Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
H@mu
tag
Üdv fórumtársak!
Lenne egy kérdésem. DDR3-as alaplapot szeretnék venni, lecserélve ezzel a régi DDR2-es lapomat és memóriákat. A 3 lap közül vacilálok mivel az áruk kb egyformán mozog. Melyiket érdemes megvenni? Asrock alaplapom még nem volt és valahogy nem is igazán szimpi, de mi a személyes véleményetek erről a márkáról és lapokról? Tudom hogy a 890gx jobb mint a másik 2, de a márkával valahogy nem vagyok kibékülve, egyszer volt régen asrock lapom, de csak kb 1 hétig mert probléma volt vele, tehát úgy veszem mint ha nem is lett volna....Ám proci 550be van hozzá, vga 4770. Azért veszek vga-s lapot mert ha cserélek vga-t akkor addig is tudjak mivel gépezni
2x2 gb 1600mhz-es ocz ramot szeretnék bele, konkrétan ilyet. Asus-t azért választanám mert sok jó funkció van rajta, pl: TurboV EVO, Turbo Key, GPU Boost, Auto Tuning .....- Asrock 890GX Extreme3
- Asrock 880G Extreme3
- ASUS M4A88TD- M/USB3Kérlek segítsetek dönteni! KÖSZÖNÖM!
ui.: véleményeket kérek, nem csak olyan választ hogy ezt mert szerintem ez jobb....érvelj

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
2x2 gb 1600mhz-es ocz ramot szeretnék bele, konkrétan