Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
painkillerx
tag
Sziasztok, pár honapja megvettem a SC2t, starter editiont nyomtuk elotte haverral 1v1be. Nagy gamer vagyok, wowban pvp magas ratingen jatszunk. Diabloztam is egy kicsit. De ez a jatek meg nehez szamomra

Mostanaban haverral 2v2zunk, bronze ligaba dobott persze mert 1-4 volt az elso 5meccs. Mostani stat is kb 3-10 (nemtudom pontosan). Mindig ugyerezzuk hogy jobbak vagyunk , de megse.
Kellene egy turelmes, jo lelku ember, aki jatszana velem 2v2 vagy haverommal 3v3 es mondaná hogy kozben mire figyeljunk, mit csinalunk rosszul. Vagy esetleg replayeket nezni egyutt es azokat kielemezni. Mit csinaljunk jobban.
Hogy mondjak meg pár számot az APMem nekem mindig magasabb, 70-80 is volt mar parszor. Havernak 20-30, 1v1ben ő jobb szokott lenni mint én. Nemtudom ez mennyit szamit. Ja es protoss terran párost jatszunk 2v2ben.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest