Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
válasz
adrian360
üzenetére
na akkor hogy egy picit ellenvetést írjak ezzel kapcsolatban...
1. ha HT-ra mész, úgy a 12 percre van 5 darabod, amelyekhez már kivan hozva a storm... de mivel neked feedback kell csak, mert ha mass thorra megyek hellionnal, akkor a hellion-t, a stalkerek úgyis megeszik...
2. nekem ahhoz, hogy mass thorra menjek kell minimum egy exp, 4 factory, amit ha számolok 600 gáz, pluszba nem beszélve arról, hogy még unitokat kell kihozni belőle és persze le kell pakolnom a reactor-t és a tech labot is..
3. hellion fejlesztés 150-150
és az armory is ott van, ami 150-100 nekem... abból ki kell hozni a 12-13 percre 2-es armor upgrade-t (mielőtt megjegyzést tennél miért armort? azért mert a zeák nagyon aranyosan eszik a thort.. illetve a stalkerek is)
4. ki kell hoznom egy starport-ot, majd arra tech lab és egy raven a stalkerek miatt... kell a PDD..ezután szerinted mikor érek rá én ghostot hozni, ha még meg is látom... sehogy... elárulom...
ha nem mass mechre megyek, akkor meg minden buta toss colora megy, amit csak szimplán kinevetek

Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és az armory is ott van, ami 150-100 nekem... abból ki kell hozni a 12-13 percre 2-es armor upgrade-t (mielőtt megjegyzést tennél miért armort? azért mert a zeák nagyon aranyosan eszik a thort.. illetve a stalkerek is)