- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gkxyz
tag
válasz
Mátésum #16522 üzenetére
Filmmel hallottam már, ott elég meggyőző volt, zenei anyagai még nem sikerült, de mindenképpen kipróbálom.Nyilván nem várok csodát, de azért kíváncsi vagyok rá. Az eredeti elképzelés az volt, hogy a tv-hez keresek valami soundbart, csak utólag jött a gondolat, hogy jó lenne ha találnék olyat ami zeneileg is megfelelő.
-
BÜDÖSLÁB
tag
válasz
Mátésum #15983 üzenetére
Köszi a választ. Nos, egy hete vagyok az FB sonos csoportba, és ami őrület körbe veszi most az új Era 100/300 -at az valami elképesztő. Beam gen2 lenne a kiszemelt, egy 17m2 nappali ahol leginkább a minimalizmus és nem a maximalizmus a lenyeg. Frame tv alá nem akarok egy bitang nagy soundbart, és van a night sound funkció ami hasznos tud lenni, amikor az ember csak este tud filmezni. Sokan ugyanúgy használják a symfonisket ahogyan te is, a sub meg egy panelba szerintem beteg.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Mátésum #15230 üzenetére
Szia!
Szerintem a Q930B-vel nem lősz mellé, sokan elégedettek itt a fórumban vele, illetve a nagytesóval, a Q990B-vel is, köztük én is.
Apple eszközökkel is jól működik, airplayen keresztül simán látja a soundbart, ki tudod rá lőni a zenét, de ez biztos az Apple TV esetében is működni fog.
Ha valaki megcáfolni írjon nyugodtan, nem akarok butaságokat tanácsolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest