- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
313313 #20364 üzenetére
Igen, eleve pontosan így történne minden, annyi kivétellel, hogy nincsen konzolom.
Még arra is figyeltem, hogy a dugdosgatások előtt áramtalanítsak mindent, mert korábbról emlékszem a HDMI peremeken valami “feszültség zavarok” lehetnek, amire érzékenyek lehetnek az eszközök és akár tönkremehetnek.
De majd próbálok szeretni mégis egy másik HDMI kábelt. -
sakal83
addikt
válasz
313313 #20210 üzenetére
Akkor szerencsés vagy. Hidd el, az az SB+SUB jobb lenne nekem mint a mellette levo 2.1. De sajnos kutyafule nalam.
Kiprobaltam bal oldalon a subot a sarokban. Ott jobb volt sokkal de kötött a hely sajnos. Fontos az akusztika es a melynyomo fizikai merete.
Meg a mellette levo 30cmeres sem gyomorrengeto.
Pedig volt nalam q800 es q990 is.
-
Gabesz87
veterán
válasz
313313 #19766 üzenetére
Samsungból a T420 azért nem jó, mert ha nem tévedek, nincs rajta HDMI. Nekem CEC kell, akar a fene +1 távirányítót. fireTV távval állítom a TV hangerejét is, de gondolom a CEC-el megfelelő hangprojektorral annak a hangerejét tudom állítani majd!?
Samsungból ami ezt tudja, a Q60-at néztem, de ebből mi a kül. Q60T/R/B/C közt?
Az említett Denon és Yamaha típusokat német használt piacon láttam, ilyen 100-110EUR környékén, emiatt gondolkodom azokon is. Denon nem tud DTS-t, nem tudom, ez vajon mekkora hátrányt jelent. Netflix-et, Prime-ot, Skyshowtime-ot használunk, ill. Plexet a médiatáron lévő filmekhez. Ezek zöme meg szerintem Atmos/Dolby hangsávos. -
Lessmessino
tag
válasz
313313 #19693 üzenetére
A magyar hangsávok sajnos közelében sincsenek az eredetinek és az emberek többsége inkább szinkronnal néz filmet (ahogy én is), épp ezért sokaknak felesleges kiadni kétszer annyi pénzt egy nagyobb soundbarra, úgysem venni észre különbséget. Ugyan ez van az atmossal is, szerintem semmi értelme ezekben a soundbarokban az atmos hangzást hajkurászni, mert kb nincs, de az emberek csak azért mert rá van írva, hogy atmos inkább kifizeti a felárat.
-
válasz
313313 #18585 üzenetére
Na igen, a forrás.
TV-nél is jobb a hangja a Q60B-nek, de az igazi hangja akkor jön meg amikor megkapja az angol hangsávot egy filmnél.
10-ből 9x ég és föld a különbség a magyar szinkronos sáv és az eredeti között.Ezért is szeretem jobban felirattal nézni a filmeket.
Ha valaki még nem hallotta egy film eredeti hangsávját és nem szereti felirattal nézni a filmeket, akkor még véletlenül se kapcsolja át angolra még próba erejéig sem, mert utána a film csalódás lesz magyarul. -
Járókeret
senior tag
válasz
313313 #18549 üzenetére
HDMI ARC soundbar -> HDMI ARC TCL 65C835
De hozzá teszem, hogy a tv nagyon nehezen fogta fel, hogy mi a helyzet. Hangerő változáskor mutatta az új piktogrammot a tv (bár nagyon fura a piktogram, egyáltalán nem az, mint a youtube videókban), de közben tök néma volt a soundbar (igen, be volt kapcsolva). A soundbar a mélynyomóval is nagyon hezen talált össze pláne amikor újra rá akartam tanítani... na hogy azt hogyan kell, a fene se tudja
áramtalanítottam, újra bedugtam és akkor összetanultak.
-
Beni2360
félisten
válasz
313313 #18409 üzenetére
Akár honnan nézem az bt atmoson kivül minden ugyan avval a tulajdonsággal rendelkezik. És írja, hogy lehet atmos hangfalakat vezetéken hozzá kapcsolni. De nálam 5.1 rendszer ki van építve és az atmoszt eddig sem hiányoltam. TV hang és sorozatok nézéséhez bőven elég lesz és nem kell az AVR-t bekapcsolni.
Megrendeltem és Vecsésen személyesen át tudom nézni és venni. -
Redlight2
tag
válasz
313313 #18411 üzenetére
Zsír
szolgàljon sokàig élvezettel
a szomszédok legnagyobb örömére
Hangja,ha egy kicsit jàrattad, még jobb lesz majd. BT-n, nekem egy picit halkabbnak tűnt, mint amikor eARC HDMI-n kapja a jelet a tv-ről. Bàr nàlam 98%ban tvről megy
El se tudom képzelni, hova kellhet ennél több és hogy a nagytesòk milyen durvàn szòlhatnak.
Mikor filmezünk, igyekszem mindig jò minőségű hangsàvval ellàtott anyagot ráengedni. Olyankor màr 30%-os hangerőn is azt érezzük, hogy ez túlzàs...remeg minden is.
Ahogy Urguru is írta, ha bejön a cucc és van lehetőséged a hàtsò hangfalakat is beszerezni...az még rà fog tenni egy lapàttal.
-
Redlight2
tag
válasz
313313 #18397 üzenetére
Szuper! Nekem nagyon bevált, remélem neked sem fog csalódást okozni.
Ha bejött a cucc és nem küldöd visszaés kellene térhatás, ezek a hátsó vezetéknélküli hangszórók passzolnak hozzá. SWA-9200S. Használtan már fele ennyi pénzért is láttam őket. Úgy gondolom, a teljes mozis élményhez nélkülözhetetlenek.
-
Redlight2
tag
válasz
313313 #18379 üzenetére
Nàlam Q600B dübörög. Nagyon kiràlyul értek vele,minden 5.1es beszédhangot, amit koràbban a tv hangszòròival nehezen hallottam. Eddig 1 filmnél volt , hogy a középső hangszòròt amire àltalàban keverik a beszédet, fel kellett hangosítanom. De utàna kiràlyul értettem mindent.
Később, pakolhatsz hozzà hàtsò hangszòròt, hogy még teljesebb legyen az élmény. Én megtettem és nem bàntam meg, csak ajànlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest