- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nah, sztem tápos totyikot keresd meg.. Még egy off.. Chief nem gyárt tápot, felvásárolja a Delta és Sirtec belsőket, a Delta beles tápjai faxák, a Sirtecek x@rok.. van egy kódgány 480W nevezetű csoda, ami a 360-as sirtec belsőt kapta...szóval te nem jól hallottad a dolgokat, a chiefnek és a kódgánynak is lehet hasonló belseje, ha az a chief 360W-os..ezenkívül még a 410-es volt ilyen, a többi az Delta..
Azt mondja már + nekem valaki, hogy meddig csökkenti az AMD az árait?Napról napra ugranak le az x2-k árai, már láttam boltot, ahol azonos órajelű x2 olcsóbb
mint az 1 magos..hát lol
-
Chaser
legenda
Akkor biztos nem fogod elhinni, hogy egy ilyen tápot egy húzott c2d-vel, 2 8800gtx-szel
, 4 hdd-vel teszteltek, ekkor vett fel a konnektorból a táp 430W-ot, és zöccmentesen bírta
Nem csak a W-ok számítanak, a 12V-os ágak a lényeg, ennek a tápnak 16 és 18A-s 2 ága van.
Egy codegen 400W-os jó esetben lead max 150-200W-ot, de mivel egy mai átlagrendszer ennél többet nem fogyaszt, ezért elmegyeget egy darabig..500-as coolink se csodagép..sőt..azt ajánlom nézz szét a tápos totyikokban, ajánlom figyelmedbe stol fórumtársat, sztem neki talán hinni fogsz...
szerk: ez már nagyon off itt
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Igen, ez teljes értékű 16x-os, 8800gtx-et is rakhatsz bele nyugodtan
, nem lebutított 8x, vagy 1x, ilyenekkel csak nf 405, ill nf400 chipes lapnál találkozhatsz. Az nf430-cal is készül intvga-s lap, az asusnak is van ilyen, csak az nem tuningos m2n-mx néven..Az m2n lap is nf430, viszont ebben nincs vga, normál ATX méretű és tuningos
Egy gf6200, aztán egy 7300 gt járt benne, frankó stabil lap, de visszaváltok intvga-sra, mert ezt én nem használom ki, meg már hozzászoktam nagyon a mATX feelinghez
Ha nem akarsz sli-ben használni vga-t, stabil és tuningos lapot akarsz, akkor ilyenben gondolkodj, nem akarlak rábeszélni, nézz szét phn
Én amit fél óra alatt elértem vele: 3200-es sempron 2500mhz, 800-as kingmax ram 1000mhz, szinkronban a procival
Ebben a lapban vígan ellenne egy x2, én meg asszem maradok a kis sempronnál, mivel úgyis alulfeszelni akarom, fölösleges x2
Most már kipróbáltam mit tud, a végét még azért megnézem ha lesz időm
Nem rakom offba a hsz-t, mert van benne 1-2 infó az nv chipekről, aki nincs képben az nv 400-430 chipekről, annak hasznos lehet.
(#1926) citkar : figyelem, bár nem sok esélyt látok rá
-
Sdi
addikt
Bár nem sli-s, de ha tuningolni is szeretnél Abit KN9S. Vagy vársz egy kicsit és veszel egy AMD 690G chippes lapot, de ne az Asusét mert arról nem sok jót írtak.
A válasz sebessége mindig a jelenlévőktől ill., nem lévőktől függ. Ha nincs senki a környéken nem kapsz gyorsan választ.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest