Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Én az adatlapomon lévő deszkával hajtottam egy x2 550BE-t 3.7Ghz-en (C2). Semmi probléma nem volt vele. Jelenlegi prockóm alatt is ez tanyázik és semmi probléma vele. Az, hogy neked melyik márka szimpatikus, azt csak te döntheted el. Én tutira az AsRock lapok közül válogatnék ebben az árban, mert felszereltségben fullos deszkák és nem okoznak csalódást teljesítményben sem. A 880G -n már valaki tesztelt 890GX BIOS-t és hibátlanul műkszik neki (persze az más tészta, hogy ilyesmibe szeretnél-e búvárkodni). Én a két AsRock közül választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Cudy routerek
- BestBuy topik
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest