hogy az lenne normalis, hogyha valakit mute-olsz az nem zargathat tobbet partytol fuggetlenul. Mondjuk az is vicces, hogy rairsz valakire, majd ingore-ra teszed, eszedbe jut, hogy meg elkuld a...visszaveszed az ingoret, elkuldod, majd ingoralod ismet.
-
Eyesis
őstag
pedig szerintem lenne alapja... annak idején néztem Idra-t játszani, és Ő is egy troll, de sokszor az ellenfelei nagyobb trollok voltak... Volt, hogy valami C betüs játékossal dobta össze egymás után többször is, aki folyamatosan csúnyán beszélt, és sértegette Idra-t... PErsze lehet nem volt ignoralva
azt nem figyeltem 
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
amugy van ra ket uveg sorom...ket napja jatszottam egy hypernoob gyerekkel nyomta a mass reapert kb 30apm-el, irtam neki, hogy csaknem kene eroltetni, aztan megdicsertem...jatekon kivul ignoralt, kovetkezoben megkaptam ellenfelnek, es ott irogattunk meg egymasnak...meg miutan van olyan opcio, hogy csak friendeket lathasd, nem hiszem, hogy ez in game-re is vonatkozik.
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
jatekban akkor mukodik, ha privat chat-et nyitottal, es oda irsz...ha all-ra irsz akkor szerintem latja (nem kapsz vissza uzenetet, hogy ingoraltak)...szerintem.
-
oxox
addikt
válasz
nonsen5e
üzenetére
az ignore annyira jo, hogy nem latod amit neked ir. a sorsolast nem befolyasolja...tehat siman lehettek egyutt a kovetkezo jatekban is, vagy lehettek ellenfelek ismet. es jatekon belul nem mukodik az ignore, mert ott kozosbe irja, nem neked van cimezve, tehat lehet ignoraltad, de jatek kozben latod, hogy mit ir....pl DPetivel rendszeresen volt, hogy 2-3-4 meccset jatszottunk ugyazzal a parral, es ha sajtoltak, akkor szeretem oltani okat
,es hiaba tettek tilto listara 
amugy egy hasznos tanacs, azoknak akik a jatek elejen fossak a szot, azoknak a 80-90% rushol....ezzel is probaljak elvonni a figyelmed.
(#44488) DarthPeeter - szinte mind? minden rush foghato.
-
DarthPeeter
aktív tag
-
nonsen5e
veterán
Letámadtam egy protosst 7-8 percnél egy tonna marineal, erre halálos fenyegetéseket kaptam... Komolyan, ez már nem az első. Oké, elismerem noob vagyok, és csak így tudok nyerni, meg kell a Nova portré meg minden, de ha én NAGYON dühös vagyok, max nyomok egy alt+f4-et azt instant win ellennek, nem kéne állandóan ez a szidalmazás...

Ha ignorolok valakit, akkor azzal többet sehogy sem fog összedobni a game?
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Eyesis
üzenetére
Hát, csak az esetek 80%-ában, sajnos be is jön...

Mondjuk velem is volt olyan, hogy 2v2 mapon nagy sötét részre épített 3 barrackot és vagy 20 marine-val megindult a cc-m felé, de olyan mákom volt, hogy én meg marine droppra mentem és hát a stim meg a medivac az op dolog...
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
hat reggel nem sokon mulott....a forge-t leettek a cannont leettek...az volt a mak, hogy a probe-t bealitottam falba, es egy pyloval zartam, igy 3-4linget leszedett a cannon mire atragtak magukat. aztan beprobalkoztak egy ling+bling betoressel, de 3sentryvel gyakorlatilag unit veszteseg nelkul elvettuk a kedvuket...onnan nalam 4gate, csapattarsnal mass roach...
-
Eyesis
őstag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
én azt is
legalább hamar vége, de amúgy az tényleg nagyon jó érzes, mikor nem jön össze 
Az külön jó, ha nem vetted észre, hogy jön a rush, és úgy megfogod
nekem volt ilyen hogy proxy 3gw stalker a mainemen
és nem bírt nyerni 
-
oxox
addikt
ma reggel túlvagyok egy partyn....ZZ vs ZP (utóbbi mi), random játék.
scoutolok, és írom a gyereknek, hogyha rush akkor forge-al nyitok...az egyik gyereknek 1000 1v1 all class arcképe volt, és általában az ilyenek rush huszárok szoktak lenni...elsőnél 12körüli poolt mutatott gate-et raktam, persze a második 10poolt nyomott...végül a probe-jaim segitségével fogtuk őket...onnan meg már tiszta sor volt, hogy nyertünk.megnéztem ennek a huszárnak a profilját....hát....ö...izé.....540körüli FFA győzelem, hogy csak a finomsággal kezdjem, 6970 achi pont....mondjuk nem értem, hogy 18542 lejátszott játék után miért szórakoztató rusholni az rejtély....
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
protoss nerf

-
Winner_hun
félisten
Február 28-án jön az új peccs...
-
berbatov2
senior tag
-
Eyesis
őstag
válasz
berbatov2
üzenetére
a protoss fajba szervesen bele van építve a sajtolás: warpolás, dété, oracle
amúgy a cheeselés azt jelenti, hogy nem a bázisodon, rejtve csinálsz valamit, vagy az ellenfél bázisánál...protossnál helyezkedni kell jól, terrannal mikrózni, zergel meg lárvázni...
javaslom, hogy mind a hárommal tanulj meg játszani valamennyire, hogy lássad milyen egységek vannak, milyen épületek... mi mi ellen olvad el könnyen...szerintem azt válaszd main race-nek, ami a legjobban tetszik, ne érdekeljen, hogy mással akár még Te is eredményesebb lehetnél... ha a terran tetszik, akkor azzal legyen... azért jó ha választasz egy fő fajt magadnak, mert ha azzal letolsz sok 1v1 meccset, akkor érezni fogod, hogy mikor mi jöhet, ami neked nehéz, Te mikor mit hozhatsz...
nézzél sok streamet, vagy videot... van csomó magyar is.. -
BeLucZ
addikt
válasz
berbatov2
üzenetére
cheese=sajt játék, trükkös játék amivel megleped az ellenfeled, elég kockázatos, de ha bejön akkor nyered a gamet, proxy buildek pl ilyenek
sc2-ben elég jó az ai, főleg ha cheater 3 insane fokozatra pakolod, ez a legerősebb és ezek közül is a protossal a legdurvább a gép, maphackje van és dupla nyersi meg minden nagyon pontosan csinál
-
berbatov2
senior tag
-
berbatov2
senior tag
Matol akkor jon ennek a gyakorlasa, szerintem eloszor gep ellen.
-
föccer
nagyúr
válasz
berbatov2
üzenetére
Pedig nagyon fontos a multi tasking.
Használd a parancs kijelölésnél a shiftet. Ezzel parancs sort tudsz megadni, pl egy unit menjen több helyre, egymás után, majd egy ponttól pedig patrolozzon. Vagy egy scv jeárjon körbe a bázison, utána építsen egy depót, majd utána térjen vissza mineralt szedni.Tanulni kell a hotkey-ek és a controll groupok használatát. Gyártó épületek 1 gombra kell tenni, fejlesztő épületeket másikra, bázisokat harmadikra. Így nem kell mindig visszamenni a bázisra, ha fejleszteni, vagy unitokat akarsz lehozni. Lehetsz a térkép másik felén is, pár gombnyomással indíthatod a gyártást.
Scv-ket folyamatosan, megállás nélkül gyártani kell. T-kkel nem tudom hol van a plafon, de 50-60 scv simán lehet. Törekedj arra, hogy 1 bázison 16 scv szedje a mineralt és 6 a gázt. A következő bázis mindig akkorra legyen kész, amikorra szaturáltad az előző bázist.
A pénz elköltése nagyon fontos. Igyekezz minél tömörebben, zártabban építeni. Így több gyártó épület elfér ugyan azon a helyen. Ha felgyűlt egy kis mineral, akkor le kell tenni 1-2 barackot, vagy +1 scv építheti a depókat. Midgame-ben már folyamatosan kell építeni a depókat, mert elég nagy a gyártó kapacitás és a bevétel, hogy hamar supply blockba került.
A map kontroll is nagyon fontos. 1-1 marin a kulcsfontosságú helyekre, elfoglalni a tornyokat, 1-2 senzor towert
a bázis szélére és nem ér meglepetés.így elsőre ennyi is bőven sok. Amire megtanulsz ezekre figyelni kb platina ligás leszel és eltelik fél év.

GL HF
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
berbatov2
üzenetére
Nem volt egy kicsit dög unalmas ez a meccs?

20. percig kb semmit sem csináltatok.... Első ránézésre az eco elgé gyengécske. 42 scv nagyon keves egy ilyen hosszú meccsen és az az átlagos el nem költött mineral is nagyon magas. Figyelni kell a folyamatos scv gyártásra, és a pénz folyamatos elköltésére.
A replayt most megnézem, bár nem vagyok túl jó T játékban...

üdv, föccer
-
berbatov2
senior tag
Köszi megvan

ÉsssYour Battle.Net Account
Ez kellene még a ggtrackerhez de nem tudom honnan másoljam ki. -
berbatov2
senior tag
Győzelem volt

Viszont sehol nem találom a replay fájlokat, az SC2 mappában. -
Ghoosty
őstag
Minek fraps, mikor megnyomod az F8-at és csinál egy screen printet. Ahogy Föccer mondta, a dokumentumok mappába rakja.
A replay hossza csak pár kilobyte. Mert nem videoként menti, hanem a parancsokat sorban, tehát gyakorlatilag újrajátssza a gép.
-
berbatov2
senior tag
válasz
DarthPeeter
üzenetére
Mármint Sc2-ben
. Gondolom lassú vagyok a játék közepe felé és valószínű túl defenzív is. -
berbatov2
senior tag
Állandóan kikapok

-
nonsen5e
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
Ez.
+
A Starcraft matchmaking motorja olyan fejlett lenne ezzel a 'legyen a ligádban 50%-os winrated' elvvel, hogyha én akárhányszor 4-5 winnel az 50% fölé kerülök, akkor zsinórban bedob olyanokat, akik agyonvernek, vagy ez csak a véletlen műve?
Meg a hosszabb winstrakek után legalább olyan hosszú lose streakek lesznek? 
-
föccer
nagyúr
Muta vs főnix: Ha a muták bent vannak a P bázisán, akkor táncolhat ahogy akar. Ha közelebb jön, akkor a phönixeket verem, ha visszatáncol, akkor a próbjait.
Hamar rá szoktak jönni, hogy nem érdemes elmikrózni, mert igen hamar hullanak a probok. Ha nincs dance, akkor a muták verik a phonixet, mert olcsóbbak, és pattanó damage*.Ilyen esetben az a legrosszabb a Z részéről, ha megpróbálja visszahúzni a mutákat. Az tuti bukó. Ha phonix van a P-nál, akkor kamikáze az összes muta harass és arra kell menni, hogy okozz akkora kárt, hogy megérje.
P ellen nem igazán megy mutára a Z játékos. Ha robó tech van, akkor corruptor, ha stargate tech van, akkor corruptor.
üdv, föccer
*by kovsol
-
BeLucZ
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
ja hát igen erre nem is gondoltam, azt hittem közös rámpás map volt, azokat sokkal jobban csipem 2 v 2-ben
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
BeLucZ
üzenetére
Ez a Resupply Tanker nevű pályán történt. Elég messze vagyunk egymástól és saját magam simán tudtam volna védeni, de oxox-ot támadták meg először és mennem kellett segíteni neki. Ezalatt jött be a másik hozzám... Ha közös feljárós mapon csinálják ezt akkor természetesen instant win, de így nem jött össze...

-
nonsen5e
veterán
Mostanában nektek volt olyanotok, hogy kampány alatt random megfagy a kép? Hang meg a játék maga tökéletesen megy, de a kép beáll. Windows is tökéletesen fut a háttérben. Csak SC2 kampány nem megy, más játék meg 1v1 rated gond nélkül fut. Lehet köze a héten történt nvidia frissítéshez (334.89 WHQL)?
-
BeLucZ
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
akkor az a dupla T elég egység sugarú emberekből állhatott
hogyhogy nem sikerült megfogni sieggel? ilyen natúr marine maruder elég csemege szokott lenni neki stim meg medivec nélkül -
DarthPeeter
aktív tag
Azon a meccsen kiégtem amit elbuktunk dupla T ellen... Egyik mass marine másik mass marine marauder, semmi fejlesztés, semmi stimpack, még a rally pointra se figyelt az egyik szerencsétlen. Bemegy hozzád, rohanok a marine-tank armymmal, leszedem, erre a másik jö9n hozzám.. futás haza, kinyírom mindet, erre megint 1 kazal marine nálad...gg...
Hát ha kicsit több mineralod lett volna, akkor 2-3 sentryvel simán bezársz és én szétkaptam volna őket mint foxi a lábtörlőt, de hát ez egy ilyen játék... Főleg az fájt, hogy az egyik 30-as apm-el tolta.....
Viszont az a dupla Z az tetszett, igaz majdnem kinyírattam a cc-met a lingekkel, de azért csak sikerült idejében felemelni hála az op force fieldeknek ...
-
oxox
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
hat itt eleg korai pushrol beszelunk, es ha berepul 7-8-10 muta a bazisodra, mikozben a seregetek naluk proabl tamadni, az nagyon tud fajni...a phonixekkel meg nagyon apm igenyes tancolni amig nincs meg a plussz range (kesoi jatekban meg nem phonixre megyek), plane ugy tancolni, hogy kozben meg a force fieldeket kell szornom, hogy ne rohajak le a tankokat....es ugye a phonix dragabb, es a pattano lovedek miatt a muta ott meg konnyen kijatsza, hatra vissza mozgassal...de jo idozitessel vedekezesre kenyszeritjuk a mutat, es abban igen torekeny.
-
oxox
addikt
válasz
BeLucZ
üzenetére
2x-3x master topig jutottunk...azt hiszem eleg jol ment mar
, most csak idonk nincs arra, hogy feljussunk (nem jatszunk annyit) ..ill. az oracle + reaper feljavitasa hozott nemi zavart az erobe...ha jol idozitunk, csak ugyanez a kombo fogja meg joszerivel (es ha nem kell reaper+oracle miatt fogocskazni)...ill. en stargate-re szoktam menni, es ott az oracle fogva van (jobb esetben) ill. ha jobb napom van akkor az ellenfel tankjait is counterelem. Meg a mass mutatol tartunk, de ha jol idozitunk nem lehet annyi, amennyi gondot okozhat....persze sok tenyezos, de siege tank a legbrutalabb korai unit, es ha nem tudnak kozel kerulni (erre van a sentry), akkor foldon nincs ami megfogja, egre meg ott a phonix (nahh ehhez keves meg a 100-120-as apm-em sajnos) -
oxox
addikt
válasz
Eyesis
üzenetére
grat-grat

mas...tegnap DPetivel ismet regi fenyunken tundokoltunk, igazsag szerint egy olyan buktank volt, ahol a mi hibank volt (igy utolag is koszi a jatekot....es varom a javitott dropjaidat). Legmokasabb az volt mikor dupla zerg ellenfelet kaptunk, es mondtam Petinek a jatek elejen, hogy orulnek ha rusholnanak (altalaban az instant win nekunk)....scout, egyiknel korai pool (10-12), masiknal ecozas ezerrel, de 17-18nal se volt meg exp sehol. Kisvartatva scout mutatta a megindulo lingeket, masiknal exp sehol...
DPeti varta a lingeket, mire megjelent a creep a feljaronk aljaba (nekem phonix cancel, void ordered), Petinek meg vartuk a tankjat mint a messiast...lentrol crawlerekkel karmolasszott minket (lufi adott visiont), vegul a tankok elvettek a kedvuket, kiexpeltunk, mire a lingek beszaladtak, mindket main sentryvel fogva, majd egy ellentamadas atment rajtuk mint kes a vajon.....ill. meg ket jatekban volt ket megemlitendo sentry mikrom (reszemrol), ill. DPeti durvan tolta a tank+marine kombot. Az egyik sentry akcional dupla frontot fogtam meg ff-el
gondolom csak pislogtak mint hal a szatyorba
mikor a tankok nullaztak a ket sereget -
válasz
Winner_hun
üzenetére
hátakkónem

-
Winner_hun
félisten
-
-
Eyesis
őstag
Menőség az menőség

-
föccer
nagyúr
WCS EU-n nemsokára Naniwa játszik: [link]
üdv, föccer
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
Lorden
üzenetére
Ha látod, hogy nem expel, akkor te se és menj 2rax+factoryra+starportra és massold a marinet, medivacet + hozz pár widow mine-t és rakd oda ahol felblinkel. Ja meg esetleg bunker sem árt, ha nagyon erőlteti.
GM-esek is általában bukják, ha korai expelnek derítés nélkül és blink stalkereznek ellenük.
-
Lorden
őstag
T-vel mi a bánatot csináljak az 1 base protoss mothership core és blink stalker allin ellen ?
Nem igaz, hogy nincs ellene valami.
Egyik meccs végén még be is nyögte, hogy legközelebb deathball-ra számítsak ha vele játszok, na az a másik kedvencem... -
BeLucZ
addikt
na megnéztem a grand finalt, Hero zseniális játékkal nyerte meg az egészet, el se hiszem hogy protoss nyert

a vicc az, hogy polt ellen a döntőben 3-1-nél az 5-ik meccsen kb. a sírból hozta vissza polt a meccset, tehát az is nagyon sima protoss winnek nézett ki, lehet az okozta a vesztét poltnak, hogy nem játszott annyira ghost intenzíven, volt-volt, de nem használta annyira mint kellett volna, de most hero nálam beékelődött stardust mellé mint kedvenc protoss player, nagyon egyedi stílusa van, de néha csak úgy ámultam amikor ilyen laza tripla droppokat betolt meg navigált teljes nyugodtsággal, meg a stormjai is mérnöki pontossággal találtak be mindig, nagyon szimpi játékos, végre egy P aki odabaxta az egész mezőnyt beleértve a terranokat is

más is nézte rajtam kívül? igaz én csak utólag videóból, nem liveon
akit esetleg érdekelne a meccs 2 részre van bontva és itt és itt találja meg
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
dánke sőn

-
Eyesis
őstag

sajnos ez gagyi.. és ide nem is lehet betenni élő képet

-
Eyesis
őstag
Winnerhun: van benne hiba?

http://starcraft2.hu/2014/02/18/bolgar-es-magyar-selejtezok-az-epg-balkan-championship-hez/ -
BeLucZ
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
BeLucZ
addikt
twitchen nézem most vissza videókat, jae vs stardust game1-ben brutál pusht tolt 11 min körül stardust, anyám ha fele ilyen jól meg tudnám csinálni ....
oktatni lehetne ezt a sentry immo pusht, lássuk csak+ 200 apm kéne még
más kérdés hogy nem jött be meg nem néztem végig még az összes vidit de elképesztő amit leművelnek, nem kicsit látványos -
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
azt se felejtsd el, hogy ott van meg a mothership core amit tabozni kell szinten....de a legidegesitobb, mikor bekerul egy oracle a seregbe, es elveszi a hotkeyt

amugy nekem a sajat tapasztalatom az ki tamad/lepi meg a masikat. Volt, hogy ketszer akkora mmm+viking+ghost sereget szedtem le, mert eppen otthon ecozott, mikor ratamadtam, aztan azt sem tuta, hogy fiu-e vagy . es, volt az is, hogy ketszer akkora seregem volt papiron, de a terran kozelebe sem tudtam menni, mert a vikingekkel folyamatosan szedte az observerem, ezek utan a ghostok cloak-olva nyomtak ram az emp-t., es minden hasznalhato unit gyakorlatilag csak golyofogo vol (abbol is a bovli kategoria)..azt gondolom, hogy egy bizonyos szintig, azonos tudas mellett...legyen ez a szint mondjuk gyemant/master eleje op a toss gomboca terran ellen, de afelett azonos tudassal mar a terran sokkal durvabb mint addig volt a toss...en legalabbis ezt tapasztaltam, gyemantig feljutottam, nagy raizgulas nelkul (eleg volt, hogy az asszon nem volt otthon 10napig), de ott mar szivtam rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha gondoljátok vegyetek fel battleneten arabsejk90@gmail.com.

), vagy proxi barrack azért bármikor meg tud lepni. A gazdaságán nem feltétlen veszed észre, ha mondjuk kicsit késve expel, Persze ez nem feltétlen jelent instant win-t, de erősen vissza tudja fogni az embert.
,es hiaba tettek tilto listara 

Kivétel akkor, mikor bejön nekik

, most csak idonk nincs arra, hogy feljussunk (nem jatszunk annyit) ..ill. az oracle + reaper feljavitasa hozott nemi zavart az erobe...ha jol idozitunk, csak ugyanez a kombo fogja meg joszerivel (es ha nem kell reaper+oracle miatt fogocskazni)...ill. en stargate-re szoktam menni, es ott az oracle fogva van (jobb esetben) ill. ha jobb napom van akkor az ellenfel tankjait is counterelem. Meg a mass mutatol tartunk, de ha jol idozitunk nem lehet annyi, amennyi gondot okozhat....persze sok tenyezos, de siege tank a legbrutalabb korai unit, es ha nem tudnak kozel kerulni (erre van a sentry), akkor foldon nincs ami megfogja, egre meg ott a phonix (nahh ehhez keves meg a 100-120-as apm-em sajnos)