Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#65675776 #13108 üzenetére
Értem, amit írsz, hogy
"a memóriavezérlő a processzorban van." , de ha 8xx chipsettel nincs egyetlen lap sem, ami ddr2 ramos lap lenne, mert a "van vagy száz" az ddr3 rammal szerelt lap, akkor a hajamra kenhetem, hogy a proci támogatná a jelenlegi ramomat?!kritétiumok:
- ddr2 1066+ támogatás
- ACC
- lehető legkisebb energiafogyasztás 2D-ben
- 780G chipsetnél bővebb funkcionalitás (ebben benne lehet az előző pont is, hogy pl. takarékosabb)
- 1 db PCI-E elég lehet, nem tervezek CF-et.Ezekkel a feltételekkel keresnék az MSI 785GT-E63 - nál modernebb lapot, ha létezik
-
MrCsiT
addikt
válasz
Gyuri27 #13105 üzenetére
olyat keresek, ami a jelenlegi 780G chipsetes Asrock lapomnál energiatakarékosabb, és/vagy funkcióiban többet tud (pl. usb3 ) , viszont a ddr2 ramjaimat nem szeretném ddr3-ra cserélni egyelőre, ezért keresem ezt am2+ - ban. sideport nem baj, ha nincs rajta, de int.VGA-sat szeretnék
-
MrCsiT
addikt
válasz
#65675776 #13101 üzenetére
hm.. a kérdést megértetted ( írod: "a 8xx-ekből kikerült az ACC" ) , épp csak nem válaszoltál rá
..tudom, hogy értesz a témához, de azért a kedvedért átfogalmazom picit : azt szerettem volna megtudni, hogy a T. fórumozók jelenlegi, legjobb tudomása szerint, melyik az a legutolsó chipset ( pl .vagy 785G , vagy 790GX , vagy valamelyik 8xx, ahogy voltál is kedves említeni ) amire/ -val,-vel épült olyan lap, ami
a, KEZELI a DDR2-t
b, ACC-t is tud ?
Tudsz tehát olyan lapot mondani, - és ez szerintem am2+ lesz, mert am3 csak ddr3-at kezel - ami kielégíti a fenti feltételeket ?
-
MrCsiT
addikt
Alaplapoknál mi a legújabb chipset, ami tud ACC-t (akár az alaplapon külső chippel) , ÉS DDR2 ramot fogad, nem ddr3-at (Phenom II X2 550BE mellé
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest