- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Ez a Szemtől szemben lenne? Akkor még nyoma sem volt az atmosnak, és nem tudom, hogy mennyire lenne értelme újrakeverni. Egyébként tényleg valóban az egyik legjobb gengszter vs rendőr film, de valószínűleg már szinte senki sem nézi vissza (mondjuk én pont idén néztem meg ismét), és a TV-ben sem nagy húzóerő, legalábbis főműsoridőben biztosan nem eladható. Abban sem vagyok biztos, hogy bárhol ahol tartanak ilyen tematikus napot a színészek születésnapjakor, egyáltalán bekerült-e listába akár Al Pacino-nál, akár De Niro-nál.
-
goe1
tag
Gratulálok!
Annyiért szerintem ajándék volt!Amíg nem hallják az emberek, el sem tudják képzelni hogy milyen jól szól!
A beállításokkal még lehet finomítani az ízlésedhez, jó mozizást Neked is!
Én azt szeretem, hogy kis helyen elfér, letisztult de közben nagy hangja van, és ha este halkabban nézem, akkor is tökéletes számomra. -
goe1
tag
Igen, tudom hogy az az Onkyo nem zenére való , pont ezért örülök , hogy nem kell külön zenére vennem valamit, hanem a Bose hozza azt a szintet amit szerettem volna.
A Sennheiser Is biztos jó, ha most nézelődnék, felvettem volna én is a listámra.
Ambeot is lehet hátsókkal bővíteni? -
Mátésum
aktív tag
Hát, én külön megrendeltem akkor, amikor vettem a beamet egy sub minit is, de direkt nem vettem át és először anélkül próbáltam ki a rendszert. Jobban örültem, hogy marad egy kis pénz, mint amennyire a sub kell hozzá 😀 persze, azóta is várom, mikor lesz "felesleges" pénz, hogy megvegyem, de én teljesen jól elvagyok így is. Szerintem a symfonisk is nagyon szépen szól az árához képest, abból lett egy másik szobában. Illetve az Apple ökiszisztémába jól illik az egész.
-
Gino20
őstag
Azta
(néztem a hirdetésed) és egy ilyen szett után vennél akár egy sonos SB-t vagy Bowers aktív hangfalat? Ha főleg zenére, akkor ezekből minden középről egy pontból jönne...és a jelenlegi kapott hanghoz képest a minőséget meg ne is említsük.
Ha TV-re is kellene részben megoldás, de fontos a zene is, akkor Én biztosan a Klipsch-et venném, ami egy tisztességes dobozba épített hangfal. Persze a terhelhetősége jócskán elmarad mondjuk a Focal-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest