Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
-
Sdi
addikt
Ha két Ati kártyával szeretnéd üzemeltetni akkor egyértelműen az ASUS M2R32 MVP / bár nálam eggyel megy és az sem Ati /. Ha egy kártyával akkor Abit KN9, KN9-S, NF-M2 nView. Ha viszont nagyon sok pénzed van rá akkor valamelyik DFI.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Vagy a Gyuri27 által linkelt lap.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Úgy tűnik ez az ASUS lap sem rossz, az AMD chipset is csábító, de a CrossFire szerintem neked is tök felesleges, ha csak a tuning szempont, akkor Abit KN9-S (16k) vagy Abit NF-M2 nView (19k), de ha a 24k-s ár nem gond, úgy tűnik ez a lap sem rossz.
Én mondjuk egy AMD 690-es lapot szivesebben vennék, ha már ez a szempont, de azokat egyszerűen nem lehet még kapni itthon.
És végre megvilágosodtam mi ez a hiszti a Geil körül!
Lepaktált az ASUS-szal! 
[link]
''Geil R PC2-6400 800PLUS
ASUS recommends the Geil PC2-6400 800PLUS memory for the M2R32-MVP motherboard. They are optimized for each other to bring out the real potential of the AM2/ CrossFire Xpress 3200 platform, and provide maximum performance and reliable operation.''
[Szerkesztve] -
Gyuri27
félisten
Szerinted, ha egy deszka pl: 300-s fsbvel és 10-es proc szorzóval hasit akkor 400-n és 10 szorzóval elindul? Szerintem nem. Akkor megy pl. 7-es v 6-os szorzóval. S ha így van akkor 7-es szorzóval csak 2.8. Na akkor nem sok értelme a 400-as fsbnek.
Egyébként lehet, hogy a jövőben ennek lesz értelme. De ezt majd a nálam okosabbak kifejtik. -
GezaR
tag
Nem tom h mennyire vagy MSI párti, de nekem MSI K9A Platinumom van RD580 chipsettel és kiváló tuningolhatósággal.
a PCI-E X16 sínt duplájáig elhet húzni (na ebbe nem tom mennyi az igazság, nem próbáltam ki, alapból a videokarim 99%-al van túlhúzva gyárliag .
), a PCI síneket 30%-al és a PCI-E X1 sníket 16%-al elhet húzatni. A Procimat 200-as FSB-ről 241-ig tudtam húzni vagyis 2400 MHz-ről 2906-ig. Gyári hűtő miatt visszaállítottam.
Először én is nézegettem azt az alaplapot csak 2 gondom volt vele: Magyarországon nagyon nehéz beszerezni és LAN stb... vezérlők nekem azon ismeretlenek voltak, míg az MSI-n ismertek.
Ha kíváncsi vagy az alaplapra megtalálod a tesztet ahol az asus is van. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tesla topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- További aktív témák...
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz - Új, Bontatlan - Garancia
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a 3.- lapot nem ismerem, Gigabyte lapja ien viszont haveromnak van és alig várja h lecserélhesse... :/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De mire kell neked CrossFire?