Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
Azt kell mondjam, hogy random teammate-el nem fogok többet 2v2zni... nevetséges, hogy az ellenfél profi taktikákkal, profi mikró makróval jönnek, én meg kapok egy olyat akinek a BO-ja: 11 pylon, 12 gw, 13 pylon, 14 pylon, 15 pylon... és hasonlók...
Amúgy 1v1 rank loss, go silver, azóta párat nyertem de még silver...

Szerintem nagyon nagyon nagyon kevesen játszanak már
-
boost
veterán
Elindítva a single kampányt, azok az animációk, amik 2010ben álleejtősek voltak, ma már elég nevetségesek.

-
netpeti98
addikt
7 win, 15 loss jól kezdődik az új szezon.

-
h.adam.92
őstag
Hali!
Aki csak starteres és be inveli party-ba egy olyan, akinek a teljes játék megvan, akkor tudnak együtt több vs több-ezni?
-
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére

üdv, föccer
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sírok rajta.... -
Ghoosty
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Végre, ezen megint röhögtem.
-
Eyesis
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
-
oxox
addikt
válasz
üzenetére
okok, ma nem igerem, hogy toltok fel, de holnap vagy a hetvegen....udv oxox
amugy a silver kifejezes eross ram... mint irtam borzaszto a terran jatekom, de pl. team randomban volt, hogy minden ligaban (2,3,4v4-ben is master voltam). szerintem az arany aljat karcolom azert (a hozzanem ertesemet a +30-+40apm javitja), zergel meg szerintem siman aranyba kerulnek (toss masszivan platina, ill. ha van idom, nincs cenzura otthon, akkor gyemant) -
oxox
addikt
válasz
üzenetére
ööö...még sosem rögzítettem a játékomat. stream-et is eddig kb kétszer használtam.
amúgy nem nagy élvezet nézni a terran játékomat
alapjába véve toss játékos vagyok, de ott is inkább teamben lenne érdemes időt "pocsékolni" a játékom/ játékunk nézésére.Terrannal már 6-2es aránynál tartok (ma reggel elvertem egy protosst, aki 1base 3gate robo+colo-t tolt, es valami megfontolásból az expemen lévő scv-ket leszedte, majd visszavonult....pedig kb átgyalogolt volna rajtam, gondolom a két darab wm-tól ijedt meg, vagy azt gondolta, hogy innen fun játékot játszik...
exp visszaröptetve, mmm+viking+wm....de igy is egész jó kis sereget összerakott, csakhát ha valaki move parancsal megy előre miközben a bázisa előtt állok, az nem túl szerencsés számára.
a másik egy zerg volt dupla expel probalkozott. a droppot nem nagyon szeretik silverben, ugyhogy megettem (a protosst is szivattam vele). A második vereségem egy terran ellen volt 187-es apm-el tolta, 25.000 lejátszott játékkal...tök kösz
lehet engem is nemsoká felsorol goldba, hogy sz.pjak ott, de ennek aztán tényleg nem itt volt a helye.
Amúgy amiben jobb vagyok a silvereseknél, az az apm, meg a drop kb....annyira nem érzem a terran gazdaságát, +miből mennyi épület kell, hogy az...az gáz.
direkt nem zergel kezdtem, mert azzal két fokkal jobb vagyok 1v1-ben. -
oxox
addikt
kihagytam 1v1-ben egy teljes szezont, hogy bronzba játszhassak...hát ennek ellenére 1 meccset kellett lejátszanom...silver lett

eddig 4-ből hármat nyertem (terrannal vagyok)
,és megvan a 10 solo terran win

-
netpeti98
addikt
Ha PvZ-ben gate expandal kezdek és utána phoneix playt akarok játszani , akkor by mikorra kell készlennie a Stargatenek és szaturálva lenni az expnek?
-
törölt tag
ez a negyedik meccs valami brutálisan jó volt

-
-
-
-
törölt tag
nagyon pöpecül néz ki.

ma zavarják le az eu (pvt) és amcsi (pvz) wcs döntőket este. már lehet olvasni, hogy kik lesznek a season finale résztvevői és elég kacifántos a lista. őket mi alapján válogatták be? azt tudom, hogy 6 fő lesz a három régói döntőjéből, de a maradékot nem igazán értem.

-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok. Gondoltam megosztom veletek hogy megkaptam az arcképet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most már van ghost is.
-
oxox
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
ohh vege a szezonnak...johir, akkor elkezdhetek terran/zergel 1v1-et jatszani (csak elotte ledobatom magam bronzba...direkt kihagytam egy szezont 1v1-ben, csak ne kelljen platina/dia szinten jatszani)...ha egybol kilepek a besorolo meccsekbol akkor bronzba dob automatan?
-
Winner_hun
félisten
-
netpeti98
addikt
De jó így szezonzárás után megint kezd meghülyülni a ladder jelenleg diás és már négszer volt platina. Ő is rankedet játszott, előtte szintén egy platinás.
Szerk.: megint platina
-
oxox
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
blablabla....

mondja ezt az aki 30perces jatek alatt csinal 20szedot
es csodalkozik, hogy mondom, hogy az 1/1-es marine-ok lehet nem lesznek elegek
...jahh es kuldhetem at neki a penzt 
a masik emberkereol, a proxy starge-t maniakusrol nem is beszelek
-
kovsol
titán
válasz
DarthPeeter
üzenetére
20 az még szedőknek is kevés

-
BeLucZ
addikt
válasz
DarthPeeter
üzenetére
-
törölt tag
válasz
föccer
üzenetére
ezt éppenséggel nem tudtam, köszi az infót.
még meggondolom, hogy mi lesz.már akartam kérdezni, hogy hogyan tudjátok elviselni a sok vereséget?
azt tudom, hogy irgalmatlanul béna vagyok, de nincs idegesítőbb mikor valami apróság miatt kap ki az ember. egy fps játékban egy vereség feldolgozása teljesen más, mert ott tudja az ember, hogy mindent megtett csak a csapat volt tré, de itt... 
-
törölt tag
-
Fl3x
aktív tag
Ma reggeli Zest vs SoO wcs korea final mecsre nem tud vki linket ahol viszanézhető?
-
Winner_hun
félisten
-
adrian360
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Az egész beszélgetés onnan indult, hogy low apm, low liga terran mit tud kezdeni a mass, timing pusholó zerg ellen. Semmit. A ZvT T oldalról mindig is egy izzasztó meccs lesz, mert a mikró a Z-vel jóval könnyebb, pláne egy mass ling-bling-roach a-move esetében. A T eprsze ki tudja ezt védeni, de nem 50-es apm mellett.
üdv, föccer
-
hobizoli
nagyúr
válasz
adrian360
üzenetére
persze es kozben a terran meg nem gyogyitja sereget a dropship-ekkel, mert csak ott all es nez
max ha gaz van felkapja abba sereget es odebb repulnemtom de ilyen 2-3 queen.-t siman le lehet szedni 8-10 marine/maruderrel is akar gyogyitas nelkul is, mindegyikkel egyszerre csak egyet kell loni, sokkal elobb vegheznek veluk, mintha a hamat lovik egyszerre szimultan, es a sajat veszteseg is kisebb ugy
3/3-s terran stim-l eleg sok mindent leszed -
oxox
addikt
mindenesetre ha a terran hagyja eljutni 12+ultraig, akkor ki is lephet szerintem....ott a zergnek mar olyan mapkontrolja, bankja van, hogy akarmilyen sundisznot jatszhat a terran...
-
oxox
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
megenezem, hogy szaladgalsz a 4/3-as ultrak elol....nem kell 12+ legyen csak 10 ultra, es mellejuk pakolsz meg unitokat, a marinjaid meg lovoldozik a lingeket, mikozben letiporjak oket.....frontalis tamadasnal mint kes a vajon kb ugy eltunik a terran sereg.
A tankok meg a sajat unitjaidat is sebzik. late gamben brutal az ultra.3v3 v 4v4 + teamgameben imadom igazan...ott mire megallitjak mar nem marad bazis amiert harcolhatnanak

-
hobizoli
nagyúr
-
oxox
addikt
válasz
hobizoli
üzenetére
4-5 wiper es a zergnek nincs problemaja semmi....a zerg amugy sem az a faj ami neki szalad egy falnak...vagy ha igen azt ultrakkal teszi, nem lingekkel..
mint a videoba...
amig nincs bling addig az mmm eleg hatasos, ill. a tank marin is jo...de ha mar van 7-8 tankod + marinjaid akkor pusholni kell a zerget, vagy mar korabban, mert ha szetexpeli magat amig te bent csucsulsz, akkor nem sok eselyed van.
megha el is fogy a serege egy frontalis osszeugrastol, o ket perc alatt maxra huzhatja magat, ha van eleg exp (larva, es nyersanyag), neked meg sorba allnak a tankok a gyartosoron.A zerg unitok torekenyek, de karpotolja a fajt a horda
(nagy tomeg), es, hogy nagyon konnyen counterel (csak ehhez kell a bank, es a jo larva management) -
hobizoli
nagyúr
válasz
üzenetére
7-8 tank felallitva siege mode-ba lehetoleg magaslatra, elejuk 25-30 marine 1-2 bunker, es 4-5 medivac gyogyitani
a tankokat jol felallitva a baneling-ek 80-90%-a leroggyan mire az elso odaerne egy katonadhoz, foleg ha a marine-kkal az S-t nyomkodva a tankok fele kell hatralsz, akkor hatralas kozben mindig megallnak egy pillanatra loni egyet, aztan go tovabb
persze van az a baneling mennyiseg, amit nem tudnak leszedni mar...meg neha scan-elj be a ellenfel bazisara, hogy mikkel keszul
-
törölt tag
rutinosabb terrantól kérdezném, hogy zerg ellen milyen taktikákat érdemes alacsonyabb ligákban használni? ez a mass baneling vagy muta vagy roach a-move elég nehezen tartható ilyen apm mellett. tekintve hogy egy meccs alatt mindegyik szembe szokott jönni, alkalmazkodni se fél másodperc.

-
föccer
nagyúr
válasz
execute93
üzenetére
Annyiban lehet, hogy segít, hogy 8 gb ram mellett már nyugodtan le tudod tiltani a swap fájl használatát. Egyébként nekem is be-be akad, de nem igazán zavar. Mondjuk nekem a 15-20 fps sem zavar.
Nagyon messze vagyok én attól a szinttől, hogy ez zavarjon. 
üdv, föccer
-
Alg
veterán
HotS forevör
Azt hiszem 4 vagy 5 HotSpot van benne 
-
execute93
őstag
Van itt valaki aki hasonló konfiggal tolja?
I3-2100 3,1ghz 4gb ddr3 gts 450 1gb.
Milyen drivereket használtok? -
execute93
őstag
Hol a legolcsóbb megvenni most a wol-t+ a hots-t egybe?! Kellene egy fun acc

-
föccer
nagyúr
-
netpeti98
addikt
-
-
netpeti98
addikt
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
Na, megjavult a gamepod, egy jó ideje nem bírtam már írni...

Napi WTF díj győztese: proxy-factory-thor rush
(szétvertem őtet)
Valaki valami gamet? Feltétele, hogy ne légy túl pró, azt mehet.
-
Soja
aktív tag
-
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
föccer
üzenetére
Tehát bármit megcsinálhatok amit Terran vagy Protoss tud egyszerűen azzal, hogy befogok egy probeot/scvt?

És az az által gyártott egységekkel, pl. plusz probe is tudok minden építeni stb.. Elég érdekesnek hangzana befogni egy SCV-t és egy tonna medivac-et lehozni.
Ezt miért nem láttam még egy matchen sem? Ennyire nem éri meg, pedig baromi jónak hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

es csodalkozik, hogy mondom, hogy az 1/1-es marine-ok lehet nem lesznek elegek