- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Valaki kifejtené röviden, hogy mi is ez? Ma is tizen x órát melóztam annak ellenére, hogy szabin vagyok, egy picit le vagyok zsibbadva és most nem igazán értem az inglist
A másik kérdésem az lenne, hogy mi van akkor, ha a machmaking alatt nem tudok választani különböző játék módok közül? Csak a 4v4 az aktív és nem is tudok kijelölni mást. Egy újraindítás után már ment az 1v1 a 3v3 és a 4v4, de a 2v2 nem.
Találkozott már ilyennel valaki?
Kösz ?R
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest