Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4128 üzenetére
Persze az jobb, de gondolván a jövőre, akinek esetleg most olyan nagy teljesítményre most nincs szüksége, viszont később, akár 1 év múlva 4 mag is jó lenne, az vesz alá egy ip35-öt lapot, és jó ideig meg van oldva a problémája, vagy netalántán htpc-be is tökéletesek az új cerkák, passzívan is vígan ellehet a kicsike.
1ébként sztem a 3800-as windsor jobb, nekem legalábbis sokkal fürgébbnek tűnt alapon, mint a 3600-os 2.5g-n. Kicsit sajnálom is/ nem is kicsit/ hogy eladtam, kalandos útja volt
Amikor eljön az a kor, mikor 100%-ig kihasználják az alkalmazások mind2 magot, már sztem nem is igen lesz 2 magos proci gyártásban
Amúgy valszeg változtatok a felálláson, komolyabb gép lesz az AMD, netezős/letöltős meg az intel cerka, csak valami okosságot kéne kitalálni tápra, valami extra kicsi méretű gépet akarok, egy mATX lap, minden integrálva+ 1 notivinyó, odd nem is lenne benne, valami olyan tápfélét kéne neki szerkeszteni, mint a notik töltője, azok a kis méretű mATX tápok qrva drágák..valami ilyen gépet szeretnék összehozni [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Gitáros topic
- Óvodások homokozója
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest