- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
Sordoran #16358 üzenetére
Nincs iphone-om, ezert elvetettem ezt a sonos-t.
Igazabol az alap felvetes az volt, hogy egy ilyen soundbar (akar a sonos, samsung vagy bose) melyladaval tud-e olyan jol szolni mint mondjuk egy 4.2-es hangfal, amit 2.0-nak is lehetne nevezni? -
Exquisito
tag
válasz
Sordoran #16297 üzenetére
Igen, Sonos hangszóró.
De amikor Play-Fi képes hangszórókra keresek, akkor pl. a Sonos One mellett ezt is feldobja. A multiroom hangszórók is wifin csatlakoznak és azok között is szerepelnek, ezért gondoltam, hogy hátha. Viszont a Play-Fi képességről nem találtam semmi konkrétumot. A Philips hangszórói azok biztos tudnak így kapcsolódni, de más márka is érdekelne. -
scream
veterán
válasz
Sordoran #16212 üzenetére
Köszi az ajánlást.
Amennyiben lehetőség van rá, akkor kerülném az ilyen külső alkalmazás dependent dolgokat (kb mindent is csak a mobilos alkalmazásáról lehet normálisan állítgatni, ha jól látom) + Android van itthon mindenkinek, így az Airplay és társai nem szempont (hosszú távon sem). Passthrough nem rossz, ha van, de igazából nem kikötés.
Valami olyan bar-t keresnék, ami önmagában is normálisan szól és lehet is érteni a filmek alatt a párbeszédeket (anélkül, hogy minden ki/bekapcsolásnál kellene nyomkodni gombokat a bar-on -> JBL "Smart" funkció...) az effektek mellett/alatt is.
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #16193 üzenetére
Sikerült egy Dolby Atmos tartalmat elindítani, szóval jók a beállítások a TV-n és Apple TV-n is, csak az Infuse nem játszik le így tartalmakat. Ahogy utána néztem, ez sajnos Apple hülyesége, hogy csak streaming platformoknak engedi az atmos-t, videó lejátszóknak nem. Innentől ez már Infuse app probléma, meglátom van-e rá megoldás, vagy nincs.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Sordoran #16191 üzenetére
Nem tudom valahogy meg tudsz-e győződni róla, hogy az eARC valóban működik-e. Nekem a régi soundbar HDMI kábelével nem működött valamiért, de a Sonos kábellel már jó volt, ezt a TV hangerő állításnál külön írja is mindig, hogy nem csak sima ARC-on megy. Elvileg az EAC3-hoz nem kell, de TRUEHD-hoz vagy talán már 7.1-hez kéne az eARC, ki tudja.
Másik, hogy teljesen random nekem is egyszer a Netflix natív app a TV-ben nem atmosban küldte a dolgokat, majd másnap már igenLehet valamit rosszul ismert akkor fel. Egy minden eszköz újraindítását megpróbálnék.
-
Robbertho
aktív tag
válasz
Sordoran #16189 üzenetére
Az appban írnia kellene, hogy Dolby Atmos, ha megfelelő tartalmat kapott. A soundbar-on nem nagyon lehet mit állítani, ha Atmost kap, azt fogja lejátszani. A konzol esetén beletúrnék a beállításokba, lehet maga a PS5 nincs jól beállítva, vagy nem feldolgozás nélkül küldi ki az adatfolyamot (nekem Xbox van, ott van opció az appoknál is passthrough-ra). A csatornaszám nem számít, azaz nem kell 7.1, lehet EAC3-5.1 is az Atmos. Nézz körül a PS5/Apple TV beállításaiban, hátha rossz formátumot küld ki (egyik sincs, szóval nem tudom pontosan mit kéne).
-
4264adam
veterán
válasz
Sordoran #16148 üzenetére
Nem adom fel, nem tudom elhinni, hogy a teljes B széria ilyen lenne. És ahogy jobban néztem én is felbontott terméket kaptam már ami a külső dobozból látható.
Remélem a következővel szerencsésebb leszek, ha nem veszek egy drága A650-et mert a hátsókat nem küldöm vissza + a falon a tiplik már vannak
Azóta vissza is ment az ára, lehet tényleg felbontott volt csak nem így hirdették meg
-
csƵ
addikt
válasz
Sordoran #16133 üzenetére
Én féléve használok Beam-et 35 m2-es nappaliban. Kisebb helyiségben tök jól el lehet vele lenni. Azért a méretéhez képest elég jó mélye van, főleg, ha ki van egészítve 2 One-nal. (vagy most van már új Era 100). A Sub nálam tervben van, de az a jó a Sonos rendszerben, hogy bármikor bővíthető. Egyes elvetemültek 2 db nagy sub-bal tolták meg a rendszerüket.
-
4264adam
veterán
válasz
Sordoran #16129 üzenetére
Q930 ára 2x annyi mint egy 5.1 kialakítás (B650+SWA9200S) és szinkron filmek 99% nincs Atmos hangsáv, jó ha rendes 5.1 megvan. Viszont zenei 2.1-Ben kicsivel jobb, nem lehet sokkal többet várni a fizikai doboz méret miatt.
Neked kell eldönteni megéri e a 2x ár a kicsivel többet
-
Zolom89
senior tag
válasz
Sordoran #15881 üzenetére
Felfelé tudjon menni a hang, az atmosnal fontos szóval lyukba ne legyen rakva, ne torzítson rajta szerintem az a lényeg. Egyébként Q990b-nél csak a melynél írja hogy 8cm távolságon belül ne legyen fal, külön a Bárra nem láttam hogy irt volna minimum távolságot. Viszont az auto EQ beallitja majd a hangzást a szoba akusztikához, nem hinnem h nagy gond lenne vele ahogy le írtad és elképzelem.
-
rizso
addikt
válasz
Sordoran #15288 üzenetére
Egyik este még a kosárban volt, 220k lett volna, már bánom, hogy akkor este nem rendeltünk, viszonylag kis ráfizetéssel meglett volna a Q800T+swa9200s upgrade. Q800B 166k lett volna, de ahhoz megint vadászni hátsókat macera, és árban már Q930B szint lenne.
Úgyhogy most soundbar elmarad, jön helyette egy ST50B soundtower. Kíváncsi vagyok, hogy jobban szól-e, mint a mostani bluetooth hangszóróim (HK Go Play mini és Onyx studio 7), de a végén csak egy maradhat.
Btw mi van akkor, ha én a háromból az egyik terméktől el akarok állni? Elvileg ugyanúgy vissza lehet küldeni 14 napon belül, és akkor marad a két termék kedvezményes áron, igaz?
-
Zolom89
senior tag
válasz
Sordoran #15233 üzenetére
Az oly sokszor említett Q930b a maga 275ezres mostani árával szerintem verhetetlen ár értek aranyba. Viszont nyilván sok más tényező van ki mire használna egy soundbart, ahogy írtad is akkora mely nem kell stb, ha 5.1vagy atmos hangtér se akkora szempont egy Sonos beam is egy nagyon jó.
Ha nekem nem lett volna elsődleges szempont a hátsó hangszórós rendszer akkor magamnak ezt veszem
-
kp78
addikt
-
dorika87
őstag
válasz
Sordoran #15198 üzenetére
Ha valakivel össze tudnál állni, és két terméket vennétek a samsung.com oldaláról (tv, monitor vagy hangprojektor) akkor 233ezerért el tudnál hozni a Q930B-t. Ha 3 terméket vesztek, akkor 220ezer. Az a lényeg, hogy egy típusból csak 1db-ot lehet a kosárba tenni.
Ennél olcsóbb nem hiszem, hogy lesz mostanában.
Persze csodák bármikor lehetnek, de ez most tényleg egy nagyon jó ajánlat, ha az ember igénybe tudja venni. -
Pro!Petya
addikt
-
Sordoran
addikt
válasz
Sordoran #14693 üzenetére
Megjött az optikai kábel és... nincs hang.
Nem tudom mi van vele, de meg se szólal. Végül sikerült áramtalanítani a soundbar-t és a TV-t is, fél perccel később vissza dugtam, az optikain továbbra is semmi, de a BT megjavult. Nem kínlódom vele, marad akkor a BT kapcsolat, és remélem nem lesz gyakori szokása ez a hiba.
Az előző kommentben feltett kérdés válaszára még kíváncsi vagyok, esetleg majd tavasszal akkor veszek egy újat, amivel már eARC-on csatlakozom. -
Kroni1
veterán
válasz
Sordoran #14691 üzenetére
Ég és föld a BT és a kábeles hang, ehhez elég egy optikai és már a hang attól is szebb lesz valamint jobban szinkronban lesz a képpel.
Amúgy tévé fölé nem javasolt rakni hangzás miatt, valahogy rendezd át szerintem a szobát, bár nem egy csúcsminőségű soundbar, de azért nem nagyon érdemes eltérni a gyártói ajánlásoktól, tévé alá érdemes berakni mindenképp.
-
válasz
Sordoran #14685 üzenetére
Nem ördögtől való mondjuk tv csatornáknál,mivel ott amúgysem egy nagy durranás a hangminőség,de filmeknél sokat ront a hangon a bt.
Amúgy ezt a tv-t bt-vel összekötni dolgot sosem értettem.
A soundbar ott van a tv alatt,a legtöbb esetben max 1m kábel kell csak.
A bt leginkább a telefonos zenehallgatás miatt van a soundbarokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest