- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
AMD 7-Series Chipsets Disk Performance Utility
Ezt micsoda?
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Itt is megkérdezem, hátha többen válaszoltok:
Tervezek venni egy X3/X4-es Phenomot (valószínűbb X3), és az lenne a kérdésem, hogy melyik uATX-es lapban tudnám a legvalószínűbben 3 giga környékére hajtani (persze 24/7-re), ja igen persze 780G-s chipsetes lapok jöhetnek szóba gondolom.. -
m4rc!
őstag
AMD Preps Integrated DirectX 10 Platform for Early 2008
Jön a 740G és 780G integrált DX10 grafikával 2008 februárjában!
Reméljük ezt jobban fel rudják futtatni majd mint a 690-et.. -
m4rc!
őstag
Ahoj!
Reg jartam errefele...yetway deszkakrol van mar vmi hir? Lehet mar oket itthon kapni? -
m4rc!
őstag
Az lehet, hogy nem írnak drivert alá, de minek is?
Vistanak kb. nulla értelme van... mit tud amit az XP nem? Bár ha vkinek a sok cicomára meg az ehhez hasonló nyalankságokra van szüksége akkor megértem, amúgy Microfost nem képes értelmes oprendszert összeszenvedni..
Az mondjuk tény, hogy mivel ez is fogyasztási cikk ezért a vásárlóknak mindig be kell dobni vmi újdonságot mégha nincs is szükségük rá..
Mikor jönnek már azok a 690G-s lapok cserélném már ezt az Nview-t -
m4rc!
őstag
Na vkinek sikerült már vmilyen 690G-s lapot szerezni?
Már nagyon kíváncsi vagyok -
-
m4rc!
őstag
ATI® Radeon XPRESS 1150 (RS485/RS485C) errol a chipsetrol halottak vmit? Milyen chipset ez?
Egyebkent egy MSI deszkan (K9AGM) van. -
m4rc!
őstag
Hmm, hogy őszinte legyek nem is tudom eldönteni.., a cikkben is azt írják, hogy a 690G-nek meg az intel cuccának jobba színe, de én ezt a képek alapján nem jelenteném ki ennnyire egyértelműen.
Nekem inkább úgy tűnik, hogy a 6150 élénkebb, kontrasztosabb, a másik kettő jobban átmosssa a színek közötti átmenetet..talán.., de ennyi különbeség sztem egy ATI és egy nVidia videókari között is van.. -
m4rc!
őstag
Tényleg jó kis deszkának tűnik, bár amennyivel jobb, mint modjuk egy nView az kb. nullával egyenértékű
Nem mintha nVidia párti volnék (AMD-ATI-t én is jobban komálom vmiért), de az a 300 pont különbség egy szintetikus tesztben nem sokat jelent..., a tuningról meg nem sokat tudtunk meg..
-
m4rc!
őstag
Ide is bemasolom, hatha tudtok vmi esszeru megoldast a problememra: [link]
Sztetek mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged