Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm szerintem a Hoegaarden az egyik legjobb búzasör de lehet csak nekem jön be ennyire.
Pesten tegnap az aréna pláza nevezetü helyen ittunk egy sört. Van minden plázában szinte ez a remek sagfredo vagy mifene kávéző. Remek hely Győrben is néha benézek Edelweiss-t inni. Egészen meglepödtem amikor az itallapon megláttam a Paulaner-t. méghozzá 590ft-ért ami igencsak olcsónak tűnt mert boltban 400 felett van a 3 deci ha jól emlékszem. Amikor kihoztak egy üveg Edelweiss akkor már csak mosolyogtam hiszen tényleg nehéz megkülömböztetni ezt a kt sört. Bár Paulanernek jobban örültem volna mert nekem sokkal jobban bejön mint az Edelweiss de azért az se volt rossz.
Azt mondjuk nem értettem hogy miért nem habzott a sör. Alig keletkezett hab pedig állt bármilyen jól önti az ember gyereke a búzát azért keletkezik vmennyi hab. Itt meg semmi. Fene nem érti ezt. Talán a hűtéshez lehetett vmi köze.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest