Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Gyuri27 #4214 üzenetére

Nem tudhatod, mert legtöbbször nincs választási lehetőséged. Általában a 3 éves árhoz adják az 1 év gar.t. Felénk ráadásul még ez is jóval drágább, mint pl. Pesten.

Kereskedők sem hallottak az ATI akció(k)ról. Pedig nekik a beszámításos bolt még jó is lenne. Szóval, nagyker fronton lenne a gebasz?
    Láttam, te is érdeklődtél. :)

Én F1 Challenge modokkal voltam hasonlóképp. Itt egy hiba, ott egy hiba, hopp, egy e-mail, másnapra ott a válasz, és amikor olyan hiba volt, még a javítócsomag is felkerült a modkészítők oldalára!!! EURÓPA!!! Mi meg héjázzuk a fennt az Unióval. :)

Sztem az LG sem tud a magyar képviselet ügyleteiről (értsd: vszleg fekete import), ti. még a boltba is papírok nélkül érkezett a cserekészülék 3 hónap múlva (hozzáteszem a boltos a 2. rossz készülékhelyett adott egy újat, pedig ez már nem cseregaros volt, és azt nem is állítottak ki a szervizben). Ha nála találnak ilyet a vámosok, úgy megbüntetik, hogy attól koldul. Ja, és az LG Mo-tól a sz@rakodó szervizbe irányítottak a további panasszal. Ez ám a körkörös problémamegoldás!

Jó volt a cikk.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák