Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple Watch
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az a cerka dolog kb annyi, mint egy am2 sempron és egy a64 esete, gyakorlatilag mindeben megegyeznek, csak az L'' kisebb a seminél. Az új cerkánál is ez van, conroe magos, L2-je 512KB, gyakorlatilag az E2xxx széria 1 magos változatban, ami gyakorlatilag 1 magos conroe P4. Ha jól tudom, az intel már nem ad ki hivatalos P4-et, ez lesz az utód, csak nevében cerka..semmi rosszat nem örökölt az elődeitől, se butított utasításkészlet, se írdatlan hőtermelés, a 35W maxTDP sztem szép eredmény, és azért mert AMD-t jobban kedvelem, nem fogom a konkurenset fikáni csak ezért, az intel igenis most nagyot aratott. Viszont kicsit továbbgondolva a dolgokat, bizony egy 4-5 éves technológiát gyűrt le, ebből a megközelítésből nézve már nem is annyira fényes az intel teljesítménye, de mindentől elvonatkoztatva perpill ott van a szeren, az embereket nem az érdekli, hogy ennél azért sokkal ütősebbnek kéne lenne, hanem az, hogy valamennyivel ütősebb..kíváncsi leszek a K10-re, ha az AMD nem késik el, és a procijai erősebbek lesznek intelnél, újra felzárkózhat, úgy látom vga terén már kezdik összekapni magukat

szerk: Mit gondolsz, egy 2600xt mennyivel erősebb egy 7600gt-nél pl? Mert ami árakat én találtam, azzal volt egy árban, vagy inkább alatta..
A kérdés persze bárkinek szól, olyan lenne a legjobb, akinek volt mind2 kari, és van összehasonlítási alapja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest