Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
válasz
herdsman12 #19503 üzenetére
Köszönöm.
Nem barkácsolgatok, veszek 2 fix konzolt és azzal tökéletes lesz majd.Egyébként aki bővített Sonos Beam-et Ikea Symfonisk-kal, milyen tapasztalatai vannak így a hangzással, sokat hozzáad 2 hangszóró?
-
bisiz
tag
válasz
herdsman12 #19284 üzenetére
Redditen sokan azt írják, hogy az ambeo plus jobb mint a sonos arc plus.
Mindenesetre most berendeltem az ambeo plust, mert 389ezerert elvileg jó áron van. Max, ha nem tetszik jobban mint a jelenlegi klipsch 600, akkor visszakuldom. -
313313
addikt
válasz
herdsman12 #18863 üzenetére
Van fizetős is (HBO Max, vagy hogy hívják most...), csak ott nem igazán van fent minden...
-
Csandi
őstag
válasz
herdsman12 #18863 üzenetére
Nekem van Max, Netflix meg D+, Prime pedig anyámtól csórva
Meg crunchyroll de az anime only -
scukp78
csendes tag
válasz
herdsman12 #18524 üzenetére
Minden megoldodott, mukodik, nehez szules volt. Koszonom a segitseget es kommenteket mindebkinek 🙂
-
scukp78
csendes tag
válasz
herdsman12 #18521 üzenetére
Szia, pixel 7-re. App felmegy, csak nem talalja a soundbart.
-
scukp78
csendes tag
válasz
herdsman12 #18516 üzenetére
Koszi.
Szoval hdmi a pc-bol megy a c3-ba. C3-bol arc megy a beambe.
Es....semmi hang.
Appot probalom felrakni, your sonos product was not found...
Tud valaki segiteni mit rontok el?
Egy Sound BlasterX AE-5 van meg a gepben, nem tudom ez mennyire szamit.
Koszi szepen,
-
RVR400
veterán
válasz
herdsman12 #17713 üzenetére
Q-symphony...
-
gkxyz
tag
válasz
herdsman12 #16513 üzenetére
Sajnos csak egyedi ajánlat.
-
kexksz
addikt
válasz
herdsman12 #16369 üzenetére
En is egy ilyen setupon gondolkodom, de nem tudom teljesen szimmetrikusan rakni a hatso hangszorokat. Ez problemat okozna, vagy van benne valami amivel be lehet kalibralni a szobahoz?
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Illetve az sem mindegy, mekkora a hely szerintem. Én hónapok óta sub nélkül, 2 symfoniskel használom, és nagyon meg vagyok elégedve továbbra is.
-
Sordoran
addikt
válasz
Igen. Pont ebben a sorrendben vettem én is.
Amúgy attól függ, mire használod első sorban. Ha zenét hallgatsz főleg, akkor a sub, amennyiben játszol akkor a két hátsó. Filmnél mindkettő jól jön, itt kinek mi a fontosabb, na meg milyen filmek/sorozatok azok amiket néznél. (két hátsó nélkül alig érezhető térhangzás, a sub nélkül pedig erőtlenebb a mély, ez utóbbi amíg nem hallod talán nem is hiányzik) -
Sordoran
addikt
válasz
herdsman12 #16333 üzenetére
Hivatalos weboldal szerint csak 2.4 GHz-et tud. Nekem szerencsére sikerült kábelt vezetnem hozzá, így nincs ilyen jellegű gondom.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Szia. Nem tudja az 5ghz-et tudomásom szerint. Csak 2.4-re tudod csatlakoztatni és talán, ha jól tudom, egymás között kommunikál 5 GHz-en, de ebben már nem vagyok biztos. Ha hülyeséget írtam, akkor bocsi, de amikor állítottam be, úgy emlékszem, erre jutottam.
-
csƵ
addikt
válasz
Nekem full vegyesen csatlakoznak 2,4 vagy 5GHz-re...
Tiltsd le routerben a 2.4GHz-et átmenetileg, talán... -
Sordoran
addikt
válasz
herdsman12 #16316 üzenetére
Nem szoktam vásárlás után nézni, hogy alakul az ára, nehogy felidegesítsen. Viszont itt akkor jól jártam, hogy behúztam még 180-ért. Nekem is két Symfonisk van hátsónak, és egy Sub Mini. Azt tudom megerősíteni amit tesztekben is írnak a Sub mini-ről: jobb egyértelműen a hangzás ezzel, filmeknél nem olyan elemi erejű amit moziban lehet érezni (dübörgő basszus), de simán videónézéskor, és főleg zene hallgatásnál nagyon jó.
Ami még nekem feltűnő, hogy itt szomszéd szobába se megy át a dübörgés, hanem relatív tisztán hallani onnan mi szól nálam. -
csƵ
addikt
válasz
160-nál többet azért se adnék. A Gen1-et vettem 110ért. Refurbished szokott még lenni a hivatalos oldalon ingyen szállítással kb. 150 körül. Érdemes nézegetni.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Ez jó kombo lesz, én nagyon meg vagyok elégedve!
-
csƵ
addikt
válasz
herdsman12 #16314 üzenetére
Olyan ez, mint amikor végre veszel egy jó procit a videókártyához. Végre "kihajcsa" a hangzást.
-
vottokar
senior tag
válasz
herdsman12 #13685 üzenetére
Kösz, ilyesmi kellhet nekem! A vásárlás nem agycsl, de inkább időben nézek körül, mind hogy később esetlegesen kapkodnom kelljen.
-
vottokar
senior tag
válasz
herdsman12 #13683 üzenetére
Akkor szerintem úgy teszek.
Nem tudom mi lesz még a választott TV (csak ötleteim vannak), csak még egy jobb árra várok. Előkeresem akkor addig az erősítőt (homemade toroid trafós nem alis LM3886-al csináltam cirka 25 éve) és két Orion HS282 hangfal van hozzá. (remélem még nem porladtak el a membránszélek benne....)
Csak előérdeklődnék hátha van valami "ajánlott" eszköz az occsó kategóriában. -
Methox91
junior tag
válasz
herdsman12 #13257 üzenetére
Gyenge , +10 ezer ft és kapsz samsung q800a soundbart , legjobb ár / érték arány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest