- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
CallaoW
tag
válasz
Gyuri27 #4359 üzenetére
Persze igazad van,de én arra gondoltam,hogy ddr3as memóriák elterjedése miatt nem fog ugrásszerűen újra megnőni a ddr2sek ára,max egy viszonylag kis mértékben(+2-3k).
Nem beszélve arról,hogy jelenleg legkeresetebb ddr2 800-ok mellett jelenleg a ddr2 1xxx is baráti árakon vannakl.Arról meg ne is beszéljünk,hogy különböző márkájú ramok között mekkora árbeli(na meg persze teljesítménybeli különbségek) vannak
Csak arra utalok,hogy még ha meg is emelkedik egy kissé,mindig van olcsóbb alternatíva
Na meg persze a PH! bazárok legendás alkuszai -
CallaoW
tag
válasz
Gyuri27 #4357 üzenetére
Valószínűleg maradnak a mostani árakon.Elvégre tudomásom szerint a ddr3-as memóriák
szinte napról napra egyre biztatóbb eredményeket érnek el és meglepően gyorsan csökken az árúk(persze egy két hónap még kell az ''emberi'' árakhoz)Éppen ezért én nem számolok nagyobb áremelkedéssel ddr2-es részről.Persze csak szvsz. -
Probiker
aktív tag
válasz
Gyuri27 #4324 üzenetére
amikor vettem asust (kb. két és fél hónapja) srác még jópofizva meg is jegyezte, hogy 3év gari van rá, ha netántán valamit akarok vele csinálni. Hát éltem is vele
Mindjárt szerelem is be asrock helyére, remélem azért működni fog
Ja és nem akar valaki a sima VM lapjából HDMI lapot csinálni? van egy full kivezetés készletem a laphoz -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4229 üzenetére
Külön-külön is jó, csak limitált az ''ajánlat'', így nem minden dobozban van ilyen matrica.
Ja, és dobozos példányt kell venni.
Most már csak egy lista kellene azon dobozos termékekről amiben megtalálható egyáltalán ez a matrica.
Szerk.: Óhh. Már oldalváltás is volt. Ezt nem vettem észre. Mehet akkor OFF-ba
[Szerkesztve] -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4229 üzenetére
Külön minden GetAll3 matricával megjelent termékhez jár a 3-féle matricából 1 db (én kivágtam a kis füzetből a hiányzókat, mert a matricának kb. annyi a jelentősége, mint a kis AMD tapasznak, amelyet a CPU-hoz kapsz.
Lásd az előbbi linken.
Jelzőmatricácskát beszkennelem, aztán felteszem az oldalamra, majd belinkelem ide. Mindjárt...
Beszámítás elméletileg bármilyen ATI kártya 50 USD-től, de tájékozódj az oldalon. Van, amit többért vesznek be, én annyira nem foglalkoztam vele, mert az 1650Pro AGP-met még el tudtam adni.
[link]
Ez postai úton és átutalással működik, ezért gondoltam, esetleg megérné egy boltosnak nagyobb tételben foglalkozni vele. Több ATI kártyát tudna eladni, a régiekért meg jó pénzt kaphatna, és akár adhatna is, hogy őt válasszák az ügyfelek. Legalábbis Európában.
Na, közben betettem a linket a lapomra [link], ez meg itt a kép, ha minden igaz.
Az akcióknak Mo.-ról is működniük kell, mert a regisztrációnál kis banánköztársaságunkat is kiválaszthatod. -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4214 üzenetére
Nem tudhatod, mert legtöbbször nincs választási lehetőséged. Általában a 3 éves árhoz adják az 1 év gar.t. Felénk ráadásul még ez is jóval drágább, mint pl. Pesten.
Kereskedők sem hallottak az ATI akció(k)ról. Pedig nekik a beszámításos bolt még jó is lenne. Szóval, nagyker fronton lenne a gebasz?
Láttam, te is érdeklődtél.
Én F1 Challenge modokkal voltam hasonlóképp. Itt egy hiba, ott egy hiba, hopp, egy e-mail, másnapra ott a válasz, és amikor olyan hiba volt, még a javítócsomag is felkerült a modkészítők oldalára!!! EURÓPA!!! Mi meg héjázzuk a fennt az Unióval.
Sztem az LG sem tud a magyar képviselet ügyleteiről (értsd: vszleg fekete import), ti. még a boltba is papírok nélkül érkezett a cserekészülék 3 hónap múlva (hozzáteszem a boltos a 2. rossz készülékhelyett adott egy újat, pedig ez már nem cseregaros volt, és azt nem is állítottak ki a szervizben). Ha nála találnak ilyet a vámosok, úgy megbüntetik, hogy attól koldul. Ja, és az LG Mo-tól a sz@rakodó szervizbe irányítottak a további panasszal. Ez ám a körkörös problémamegoldás!
Jó volt a cikk.
[Szerkesztve] -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4214 üzenetére
Boldog szülinapot utólag is
Grat a régi/új íróhoz
Nekem egy Seagate winyó járta meg a Brit szigeteket. 6 hónap volt kb, mire megjött a cserekészülék, de azért ideért. Igaz közben már vettem 2 winyót is és a cserélt darab kapacitása már nem felelt meg a közben felmerült igényeknek így rövid úton meg is váltam tőle
A magyar szappanopera meg -
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4211 üzenetére
Az újságokkal pl. a nagykerben csinálják, mert több városban is próbálkoztam, mindenütt hiányoztak a nagy méretű poszter mellékletek a spéci lapokból. Ott könnyű, és nagy tételben lehet vele üzletelni. Hardvereken ekkora haszon biztosan nincs, de pl. egy posztert 2-3szor annyiért eladnak, mint annak az újságnak az ára, amelyikhez INGYEN adták.
Másik trükk: A gyártó által adottnál sok kisker (van kivétel?) rövidebb gar-t ad, néhol még a gyári gar. szelvényt is sajátra cserélik (ha az előbbin szerepel a gar. idő), így ha az ott kapott gar. idő után visszaviszed a cuccot javítani, persze ott hagyod (javíthatatlan - mondják), és inkább fizetsz egy újért, nekik meg ingyen van egy újabb hardverük, amit eladhatnak.
Nemrég egy LG DVD-íróval jártam három hónapig a kálváriámat, akkor derült fény pár ilyen turpisságra. Erre pl. 2 év gart adtak (máshol csak 1-et, tehát ez még jó aránynak számított), de a Fogy. Véd. Fel. szerint erre biza 3 év járna. De ez csak 1 példa. Az, hogy az LG és szaxervize mit sz@rakodott egy garos javítással (pl. 3x kaptam a javíthatatlan készülék helyett állítólag újat, amelyek mind hibásak voltak), utána meg még nekik állt feljebb a panaszom miatt, az a cég Mo.-i képviseletét minősíti, akárcsak kísérleteik a papírok gondos eltűntetésére, amit, feltámadó önérzetemnek hála, végül nem tudtak megtenni. Máskülönben semmi bizonyítékom nem lenne a jogszabályok és az elemi illemszabályok tudatos áthágására. Szóval az LG termékeket pl. én leírtam.
Bocs az off kitérőért, de talán pár ember figyelmét felhívtam a visszásságokra.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4160 üzenetére
Of kórz
Azt nem mondtam külön, ram sebessége és időzítés teljesítmény szempontjából édestestvérek, valszeg Ősember jóvoltából lesz geil ultra ramom, ami kicsit dob a rendszeren.
szerk: #4161 AtHoS: mivel külön ramja nincs, így nyilván az alaplapit használja, ami minél gyorsabb, annál jobb
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4128 üzenetére
Persze az jobb, de gondolván a jövőre, akinek esetleg most olyan nagy teljesítményre most nincs szüksége, viszont később, akár 1 év múlva 4 mag is jó lenne, az vesz alá egy ip35-öt lapot, és jó ideig meg van oldva a problémája, vagy netalántán htpc-be is tökéletesek az új cerkák, passzívan is vígan ellehet a kicsike.
1ébként sztem a 3800-as windsor jobb, nekem legalábbis sokkal fürgébbnek tűnt alapon, mint a 3600-os 2.5g-n. Kicsit sajnálom is/ nem is kicsit/ hogy eladtam, kalandos útja volt
Amikor eljön az a kor, mikor 100%-ig kihasználják az alkalmazások mind2 magot, már sztem nem is igen lesz 2 magos proci gyártásban
Amúgy valszeg változtatok a felálláson, komolyabb gép lesz az AMD, netezős/letöltős meg az intel cerka, csak valami okosságot kéne kitalálni tápra, valami extra kicsi méretű gépet akarok, egy mATX lap, minden integrálva+ 1 notivinyó, odd nem is lenne benne, valami olyan tápfélét kéne neki szerkeszteni, mint a notik töltője, azok a kis méretű mATX tápok qrva drágák..valami ilyen gépet szeretnék összehozni [link] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4122 üzenetére
Az a cerka dolog kb annyi, mint egy am2 sempron és egy a64 esete, gyakorlatilag mindeben megegyeznek, csak az L'' kisebb a seminél. Az új cerkánál is ez van, conroe magos, L2-je 512KB, gyakorlatilag az E2xxx széria 1 magos változatban, ami gyakorlatilag 1 magos conroe P4. Ha jól tudom, az intel már nem ad ki hivatalos P4-et, ez lesz az utód, csak nevében cerka..semmi rosszat nem örökölt az elődeitől, se butított utasításkészlet, se írdatlan hőtermelés, a 35W maxTDP sztem szép eredmény, és azért mert AMD-t jobban kedvelem, nem fogom a konkurenset fikáni csak ezért, az intel igenis most nagyot aratott. Viszont kicsit továbbgondolva a dolgokat, bizony egy 4-5 éves technológiát gyűrt le, ebből a megközelítésből nézve már nem is annyira fényes az intel teljesítménye, de mindentől elvonatkoztatva perpill ott van a szeren, az embereket nem az érdekli, hogy ennél azért sokkal ütősebbnek kéne lenne, hanem az, hogy valamennyivel ütősebb..kíváncsi leszek a K10-re, ha az AMD nem késik el, és a procijai erősebbek lesznek intelnél, újra felzárkózhat, úgy látom vga terén már kezdik összekapni magukat
szerk: Mit gondolsz, egy 2600xt mennyivel erősebb egy 7600gt-nél pl? Mert ami árakat én találtam, azzal volt egy árban, vagy inkább alatta..
A kérdés persze bárkinek szól, olyan lenne a legjobb, akinek volt mind2 kari, és van összehasonlítási alapja.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4101 üzenetére
Valahol meg 160-nal olcsóbb
#4102 BiTR@ider: én eleve olyan drága sli lapot se vennék, mert hát minek?ha mindenképpen 2 karis rendszert akarsz, én 2600xt-vel próbálkoznék be, akár eladva a 8600gt-t
#4108 AtHoS : valahol igen, valahol nem, sztem egy bio TF550 is jó választás, bár az 550 is chip fűthet nem keveset
#4109 diablo1984 : ha restartolgat, az biza nem stabil..
most kicsit van időm, tesztelgetem a lapot, a déli hídja azért elég melegecske, kb 50 fokos lehet, az északi híd olyan 30, viszont valami igénytelenül van rá téve a borda, olyan mintha elfelejtették volna rátervezni, és utólag 2 dróttalerősítették oda..így lecserélni elég necces lenne...
-
katt777
félisten
válasz
Gyuri27 #4074 üzenetére
Kösz a linket, folytatom a tájékozódást. Az a tuning-dolog azért érdekes.
Szívem szerint maradnék az AMD-nél. De ha lesz 4 magos, belemegy-e az AM2-es foglalatba, ahogy az Intelnél kompatibilisek a 2 és 4 magos procik?
Amint látom a linkeden, nem lehet annyira tuningolható a 4300, hogy utolérje a 4x gyorsabb 6000+-t.
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4059 üzenetére
Az abit lap ATX-es, intelre váltással 1úttal váltanék mATX-ről is
Ez a teszt amit linkeltél érdekes, sztem nem feltétlenül fedi a valóságot. A héten ha tudok szerezni egy 35W TSD-s 3400-es sempit, akkor maradok AMD-nél, ha nem akkor veszek intelt/ az 1 hétre kölcsönkért sempit így 3 hét után már vissza kéne adnia bótnak
/
Emberrel egyelőre nem tudom mi lesz, ha nem mutat egy hiteles feladóvevényt, nem lennék a helyében..
KM-ra ne mondjál semmit, a másik választás samu volt, akkor inkább KM. 1ébként az 512/800-asat veszettül lehetett húzni, 1000 fölé mentem vele cl5-ben alapfeszen.
Az én mostani ramomra gondolsz?Én 5.5kért vettem darabját, még az árzuhi előtt. azt szorozd meg 1.2-vel
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4057 üzenetére
KM 2x512/667 a ram.
GB 20k körül van, és nincs mATX-es, legalábbis én nem találtam. De 20k sok érte..Abit p35 E-t kapok 22k-ért, GB-t talán 18-19-ért, egy d420 cerka kb 7k, és az odavág egy sempronnak, meg egy a64-nek is, intel összekapta magát, AMD is lassan elkezdhetné.
A 3600-os birsalmát elvileg elcseréltem egy 3000-es athlonra, meg egy x1300-ra, gyakorlatban viszont én elküldtem a procit, viszont nem kaptam még semmit, azt mondja a gyerek, lassú a posta, az én procim odaért, de szerinte 4 lába el volt hajoplva és nem műxik..itt nekem valami büdös..az ő érdekében remélem, hogy tényleg csak a posta lassú, bár azért 2 hét az már enyhén gyanús.. -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4051 üzenetére
Pár sor: frankó, viszont valszeg a kölcsön procim antituningos, ramot meg nem komálja a lap az biztos, 800-on már behal..volt már egy cmos clear hála ennek
Tetszik, és valszeg ez volt az utsó AMD-s deszkám egy jó ideig, találtam egy occsó abit ip35 lapot, belévágok egy kóró cerkát, osztán ha az AMD megembereli magát, majd lesz újra éemdím, ha nem, akkor nem lesz...
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4030 üzenetére
Jah, ahogy mondod, ha már kialakult valami, amiből pénz jön be, nem erőltetik magukat. Safi lapokat ugyanúgy be3 kellene vezetni, attól hogy vga-t gyárt még a usereket meg kell győzni arról, hogy alaplapot is jót tud..stbstb..de sztem hagyjuk ezt, am2-zzünk
Du. tesztelek mint állat, nézegettem ma az asus lapot, elég kicsik rajta az É-D híd bordái. Na majd meglássuk, hogyan működik, mindenesetre 3 év gari van rá, az már mellette szól
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4002 üzenetére
Arról van szó, hogy pl alaplapok terén a nagy magyarság úgymond ráállt bizonyos márkákra, pl asus, GB, MSI, stb..a nagykereknek nem is érdeke még több gyártót bevezetni, azzal hogy új gyártók jelennének meg, nekik nem lesz nagyobb forgalmuk, maz amit az ismert névtől vettek volna az userek, azt vennék meg egy ismeretlentől..nyereségileg a nagyker ugyanott lenne. Viszont az új gyártókat be kell reklámozni, kapcsolatot kell kialakítni velük stbstb..ami idő és pénz, ez nem érdeke a nagykereknek..
Prociárak AMD-nél sztem már nem nagyon fognak csökkenni, 5-10%-os csökkenések vannak az 1 hónappal ezelőtti viszonyokhoz képest. Viszont az intelnél már beindult a gépezet, q6600 nálunk pl 64.5k kiskeráron..kijöttek az 1333 mhz-es FSB-jű intelek is, pár k-val az 1066-osak fölött..és ez még jócskán mérséklődni fog. K10-nek vagy valami nevetséges áron kell kijönnie, vagy über jónak kell lennie..esetleg a 2 kombinációja, vagy nagy bukta lesz sztem..
#4007 Vandit.: mi köze van ahhoz annak, hogy adható-e fesz a procinak, hogy box v oem volt?1ébként 90%-ban csak dobozosak a procik, én legalábbis oem-et nem is láttam am2-ben
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #3993 üzenetére
Tudom miket szerez odaát ftc, de azt másik nagykerből sem lehet itthon megszerezni, nemcsak a ramitól..van olyan nagyker ahol csak pl abit lap van...Igazából azokra a lapokra, amikre mi itt ácsingózunk, nincs nagy kereslet, sőt, szinte zéró..boltos vagyok, van tapasztalatom
Ma megérkezett a 690g-s asus lapom, már el is felejtettem hogy rendeltemmajd holnap elhozom és teszt ezerrel
És ha valakit érdekel, találtam EE sempront, kisker ára 9800 péz kb, gyári hűtővel:
Az egymagos Sempron processzorok kínálatában energiatakarékos, mindössze 35 wattos tipikus fogyasztással rendelkező CPU. Az alacsony fogyasztású Sempron 3400+ 1,8 GHz-es órajeleken járnak, 256, kilobájtnyi másodszintű gyorsítótárral rendelkeznek.
Termékjellemzők:
Valós frekvencia: 1800 MHz
FSB: 800HT
Szorzó: 9 x
Magszám: 1
Cache: 256 kB
Foglalat típusa: AM2
Kisz.: Dobozos
Asszem beújítok egy ilyet
szerk: #3994 Probiker: a többi nagykernek is van forgalma, attól hogy sok bolt a rami weblistáját használja, az egy dolog, nálunk pl onnan a legkevesebb a vásárolt cuccés teszem hozzá, a rami nem a legolcsóbbak közé tartozik..
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
Gyuri27 #3993 üzenetére
De mekkora forgalmuk lehet. Nagyon sok ilyen webáruházat látnak ell áruval. És mind forgalmat bonyolít. (nem nagyon, de sok kicsi sokra megy) Pl a bolt ahol én vettem lapot, csak ilyenekkel foglalkozik. Készletük Szinte alig van, rendelésre hozzák a cuccok nagy részét.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3833 üzenetére
Hát éppen az 533-as visszaosztás maradt ki
majd valamikor meglesem ott mit mutat
Vandit: azért minden egyes mozdulatot nem írtam le. Természetesen első lépésben lekapcsoltam a tápot 10-15 másodpercre, majd aztán vissza. beindítottama gépet, de vagy már meghalt mikor a videokártyát detektálta, vagy ha be is tudtam lépni éppen BIOS-ba akkor BIOS-ban halt meg, szóval visszaállításig semmiképpen nem jutottam el, így maradt a CMOS reset
ftc: itt [link] 285MHz-ig jutottak. Tudom, hogy ez nem általános érvényű így szándékomban van megnézni majd visszavett prociszorzóval, hogy mit is bír a memó ill. ha a memót sikeresen vissza tudom majd osztani akkor azt is, hogy mit bír a lap -
-
elisha
tag
válasz
Gyuri27 #3782 üzenetére
Mire? Stalker, UT3, Crysis, HL2 EP2, majdan COD4, Q5... stb.
Mihez? Asus X1950PRO, GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT, Am2 X2 X5400 - X6000 között, még nem néztem utánna melyiket érdemes, állitólag nem a legnagyobb a legjobb, nézni kell a magot meg a cache-t is. Még ez kiderül. Mennyiért? TökmindegyEz van...
Ok akkor áfa nélkül luk
[Szerkesztve] -
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #3743 üzenetére
Kissé módosított már az architektúra a K8-hoz képest.
A HT 3.0 -nak majd a 2 vagy több procis (nem magos!) gépeknél lesz igazán nagy haszna. Javaslom hogy nézz át a K10 topicba, ott hellyel-közzel hozzáértő emberek taglalják ezt a témát már egy ideje.
Amúgy szerintem az AM2+ os lapoknál az jelenthet egyedül számottevő előnyt teljesítmény szempontjából (a sima AM2-esekhez képest), hogy 2x64 biten fogják kezelni a RAMokat egy AM2+os proci esetében. Tehát ez már igazi dual channel lesz, nem 1x128 bit hanem 2x64 bit. Ezzel szemben majd ha egy AM2+os procit sima AM2-es lapba raksz bele, akkor visszavált a jelenleg is használatos 1x128 bites módba (vagy ha 1 modult raksz bele akkor 1x64). -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #3680 üzenetére
No problemo senor
Most 275 FSB-vel megy a proci. Egész jó kis lap ez. 2600 mhz alapfeszen.
#3676 ronson :0.8-0.825-0.8.50-0.875-0.9-0.925-0.95-0.975-1-1.025-1.05-1.050-1.075-1.1-1.125-1.175-1.2-1.225-1.25-1.275-1.3-1.325-1.35
1.2-1.225-1.25-1.275-1.3-1.325-1.35
Nálam ezek a fesz. állítási lehetőségek vannak. Rev A1-es lap.
szerk: HERR Z : kisebb-nagyobb tuninghoz is elég egy asrock lap ahogy elnézegetem ezt, de azért valszeg lecserélem 690g-s asusra
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #3669 üzenetére
Nem volt más a boltba, valamit el kellett hozni mert a régit eladtam, mivel nem akart menni benne a tuning, igaz hogy csak tesztelgetésig tuningolnék, de akkor nagyon
Valszeg asus 690g-s lap lesz a végleges választás, de most egyelőre meg kellene néznem, hogy műxik-e a proci, mert itt phn vettem. Nem találtam frissítést amiben említették volna, hogy 65 nanos procikhoz gyóccer. Amiket találtam is mind DOS vagy vista alól mennének..
szerk: most néztem a kompatibilitási listát, elvileg minden BIOS támogatja a brisbanet is, rev-vel viszont lehet gond..
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #3598 üzenetére
Ezen gondolkoztam tegnap
Bár kicsit macerás lenne meg gari is ugrana
Balinov: thxha alulfesz megy az cool, ha c'n'q-val megy tuning az még jobb, bár úgy úgyse használnám, láttam ramoknak is lehet valamennyi feszt adni, időzítésbeállításokat még lecsekkolnád?
szerk: szem is elég 64 mb a vga-nak, ha többre van szüksége menetközben úgyis nyúl le magának.
[Szerkesztve] -
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #3345 üzenetére
szereti azt, hiszen nekem is az van és csipázza az abit! ja és a deszka kn9s!
nekem geil value ramom van, 800-as 2x1gb! cl4-ben használom, 667-re visszaosztva egy gyengébb tunningjképességű 4400+os birsalma társaságában! az a gyenge az 255-ös fsb-t jelent, amit játszva tudnia kellene mindegyiknek! szóval az én tanácsom:
- ramok 667-ra visszaosztása
- időzítés lehet a gyári 4-4-4-12 2T de ajdon neki 2V-ot
- procinak adjon 1,425V-ot és húzza nyugodtan 250-es fsb-re
- chipsetnek(ha azt lehet feszelni) adjon 1,3V-ot
-HT-t ossza vissza 4-re!!!!!(ez a legfontosabb, mert ha auto-n vagy 5ön marad, csak sípol a cucc)
Vandit, így próbáld meg, ha így sem jó, akkor biosban load default és utána csináld ezt, csak ezt és hogy melyik vinyóról bootoljon!
hajrá!
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3314 üzenetére
vettem mert mennek felfelé a ramárak...
azt majd eladon a 2x512-t
most épp testelem mit birnak
az egyik az 8.1-es ez a2x512-s amásik pedig 7.1-s
de azt hiszerm megy vissa öreg biosvalamiért nem birála felül az ő beállitásait a mentés...mondom nei,hogy CL4 erre CL5...ertre kievszem hogy csak a 2x1Gb amrad monitor nem indul el
visszaetszem a másik modulokat nem indul el mondom szupeeer..
Balinov 690 V és G között még az az eltérés,hogy alacsonabb orajelen megy a V....itt ott irták hogy Avivo nicns benne a V-ben de ez következik,hogy nicns TV-out
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
Gyuri27 #3307 üzenetére
de most veszel egy 1066-s modult ..örülsz neki,de ha nem tuningolsz lokutyát se ér mert a lap csak 800-nak kezeli...
az hogy a Brisbane megy mindegyik 3Ghz -n meg baromság...Y Si lapka annyiféle tuning fajta...Nekem 2x volt windsor magos az egyiknek 2,4Ghz neltt vége a másiknak meg 2,66Ghz-n vagy felette de felette már niscn hótőm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest