Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Steam - en kaptam ajándékba egy Portal 2 nevű játékot, engem nem érdekel, ha közületek kell valakinek szóljon, aztán átküldöm neki ajándékként.
-
Winner_hun
félisten
Na itt nem igazán értem TLO-t hogy miért nem ment tovább a forge leverése után, simán vihette volna a meccset. Lingekkel is kijött a main lekapása után, nem hogy leszedte volna a pylon-t, gateway-t és gázokat. Vagy csak nem akart olyan könnyen nyerni?
mod: ezt a Metalopolisos meccsre írtam.
-
föccer
nagyúr
Uhh, ezt a taktikát meg kell tanulnom

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
kovsol
üzenetére
Nagyon keményen tolta ezt tlo. Mass ling rush után mass mutára váltani. Szegény WR-nem nem volt túl sok esélye. Bár ez már ott látszódott, amikor leverték a main-jét a lingek

Kíváncsi vagyok, hogy WR vissza áll-e a kedvenc Prism rush taktikára. Most 2x benyalta a korai stargate-t.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jaja, de WR kapásból elpicsázta egy nexus first-el, és mivel tlo erre kirakta a harmadikat mielőtt unitokat hozott volna, WR nem forge-t rakott, hanem egyből GW-t és stargate-t és 9 percnél egy marha nagy sereggel megnyomta tlo-t

Mod egyébként az az igazán epic, hogy a két adást párhuzamosan nézem

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
White-Ra most írta twitterre, hogy mindjárt játszik 2 db BO5-ös meccset TLO ellen, aki mostanában Z-vel tolja.
üdv, föccer
-
killerjohn
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
gonooooooosz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aki akar, vegyen fel realid-ba: lengyel pont janos kukac gmail pont kom
-
Eyesis
őstag
tudjátok, hogy milyen billentyűzet kombinációval lehet becsukni a csetablakokat?
-
Alg
veterán
Szerintem ha beszorított 1base zerg ellen rusholsz robo-ra (observer, immo) akkor pont azt z előnyt veszíted el, hogy az ellen nem tud kijönni, és ha csak 6-7 roach-al leszedi a contain-t, közben mindenből drone-t gyárt, akár hátrányban is lehetsz utána gazdaságilag... Ha meg gazdaságra mész, akkor elég necces, hogy az obi kijön-e időben (szerintem inkább nem) és immortal is csak talán 1 fér bele mire a roach-ok megjönnek (főleg ha lair nélkül tolja). Szóval ennyire nem egyértelmű szerintem.
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
nahh igen...de addigra ott az obi, az mutatja a nydust is...es meg ha at is tori a falat, addigra csak van akkora elonyom az expel + counterrel egyutt, hogy fogom....
mondjuk mineralja k-sok volt...es le kellett volna tennie meg egy hatch-t, es ontenie ki a slingeket.....az az eselye lett volna meg...de ha a rampajat fogom cannonal (okosabban teszem le), akkor meg a hajara kenheti a lingeket....vagy ami meg ugye alap dolog...droneokat rahivni es szedni a pilonokat az expen, amig nem terjeszkedik a creep (de ez is nyersanyag kieses....foleg ha ugyesen rakom, es cancellezem)
-
oxox
addikt
megint vicceskedik a ladder....arany topban vagyok ugyan 1v1-ben de kapok ezustot is szep szammal..igaz topokat...(mostanaban ugyan romlott az atlagom meg ellenuk is, de egesz jol is ment nemreg), tehat arany kozepere teszem magam....viszont azert bekerul platina is hebe-hoba....ebbol azt szurom le, hogy az aranyliga csak egy halovany sav....ahol megis konnyu ott ragadni

reggel pl platina zerget kaptam (terran ellen megy a legjobban, aztan protoss, majd a zerg....zergek ellen szenvedek folyamatosan) ...szoval reggel is csak egy partyra volt idom, es nem voltam tul vidam mikor zerget kaptam arra az egyre.
majd teszek fel videot, de nagyon tanulsagos volt (Winnerhun taktikajat alkalmaztam....nem nem a droppot...azt meg nem neztem meg....
)FFE-re gondoltam, bar a map nem idealis hozza...a derito probe-om lenyulta mindket gazat, es lattam is, hogy korai expet jatszik...leraktam egy pilont melle, majd mikor mar ket cannon varta a hatch-t cancell-ezte is...gondoltam, hogy nem adja fel, es szerencsemre (meg probaltam mindenfele deriteni), meg is talaltam a masodik exp kiserletet (a hozzam legkozelebbi helyre rakta) ....oda is pilo+ ket cannon (ezt nem torolte, mert gondolta a nehany ling majd segit..segitett is volna, de a ket zeam nem hagyta...s innen mar meszeltek neki...kimentem aranyra, majd meg egy expre (amit lecsaptam neki)....volt egy gyenge kiserlete masik aranyon, de gazt nem is szedett...obs mutatta a hydrat, es a ket colonak csemege volt...
szoval hasznos volt, mert az expet ezekutan molesztalni fogom cannonal, es hasznos volt, mert ha kicsit jobban teszem le azt a ket cannont, akkor meg inkabb megkeseritettem volna az eletet, mert a rampajan nem nagyon tudott volna lejonni meg a lingekkel sem ...
gondolom neki ekkor az egyetlen alternativa a roach (vagy a muta, bar az ket gazbol nem leanyalom....tehat a terv, hogy robo, es observerrel latom, hogy mass imo, vagy blink stalker legyen (esetleg phonix)...de exp nelkul eleg ketsegbeesett a zerg jatek

persze lehet korai az orom...ha meg bejon egymas utan 2-3x akkor fog igazan tetszeni

esetleg lehet meg bling, de szerintem kar a sajat lejarojanal gazt pocsekolnia....en roachra mennek....
-
rt06
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor mar ketten vagyunk lustak
viszont ha mar a datumba is belekotunk, szolj mar ocsednek, hogy europaban '99 marciusaban jelent meg a bw ;p -
rt06
veterán
nincs
raadasul az tenyleg egy fajo pontja a felsorolasnaknem multiplayer merkozes visszajatszasarol van szo, hanem arrol, hogy egy replay-t tobben tudnak egyszerre nezni
valaki kreal egy "jatekot", kivalaszja a replay-t, majd mikor a tobbek csatlakoztak elinditja, s egyutt nezik -
Alg
veterán
válasz
Hujikolp
üzenetére
Ez csöppet sarkított, a chat rooms megoldott, a cross-region előbb-utóbb az lesz szerimtem, és egyébként sem egy hatalmas probléma (akinek igazán számít az megveszi több példányban, cserébe a többieknek van stabilabb működés) A Facebook integráció kikapcsolható, és elég jó privacy beállítások is vannak már.
A tournament support az igazán nagy probléma, nem is annyira a LAN
-

-
Nemzeti tragédia

-
JSaN
addikt
Tegnap esti utolso meccs okan, ezt a videot ajanlom Winnerhun-ak.

-
killerjohn
addikt
nekem ma 3x csinálta azt SC2 hogy Players found után megszakadt a dolog, újra tudtam volna játékot keresni, de kiírta, hogy a matchmaker lockolva van...
-
JSaN
addikt
Kosz a ma estit, az eredmenyrol nem mondok semmit.

Ha en igy folytatom, akkor amilyen gyorsan vissza jottem. Olyan gyorsan el is tunok ujra. (bar a diablo 3 miatt amugy is majd) -
föccer
nagyúr
Kell nekem még egy bronz liga?
Egyébként járt nálam Winner_hun a nagy monitorjával és jelentem a konfig egész jól megbirkózott az 1920*1080 felbontással. Igaz nem voltak észveszejtően nagy csaták, de amikor rosszra fordult az időjárás, akkor sem esett 15-20 alá az fps.
Még egyszer köszi Winner a lehetőséget, kellően utállak érte

üdv, föccer
-
JSaN
addikt
Winnerhun es Foccerel szeretnem majd befejezni a 3v3-t, hogy besoroljon engem, mielott ladder reset lesz. Az se baj ha kikapunk.
-
berker
tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Már egy ideje próbálok mindig macro meccseket erőltetni, általában 1 rax expandot csinálok. Kas-t próbálom utánozni
Borzasztó jó meccseket szokott tolni szerintem. -
berker
tag
Utolsó 16 meccsem eredménye: 13L 3W... Pedig már azt hittem, mindjárt platinába raknak, erre most még a silverek is elvernek.
-
föccer
nagyúr
Nimán, mi pöttyant be az e-mail fiókomba:
*2012 GSL Season 1 Up & Down matches will be streamed FREE! (Dec. 19th – Dec. 23th)
üdv, föccer
-
-
zuzu000
őstag
Uhh, kemény 2v2-n vagyok túl.
PZ vs TZ, én a toss vagyok. 2 percnél haver kilép, magamra maradtam. Jól jött a plusz income, plusz egy exp-et is tettem. Ellen marajúder, ling, én chargelot, colo. Nem hittem, volna hogy megnyerem, de sikerült... -
föccer
nagyúr
Ahogy a többiek is írják backspace az alapértelmezett bill hozzá. Tab-on ha jül emlékszem, akkor a kiválasztott egységek között tudsz választani. Mondjuk, ha egyszerre van kiejlölve a corruptor meg a queen (most lényegtelen, hogy ennek nincs értelme), akkor alapból a c bill a corruption-hoz tartozik, de ha tab-c ütsz, akkor a creep tumort fogja rakni.
Én sajnos nem vagyok azon a szinten, hogy ezt ki tudjam használni, így inkább áttettem a tab-ra a next base-t.
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
Na mondom megyek egy FFA meccsre. 4-ből ketten kiléptek az elején, zerg bent maradt. Na mondom akkor 1v1 style elő. Nem tartott sokáig, a végén beírta az ellen hogy hacker és kilépett

Most nézem, 1v1-ben master ligás. Hmmmmm. Ahhoz képest olyan ízivin volt hogy ihajj.
-
föccer
nagyúr
1: Nekem a csuklóm az asztalon van, a könyököm meg "lelóg" az asztalról, így nem fájdul meg a kezem, és viszonylag pontosan tudom tartani a pozíciót.
2: azért az túlzás, hogy egyszerre több helyen ott lennénk, de alapvetően ez is gyorsbillentyűkkel megy. A scoutra küldött unitot, és a bázisokat, valamint a földi és a légi egységeket szoktam csoportba fogni, illetve a "next base" parancsot áttettem a tab-ra. Így az 1-tab-tab-tab bill kombóval elég gyorsan át tudom futni a bázisokat, ha lárvázni kell, vagy építeni valamit.
Üdv, föccer
-
JSaN
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat nem is tagadom hogy en voltam a csapat fekete báránya.
Par honap total kihagyas utan meg csoda hogy igy megy.Gyors par kerdes a "profiktol"

1. A csuklotok a levegoben van vagy fel fekszik a csuklotamaszra?
En nekem felfekszik, es olyan ki csavart ujakal es gorcsokkel nyomom a hotkey kombokat hogy csak na. Mindig pillanatok alatt elvesztem a fonalat a bill felett.
Pedig at irtam a kiosztast:
ERT
DFG
CVB
Minden ezen a kiosztason van nalam, jo ez?
2. Az hogy egyszerre 2-3 helyen ott vagytok es figyeltek, ez sem megy igazan. Valami kezdo tippek ez ugyben? -
föccer
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
De milyen nehézségek árán. Kellett hozzá vagy 70 db muta

üdv, föccer
-
h.adam.92
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
nem garantálok semmit, de akkor eltűnnek az árnyékok és sokkal rondábban fog kinézni a játék. próbáld meg, de nagy seregeknél sztem ígyis-úgyis akadni fog, egyszerűen ilyen a játék, sok ling vagy marine a képernyőn árnyékkal meg csillogással meg minden sz*rral nagyon leterheli a vga shaderjeit, lehet az NASA gép is.
szerk.: de ha esetleg teamgame van és lowon is akad sok 200 as sereg összecsapásánál, ott már a mennyiség miatt akad, nézhet az ki akárhogyan vágod.
-
_OldBoy_
tag
Én nem értem mi van a ladderrel, kihagytam pár hetet, most hétvégén újra elkezdtem teamplay-t játszani, 20 meccsből ha 3-4 elment lategame-be, extra gusztustalan masszolás megy csak

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is benne vagyok egy menetben, csak valaki adja meg a friendsnevét

Bár ha viszonylag prok vagytok már, akkor nem szeretném elrontani a játékotokat, én eléggé kezdőféle vagyok.
zuzu000: AZ
-
Winner_hun
félisten
No ph-s 2v2?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
zuzu000
üzenetére
De csak ilyen hülye modokban pl.: Marine Arena, Desert Strike meg a PFS, amikor van a képernyőn 1000000000 egység és azt kell számolnia a cpu-nak. Na ott esik le 10 fps alá.
De az i7 2600K @ 4.0 GHz + 6970 CF -el rendelkező haveromnak is van ilyen ekkora rohamokban.
Ligáknál nincs ilyen baj.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Az a helyzet, hogy a SC2-ben PFS-t szoktam játszani multiban (ha jól emlékszem a nevére), protosokkal vagyok és eléggé sok ellenséget kell darálni.
Szóval azt produkálta PFS közben az SC2, hogy leállt váratlanul kb. 15 perc játék után.
Valószínűleg a procituningot nem bírta a játék. Ebben csak az a fura, hogy ugyanezt a beállítást bírta sokkal CPU igényesebb játék pl.: GTA 4.
Mik a tapasztalatok CPU tuning és SC2 kapcsolatával?
Továbbá az a fura, hogy medium beállításokon is van néha olyan, hogy leesik 1 fps-re, vagy tartósan 20 fps körüli érték van, ha nagyon nagy a roham....
Egyáltalán van olyan számítógépes rendszer, amin megvan mondjuk a stabil 30 fps minden helyzetben?

-
sith7
félisten
köszönöm a válaszokat
-
SimS
senior tag
válasz
killerjohn
üzenetére
Üdv
Én gond nélkül használom a telefonos verziót, immár kb. 2 éve.
Mondjuk aki hajlamos a készülékét hetente root-olni és nem backup-ol az IJ. szerintem - de van fizikailag megfogható token is ebben az esetben.p.s.: igaz nekem buta telefonom van, java-s sms-download-os volt még mikor megszereztem rá

SimS
-
Angelo69
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akinek van iphone-ja vagy androidos telója ingyen is letöltheti ezt a progit.
-
oxox
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
es ez mi is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)