Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
hát kérlek ha itt 5/5 pontos akkor azt hiszem megér egy próbát!
csak nincs időm elmenni mostanában arra...

-
(ÉN)közPONT
őstag
Erről mi a véleményed?
Ki kéne próbálni...0.5L 9%...fekete 2 üvgtől mi bajunk lehet ?
-
NoLF
veterán
1 dreher, 1 dreher bak, egy kozel, meg egy ultrablonde ma estére. az ultrablonde elég fini! most ittam először.
-
NoLF
veterán
ma egy barna krusovice és egy gösser bock melengette a torkom, sikeresen

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
kellemes is, nem csak annak tűnik
és a poharakat is meg lehet venni beszer áron. (értsd: krusovice és budweiser ingyen, delirium meg a többiek: 900) -
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
eredetileg kecskeméti vagyok, de már több mint 1 éve pesten melózom, úgyhogy hét közben fent lakom, hétvégén meg kecsón

csapolt delirium van a snaps galériában a király utcában, elivleg megyünk oda a héten majd valamikor
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
hát itthon még nem nagyon néztem utána az ilyesminek, pedig hamarosan nem ártana, mert szeretnék nyitni egy sörözőt kecskeméten majd valamikor nem túl soká, s ott bizony ilyesmit csapolnék, semmi mást
esetleg delirium tremens, nomeg egy csajos sör, hogy hömpölyögjön a nép 
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
angliában ittam csapolt leffét, iszonyatosan finom volt. de mivel a nomráls sörök 2,7-2,8 fontért mentek, ez meg 5ért, nem ittam sokszor...
de a boltban meg árultak ott akciós 0,75ös leffét, ha jól emlékszem 3,5 fontért vettem a 2x0,75öst
haza is jutott belőle. [link] -
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
400pixelnél szélesebb képet nem tud megjeleníteni a fórum
-
(ÉN)közPONT
őstag
Csúúúúúcs ...találtam emberes kiszerelést ebből a finomságból

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
én angliában próbáltam még, érdekes volt. itthon csak azért vettem hogy megmutassam valakinek, de persze nekem se a szívem csücske ez a sör

-
(ÉN)közPONT
őstag
A banános wells-t 1x benéztem ahol elözőleg laktunk ott gurultunk haza a moccal kb éjjel 1 kor és félúton (Királyhágó T ""fejállomás"" = Éjjelnappali
) betértünk egy feltöltésre mondván az "esti" filmhez..és akkor vettem ilyet ..nem rossz de valahogy mintha a banános palacsinta után innál egy édesebb barna sört ...szal furi le is küldtem rá 1 pint bombraider-t 
-
NoLF
veterán
5 rongy, de megérte a mai estéhez szükség lesz a munícióra

-
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
650 a 4 decis korsó delirium és floris kriek (kisboltban a 0,33as 700 körül van) meg van 450éer csapolt barna krusovice és világos budweiser, meg kisüveges belgák 700ért mint achel blod, bruin, duvel, corsendonk, tripel karmeliet, kwak, kasteel blonde meg egy pár kommerszebb 600ért. sztem a különleges sörök nem drágák!
-
NoLF
veterán
na akkor ma volt egy csapolt delirium tremens, egy achel bruin, egy achel blonde, meg egy kwak, a saját poharában
nagyon finom volt mind, most egy amstel bock-al fejezem be az estét. bnőm floris kriek-et (meggyes) ivott egész este, nagyon tetszett neki!hajrá snaps!
-
-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
nem egészen

és akkor most indulás a snapszba, csapolt delirium tremens nekem és floris kriek a hölgynek

-
NoLF
veterán
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
azért az itt forgalmazott cucli kicsit másmilyen, mint a heineken múzeumban kóstolható darabok

-
No ledöntök egy corsendonk christmast. Mind a 2,5 decijét
Most nme hűtöttem annyira sőt szinte semennyire sem tény hogy más az íze igy bár nem mondom hogy ojbb csak más.
Legszívesebben mondjuk egy világos Leffe-t innék most ahhoz nagy kedvem lenne. Vagy kettőt.
Dehát ez van.
Heinekent nme mondanám jó sörnek ha megkérdezénnek mi merre meddig.
De kinek mi tetszik ízlik. Hallottam már olyat hogya Kőbányai jó sör meg efféle szóval tényleg eltérő az emberek ízlése.
Ha én választhatok akkor valamiféle búzasör(belga vagy német típus az mind1 bár talán a belgát egy hangyányival jobban szeretem) vagy egy remek barna belga trappista sör.
De persze nem mindig iszik ilyet az ember szóval ezeken kívül még sok más remek sör forog fenn csak látni kell őket. -
(ÉN)közPONT
őstag
Te még nem ittál igazán finom sört

Borban : Chardonay,Shiraz,első fokon a Chilei és Ausztrál borok !Best 2
:
(nálunk is beszerezhető 600Huf ig )NoLF fórumtársam
kicsit részlet gazdagabb söröket fog ide tenni neked !
NOs:Leffe
Guiness
Heineken
Kelt STOUT !vagy amiért itt pillanatokon belül ERETNEK nek nyílvánítanak

Fogsz 1 doboz Soproni Démont és teszel hozzá 1 fél doboz Bivaly-t mármint literes kupa előnyben
....egészen jó keverék jön létre belőle remekül csúszik mindenféle esti filmhez / fpshez és az átlag ember 2 ilyen "koktél" után kivan tőle

-
ati012
őstag
Hmmm.....sör

Best:
Kozel
Borsodi
Soproni
Kőbányai
Kanizsai -> ha nincs jobb...Egyébként bor párti vagyok.
-
bbazsy
őstag
Kasteel Triple az analízis és retek vizsgaidőszak lezárása

-
zsolt1129
addikt

-
(ÉN)közPONT
őstag
Fincsi!
és ez?
utána ez:

-
NoLF
veterán

után
végül egy
-
(ÉN)közPONT
őstag
A belga sör nagyonjóó!............DE valaki szerezzen egy nagy üveg Tartant nekem
mert azt úgy megkívántam 
-
-
huha tényleg szép árban vannak
erre kicsit spórolnom kéne sztem sajnos mert most minden pénzem rámegy a köv féléven a tárgyújrafelvételekre pedig abból meg tudnám venni.
tanulni kellett volna bakker
de tervbe van véve.
mondjuk nekem úgy is jó hogy 6-an rndelünk egy ilyen 6-os pakkot és akkor fejenként egy. legalábbis nekem egy is elég lenne. -
ngabor2
nagyúr
majdnem azt mondtam, hogy benne vagyok. aztán elkezdtem számolgatni.
ahoz, hogy az országba elérjen, buy it now áron, plusz pk az 25k
tehát egy üveggel több, mint 4k, és ez még csak egy emberkénél van, még rájönne a belföldi küldés, ami min. 2k, mert törékeny. asszem ennyit nekem nem ér meg egy sör se 
a floreffe-ért is fájó szívvel adtam ki ~1300 pízt annak idején, és az 0.75-ös volt.
-
ez a sört keresem évek óta de sajnos sehol nem leltem meg még.
elvielg ebay-ről lehet rendelni legalábbis ott találtam sokat belőle de fene tudja hogy bírná a postázást.
de ha esetleg rendelni akarsz én benevezek egy üvegre
itt nézegetheted van pár eladó: [link]
mondjuk tényleg jobb lenne besétálni itt MO.-n egy üzletbe és megvenni.esetleg a belga sörök boltjában kéne megkérdezni hogy nem tervezik e hogy hoznak.
-
Westvleteren 12 ezt vajon be tudják szerezni az itteni nagykerek? Top 50-ből ez az első [link]
szerk: most nézem a kommenteket, 12ejró a 0,33-as üveg, itthon 5100ft-ot kóstál (már ahol van)
-
-
Kimaradt kimaradt sajnos de legközelebb nem mulasztom el az tuti.
Lehet még emlékeztetőt is írok hozzá
Egy 22 fokos lakásban egy 10 fokos sör igenis hűtöttek számít
Egyébként lehet hogy nem 10 volt hanem csak 8 vagy 9 de még van 3 üveggel szóval ha 10 fokosan még ennél is finomabb akkor tudok kisérletezni
Egyébként olyan szigorúan sosem nézem hogy mennyi ideig van bennt egy sör a hűtőben. Vmikor beteszem aztán amikor eszembe jut kiveszem. Persze ésszerű keretek között
De azis hozzájön a dolgokhoz hogy nem nagyon szeretem a melegebb sört. Mióta volt szerencsém egy hugymeleg Kilkennyhez amit méregdrágán vettem azóta inkább kétszer hűtök egyszer iszom
Ja megkóstoltam megint egy üveg Bombardiert de valahogy még mindig nem nyerte el a tetszésemet.
No mind1 a John Bull-al még teszek majd egy próbát hamarost ha sok pénzem lesz.jaésmég:
A Bocq christmas sem rossz cucc de annyira nem maradt meg az emlékeim között. Talán még1szer ki kéne próbálnom majd. Csak most el vagyok látva Corsendonkal is
A bud-ról majd leírhatnád a váleményed az érdekelne mert nekem nem különösebben jött be.
Vagyis nem olyan rossz afféle kiülök a partra és megiszok párat a hűtőtáskából típus csak ilyet olcsóbban is kapok. -
L.T.
tag
Én is menni Interspar

-
válasz
DelArco
üzenetére
Kasteel Rouge megint kimaradt?? tessék gyorsan pótolni

"most épp egy remekül behűtött corsendonk christmas ale fogyatkozik"
Ale
Egy egész sörcsalád neve. Rengeteg színváltozata ismert: a világos sárgától a feketébe hajló rubintig szinte mindenféle árnyalatban tündökölhet. Alkoholtartalma általában 4 és 8 % közötti. Ízük a benne maradt élesztő melléktermékeknek köszönhetően gyümölcsös és/vagy olajos. Ma már viszonylag kevés helyen (Angliában és Belgiumban) elterjedt. A legfinomabbak 10-15 fokon fogyasztva. Fő típusai: bitter (ezen belül brown és pale), cream, Scotch, a vörös Irish red, az édeskés fekete stout és a csokiízű porter.
-
Mai beszerzőkörutam eredménye

Intersparban a Bocq Christmas 0,33-as 550ft, a 0,75-ös 1495 ft, a Corsendonk 0,75-ös kiszerelésben szintén 1495 ft. Sztem ennyiért nagyon jó ár.
ps: a Bocq nagyon finom

-
Érdemes bepróbálni ezt a sört? [link] sparban tegnap láttam 550-ért.
-
Affene ez a kasteel rouge..mindig elfelejtek venni belőle...pedig annyira akarok

most épp egy remekül behűtött corsendonk christmas ale fogyatkozik ami még mindig nem rossz védöital igy a melegben.

-
NoLF
veterán

névnapi lőre

ezzel meg leöblítem:

-
NoLF
veterán

és
a mai napi sikereimre

-
Rez_Grof
őstag
Örülj hogy férfi vagy:

-
doc
nagyúr
hat nem szepek?

-
Sziasztok!
Hol lehet kapni Carlsberg Elephant-ot?Meg Beck's Rocks-ot azt hiszem van ilyen.Mintha mostanában reklámban adták volna.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Tegnap vettünk egy ilyet

-
-
ngabor2
nagyúr
mivel szeptember közepe óta nem ittam semmi alkoholt, még sört se (
), ezért ma vettem pár finomságot. 2 chimay-t, erdinger dunkelt meg löwenweiss-t, illetve egy biere blanche de bruxelles-t. épp hűlnek 
-
Integra
titán
hatalmas

-
doc
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
kozben megoldodott, eldontottem hogy a Paulanert iszom meg, az Erdingert meg masnap
aztan veletlenul az Erdingert bontottam ki
a Paulaner meg megvan, ma szerintem nem is iszom meg, a tegnap ejjeli adag eleg volt sorbol, voltunk egy ecthe igazi Kolni kocsmaban meg egy modernebb helyen, elobbin Kolschok, utobbin buzasorok csusztak, szoval a soradagomat jo idore elore magamhoz vettem

-
Vandit.
addikt
-
doc
nagyúr
most vettem egy Erdingert es egy barna Paulanert, szerintetek melyikkel kezdjem?

-
-
ezt vehetjük úgy hogy anniyra ittas állapotban voltál hogy nmeis emlékszel mit ittál?

épp a karácsonyra kapott 1 literes oktoberfeste editionos Paulaneremet iszogatom.
természetesen egy literes Paulaner korsóból.
amint találok vmi adatkábelt a telómhoz tolok fel egy képet.
egyelőre annyit hgoy nagyon nagyon finom és valami csodálatos ahogy kinéz. -
NoLF
veterán
BÚÉK mindenkinek

én nem is sorolom, mi történt, mert sosem érnék a végére

-
én corsendonk christmas-t iszogattam szilveszterkor. egészen jó kis sör bár erősebbnek éreztem mint az ap ár pohár pezsőt
aztán volt paulaner is ami továbbra is az egyik legjobb és egyetlen hibája hogy goyrsan elfogy.
plussz az örök soproni 1895 ami mindig ottvan
erdinger sztem jó sör szoktam néha inni nyáron bár barnát még nme próbáltam belőle.
-
stop
aktív tag
SÖR(ök)ben gazdag új esztendőt kívánok!

-
marci85
csendes tag
Szilveszterkor barna leffe, barna búza erdinger, carlsberg és egy kis jéger fogyott
az erdinger nem győzött meg, nem éreztem rajta semmi búzasör ízt, viszont a többi finom nagyon 
-
(ÉN)közPONT
őstag
Boldog Karit utólag minden sörbarátnak + BUÉK!!!
-
NoLF
veterán
kellemes ünnepeket minden sörbarátnak!
ma az ünnepi asztalra kerül a 4 vörös zlaty, de csaltam, tegnap már megkóstoltam egyik havernál aki szintén vett.
hát nagyon finom, búzasör, amit még nem láttam a szlovákoktól. nagyon összetett, kicsit megpörkölik szerintem a malátát mert sötétebb a színe mint a normál búzáknak, de csak kicsit.
ízre meg egy lightos fűszeres belga búza és egy normál búza keverékének mondanám, nem tudom megmondani hogy van-e benne fűszer vagy csak úgy érezni, mindenesetre fejedelmi.
az ára is, 1500 ft ez a 4es pakk...
-
-
NoLF
veterán
hamm nyamm, nyamm hamm!
-
murphy's red az nem rossz nekem bejött hasonlatos mint a kilkenny.
ne hagyd felmelegedni semmiképp. én egyszer ittam méregdrága hugymeleg kilkennyt annál nem sok rosszabb dolog van
jerry311: ha mentek ki belgiumba szoljatok lenne egy speckó rendelésem egy üveg sörre ami már évek óta hiányzik

-
-
jerry311
nagyúr
Karácsonyra bevásároltam Dreher Bakból, oszt' jólvan.

Nyáron kóstoltam először, azóta ez az ár/érték arány győztes számomra.
Megiszom én az összes sört, egyszer biztosan. Ha sokat innám megszoknám/megszeretném a Guinnesst is, mint az Unicumot, de hát kicsit drága itthon.Várom az új évet (meg jövőt), nemrég költözött ki egyik jóbarát Belgiumba, biztosan "meglátogatjuk".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
jerry311
üzenetére
szerintem a guinness jó sör nekem nagoyn bejön.
bár én eddig csak csapoltat ittam belőle szóval nemtom milyen lehet a dobozos.
van egy tipikus guinness íze amit lehet szokni kell illetve szokatlan lehet.
a vizezett fesztiválsör számomra teljesen másmilyen ízemlék de aztán lehet.juj úgy izgulok karácsonyra kapom a corsendonk pakkot meg talán paulaner oktoberfest sört is litereset korsóval együtt.
milyen örörm az ünnep
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Hálózati / IP kamera
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Villanyszerelés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

NADE MAJD MA !
:
ez kevésbé jött be ..
és a poharakat is meg lehet venni beszer áron. (értsd: krusovice és budweiser ingyen, delirium meg a többiek: 900)

tehát egy üveggel több, mint 4k, és ez még csak egy emberkénél van, még rájönne a belföldi küldés, ami min. 2k, mert törékeny. asszem ennyit nekem nem ér meg egy sör se

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.jpg)