Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrtyho
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Ennek komolyan ilyen szép az üvege ?

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Khm..privóba talán..bár egy ideje már elhagytam az oskola padot

Mindenesetre férfi létére szégyen amit összehadovált !
Ha nőci lenne..és csinosabb darab akkor elnézem neki ha bizonyos dolgokat úgy tesz ahogyan mondom neki

Szummo fórumtársam megmondta a tutit !!
ha visszaolvasol láthatod ,hogy szinte minden olyan sör ami kis hazánkban kapható már valakinél volt vacsora vendég
Márka....ár...és gyártási helytől függetlenül

Ajánlok neked egy sört...nekem ez egy favoritom ...az ára még az elfogadható kategóriában szerepel...350-380 huf / palack.
Ebből is a Dark

Cheers

-
szumoo
senior tag
válasz
Dyrtyho
üzenetére
Nem hinném, hogy ilyen előfordulna, mert amilyen komoly egészségügyi meg mittomén még milyen ellenőrzések vannak világ szerte, simán kibukna ha vmi "pikáns" is kerül az árpa mellé. Figyelemfelkeltőnek jópofa, de nem hinném, hogy bármilyen sörgyártó/sörfőző megmerne engedni magának ilyet.

De a Ti dolgotok mi hisztek el neki.
Ha meg félsz a sörtől, akkor meg vegyél normálisat és ne a pár forintos szutykot.
Elég sok félét ajánlottunk már itt a topikban.
-
Dyrtyho
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Férfi a matek tanárom...ha akarod,akkor a nevét is elárulom

-
-
-
Dyrtyho
őstag
Nem akarok senkit se elriasztani a sör ívástól,de a matektanárom szerint főzéskor beleszoktak gőzölni patkányt,meg bele erjesztenek kígyó pisit....Ti amúgy halottatok ilyenről ? Hogy én ezek után nem iszok több sört az is biztos

-
(ÉN)közPONT
őstag
Én maradok a sörízű sörnél

-
ClayMore
aktív tag
no meg is volt a grapefruitos bosodi->nem vészes. ár érték arányban erős közepes értékelés.
de le nem cserélném a schefferhoffer grapefruitot a borsodira az is biztos! -
Zewa
senior tag
Tudom ide ínyencek járjnak és most kövezés fog következni de az elmult egy órában sikeresen beszereztem 2tálca Köbányait. 6000pénz volt. 125/db. Szerintem remek kis sör főleg az árához képest. Ennek örömére bontok még egyet..

A Guinness szeritnem si szörnyű mint valami vizezett sör egy csepp KV aromával...
-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Ennyiért ajándék volt!
Remélem ajándékoztad magad rendesen! 
a 5282-es hsz. is az enyém volt, csak dupla lett és kivetettem, mielőtt vki rosszra gondolna.

-
(ÉN)közPONT
őstag
-
Dyrtyho
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Duff sört csak kint Amerikában lehet kapni....legalábbis eddig a Magyar piacon nem igen láttam belőle

-
ClayMore
aktív tag
Azért ezt ne hangoztasd a nagy zöld koboldos szigeten, az USAban vagy az osziknál...

Tuborg citromos try out: kicsit kesernyésebb mint a soproni citroncs vagy a radler, de cserébe nem 1,x% os hanem 4,9-es.
vacsorára a jó öreg nosztalgiázós angliára emlékezős staropramen lészen. itthon tök jó olcsó!
70p ből ki is jön
-
Traxx
őstag
Nos, ezek közül La Trappe-ban csak dubbel és tripel volt meg eddig, Quadrupel nem
Barbar lenne még talán felénk kapható, a többi nem. Ami elérhető, az a Duvel-Corsendonk vonal kb...meg Leffe, Edelweiss. Pedig szívesen szürcsölnék ezek közül bármit, főleg a Kasteel, Westmalle, Rochefort várós
Viszont kiszállításért 1700 ft elég durva lenne...így marad az, hogy egyszer majd csak járok a szeretett fővárosunkban. -
jegenye77
addikt
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Inkább megvárom a holnaputánt!

-
Dyrtyho
őstag
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de most úgy megkóstolnám a Homer J. Simpson kedvenc sörét,a Duff sört,ami amúgy tényleg létezik

-
jegenye77
addikt
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Tényleg kísérletező típus vagy.

Én biztos nem vettem volna ilyen sört.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Örök kisérletező vagyok....
Vettem tegnap két db kék dobozos TS (Tesco
) Lager sört...130huf asszem darabja
Made in LegyelOÖsszetétel:Víz ,árpamalátaárpa,komló ,sörélesztő
Nevetni fogtok ,de ez még iható is !..olyasmi mint egy Borsodi..vagy Spalten...kb az a kategória..
4%os alk tartalommal bír....az ilyen fogd meg és told le a parkolóban tip sörök között még a tűrhető kategóriát kéviseli
..az ára az eléggé versenyképes 
-
Traxx
őstag
Én is Guinness-t nyakaltam...hát mit mondjak, nekem csalódás volt.Olyannak tűnt, mintha sokat állt sört ittam volna. Hiányzott belőle a szénsav
Na de egyszer ezt is kipróbáltam, de azt hiszem, maradok a jól bevált belgáknál..csak kár, hogy felénk (szabolcsi vagyok) éppen a legjobbakat nem igazán lehet beszerezni 
-
Tomics
addikt
Tegnap BL közben - 2 heinken, 2 guinnes
jóvót
-
Dyrtyho
őstag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Annyira rossz ?

-
(ÉN)közPONT
őstag
Nah tegnap volt alkalmam kipróbálni egy olyan sört amit még nem ittam...........Rákóczi....
nem volt más az éjjelnappaliban a közért meg bezárt sajnos mire odaértünk...189huf volt ..valszeg 120 egy ilyen sör amúgy.............a 10 pontból ez egy 3 pontos sör kb....
szal kerülendő..CSAKIS kiszáradás ellen ajánlot fogyasztani hamár semmimás nincsen a közelben XD -
(ÉN)közPONT
őstag
Nah remélem ma este sikerül vmi norm csapolt sörhöz jutnom

Mai napi program....Modding 123dik fejezet
Már most erre az 5ös fogatra gondolok
jójó tudom tellhetettlen vagyok 

Egy este 5 sörrel is elbírok
...okéé jöhet az 5 nő is..csak a "HB" adhat nekem erőt és mindet legyöző akaratot 
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
localhost
üzenetére
És én erről is lemaradtam

Miért jobb a SÖR a Pc moddingnál?
Mert kellemesen izzaszt meg+ nem kerget a sírba...+ 40 év után ,de akkor izgalmasabb az ember életének a filmje

jah egy este lazán elbírsz több sörrel is
...több Pc vel? 
A sör csak aprádonként kerül többe mint a Pc ....
A sört hűteni egyszerübb feladat mint egy agyonhúzott Szendi B-t
Egy átlagos hűtő elbír 6-12 db sörrel egyszerre !!! Ugyanaz a hűtő mókásan nézne ki 6 db szerteszét kilógó hőcsővel...
A sör-t a nem Pc fanatikus haverokkal is megoszthatod..
Sörrel lehet túlhajtani pc-t ..pc vel túl sörözni? (bár embere válogatja
)
A sörhöz könnyű hozzájutni....bizonyos pc-s kacatokhoz idő és kötélm idegek kellenek !
A sörözésnél ritka az ÚN kékhalál !!! (nemmondom előfordul ,de ritka)
Sörrel még nőzni is lehet......Pc vel ez a kör drasztikusan leszűkül
A sör remekül illik egy sokfogásos vacsorához és akár ! egy lakásavatás kelléke is lehet..
A sörhöz elég egy low cost operációs rendszer..azaz irány a hűtő..kivesz, kinyit..és glugy glugy XD
Sörrel akadásmentesen megy a filmnézés 99.999999% ban
Sörrel a kézben lehet telefonálni+tv-t nézni / bámulni az asszonypajti új cipőjét
Custom pc házba belefaragni egy nem odaillő cuccot eléggé idegörlő...Sörözésnél azt a nem odaillő aluminium darabot 1 perc alatt lehet likvidálni !

-
(ÉN)közPONT
őstag
Nah igen.....tele is lett a málnás napozóm vele

Izéé közben elfogyott jósok HB,Kozel, Borsodi, stb stb kommerszebb márkák..csak ,hogy vmi sörcsaPHos téma is legyen
Közben bor is akadt azért,de az csak módjával
SRY az OFFért !!
Ha vkit érdekel van két eladó faszenes grill motyóm !
Egy Gömbgrill és egy kerek tálca formájú darab...nagyobbak és kerekes mintkettő !
(Bp-n lehet megvenni )
5-5K lenne az áruk ..napi használatból lenne eladó
Eladás oka ..kinéztem egy családi szupper szuprém modellt
És ,hogyan jön a sörcsaPHhoz mindez?Sörözéshez nagyon jól tud esni egy laza grillparty is
vagyis a grillpartyhoz az ideális ital...nah nem a bambi..hanem vmi jóféle pince vagy annál hidegebb SÖR

-
Dyrtyho
őstag
Kóstolta már itt valaki az új fajta Borsodi Friss Almás sört ?
-
ClayMore
aktív tag
ui.:kostólta már vki a borsodi G.fruitot? van olyan jó mint a Schöfferhoffer G.fruit?
-
szumoo
senior tag
Ez az írás, annyira nem győzőtt meg, hogy megkóstoljam.
Meg amúgy se szeretem a borsodit.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csƵ
addikt
Üdv!
Kóstolta már valaki az új Borsodi Búzát?
-
jegenye77
addikt
Szűretlen Pauláner búzát is az ajánlottak közé tenném.

-
jegenye77
addikt
Na már meg is van a program.
Ebéd MOM parkban a Wasabi-ban,aztán búza kóstolás a Paulaner Sörház-ban,este koncert és utána...
azt már majd ott kitaláljuk. -
jegenye77
addikt
Megvolt a hétvégi sörözés.2 tálca Valentins-t vettem,és hát el is fogyott az összes.

Most hétvégén viszont megyek a fővárosunkba koncertre,és ott kell keresni valami jóféle söröcskét.
Azt már tudjátok,hogy elsősorban valami búza után nézek,de ha valami másfajta finomság lesz,na bumm.Legyen.
localhost Főzdefeszt elég jól hangzik!Még az is lehet,hogy ott kötünk ki.Bár nem tudom a BS-től mennyire van?
-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Messze van nekem az a tesco, inkább maradok a szegedinél.

Amennyit pöcsölsz azzal a moddinggal nem is csoda, hogy már unod.
Hétvégén borozuntunk, próbálunk ráhangolódni a borfesztiválra, szóval 1-2 hétig nem nagyon fogok sör után nézelődni!

-
(ÉN)közPONT
őstag
Srácok...ha vki jár Pólus C tescóban akkor nézzetek szét..elég nagy választék van mindenféle sörből...én vmi Szlovák sört vettem.....név pássz XD ..menetközben megittam 200 huf alatt volt és iható..asszem 4.9 alkohol tartalommal bírt

Pc építés mellé a szünetekben ideális partner volt
(A krómszín már a múlté ..átfújtam fekete metálra
....kezd modding undorom lenni
) -
jegenye77
addikt
Várjuk a beszámolót!

Kb 50 kárászt fogtunk.De egy félig horgász barátom azt mondta a kárász az nem hal.Ha így nézzük akkor semmit.
Viszont sok dobozos Valentins-t meg egy két pálinkát,na azt fogtam.
Nekem is néznem kell valamit szombatra mert vendégeket hívtunk,és hát Ők is szeretik a jófajta búzát. -
Lecsúszott ma egy Kasteel Rouge, de még vár a hűtőben egy LaTrappe Quadrupel

-
szumoo
senior tag
Természetesen nem bírtam ki, hogy ne bontsam meg a Paulaner-t.

Íze karakteresebb, mondhatni férfiasabb az eddigi búzák között. Ezt már inkább esti összejövetelekre, sütögetésre ajánlanám, és természetesen ezt is fogok még venni.
Hazafelé ismét beugrottam a közeli "italnagykerbe" és gyorsan vettem is egy kicsi Budweiser-t (150Ft/db volt), 1 üveg Holstent és ráadásnak egy üveg Gössert. Holnap estére is meg lesz a habzó "kenyerem".

-
-
jegenye77
addikt
Holnap megyünk haverokkal /pontosan 8-an/pecázni,és be kell hogy térjek valamelyik áruházba egy kis ser-ért.
Csak még azt nem tudom milyet vegyek?Ami biztos,hogy búza lesz.
-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Jól is teszed, hogy bemelegítés gyanánt vmi jóféle búzát legurítasz!

Nem bírtam ki, hogy vmelyiket ne bontsam meg.

A csatosra esett a választás.
Majdnem elejtettem, akkorát pukkant, mikor nyitottam ki. 
Első ami feltűnt, hogy az eddigiektől, amit ittam, sokkal jobban habzik. De a zavart aranyló "lé" látványa gyorsan el is felejtette ezt velem.
Gondolom azért a szűretlenek között is van különbség, de ennél nagy eltérést nem tapasztaltam. A szokásos először picit kesernyés íz, majd szépen átvált selymes örömölelésbe. Kellemes utóíz hagy minden korty után. 
Nyári melegben ideális hűsítő lehet.
Tisztán ittam, citrom nélkül. Tőlem kap egy 8/10-et.
Fogok még venni ilyet!Szerk.: amit még észrevettem, hogy a hab nagyon apró légbuborékokkal van tarkítva. Eddig még nem láttam ilyet. Nagyon tetszik.

-
-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Meglepetésemre elég sok fajta sör volt, ahhoz képest amire számítottam. Kellett is jó pár perc, mire sikerült választanom.
Ami viszont nagyon tetszett, hogy szépen országokra lebontva voltak kipakolva a sörök. 
Lehet megéri kinézni.
Ja, ma néztem a blokkot, és azért nem gyenge, hogy 125Ft-ot elkértek üvegdíjra a csatosra.

-
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Örülök, hogy bejött a Rochefort 10-es, az biztos, hogy van ereje rendesen, 2 üveg egymás után és vigyorogsz

-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Most értem haza nem régen a tesco-ból, és vettem 2 újdonságot!

Az egyik egy dobozos Paulaner, a másik pedig egy csatos üveges Oberdorfer szűretlen világos búzasör.
Kíváncsi vagyok rájuk. 
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Nem nem a puffinra gondoltam XDDDDDDDDDD
Nos az esti Mac háztuning mellé befigyelt egy Seffi + Koxx által linkelt Rochefort 10

"Belga" "melós" módra csináltam és valahogy az sem vette el a kevem ,hogy festés közben feltámadt a szél ..kissé kapott az alattam lakó is a Krómfestékből ..ha teregetett akkor megszívta mint bu.i a savanyútejet
XDSteffre nem tudok érdemben okosat írni...iható kategória..jó vesekőhajtásra , és némi agysejt (ha még van fölös) pusztítására XD
Rochefort 10 az egészen más tészta !!!
Bársonyos telt ízvilágú sör...az erejét akkor lehet érezni miután letoltam szinte egyhúzásra a fél üveggel
Az árát leszámítva tudom minden SörcsaPHos fórumtársamnak javasolni mint SörcsaPH különösen ajánlott kategóriát....Az ára felér egy középafrikai ország 1 havi mezőgazdaságból származó bevételével 
-
jegenye77
addikt
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Szummo
...megértelek azért! nem véletlen keresik a világon a Német söröket előszeretettel !Jegenye77
Hát Pénteken nemcsak a 108 DB töl csilingelt az én fejem is...a Szombat lazább volt...lazább zene lazább sörözéssel XD
Búza vonalon mondj egy finom búzasert !!!
Most megyek elfelé a Maces házmóddinghoz ezért azért...és vennék sört is mellé
Mert csak az X,Y sör adhat nekem kitartást és mindet legyöző akaratot XDDDA lekvárt..azt a bizonyosfajtát nem szeressük

....A HeffeW-t ne mond azt vágom...vmi mást !
Jól fog Passzolni a Koxx sporttársunk által ajánlott barna mellé ! -
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Nekem még van pár darab, amit még nem kóstoltam, szóval még egy ideig elleszek.

-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Én meg azon a vonalon, amit találok!

-
(ÉN)közPONT
őstag
KOXX THX

EZT akarom !!! Rochefort 10
elég erős...csak 1 baja van ..legalább 2 palack kéne belőle XDTökéletes társ lehet egy esti hogyan rakjak össze egy pc-t egy Macintossal projecthez

Jegenye+Szummo
Franziskaner-t ittam...nem rossz ,de mostanság inkább nem a Germán vonalon készült nedűkre vadászok pl Angol,Belga,meg ami még van XD -
-
(ÉN)közPONT
őstag
Vki nem tud vmi olyan barnasört ajánlani ami könyen beszerezhető és nem kerül annyiba mint egy fejlödő középAfrikai ország éves bevétele? XD
Ne a standard márkákra gondoljatok..azok jórész megvoltak az évek folyamán többször is (mint a jó feleség XD
)THX

-
(ÉN)közPONT
őstag
Na majd ma keresek vmi ünnepi sört ...Pc-t építeni jobban megy egy jóféle sör kiséretében

-
(ÉN)közPONT
őstag
-
szumoo
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Lassan, most már tényleg szereznem kell ilyen majdnem hétköznapi sörökből párat!

Tegnap csak Becks meg Löwenbrau volt a terítéken, de nem panaszkodom!
jegenye77: aztán beszámolni, ha kaptál vmit, nem csak benyakalni.

-
jegenye77
addikt
Csütörtökön érkezik tesókám a nagy dojcslandiából!
Remélem hoz valami jófajta búzát.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Az is jóó
Én az elmúlt egy hónap alatt sokmindent ,de ami kiemelkedő az egy 5L nyi Thun und Taxis volt
..NA AZ SÖR ! igaz csak 700Km et kell érte elmenni
nem is én hoztam haza..."lábon" jött XD(Pc építés miatt maradoztam el..meg a szokásos levegőben épp terjengó ragály végett :-/ )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...Pecsa ..koncertek...volt Lóbányai homályos, Ászok és slussz ..jah ez nem mostanság volt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt már majd ott kitaláljuk.